Jump to content

Ulefone U692

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Λοιπον το φως στο back button συνεχισε τελικα να κανει τα δικα του ( μια αναβε μια οχι σε ασχετες φασεις ) και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα απο φλασαρισμα ενος backup που ειχα κανει πριν βαλω xposed αλλα αυτη τι φορα παρατηρησα κατι, αυτο το κανει μονο οταν ειναι η μπαταρια χαμηλα 30% και κατω περιπου, και το τσεκαρισα μετα απο 3 κυκλους φορτισης

Φοβάμαι ότι πρόκειται για hardware fault...

Modpic.gif

• Απαντήσεις 120
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φοβάμαι ότι πρόκειται για hardware fault...

Ναι, εκει εχω καταληξει και εγω, τελοσπαντων αφου σε ολα τα υπολοιπα το τηλεφωνο λειτουργει αψογα θα το υποστω

Να συμπληρωσω επισης οτι και στα 2 slots λειτουργει σε 3G, H , H+ παροτι στο ενα slot γραφει WCDMA και στο αλλο GSM αντιθετα με κατι review που ειχα δει και λεγανε οτι μονο στο ενα λειτουργει το 3G

Edited by Saleakos

Ναι, εκει εχω καταληξει και εγω, τελοσπαντων αφου σε ολα τα υπολοιπα το τηλεφωνο λειτουργει αψογα θα το υποστω

Να συμπληρωσω επισης οτι και στα 2 slots λειτουργει σε 3G, H , H+ παροτι στο ενα slot γραφει WCDMA και στο αλλο GSM αντιθετα με κατι review που ειχα δει και λεγανε οτι μονο στο ενα λειτουργει το 3G

Εσβησα και το αλλο φωτακι μεσω gravitybox και ησυχασα χαχαχα

Σε γενικές γραμμές πάντως στο χέρι το αισθάνεσαι πολύ ποιοτικό.

Συμωνω και επαυξάνω σε αυτό, κοιτα το τηλεφωνο εχει 2-3 bugακια όπως όλα τα κινεζικα, αλλα τουλάχιστον κανενα από αυτά τα bug δεν το κανει να μην είναι λειτουργικο, είναι πιο πολύ λεπτομεριες για ψειρες, και εγω είμαι λιγο ψειρας αλλα τα προσπερασα σκεπτόμενος και τι λεφτα εδώσα για να το παρω, μην τα θελουμε και όλα δικα μας, εχω βαλει το s3 στο συρταρι και ηδη το χρησιμοποιω για πρωτο τηλεφωνο, το μέγεθος δεν με ενοχλεί προσωπικα και όπως εχω ξαναπει λειτουργει αψογα σε όλα, μετα από καμποσο καιρο μπορω πλεον να πω ότι η μπαταρια του είναι πολύ καλη, 2 μερες ανετα, με αρκετη χρηση, με wifi συνεχεια ανοιχτο, και οπου χρειαζεται δεδομενα, οποιος θελει να το πειραξει λιγο μεσω xposed, εχω βαλει 3 modules, το gravitybox, το app settings και cool tool τα οποια συνεργάζονται μια χαρα προς το παρον, δεν βλεπω κανα πρόβλημα και τα πειραξα αρκετα, ειδικα με το app settings μπορεις να αλλαξεις το dpi σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστα αν δεν σου αρεσουν οι κουμουτσες εικονίδια και γραμματα που εχει, εγω σε πολλες εβαλα 280dpi και 240dpi σε άλλες και με εχει βολεψει παρα πολύ αλλα και εμφανισιακά είναι καλυτερο κατά την γνωμη μου, αυτα τα λιγα :D

• Administrators
Αρχικά είχα ενδοιασμούς για την ανάλυση της οθόνης σε τόσες ίντσες αλλά τελικά είναι μια χαρά.

Modpic.gif

Αρχικά είχα ενδοιασμούς για την ανάλυση της οθόνης σε τόσες ίντσες αλλά τελικά είναι μια χαρά.

ναι και εγω και στην αρχη με ξενερωσε λιγο να σου πω την αληθεια αλλα με τις ρυθμίσεις στα dpi που εκανα ειναι σουπερ

• 5 months later...
Ρε παιδιά,το βρήκα με 62 ευρώ. Στείλτε πμ αν θέλετε να σας πω από που. Λέτε να έρθει το γνήσιο κιν; Είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο φθηνό;

Δωσε λινκ εδω.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

http://www.ebay.com/itm/6-5-Ulefone-U692-Smartphone-MTK6592-Octa-Core-2G-RAM-16G-ROM-Android-4-2-Black-/141400695039?pt=Cell_Phones&hash=item20ec2360ff

Πείτε μου αν νομίζεται πως είναι μούφα ή όχι.

