Jump to content

Honor 3X (G750)

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δουλεύει το root ;)

Ξερετε αν εχει κανει κανεις εναν οδηγο για το G750 U10 σε ελληνικα με απλα λογια πως μπορουμε να το κανουμε να παρει το official upgrade για κιτ κατ που διαβασα εχει βγει λενε στο xda αλλα για τα Τ00. Και γιατι δεν ενωνει εδω στο myphone καποιος απο τους administrators τα 2 thread που μιλανε για το ιδιο κινητο με αλλη ονομασια εννοω το honor 3x και το g750

• Απαντήσεις 832
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ύστερα από σχεδόν ένα μήνα που έχω το κινητό στα χέρια οι εντυπώσεις μου είναι οι καλυτερες.

Συγκεκριμένα:

Πολύ καλή οθόνη σε ταχύτητα,ευαισθησία,φωτεινότητα και χρώματα.

Το gps είναι άριστο σε ταχύτητα κλειδώματος δορυφόρων(30 δεύτερα με κλειστά δεδομένα οπουδήποτε και αν βρίσκομαι) και πλοήγηση.Το χρησιμοποιώ επαγγελματικά και δεν έχει πέσει έξω ούτε ένα μέτρο.

Η μπαταρία βγάζει άνετα δύο μέρες με τα δεδομένα και το wifi ανοιχτά συνέχεια,μια ώρα περίπου ομιλία και οι δυο sim standby και ψιλοσκάλισμα με σερφάρισμα όχι όμως παιχνίδια.Τώρα στην ακραία περίπτωση της φουλ χρήσης με οθόνη συνεχεια αναμένη δυο σιμ,δεδομένα σε συνεχή χρήση,hot spot, bluetooth,gps να τρέχει απο πίσω και μια ώρα ομιλία τρώει 15% ανά ώρα δηλαδή περίπου εξήμιση ώρες.Το alcatel 997d που είχα και έχω στην ίδια χρήση βγάζει σκάρτες 4 ώρες.

Η κάμερα και το βίντεο σε πολύ καλά επίπεδα για αυτά που υπόσχεται ότι δίνει.

Ούτε reboot χρειάστηκε ποτέ,ούτε κόλησε ποτέ,ούτε έχω βρεί κάποιο ουσιαστικό μειονέκτημα.Βέβαια δεν έχω πειράξει τίποτα από το λειτουργικό του ούτε το έχω ρουτάρει.Αυτά......

Ακριβώς όπως τα λες. Εξαιρετική συσκευή.

ροοτ σε υ10 εχει δοκιμασει κανεις;μετα απο μια εβδομαδα που το εχω στα χερια μου,επιβεβαιωνω κι εγω τα λεγομενα των υπολοιπων!:)

• Administrators
Εσυ το εχεις δοκιμασει ξερεις οτι λειτουργει ή θα μπρικαρει το κινητο και θα τρεχουμε?

Αν ήταν να υπήρχε κίνδυνος να brickάρει όπως λες από κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρος ότι θα σου το γνωστοποιούσα.

ροοτ σε υ10 εχει δοκιμασει κανεις;μετα απο μια εβδομαδα που το εχω στα χερια μου,επιβεβαιωνω κι εγω τα λεγομενα των υπολοιπων!:)

Δοκίμασε και εσύ το από πάνω, δεν παθαίνει τίποτα, το πολύ να μην γίνει root.

Modpic.gif

ROOT Huawei Honor 3X G750 T00 Multilanguage με ελληνικα by GregStog

Κατεβαστε τα καταλληλα αρχεια απο εδω:

https://mega.co.nz/#!1h8WTI6A!IzwnumMOj8Io7uxNSRxSlTSXwBkoZmmie2NZfF8C_p8

Ρουταρετε το κινητο με την B129 official update.

Eγκαταστειστε οποια ΡΟΜ θελετε μετα. . .

για multilanguage MIUI με ελληνικα προτεινω : https://mega.co.nz/#!l1MxVLTb!WeuU4Wz9oeIToGsO2IfoMyT66wFGKMSrKXwlyvQklGw

Καλη τυχη Παιδες ! ! !

Εκτος απο τα λινκ για τα αρχεια θα μπορουσες μήπως να μας δωσεις και καποιες οδηγιες πως να τα περασουυμε? Και κανα screenshot πως δειχνει αν θες. Ευχαριστώ

edit : αυτο ειναι μονο για το T00 ή δουλευει και στο U10? Εσύ σε ποια απο τις 2 συσκευες το δοκιμασες?

