Jump to content

Ulefone U692

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ulefone U692 6.5" IPS Screen MTK6592 Octa-core 1.7GHz 2GB RAM 16GB ROM Android 4.2.2 OS 3G GPS with Free Leather Case - Black

http://image1.geekbuying.com/make_pic/2014-01-07/20140170167411k56q0rf7.jpg

• MTK6592 powerful Octa-Core 1.7GHz
  • 2GB RAM +16GB ROM
  • 6.5 inch IPS Capacitive HD touchscreen
  • 8.0MP back camera and 2.0MP front camera
  • Android 4.2.2 OS
  • Networking: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz
  • Dual SIM Card Dual Standby

€208.27 ????????????????

• Απαντήσεις 120
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τουλάχιστον την ulefone την ξέρω περισσότερο από την blackview :sly::):sly:

Μην απορείς για την τιμή , για τους κινέζους όλα είναι δυνατά .

Τουλάχιστον να ήταν fhd .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

http://image1.geekbuying.com/content_pic/201401/20140107160803714.jpg

Brand Ulefone

Model U692

Color Black

Type Brand New

Form Factor Touch screen

Operating System Android 4.2.2

Processor MTK6592 Octa-core 1.7GHz

RAM 2GB

ROM 16GB

Support extend card 32GB

Screen

Touch screen Capacitive touch screen

Display Size(Inch) 6.5 inch

Screen Resolution 1280*720 pixels

Screen Type IPS, HD touchscreen

Display Colour 16000K colors

Networking GSM/WCDMA

Frequency 2G:GSM850/900/1800/1900MHz; 3G:WCDMA850/2100MHz

Data transfer GPRS/HSPA/EDGE

WIFI YES,802.11 b/g/n

GPS YES

Languages

English, France, Spanish, etc. Multi-Language we will upload the screen shot later.

SIM Type Ordinary SIM

SIM Slot 2

Network Standby Dual Network Standby

Network Conversation One-Party Conversation Only

Camera Dual Cameras, 2.0MP front camera, 8.0MP back camera support 1080P video recording

Flash YES

Auto Focus YES

Touch Focus YES

Support Format

Audio File Format MP3, WAV, ARM

Video File Format 3GP, MP4, RMVB,AVI

Image File Format JPEG, BMP, GIF, PNG

FM Radio YES,earphone needed

TV NO

Sensor G-sensor,L-sensor,N-sensor

Bluetooth YES

I/O Interface Micro USB 3.5mm Jack Mirco SD slot SIM slot

Battery Type Lithium

Capacity 3100mAh

Standby Time About 1~2 days

Charger USB, Travel Charger

Input Method hand write,keyboard

Software MP3, MP4, calculator, ES file management, stopwatch, calendar, alarm clock, Google play, E-mail, G-mail, etc.

Dimensions / WxDxH 90.7x177x9.7

Και άλλο ένα 8πήρυνο

Αλλά μου φαίνεται ότι οι 6.5 ιντσες είναι πολύ.

Btw είχε δοκιμάσει κανένας Ulefone?

Aπο εδώ το είδα http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U692-6-5--IPS-Screen-MTK6592-Octa-core-1-7GHz-2GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-2-OS-3G-GPS-W--Free-Leather-Case-Black-323932.html

edit

Δεν είδα ότι υπήρχε thread και άνοιξα θέμα.Τι λέτε έσεις για αυτό??Νομίζω 6.5 inches παραπάει...Μόνο σε τσαντάκι θα μπορώ να το βάλω και στο μπουφάν του σκι...:lol:

Edited by liakosele

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

• 1 month later...
Γειά σε όλους. εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ το τηλέφωνο και ψάχνω για κάποιο bug και δεν έχω βρει κάτι. το παράγειλα λοιπόν και το περιμένω την επόμενη εβδομάδα. ελπίζω να μην είμαι ο μόνος κάτοχος .

Φίλε μου το κινητό το πήρα,αλλά ο ταχυδρόμος πήρε άδεια και δε μου έφερε το ειδοποιητήριο....επομένως αράζει στο ταχυδρομίο :ρ επομένως από τρίτη που θα πάω να το πάρω μπορώ αν θες να σου πω λεπτομέρειες κλπ
LeEco Le Max 2 x820 6/128

με το καλό να παραλάβεις.

όταν το έχεις στα χέρια σου, πες μας τι εντύπωση σου κάνει η ποιότητα κατασκευής.

είναι κάτι που δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος μόνο απο φωτογραφίες.

επίσης το geekbuying λέει 2x3800 μπαταρίες. πες μας εσένα με τι σου ήρθε.