Ωστόσο είναι υψηλού κινδύνου για τελωνείο ο τρόπος που το στέλνει;

Επίσης μια διαφορά που είδα είναι ότι στα spects του λέει 13mp κάμερα πίσω και 5mp μπροστά. Ενώ στου φόρουμ τα σπεκς λέει για 8/2 αντίστοιχα. Τι ισχύει;

O πωλητής φαίνεται με καλό feedback. :confused::confused:

Απατεωνας ειναι.Και το feedback δεν ειναι καλο.Πιθανοτατα ολες οι μεχρι τωρα πωλησεις του ειναι αξιας 1$/αντικειμενο και τωρα θελει να φαει οσα πιο πολλα μπορει.Θα παρει τα λεφτα και θα εξαφανιστει.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εμένα όμως δε με προστατεύει το e-bay & το paypal αν είναι απατεώνας;; Κρίμα γιατί πήρα μεγάλη χαρά. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος εκτίμηση;; :cry::cry:

Να δεσμευτούν τα λεφτά μου,εννοείς για κάνα μήνα+,εφόσον δε φτάσει ποτέ το πακέτο ή αν φτάσει να μην έχει τίποτα μέσα,άρα να ανοίξω case στο ebay με τις απαραίτητες ημέρες διεκπεραίωσης της κτλ..

Με λίγα λόγια η μόνη επίπτωση είναι πως απλά θα δεσμευτούν 60 ευρώ για 1μιση μήνα σε περίπτωση που είναι μάπα το καρπούζι,σωστά;; Άρα λέω να προχωρήσω και ότι βγει εφόσον δε θα χάσω ούτε ευρώ.

Αυτό εννοώ. Δεν μου έχει τύχει βέβαια πότε για να ξέρω ακριβώς, αλλά eBay / PayPal είναι ασφαλή. Είναι ρίσκο αλλά το σκέφτομαι σοβαρά κι εγώ.

Edit: Επειδή είχα πρόβλημα με το τηλέφωνο μου, το πήρα το ρίσκο. Αν δεν βιάζεσαι, θα σε ενημερώσω.

Edited by YanniZ

Για να μην περιμενετε αδικα,απλα τσεκαρετε αν υπαρχει σε 2-3 μερες ο πωλητης.Μολις εξαφανιστει (ή τον διαγραψουν) ξεκινηστε τις διαδικασιες για την επιστροφη χρηματων.

Να σας ερθει 8πυρηνο με 2GB ram και 6.5''HD οθονη σ αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει περιπτωση.Και απο πωλητη με 180 πωλησεις,βαθμολογια 98.5% (τραγικο ποσοστο) και ολα τα πωληθεντα αντικειμενα ''private''...

Έχεις δίκιο, αλλά σκέφτηκα το ίδιο. Έστειλα μήνυμα από την πρώτη στιγμή αγοράς και περιμένω απάντηση. Αν δεν μου απαντήσει σε 2-3 μέρες, θα ξεκινήσω τη διαδικασία.

Αυτό εννοώ. Δεν μου έχει τύχει βέβαια πότε για να ξέρω ακριβώς, αλλά eBay / PayPal είναι ασφαλή. Είναι ρίσκο αλλά το σκέφτομαι σοβαρά κι εγώ.

Edit: Επειδή είχα πρόβλημα με το τηλέφωνο μου, το πήρα το ρίσκο. Αν δεν βιάζεσαι, θα σε ενημερώσω.

Οκ,ίσως το παραγγείλω κι εγώ σήμερα/αύριο.. ίσως όχι.. σε κάθε περίπτωση αγωνιώ για το τι θα σου έρθει,οπότε ενημέρωσε-το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

edit: έστειλα κι εγώ χθες και δεν έχει απαντήσει. Οπότε λέω να περιμένω κάνα δυο μέρες μέχρι μας απαντήσει.

Edited by IwnDrag

Τελικά πληρώνοντας μαθαίνεις κι αν δεν προλάβω θα στοιχίσει 55 ευρώ. Υπάρχουν κατηγορίες που το paypal δεν καλύπτει, οπως η κατηγορία ακινήτων. Το θέμα είναι, πως επιτρέπει το ebay την καταχώρηση άσχετων σε αυτή προϊόντων.

βγηκε και custom ρομ επιτελους :D θα την δοκιμασω εντος ολιγου, για οποιoν ενδιαφερεται http://www.needrom.com/download/custom-firmware-from-gramazeko-4-2-2/

• 1 month later...

παιδια καλησπερα.

παρελαβα απο ebay στις 29-10-2014 το ulefone u692.

δεν εχει ηχο και δεν φορτιζει την μπαταρια.

αν καποιος φιλος γνωριζει κατι για το πως θα λυθει ας απαντησει.

ευχαριστω