Edited by tzivas31

Να παρω το Pro αλλά πως γίνετε να είναι ακριβότερο το απλό αφού το Pro έχει καλύτερα χαρακτηριστικά ?

μήπως δεν βλέπω εγώ κάτι?

το μαγαζί αυτό είναι αξιόπιστο?

και στα 2 αναφέρει Single Sim Card , δεν είναι δικαρτο?

http://www.ibuygou.com/p-huawei_honor_3x_smart_phone_octa_core_android_4_2_5_5_inch_3g_wcdma_mtk6592_13_0mp-5821-usd.html

http://www.ibuygou.com/p-huawei_honor_3x_pro_mtk6592_true_octa_core_1_7ghz_android_4_4_smartphone_2gb_16gb_13_0mp__black-6135-usd.html

Το βρήκα και εδώ http://www.etotalk.com/huawei-honor-3x-pro-g750t20_p6001.html

και μετά απο chat... το ανέβασαν και εδώ http://www.vickmall.com/huawei-honor-3x-pro-g750-t20-smartphone-mt6592-octa-core-1-7ghz-dual-sim-dual-3g-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Από που προτείνετε να το αγοράσω?

Edited by drdedus

Καλημέρα,

έχει κανείς το apk της εφαρμογής των sms?

Ευχαριστώ.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• 2 weeks later...
Παιδιά θελω να ρωτησω για να δω αν συμβαινει μονο στη δικια μου συσκευη αλλα οταν με καλουν και στα 2 νουμερα την ιδια στιγμη τον εναν αριθμο χτυπαει κανονικα μιλαω αλλα στον 2ο που με καλει στον αλλο αριθμο του βγαζει μηνυμα οτι εχω απενεργοποιημενο το κινητο και μονο οταν κλεισω τον 1ο μου ερχεται σαν μηνυμα οτι είχα κληση στον 2ο αριθμο. Γινεται καπως να διορθωθει αυτο δηλαδη να με καλουν και στα 2 νουμερα αλλα να βαζω σε αναμονη τον ένα?

Παιδιά θελω να ρωτησω για να δω αν συμβαινει μονο στη δικια μου συσκευη αλλα οταν με καλουν και στα 2 νουμερα την ιδια στιγμη τον εναν αριθμο χτυπαει κανονικα μιλαω αλλα στον 2ο που με καλει στον αλλο αριθμο του βγαζει μηνυμα οτι εχω απενεργοποιημενο το κινητο και μονο οταν κλεισω τον 1ο μου ερχεται σαν μηνυμα οτι είχα κληση στον 2ο αριθμο. Γινεται καπως να διορθωθει αυτο δηλαδη να με καλουν και στα 2 νουμερα αλλα να βαζω σε αναμονη τον ένα?

Μια χαρά δουλεύει φίλε.Δεν νομίζω αυτό να αλλάζει,έτσι λειτουργεί η συσκευή.

Μια χαρά δουλεύει φίλε.Δεν νομίζω αυτό να αλλάζει,έτσι λειτουργεί η συσκευή.

Ναι αλλα παντου ακομα και στο gsmarena στις πληροφοριες το αναφερουν ως dual sim stand-by που νομιζω σημαινει μπορει ο ενας να καλει και βαζεις τον αλλο σε αναμονη γιατι αν ο ενας νομιζει οτι το εχεις κλειστο ανησυχει κιολας για μενα που δεν κλεινω ποτε το κινητο μερα και νυχτα. Και ελεγα μηπως καποιος ξερει εχει δοκιμασει καποιο τροπο ή εχει καποια ρυθμιση να το κανουμε ετσι

Α να ρωτησω περα απο ξεκλειδωμα καταφερε κανεις να το αναβαθμισει σε κιτ κατ? Γιατι για το Τ00 εχει βγει για το U10 ακομη περιμενουμε

Edited by tzivas31

Ναι αλλα παντου ακομα και στο gsmarena στις πληροφοριες το αναφερουν ως dual sim stand-by που νομιζω σημαινει μπορει ο ενας να καλει και βαζεις τον αλλο σε αναμονη γιατι αν ο ενας νομιζει οτι το εχεις κλειστο ανησυχει κιολας για μενα που δεν κλεινω ποτε το κινητο μερα και νυχτα. Και ελεγα μηπως καποιος ξερει εχει δοκιμασει καποιο τροπο ή εχει καποια ρυθμιση να το κανουμε ετσι

Α να ρωτησω περα απο ξεκλειδωμα καταφερε κανεις να το αναβαθμισει σε κιτ κατ? Γιατι για το Τ00 εχει βγει για το U10 ακομη περιμενουμε

Υπάρχουν 2 ειδών dual SIM κινητά, τα Dual-SIM Standby (DSS) και τα Dual-SIM Active (DSA).