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι πως στις μισές σελίδες το δίνει με 13ΜΡ ενώ σε άλλες με 8ΜΡ κάμερα.....κοντός ψαλμός όμως,θα φανεί από βδομάδα

σε όσα βίντεο έχω δει το δίνουν με 13 mp και γενικά δεν βρήκα κάποιο κακό σχόλιο. έχω στείλει και μήνυμα στο μαγαζί για να μου δώσουν ακριβής πληροφορίες για το ροοτ και για την εγκατάσταση Cwm. εχθές το σκέφτηκα και περιμένω απάντηση γιατί είδα ότι γίνεται ένας μικρός χαμός με αυτό το θέμα

όσον αφορά την κάμερα που την αναφέρουν 13ΜΡ μετά από απάντηση που είχα από την εταιρεία είναι ότι η κάμερα είναι 8ΜΡ και με interpolation δηλαδή με κάποια διόρθωση στο λειτουργικό της αποδίδει σαν 13ΜΡ. υπάρχει βίντεο στο YouTube με δείγματα από βίντεο που τράβηξε το κινητό τα οποία είναι άριστα.http://www.youtube.com/watch?v=cm_YIJIOGaI Edited by PALALOS

Εχω παραγγειλει και εγω το συγκεκριμενο παιδια και το αναμενω ... σε γενικα πλαισια φαινεται καλο για τα λεφτα του και τα σχολια που εχω διαβασει είναι αρκετα θετικα ... αντε να το δουμε και από κοντα να το τεσταρουμε να δουμε τι παιζει :)

Λοιπόν,έχουμε και λέμε...Παρέλαβα σήμερα πουρνό πουρνό και εκ πρώτης όψης πρόκειται για ένα εκπληκτικό κινητό τόσο στα χαρακτηριστικά του όσο και στην ποιότητα κατασκευής.Έρχεται κομπλέ με όλων των ειδών τις θήκες (σιλικόνης,flip case κλπ) με προστατευτικό οθόνης και με 2 μπαταρίες!!!Το μόνο πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζω προς το παρόν είναι με το google play...άνοιξε κανονικά,έβαλα το mail μου για να συνδεθώ,αλλά από εκεί και πέρα συνεχώς φορτώνει :/ δεν κάνει τίποτα άλλο...ξέρει κανείς πως μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό?

• Administrators
Από που το πήρες, πόσο καιρό έκανε να ερθει και πόσο σου κόστισε; Τις θήκες τις ζήτησες εσύ ή ήταν ήδη στο πακέτο;

Modpic.gif

Αρχικά άκυρο το θέμα με το google play...δεν ξέρω τι έγινε,πήρε μπρος μόνο του άρα μάλλον είχε το Play store κάποιο κόλλημα

Το πήρα από geekbuying,μου κόστισε 190κάτι ευρώ,οι θήκες ήταν μέσα έτσι και αλλιώς όπως και η 2η μπαταρία και είμαι καταχαρούμενος!!!! :ρ Έκανε 2 βδομάδες να μου έρθει.Η αποστολή έγινε 13/2 και το δέμα ήταν στο ταχυδρομίο από τις 27 απλά δεν μπορούσα να το πάρω

Εγω παντως το εχω παρει από merimobiles στα 189ευρω ..την παραγγελια την εκανα 20 φεβρουαριου... οι συγκεκριμένοι κανουν πανω κατω γυρω στις 3 βδομάδες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλοριζικο φιλε ... την οθονη πως την βλέπεις σε 720p δεδομενου ότι είναι 6.5 ιντσες ;

καλορίζικο Λεον. σε φαντάζομαι τώρα το έχεις κάψει το δάκτυλο στο πάτα πάτα :lol::lol::lol::lol:περιμένουμε αναλυτικές πληροφορίες. ένα όλα καλά μας είπες και στρωθικες από πάνω του και δ ξεκολλας. σε έχω ικανό να μην εκατσες ούτε για φαγητό :p:p:p:p

Η οθόνη είναι άψογη έχει φοβερή ευκρίνεια!

Από εκεί κ πέρα δεν είπα όλα καλά,είπα όλα εκπληκτικά!!! :ρ έχω καεί άσε...δεν έχω να σου πω κάτι συγκεκριμένο πέρα του ότι όταν το άνοιξα το πρωί είχε 45% μπαταρία και μέχρι τώρα χωρίς να το φορτίσω έχει φτάσει στο 23% με πάρα πολύ βαριά χρήση!δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου πάνω από 10 λεπτά..άρα η μπαταρίες του είναι σκυλιά!από εκεί κ πέρα όποιος θέλει μέγεθος το συνιστώ με κλειστά μάτια!επίσης το τηλέφωνο ήρθε καθαρό,χωρίς κινέζικες εφαρμογές και χαζά χαμένα ;)

Ωραια μου εφτιαξες την μερα :D οσο για την αυτονομια της μπαταριας εκτος το ότι είναι μεγαλη ευθυνεται και ο επεξεργαστης της mediatek ο οποιος είναι χαμηλος σε καταναλωση από ότι εχω διαβασει :rolleyes: κανε και κανα antutu , quadrant αν μπορεις να δουμε αν αληθευουν τα νουμερα του internet Edited by Saleakos

Στο antutu μου δίνει 27330,επομένως νομίζω πως ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτά που δείχνει και αυτά που λέει οτι κάνει

Καλορίζικο, μπορείς να μας πεις, για Gps και φωτογραφική? Την φωτογραφία σύγκρινε την με το προηγούμενο τηλέφωνο σου, ευχαριστώ

To GPS το οποίο με ενδιαφέρει και αρκετά δουλεύει άψογα με απίστευτη ακρίβεια καθώς χρησιμοποιεί και τα κλειστά wifi εκτός από τον δορυφόρο και το δίκτυο

Όσον αφορά στην φωτογραφική να σου πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα πάρα πολύ αλλά με μία πρώτη ματιά έχει σαφώς καλύτερη κάμερα από το Live with walkman που είχα!έχει πάρα πολύ ωραία χρώματα στις φωτογραφίες την ημέρα...βράδυ όμως και γενικά σε μειωμένο φωτισμό δεν την δοκίμασα...