Hunter Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 χωρις καμια παρεξηγηση παιδια νομιζω οτι εχουμε γυρισει το φορουμ απο τεχνολογικο σε ενα της Dr Ruth :wacko: ΥΓ Μονιμη Σχεση - Στην Ηληκια μου δεν υπαρχει αλλη επιλογη για σοβαρο ανθρωπο ( οχι οτι ειμαι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :p ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Μόνιμη σχέση με καθημερινά ( από πλευράς του μόνιμου συντρόφου ) one night stands. Τι καλύτερο ας πούμε από το να πηγαίνεις ταξίδι με τη συντροφό σου σε εθνική με 140-160 και οι υπόλοιποι να νομίζουν οτι οδηγάς μόνος ; Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 2 Σεπ. 2004 , 21:53) Εδω θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω μαζί σου φίλε μου... :rolleyes: Καταρχας πιστεύω πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή του one night stand και εχει επέλθει εδω και καιρό η εποχή της "φάσης"... Υπάρχουν άτομα που θέλουν αυτό και μόνο αυτό για να καλύψουν τις όποιες ανάγκες τους... Υπάρχουν άτομα που μόνο μέσα από σχέση μπορούν να εκδηλώσουν με τον κατάλληλο τρόπο αυτό που αισθάνονται για το ταιρι τους... Οι πρώτοι/ες είναι οι μεν,οι δεύτεροι/ες είναι οι δε... Κάποιος/α που έχει να κανει αρκετο καιρό ,για πολλούς και διάφορους λόγους, σχέση πιστεύω πως σίγουρα έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο της "φάσης" μιας και είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατήσεις τις ορμόνες και την επιθυμία για σωματική ικανοποίηση ύστερα από ενα χρονικό διάστημα(μεγάλο ή μικρό) το αποτέλεσμα όμως είναι άμεσα εξαρτόμενο από το άτομο καθώς και την προσέγγιση που θα του/ης γίνει. Πάρα πολλοί/ες σκέφτονται στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως μέσα από μια "φάση" μπορεί να προκύψει μια πολύ όμορφη σχέση ή μια περαιτέρω επέκταση της "φάσης" Σηκώνει κι άλλη ανάλυση αλλά αυτή τη στιγμή αδυνατώ να συνεχίσω... :rolleyes: :o Θα ειμαι εδώ και θα περιμένω τις αφορμες και τα ερεθίσματα για να με κανουν να γράψω. :) Για μένα, επειδή δεν θέλω να είμαι απόλυτος δεν θα ψηφίσω μιας και είναι αρκετά περίπλοκες οι σημερινές καταστάσεις που ζούμε :D :o Πάντως κι εγώ κλείνω ελαφρά προς τη σχέση... Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο... Ας μη γελιόμαστε αλλά κι ας μη παραμυθιαζόμαστε με πριγκήπισσες και παλάτια και άλλα παρόμοια... ;) Αγαπητέ Agent M, φυσικά και σου επιτρέπω να διαφωνήσεις. Όμως όσο κι αν σε "διάβασα", ειλικρινά δεν κατάλαβα σε ποιό σημείο διαφωνείς μαζί μου. Αν υπάρχει η δυνατότητα, γίνε πιο σαφής... Επίσης, εάν είναι εύκολο εξήξησέ μας τι ακριβώς προσδιορίζεις εσύ με τον όρο "φάση" και ποιές είναι για 'σένα οι διαφορές με το one night stand. Για να μιλήσουμε με τα ίδια δεδομένα... Με εκτίμηση. Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoskon ( 3 Σεπ. 2004 , 00:52) Μόνιμη σχέση με καθημερινά ( από πλευράς του μόνιμου συντρόφου ) one night stands. Τι καλύτερο ας πούμε από το να πηγαίνεις ταξίδι με τη συντροφό σου σε εθνική με 140-160 και οι υπόλοιποι να νομίζουν οτι οδηγάς μόνος ; Φίλε lagoskon, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά η ταπεινή μου εκτίμηση είναι, ότι αυτή η σχέση θα διαρκέσει 3, maximum 4 χρόνια. Προς θεού δεν εννοώ ότι θα τρακάρετε!!!!! Σου εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος.... Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Σεπ. 2004 , 00:51) χωρις καμια παρεξηγηση παιδια νομιζω οτι εχουμε γυρισει το φορουμ απο τεχνολογικο σε ενα της Dr Ruth :wacko: ΥΓ Μονιμη Σχεση - Στην Ηληκια μου δεν υπαρχει αλλη επιλογη για σοβαρο ανθρωπο ( οχι οτι ειμαι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :p ) Ωπα φίλε Hunter, με όλο το θάρρος, νομίζω πως αυτές οι επιλογές δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία. Ούτε και αντικατοπτρίζουν την σοβαρότητά μας. Άσε που το όνομα σου δηλώνει τελείως αντίθετα. Οι κυνηγοί δεν σταματούν ποτέ στο ένα θήραμα!!!!! Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Ψηφίζω "κάτι άλλο"! Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 one night stand.....Μπερδεμα οι μακροχρονιες σχεσεις... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Εμενα μου αρεσε που το thread το ανοιξε κοπελα!!! Αλλα δε σας λεω τη ψηφισα!! ντρεπομαι... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Bασικά και εγώ για μόνιμες σχέσεις το ξεκινάω, αλλά το 97% καταλήγουν σε one night stand :p Γκαντεμιά.. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Ως συγγραφέας αυτού του topic θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να απαντήσω... (ε τι?να σας ρωτάω και εγώ να μην απαντάω... δεν είναι σωστό...!) ψηφίζω.....ΜΟΝΙΜΗ ΣΧΕΣΗ! Θέλετε και το γιατι?? (ή σε όλα απαντάμε ή σε τπτ...) Τα συναισθήματα που αναπτύσσονται μεταξύ δύο ανθρώπων σε μια μόνιμη σχέση είναι ανεκτίμητα.. Σε μια μόνιμη σχέση μέσα από τη "συμβίωση" των καταστάσεων ωριμάζουν οι άνθρωποι, ωριμάζει και η σχέση... Και εδώ θα προσθέσω πως :η φίλη Elgia είναι μέσα στο μυαλό μου και θα συμφωνήσω απόλυτα με τη δική της απάντηση... (από κει και πέρα νομίζω ότι αυτοί που έχουμε/έχετε/είχαν μόνιμη σχέση καταλαβαίνετε καλύτερα τι θέλω να πω.... προς θεου...δεν προσβάλλω τους υπόλοιπους....) ελπίζω να σας κάλυψα... για τυχον διευκρινήσεις -------> pm... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Mariel 19, einai eukoli mia monimi sxesi sti Mutilini, an den eisai Mutilinios/a kai ta exeis me suntopiti sou? Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Κοίτα η απάντηση είναι καθαρά υποκειμενική..Η άποψη μου συνοψίζεται στα εξής : Το θέμα δεν είναι ούτε η καταγωγή ούτε η απόσταση... Αν ταιριάζεις με τον άνθρωπο σου και τον αγαπάς πραγματικά, όλα είναι εύκολα.. & όλα είναι εφικτά!!! (Για την ιστορία : εγώ προσωπικά είμαι φοιτήτρια από τη μυτιλήνη και έχω μόνιμη σχέση με φοιτητή που δεν είναι μυτιληνιός... ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Spoudazeis sti Mutilini? To eipa auto, giati enas filos mou pou spoudazei ekei, leei pws einai pikra ston tomea auto! Den exw prob me tin katagwgi, alla i apostasi einai ligo "kapws"! to lew auto, giati i kopela mou spoudazei Agglia kai kserw pws einai................ Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade ( 3 Σεπ. 2004 , 01:46) Ωπα φίλε Hunter, με όλο το θάρρος, νομίζω πως αυτές οι επιλογές δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία. Ούτε και αντικατοπτρίζουν την σοβαρότητά μας. Άσε που το όνομα σου δηλώνει τελείως αντίθετα. Οι κυνηγοί δεν σταματούν ποτέ στο ένα θήραμα!!!!! δεν αντιλεω φιλε μου καλε, και προς θεου δεν σταματαω να κυνηγαω, απλα τα "θηραματα" 90% των περιπτωσεων καταληγουν να ειναι ψωνια, στριγγλες και καραβαρεμενεςπου με την πρωτη κουβεντα θελουν να σε πανε στον μπαμπα και την μαμα , η οταν μαθαινουν οτι υπαρχουν παιδια κτλ στην μεση κοβουν δρομο λες και εχουμε καμια θανατηφορα αρρωστια . με λιγα λογια η μονιμη σχεση ειναι η λυση προς το παρων ( αλλα οταν λεω μονιμη σχεση σημαινει οτι η κοπελα θα πρεπει να με δεχτει για αυτος που ειμαι και οχι αυτος που θελει να με κανει αυτη - what you see is what you get ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade ( 3 Σεπ. 2004 , 01:31) Αγαπητέ Agent M, φυσικά και σου επιτρέπω να διαφωνήσεις. Όμως όσο κι αν σε "διάβασα", ειλικρινά δεν κατάλαβα σε ποιό σημείο διαφωνείς μαζί μου. Αν υπάρχει η δυνατότητα, γίνε πιο σαφής... Επίσης, εάν είναι εύκολο εξήξησέ μας τι ακριβώς προσδιορίζεις εσύ με τον όρο "φάση" και ποιές είναι για 'σένα οι διαφορές με το one night stand. Για να μιλήσουμε με τα ίδια δεδομένα... Με εκτίμηση. Διαφώνισα μαζί σου αλλά δεν επεκτάθηκα περισσότερο στη διαφωνία :o κι γι αυτό δεν κατάλαβες όσο κι αν με διάβασες :) (Ελπίζω να μην σπατάλησες και πολύ από τον χρόνο σου). Απλώς συνέχισα να γράφω κάτι δικά μου περί του θέματος.Ποιά είναι η γνωμη μου.Κατάλαβες; :) Τώρα για σενα διαφώνησα ως προς αυτό... Για να ξεμπλεχτώ, ψηφίζω μόνιμη σχέση. Όταν θελήσεις να την κάνεις σημαίνει ότι είσαι καλά... ( εκτός αν είσαι μαζόχα) Δεν νομίζω ότι και καλά να μην είσαι δεν μπορείς να κανεις σχέση... Εντάξει υπάρχει αρκετά μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αλλά ο έρωτας με έρωτα περνάει που λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα :) Δεν θελω να πω πως όλα είναι οκ μετά από ένα χωρισμό αλλά όσο να 'ναι πρέπει να κοιτάμε μπροστά... Η ζωή συνεχίζεται και δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Σεπ. 2004 , 18:53) δεν αντιλεω φιλε μου καλε, και προς θεου δεν σταματαω να κυνηγαω, απλα τα "θηραματα" 90% των περιπτωσεων καταληγουν να ειναι ψωνια, στριγγλες και καραβαρεμενεςπου με την πρωτη κουβεντα θελουν να σε πανε στον μπαμπα και την μαμα , η οταν μαθαινουν οτι υπαρχουν παιδια κτλ στην μεση κοβουν δρομο λες και εχουμε καμια θανατηφορα αρρωστια . με λιγα λογια η μονιμη σχεση ειναι η λυση προς το παρων ( αλλα οταν λεω μονιμη σχεση σημαινει οτι η κοπελα θα πρεπει να με δεχτει για αυτος που ειμαι και οχι αυτος που θελει να με κανει αυτη - what you see is what you get ) Τώρα μάλιστα, ήσουν σαφέστατος!!! Ώστε πρόβλημα τα παιδιά ε; Ε βέβαια, αν ο άνθρωπος σκέφτεται τον γάμο ως αυτοσκοπό κι αδιαφορεί για τον σύντροφο..... Λογική παρενέργεια. Σε καταλαβαίνω φίλε, μήπως μια επίσης χωρισμένη θα μπορούσε να σε δει λίγο πιο σωστά; Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 3 Σεπ. 2004 , 19:04) Διαφώνισα μαζί σου αλλά δεν επεκτάθηκα περισσότερο στη διαφωνία :o κι γι αυτό δεν κατάλαβες όσο κι αν με διάβασες :) (Ελπίζω να μην σπατάλησες και πολύ από τον χρόνο σου). Απλώς συνέχισα να γράφω κάτι δικά μου περί του θέματος.Ποιά είναι η γνωμη μου.Κατάλαβες; :) Τώρα για σενα διαφώνησα ως προς αυτό... Δεν νομίζω ότι και καλά να μην είσαι δεν μπορείς να κανεις σχέση... Εντάξει υπάρχει αρκετά μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αλλά ο έρωτας με έρωτα περνάει που λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα :) Δεν θελω να πω πως όλα είναι οκ μετά από ένα χωρισμό αλλά όσο να 'ναι πρέπει να κοιτάμε μπροστά... Η ζωή συνεχίζεται και δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. :rolleyes: Αν σπατάλησα λεει!!!! Ήταν κι ώρα δύσκολη.... Λοιπόν μάλλον δεν διαφωνούμε, εγώ φταίω γιατί εκφράστηκα λίγο διφορούμενα. Για δες παρακάτω τι εννοούσα και πες μου.... Όταν επιλέγεις να παραμένεις μέσα σε μια μόνιμη σχέση σημαίνει ότι νιώθεις καλά. Εκτός και αν κάνεις το λάθος να συνεχίζεις κάτι που τελικά δεν σε ευχαριστεί. (Μαζοχισμός στον οποίο εγώ πρώτος έχω υποπέσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Το παλεύω όμως ρε παιδιά....) Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade ( 3 Σεπ. 2004 , 19:51) Τώρα μάλιστα, ήσουν σαφέστατος!!! Σε καταλαβαίνω φίλε, μήπως μια επίσης χωρισμένη θα μπορούσε να σε δει λίγο πιο σωστά; λες ε? για να δουμε για να δουμε ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 δεν ξεκινάς μια σχέση με σκοπό το γάμο ή οτιδήποτε άλλο... το one stand πάντα ξεκινάει με σκοπό! Η διαφορά στο μεν πρώτο μπορεί να βρεις ευτυχία ή και μια τεράστια έκπληξη στο δε δεύτερο μάλλον μπορείς να βρεις μια πολύ σύντομη ευχαρίστηση και καμία έκπληξη (τι;; ότι μ@μηθηκες;;; αφού για αυτό πηγαινες) :X Τώρα ο καθένας έχει το ελευθερο να διαλέγει!