Και τα δύο δέχονται 2 κάρτες SIM με την παρακάτω διαφορά:

Τα Dual-SIM Standby (DSS) απαιτούν από το χρήστη να διαλέξει ποια από τις 2 SIM θα χρησιμοποιεί για να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις. Έτσι όταν μιλάει, η άλλη γραμμή στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο.

Από την άλλη τα Dual-SIM Active (DSA) επιτρέπουν και στις δύο κάρτες SIM να είναι παράλληλα ενεργοποιημένες και να δέχονται τηλεφωνήματα την ίδια στιγμή. Έτσι είναι ουσιαστικά σαν να έχεις δύο τηλέφωνα.

Για να γίνει αυτό (Dual-SIM Active) χρειάζονται 2 δέκτες συνήθως που καλύπτουν και τις δύο κάρτες SIM.

Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια γι’αυτό και κάποιοι προτιμούν το Dual Standby που είναι πολύ πιο οικονομικό σε ενέργεια.

Υπάρχουν 2 ειδών dual SIM κινητά, τα Dual-SIM Standby (DSS) και τα Dual-SIM Active (DSA).

Και τα δύο δέχονται 2 κάρτες SIM με την παρακάτω διαφορά:

Τα Dual-SIM Standby (DSS) απαιτούν από το χρήστη να διαλέξει ποια από τις 2 SIM θα χρησιμοποιεί για να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις. Έτσι όταν μιλάει, η άλλη γραμμή στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο.

Από την άλλη τα Dual-SIM Active (DSA) επιτρέπουν και στις δύο κάρτες SIM να είναι παράλληλα ενεργοποιημένες και να δέχονται τηλεφωνήματα την ίδια στιγμή. Έτσι είναι ουσιαστικά σαν να έχεις δύο τηλέφωνα.

Για να γίνει αυτό (Dual-SIM Active) χρειάζονται 2 δέκτες συνήθως που καλύπτουν και τις δύο κάρτες SIM.

Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια γι’αυτό και κάποιοι προτιμούν το Dual Standby που είναι πολύ πιο οικονομικό σε ενέργεια.

Αν εβγαζε μηνυμα οτι ειμαι κατειλημενος δεν θα ειχα προβλημα αλλα βγαζει μηνυμα σε αυτον που με καλει οτι κινητο ειναι απενεργοποιημενο

Κάνε προώθηση της γραμμής όταν θα φαίνεται εκτός δικτύου και προώθησέ την στην άλλη γραμμή..

Κάνε προώθηση της γραμμής όταν θα φαίνεται εκτός δικτύου και προώθησέ την στην άλλη γραμμή..

εξυπνο αλλα πιανει το εχεις δοκιμασει?

Παιδια καποιος να πει μια γνωμη για το κινητο?ειναι καλο αξιζει? Μια εμπειρη γνωμη θα ηθελα

Απο μπαταρια και οθονη πολυ καλα η ζωντανια των χρωματων σε εκπλησει ποσο καλη ειναι καποιες στιγμες ιδιως αν βαλεις HD wallpapers. Τα παιχνιδια τρεχουν ανετα και τα πιο βαρια . Η καμερα πολύ γρηγορη (ετσι ωστε να μη σε βριζει η παρεα σου που εχει στηθει και περιμενει) και παρα πολυ καλη ποιοτητα τη μερα αλλά σχετικα μετρια την νυχτα. O ήχος στα ηχεια και το ακουστικο πολυ δυνατος αλλα στα ηχεια υπαρχει ελλειψη μπασου και αν ακους ροκ μεταλ οπως εγω ειναι πολυ εμφανης η ελλειψη μπασου ενω στο ελληνικο εντεχνο που ακουει η κοπελα μου δεν την νιωθεις την ελλειψη τοσο εντονα. Wifi πολυ δυνατο και με μεγαλη εμβέλεια. Gps με sygic και igo δοκιμασμενο κλειδωνει σε δευτερολεπτα δορυφορους. Βluetooth δουλευει άψογα. Δυστυχως η συσκευασια δεν εχει hands-free.

Απο μπαταρια και οθονη πολυ καλα η ζωντανια των χρωματων σε εκπλησει ποσο καλη ειναι καποιες στιγμες ιδιως αν βαλεις HD wallpapers. Τα παιχνιδια τρεχουν ανετα και τα πιο βαρια . Η καμερα πολύ γρηγορη (ετσι ωστε να μη σε βριζει η παρεα σου που εχει στηθει και περιμενει) και παρα πολυ καλη ποιοτητα τη μερα αλλά σχετικα μετρια την νυχτα. O ήχος στα ηχεια και το ακουστικο πολυ δυνατος αλλα στα ηχεια υπαρχει ελλειψη μπασου και αν ακους ροκ μεταλ οπως εγω ειναι πολυ εμφανης η ελλειψη μπασου ενω στο ελληνικο εντεχνο που ακουει η κοπελα μου δεν την νιωθεις την ελλειψη τοσο εντονα. Wifi πολυ δυνατο και με μεγαλη εμβέλεια. Gps με sygic και igo δοκιμασμενο κλειδωνει σε δευτερολεπτα δορυφορους. Βluetooth δουλευει άψογα. Δυστυχως η συσκευασια δεν εχει hands-free.

Αχα ωραια σε ευχαριστω για την απαντηση! Απο lag? Οχι ετσι?γρηγορο?

Αχα ωραια σε ευχαριστω για την απαντηση! Απο lag? Οχι ετσι?γρηγορο?

Lag? Πλάκα κανεις? Για ξαναδες τα χαρακτηριστικα προσεκτικοτερα. Ενα θα σε πω εχω λιωσει να παιζω

χωρις κανενα σκαλωμα

Lag? Πλάκα κανεις? Για ξαναδες τα χαρακτηριστικα προσεκτικοτερα. Ενα θα σε πω εχω λιωσει να παιζω
χωρις κανενα σκαλωμα

Φυσικα και τα ειδα τα χαρακτηριστικα :D απλα ρωτησα ετσι μηπως και χαχα!!! Το χω δει και απο κοντα και ειναι οντως πολυ κομπλε!!

Τι κινητο ειχες πριν? Φιλε μου?

εξυπνο αλλα πιανει το εχεις δοκιμασει?

Φυσικά και δοκιμασμένο..μια δοκιμή μπορείς να κάνεις. Δεν παθαίνει κάτι..

Παιδια απο το συγκεκριμενο site http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3x-pro-5-5-inch-octa-core-2gb-ram-16gb-rom-smartphone_p/meri10210.htm αν το παραγγειλω ειναι οι εκδοση που δουλευει το 3G ??? στα χαρακτηριστικα λεει πως δουλευει κανονικα.

Φυσικα και τα ειδα τα χαρακτηριστικα :D απλα ρωτησα ετσι μηπως και χαχα!!! Το χω δει και απο κοντα και ειναι οντως πολυ κομπλε!!

Τι κινητο ειχες πριν? Φιλε μου?

Πριν απο αυτο ειχα και εχω ακομα στην ακρη πλεον για καβαντζα το Huawei Ideos X5 U8800 Pro φοβερο κινητο και αυτο πριν 3 χρονια που το ειχα παρει για τα τοτε δεδομενα

Για να μην πολυλογώ αγόρασα το κινητό την πέμπτη 17/7/2014.

Μαζί πήρα και ένα hands free της Samsung αξίας 12€ από την Wind το οποίο δουλεύει μια χαρά ακούω τα πάντα πεντακάθαρα.

Ο ήχος όταν μιλάω από το κινητό στο αυτί μου (χωρίς hands free) είναι καταπληκτικός μέχρι που τον κατέβασα γιατί παραήταν δυνατός.

Έχωντας μια εμπειρία με κινητά της εταιρίας U8800 PRO για 2 χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος από την εταιρία.

Έχω ένα πρόβλημα που με αποσχολεί όμως με το κινητό.

Όταν το συνδέω στο pc μου για να περάσω video-photos από το κινητό στον υπολογιστή κάνω κανονικά την αντιγραφή του αρχείου αλλά μόλις κάνω επικόλληση οπουδήποτε κρασάρει η εφαρμογή windows explorer δήλαδή η εφαρμογή που διαχειρίζεται το User Interface των windows.

Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθώ να πάρω αρχεία είτε από την μνήμη του κινητού είτε από την κάρτα μνήμης.

Έχω κάνει εγκατάσταση του HiSuite μήπως και ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά και πάλι τα ίδια.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δεν μπορώ κάθε φορά που θα θέλω να πάρω ένα αρχείο να ανοίγω το κινητό να βγάζω την μπαταρία για να βγάλω την sd και να την βάλω στο pc μου...

Edited by katsoum

Για να μην βγάζεις μπαταρία - κάρτα μνήμης δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=el

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: