Jump to content

Ulefone U692

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από που το ψωνίσατε?Μέσα είχαν όπως έχω δει στο Youtube 2 θήκες και μια έξτρα μπαταρία?

Εγώ το πήρα από geekbuying και τα είχε μέσα όλα....θήκες,ζελατίνες και 2 μπαταρίες ;)

LeEco Le Max 2 x820 6/128

• Απαντήσεις 120
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον οπως ειπα παρελαβα και εγω ... το πηρα απο merimobiles και το κουτι περιεχει φορτιστη, καλωδιο usb, ακουστικα και μια θηκη αυτη που ανοιγει σαν βιβλιο και το κινητο με την μπαταρια ηδη μεσα (μονο μια μπαταρια) και manual με οδηγιες στα αγγλικα, το μονο κακο ηταν οτι ειχα παραγγειλει μαυρο και μου ηρθε ασπρο αλλα τελοσπαντων :mad:

Στα του τηλεφωνου τωρα, απο τα λιγα που προλαβα να δω σαν πρωτη εντυπωση σχεδον αψογο, καλη κατασκευη, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ακριβοτερα κινητα, απο τα βιντεο που ειχα δει δεν φαινεται το ποσο μεγαλο ειναι και οταν το ειδα μπροστα μου τρομαξα :p

Οθονη πολυ καλη με ευκρινεια και αρκετα καλη αποκριση, σε γενικη χρηση πολυ γρηγορο, πιο γρηγορο απο το s3 που εχω, αυτη την αισθηση μου δινει, φωτογραφια σε ημερα πολυ καλη καθως και το βιντεο που τραβαει χωρις λαγκαρισματα ,νυχτα δεν δοκιμασα ,το ηχειο του δεν ειναι και απο τα ποιο δυνατα αλλα την δουλεια του την κανει , ποιοτητα κλησης μια χαρα , εχω βαλει δυο sim , cosmote και wind και κανενα προβλημα, gps δεν εκανα πλοηγηση αλλα βρηκε σχετικα γρηγορα 7-8 δορυφορους, η εργοστασιακη rom διχνει να δουλευει καλα, ειναι αρκετα smooth καθως και ο launcher που εχει απλα εβαλα nova για πιο πολλες επιλογες , απο μπαταρια ακομα δεν εχω φορτισει γιατι το βρηκα με 50% και απο χθες στις 10 το βραδυ που το ανοιξα μεχρι τωρα που γραφω ειναι στο 17% , δοκιμασα και 2-3 παιχνιδια , τα 2 παιζανε , το ενα οχι , επισης και ταινια 720p η οποια επαιζε αψογα, οτιδηποτε μου διαφευγει θα το προσθεσω στην πορεια , παντως το προτεινω αφοβα, ειναι καλη αγορα, με τα λεφτα αυτα εδω δεν παιρνεις τιποτα που να ειναι εστω κοντα σε αυτο ... αυτα για αρχη :D

Εγώ το πήρα από geekbuying και τα είχε μέσα όλα....θήκες,ζελατίνες και 2 μπαταρίες ;)

Το λέω γιατί σαν συσκευή το δίνει 192,84€ και έχει έξτρα με αυτά που λες με 221,04€ http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U692-6-5--IPS-Screen-MTK6592-Octa-core-1-7GHz-2GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-2-OS-3G-GPS-W--Free-Leather-Case-Black-323932.html

Έκτακτη ανακοίνωσε :αν κατα την φόρτιση προσπαθείσετε να περιηγηθείτε στο μενού η οπουδήποτε αλλού και το τηλ αρχίσει να ανοίγει άλλες εφαρμογές από αυτές που πατάτε και γενικά αλλού πατω και αλλού βρίσκομαι όπως και πάρα πολύ αργή φόρτιση απλά πετάξτε τον φορτιστή και κουμπωστε έναν άλλον. Ο φορτιστής έχει συνήθως πρόβλημα. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο τηλ αλλά και σε άλλα πχ zoppo.

• Administrators
Όπως το λες... είναι καθαρά θέμα προβληματικού φορτιστή και δεν έχει να κάνει με τη συσκευή, μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε.

Modpic.gif

Δεν πιστευω να εχουμε καμια εκρηξη :p:p:p παντως τωρα που φορτιζω και το σκαλιζα λιγο ταυτόχρονα δεν παρατηρησα κατι

• Administrators
Δεν πιστευω να εχουμε καμια εκρηξη :p:p:p παντως τωρα που φορτιζω και το σκαλιζα λιγο ταυτόχρονα δεν παρατηρησα κατι

Λογικό, αυτό που αναφέρεται παραπάνω είναι προβληματική εξαίρεση.

Modpic.gif

Συνέβη σε μένα σε έναν κολλητό μου με ΖΟΡΡΟ και από όσο το έχω ψάξει σε δύο ακόμα άτομα από Ρωσία. Το σαιτ λέγεται China-iphone. Τα κόλπα τα κάνει αφού φορτίσει κανένα δεκάλεπτο και ζεσταθεί και ο φορτιστής. Πάντως εγώ που έβαζα και έβγαζα φορτιστές για καμιά ώρα σήμερα μόνο στον δικό του συμπεριφεροταν έτσι, γι αυτό και γω τον πέταξα. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο είναι άψογο. Δεν το περίμενα τόσο καλό. Το ρουταρα του έριξα μέσα και το xposed. Τώρα ψάχνομαι για Cwm αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι.

Επειδή καποιος ειχε ρωτησει ποσο κανει να φορτισει... εκανε περιπου 4 ωρες να φορτισει από 5% μπαταρια

Το λέω γιατί σαν συσκευή το δίνει 192,84€ και έχει έξτρα με αυτά που λες με 221,04€ http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U692-6-5--IPS-Screen-MTK6592-Octa-core-1-7GHz-2GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-2-OS-3G-GPS-W--Free-Leather-Case-Black-323932.html

το ξέρω,είναι ψηλομούφα τα έξτρα γιατί τα περιέχει ήδη το κουτί.....δεν τα αγόρασα από κάτω δλδ που τα έχει,τα είχε μέσα στο κουτί από μόνο του....

LeEco Le Max 2 x820 6/128

Εγώ το πήρα 168€ όταν το είχε βγάλει προσφορά για 24 ώρες(είναι το άσπρο και όπως μου είπαν από το geekbuying το άσπρο είναι δευτερεύον χρώμα γιατί δεν το περνούν πολλοί) Edited by PALALOS

Δοκιμασα πριν λιγο να το ρουταρω με τις οδηγιες αυτες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4942653#post4942653 αλλα διχως αποτελεσμα ... μου βγαζει καποιο failure στην διαδικασια, μετα κανει restart το τηλεφωνο βλεπω οτι μου εχει περασει εναν superuser αλλα ρουτ δεν εχει γινει ... :wacko::wacko::wacko:

• Administrators
Το framaroot το δοκίμασες και δεν σου δούλεψε; Η έκδοση 1.9.1 δουλεύει στα περισσότερα mtk6592 (με την τρίτη επιλογή: Baramir).

Modpic.gif

• Administrators
Αυτός είναι ο τροπος που γινεται απευθειας από το τηλεφωνο ? αν είναι να το δοκιμασω

Ναι, ένα apk αρχείο είναι που εγκαθιστάς κατευθείαν στη συσκευή σου και το τρέχεις.

Modpic.gif

Ευχαριστω πολύ φιλε, δουλεψε μια χαρα. Τωρα λεω να σεταρω και το gps με τον οδηγο για mediatek από δω μιας και εκανα πλοηγηση και από ότι ειδα ενώ σε ανοιχτούς δρομους δουλευει απροβλημάτιστα, σε στενακια τραβαει τα ζορια του, όχι συνεχεια αλλα χανεται που και που, παντως πανω από 8 δορυφόρους δεν ειδα πουθενα, αλλα τουλάχιστον τους βρισκει γρηγορα

Ναι, για αυτο λεω, το εκανα και σε ενα Star H920+ με τον 6589 και το τηλεφωνο καμια σχεση ειτε σε κλειδωμα ειτε σε πλοηγηση

Λοιπον πηγα να κανω το φιξαρισμα στο GPS αλλα στην καρτελα EPO δεν εχει επιλογη για enable epo ουτε auto download, μονο ενα κουτακι που γραφει epo downloading οποτε δεν εκανα κατι, τα υπολοιπα που ειναι μεσα στο YGPS υπαρχουν ολα κανονικα

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Γειά σε όλους. Φέρνω καλά νέα για όλους. Αφού το ρουταρα και ξήλωσα κάτι εφαρμογές που δεν ήθελα ψαχνόμουν για Cwm recovery. Βρήκα αυτό

https://www.facebook.com/AndroidPhablets?ref=stream&hc_location=stream

Το οποίο το αποσυμπιεσα κουμπωσα το τηλέφωνο και το έτρεξα. Σε ούτε ένα λεπτό είχα μια πανέμορφη CTR v2.2 recovery.

Δουλεύει και σε όλα τα Mtk οπότε βουρ......

Υπάρχει και αυτό για cwm recovery.

To είδα και εγώ αυτό αλλά 450mb recovery δεν μου έκατσε καλά στο μυαλό. Μάλλον είναι η εργοστασιακή ρομ του. Το κατέβασα αλλά δεν ασχολειθηκα καθόλου

Γειά σε όλους. Φέρνω καλά νέα για όλους. Αφού το ρουταρα και ξήλωσα κάτι εφαρμογές που δεν ήθελα ψαχνόμουν για Cwm recovery. Βρήκα αυτό

https://www.facebook.com/AndroidPhablets?ref=stream&hc_location=stream

Το οποίο το αποσυμπιεσα κουμπωσα το τηλέφωνο και το έτρεξα. Σε ούτε ένα λεπτό είχα μια πανέμορφη CTR v2.2 recovery.

Δουλεύει και σε όλα τα Mtk οπότε βουρ......

Ομολογω ότι είναι από τις ομορφότερες recovery που εχω δει και μπαινει πολύ ευκολα

Εντωμεταξυ εχω βαλει το xposed και ενεργοποιησα ενα module το advanced power menu, μετα απο αυτο παρατηρησα οτι δεν δουλευει πλεον το φως στο back button, δεν ξερω αν προκληθηκε απ αυτο η ειναι ασχετο και εγινε πιο πριν και απλα το παρατηρησα τωρα , απενεργοποιησα και το module παλι αλλα τιποτα , παντως δουλευει κανονικα αλλα διχως φως

Edited by Saleakos

• Administrators
Ομολογω ότι είναι από τις ομορφότερες recovery που εχω δει και μπαινει πολύ ευκολα

Φτιάξτε έναν οδηγό να τον βάλουμε στο πρώτο post. :rolleyes:

Εντωμεταξυ εχω βαλει το xposed και ενεργοποιησα ενα module το advanced power menu, μετα απο αυτο παρατηρησα οτι δεν δουλευει πλεον το φως στο back button, δεν ξερω αν προκληθηκε απ αυτο η ειναι ασχετο και εγινε πιο πριν και απλα το παρατηρησα τωρα , απενεργοποιησα και το module παλι αλλα τιποτα , παντως δουλευει κανονικα αλλα διχως φως

Θα συνιστούσα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να δούμε τι γίνεται.

Modpic.gif

Λοιπον το φως στο back button συνεχισε τελικα να κανει τα δικα του ( μια αναβε μια οχι σε ασχετες φασεις ) και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα απο φλασαρισμα ενος backup που ειχα κανει πριν βαλω xposed αλλα αυτη τι φορα παρατηρησα κατι, αυτο το κανει μονο οταν ειναι η μπαταρια χαμηλα 30% και κατω περιπου, και το τσεκαρισα μετα απο 3 κυκλους φορτισης, ξερω κουλο τελειως :lol: κατα τα αλλα το τηλεφωνο αψογο σε ολα του μετα απο 1 βδομαδα και σκληρης χρησης κανοντας τα παντα, παιχνιδια, ομιλια , ιντερνετ, ταινιες, μουσικη , πλοηγηση, φωτογραφιες, βιντεο κλπ Edited by Saleakos