Είναι κάτι σαν τη δουλειά: καριέρα ή μεροκάματο (χωρίς παρεξήγηση :blink:). Εμένα μου αρέσουν οι εκπλήξεις... :ninja: Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Εγώ ψηφίζω δαγκωτό σχέση! Σε μια σχέση και το σεξ είναι ποιοτικότερο, και αισθάνεσαι μια γενικότερη ευτυχία, μια ολοκλήρωση (όταν αυτή η σχέση δεν γίνεται μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνος/η). Το one-night stand είναι μόνο προσωρινή ικανοποίηση και μετά σου αφήνει ένα κενό. Αντίθετα μια όμρφη σχέση σε κάνει να ξυπνας το πρωί και να είσαι ευτιχισμένος ακόμη κι αν όλα τα άλλα σου πάνε στραβά. Ξέρεις ότι έχεις κάποιον που νοιάζεται για σένα και που θα σε στηρίξει όταν έχεις κάποιο πρόβλημα.. Μα έλεος ποιος θα τα άλλαζε αυτά για ένα one-night stand;; Ρε παιδιά μηπως επειδή δεν βρήκατε το σωστό άνθρωπο πείσατε τους εαυτούς σας ότι δεν υπάρχει και αυθυποβάλλεστε ώστε να προτιμάτε τα οne-night-stands; Και ναι, όντως στο 99% των σχέσεων ο ένας (ή και οι 2) πληγώνεται στο τέλος. Αλλά αξίζε τον κόπο. Μερικές φορές άλλωστε είναι καλό να ρισκάρουμε. Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (25 Οκτ. 2004 , 18:15) Σε μια σχέση και το σεξ είναι ποιοτικότερο, θα το έλεγα... " ο έρωτας..." είναι καλύτερο νομίζω.... εφ' όσον αναφέρεσαι σε ενα τόσο ωραίο συναίσθημα.. η λέξη -για μένα - παραπέμπει αλλού... Και γω παιδιά ... δαγκωμένη λαμαρίνα να μην σας πω .... όσον αφορά στη μόνιμη σχέση... και θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα! εχω δοκιμασει και την άλλη εκδοχή της ερώτησης... κ όντως δεν σε καλύπτει... και εμείς νομίζω οι γυναίκες έχουμε ανάγκη αυτή την κάλυψη... οχι να νιώθουμε σαν Π@@τ@νες... Αλλωστε τέτοιες υπάρχουν και είναι και η δουλειά τους... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Σεπ. 2004 , 00:51) ΥΓ Μονιμη Σχεση - Στην Ηληκια μου δεν υπαρχει αλλη επιλογη για σοβαρο ανθρωπο ( οχι οτι ειμαι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :p ) Το σοβαρός το παραβλέπω το άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει :p (Μου βρήκες δουλειά ρε;) Στο θέμα μας τώρα εγώ είμαι υπέρ της σταθερής σχέσης η μόνιμης (τρόπος του λέγειν τίποτα δεν είναι μόνιμο σ αυτή την ρίμαδα την ζωή) σε ένα συνδυασμό με μπόλικα one night stand ( :worry: ελπίζω να μην το διαβάσει αυτό το έτερον ήμισυ). :p Και για να σοβαρευτούμε πάντα ήμουν υπέρ των μονίμων σχέσεων (πέρα από κάτι ξεπέτες όταν ήμουν ελεύθερος και ωραίος) αλλά από την στιγμή που μπήκε η κουλούρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αυτή... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Kalitera monimi sxesi apo one night stand alla mono an to aksizei kai i gomena etsi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Πάντα ήμουν κατά των one night stand γιατί το θεωρώ κάπως. Για τους άντρες είναι πάντα διαφορετικά (είναι η κοινωνία μας έτσι - ο άντρας που έχει εμπειρίες είναι "ωραίος"-"γυναικοκατακτητής" και άλλα πολλά, ενώ η γυναίκα @@@@@.) Εγω είμαι υπέρ της μόνιμης σχέσης.....(είμαι ήδη 3,5 χρόνια με τον έρωτα της ζωής μου :happy: ). Γνωρίζεις τον άνθρωπο σου και σιγά σιγά όλα γίνονται καλύτερα και ξέρετε τι εννοώ :o .... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 One night stands και εμπειριες, μεχρι να ερθει η μια, η μονιμη σχεση που θα μεινεις, θα κολλησεις, θα ερωτευτεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts