amelis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 vasilis hd2 μπορεις να γραψεις καποια παραπανω πραγματα για την καμερα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Οκ τωρα μαθαμε και για τα ελληνικα,και αφου ειναι 100% μια χαρα. Αυριο παμε για αγορα και οτι βγει. Σε ευχαριστουμε για τις απαντησεις σου στις αποριες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 vasilis hd2 μπορεις να γραψεις καποια παραπανω πραγματα για την καμερα του? 8αρα λεει αλλα δεν το κοβω, μαλλον με interpollation την πανε εκει. Παντως μερα μαλλον θα βγαζει καλουλες + οτι εχει και HDR:) Θα βγαλω μερικες αυριο και θα τις ανεβασω να τις δειτε. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 8αρα λεει αλλα δεν το κοβω, μαλλον με interpollation την πανε εκει. Παντως μερα μαλλον θα βγαζει καλουλες + οτι εχει και HDR:) Θα βγαλω μερικες αυριο και θα τις ανεβασω να τις δειτε. Κατι τελευταιο επειδη εχω μπερδευτει, το χρωμα του κινητου ειναι το rose gold οπως το κανονικο iphone η το κανονικο χρυσο(το κιτρινο δηλαδη)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Κατι τελευταιο επειδη εχω μπερδευτει, το χρωμα του κινητου ειναι το rose gold οπως το κανονικο iphone η το κανονικο χρυσο(το κιτρινο δηλαδη)? Eιναι οπως το βλεπεις στις φωτογραφιες, σιγουρα οχι κιτρινο, παει προς το rose gold! Δεν εχω δει απο κοντα το original I5s για να συγκρινω αλλα νομιζω οτι ειναι ακριβως ιδια μιας και εχουν βαλει και τα original logo - μηλο στο πισω καπακι και χαμηλα στα γραμματα γραφει I PHONE :) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Eιναι οπως το βλεπεις στις φωτογραφιες, σιγουρα οχι κιτρινο, παει προς το rose gold! Δεν εχω δει απο κοντα το original I5s για να συγκρινω αλλα νομιζω οτι ειναι ακριβως ιδια μιας και εχουν βαλει και τα original logo - μηλο στο πισω καπακι και χαμηλα στα γραμματα γραφει I PHONE :) Να σε καλα. Ναι ολλα πρεπει να βγαινουν στο rose gold γιατι κατι τετοιο γραφει και στο fastcard αλλα μια και το εχεις ειπα να ρωτησω για σιγουρα.:) Το εχω ψαξει αρκετα το τηλεφωνο τις τελευταιες μερες και απ οτι καταλαβα αυτο και το goophone πρεπει να ειναι σχεδον το ιδιο αν οχι το ιδιο ακριβως,αλλα ο κατασκευαστης/κατασκευαστες που τα βγαζει πρεπει να εχει κυκλοφορησει παραλαγες αναλογα με το hardware που εχουν διαθεσιμο. Πχ σε αυτο το βιντεο το κινητο εχει λιγο καλητερη καμερα και διαφορετικα φλας σε σχεση με ενα ιδιο απο αλλο καταστημα που εχει κανει unbox ο ιδιος. http://www.youtube.com/watch?v=jKRJIAntJtU Τελοσπαντων το κινητο μια χαρα φενεται για τα λεφτα του και δεν ψαχνω αλλο,θα ενημερωσω και γω με τις αποψεις μου οταν το παραλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 λίγο που το έψαξα γιατί με ενδιαφέρει και βοηθήστε με αν κάνω λάθος......δεν δέχεται sd card? και που αποθηκεύεις? και θέλει nanosim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 λίγο που το έψαξα γιατί με ενδιαφέρει και βοηθήστε με αν κάνω λάθος......δεν δέχεται sd card? και που αποθηκεύεις? και θέλει nanosim? έχει 8gb εσωτερική μνήμη Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εχει 8gb εσωτερικη μνημη,σε μια παραλαγη που ειδα αν θυμαμαι καλα τα goophone i5s και i5c εχουν μεσα τους καρτα sd και αν τα ανοιξεις αλλαζει ισως ετσι να ειναι και τα thunderbird. Οριστε και το βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εγώ πάντως λέω να το πάρω..... απλά δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερο το goophone έχετε καμία πρόταση? επίσης από μπαταρία πως είναι? από ότι είδα δεν έχουμε δυνατότητα αλλαγής της μπαταρία ς γιατί δεν βγαίνει δηλαδή αν δεν είναι καλή την πατήσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 εγώ πάντως λέω να το πάρω..... απλά δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερο το goophone έχετε καμία πρόταση? επίσης από μπαταρία πως είναι? από ότι είδα δεν έχουμε δυνατότητα αλλαγής της μπαταρία ς γιατί δεν βγαίνει δηλαδή αν δεν είναι καλή την πατήσαμε! Πρεπει να ειναι σχεδον το ιδιο οπως ειπα και ποιο πανω. Οσο για τη μπαταρια,αν εχεις ορεξη να το ψαξεις λιγο και 'πιανουν' τα χερια σου σε τετοιες δουλειες,ανετα βαζεις τη μπαταρια του iphone γιατι αν παρατηρησεις εχουν σχεδον την ιδια διαταξη. Οποτε κανεις μια μετρηση σε διαστασεις(αν δεν περνει του 5s σιγουρα περνει απο 4s) και με μια μικρη πατεντα εισαι ετοιμος. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω αν βγει μαπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ευχαριστώ για την απάντηση.... είδα το βίντεο που δείχνει και την αλλαγή της SD αλλά εγώ θα φοβόμουν να το κάνω μόνη.... αλλά έχω ενθουσιαστεί.... και θα το ρισκάρω μάλλον..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ευχαριστώ για την απάντηση.... είδα το βίντεο που δείχνει και την αλλαγή της SD αλλά εγώ θα φοβόμουν να το κάνω μόνη.... αλλά έχω ενθουσιαστεί.... και θα το ρισκάρω μάλλον..... Τιποτα δεν ειναι να το ανοιξεις,απλα θελει λιγο προσοχη πρωτων μη χαλασεις τις βιδες και τα κλιπσακια και δευτερο και βασικοτερο μη κοψεις τις καλωδιοταινιες γιατι μετα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. Αν δεις τα βιντεο του χρηστη,κανει αλλαγει της καρτας sd σε πολλους διαφορετικους κλωνους γι αυτο πιστευω και το thunderbird ετσι θα ειναι μεσα,επισης εχει και βιντεο με την αλλαγη και προετημασια της μπαταριας του 4s στο goophone,ριξε μια ματια για να κρινεις εσυ τη δυσκολια της πατεντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekoss Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Όσοι φίλοι το έχετε αγοράσει, και ξέρω πως ίσως να ζητάω πολλά με την ερώτηση, η οθόνη είναι πλαστική, απλό γυαλί, gorilla glass (ξέρω, ξέρω ζητάω πολλά)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Παιδια καλησπέρα Εχω ασχοληθεί πάρα πολυ με το ψάξιμο κλώνων Iphone 5s τα τηλέφωνα ειναι αξιόπιστα και ειδικα αυτα με μεταλλική κατασκευή για τα λεφτα τους άριστα-ανθεκτικά η κορυφή ειναι τα εργοστάσια Goophone , Thunderbird, Zophone υπάρχουν και κάποια άλλα noname... http://www.dhgate.com/wholesale-refine/cell-phones/c105001-000t2.html#as-000t2-1 Τα online κινέζικα μαγαζιά ειναι στην αναμονή εντος των προσεχών ημερών τετραπύρινων επεξεργαστών με πανω απο 1,5-1,7 Ghz με οθόνες retina υψηλής ανάλυσης και 2 Gb RAM οποτε οποιος ενδιαφέρετε αξιζει να περιμένει λιγο και το αποτέλεσμα θα ειναι αξιοθαύμαστο αφου οι επιδόσεις αυτων των τηλεφώνων θα ειναι εξωπραγματικές. Και μια ιδεα πεταω το καλύτερο ειναι να συνεννοηθούμε για μια ομαδικη παραγγελία να πετύχουμε ακομα καλύτερες τιμές και με δωράκια... Edited January 15, 2014 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) να διαγραφει Edited January 18, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 fhd ειδα στα mtk6589τ,.. ΤΟ iphone 5ς εχει σημαντικα χαμηλοτερη αναλυση περιπου hd......... Ρε χαζοκινεζε σχεδιαστη fhd σε τεσσερις ιντσες οθονη με Αναιμικο για fhd επεξεργαστη εβαλες? ΚΑΙ με μπαταρια τοση δα??? καλα καλυτερο τηλεφωνο κιαπο την απλ προσπαθεις να βγαλεις..? Κοιταζα το thunderbird 5s μωρε παιδια.. βλακεια πολλη ....χαζο κινεζο ντεν γκαταλαμπαινει ε?μπαταρια κ οτονη μικρη ντει!!χεχε χε παρασυρθηκα λιγο Διορθωστε με αν κατεχετε κατι αλλο. ότι μας έβγαλες τα μάτια με την ορθογραφία σου και την σύνταξη σου πιστεύω να το έχεις καταλάβει !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) ότι μας έβγαλες τα μάτια με την ορθογραφία σου και την σύνταξη σου πιστεύω να το έχεις καταλάβει !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) εγραφα απο κινητο taliban παμε παλι. το iphone 5s εχει hd αναλυση.. κοιτουσα λοιπον την δυνατη εκδοση του thunderbird 5s.. mtk 6589t,2gb ram,2650αρα μπαταρια,fhd σε 4ιντσες:blink: καλα 550 ppi?? ψευτες κ ειναι hd οι απλα χαζοι σχεδιαστες?? δλδ hd σαν το αυθεντικο 5s δεν εφτανε??ε μα μονο 330 ppi?δε λεει.. αυτοι ξεπερασανε κ το αυθεντικο:) 2650 μπαταρια..οκ εδω ανυπομονω να ερθει το με 6572.. αν ειναι τζετ το πασαρω σε ανηψια.να παρω κ το δυνατοτερο.. ειμαι πλ περιεργος πως θαναι .. Edited January 18, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 ανυπομονω να ερθει το με 6572.. αν ειναι τζετ το πασαρω σε ανηψια.να παρω κ το δυνατοτερο.. ειμαι πλ περιεργος πως θαναι .. Αν το βρεις διαθεσιμο και τελικα καταφερεις να το παρεις στα χερια σου κερδιζεις λουκουμι:lol: Τα i5 clones με 6589 και παλιοτερα με τον αφαντο 6588 ειναι σαν ανεκδοτο Απο την περιγραφη και μονο πχ τα ppi 550 καταλαβεινεις οτι οι τυποι ειναι οτι να ναι και γραφουν ετσι για να γραφουν Το αποτελεσμα ηταν να σου στελνουν με τον 6577 και μετα να κανουν τον κινεζο Διαβασε εδω¨http://www.istorya.net/forums/android-devices-139/572807-goophone-i5-review-warning-fake-ip5.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 ανυπομονω να ερθει το με 6572.. αν ειναι τζετ το πασαρω σε ανηψια.να παρω κ το δυνατοτερο.. ειμαι πλ περιεργος πως θαναι .. Αν το βρεις διαθεσιμο και τελικα καταφερεις να το παρεις στα χερια σου κερδιζεις λουκουμι:lol: Τα i5 clones με 6589 και παλιοτερα με τον αφαντο 6588 ειναι σαν ανεκδοτο Απο την περιγραφη και μονο πχ τα ppi 550 καταλαβεινεις οτι οι τυποι ειναι οτι να ναι και γραφουν ετσι για να γραφουν Το αποτελεσμα ηταν να σου στελνουν με τον 6577 και μετα να κανουν τον κινεζο Διαβασε εδω¨http://www.istorya.net/forums/android-devices-139/572807-goophone-i5-review-warning-fake-ip5.html http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-i5s -------------------------------------------------------------------------- εξου κ το out of stock.. φρουδα ονειρα:p σευχαριστω γιατο σοκ επαναφορας στην σκληρη πραγματικοτητα ποπαι!:) ας ερθει το με 6572 κιας ειναι 1gb ram,244 ppi κ θα το θεωρω καλη αγορα:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα μόλις πριν λίγα λεπτά αγόρασα και εγω αυτό εδω: http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s-6572 για λογαριασμό ενους φιλου που το ήθελα τελικο κόστος 100 ευρώ ρουταρισμενο, εν αναμονή σε 20 ημερες περίπου να δουμε τι θα δούμε απο οτι εχω ψάξει ειναι η καλύτερη επιλογή στα λεφτά του... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα μόλις πριν λίγα λεπτά αγόρασα και εγω αυτό εδω: http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s-6572 για λογαριασμό ενους φιλου που το ήθελα τελικο κόστος 100 ευρώ ρουταρισμενο, εν αναμονή σε 20 ημερες περίπου να δουμε τι θα δούμε απο οτι εχω ψάξει ειναι η καλύτερη επιλογή στα λεφτά του... Με το καλο να σου ερθει. Και γω το πειρα στις αρχες της εβδομαδας και αναμενω. Πρεπει τις τελευταιες δυο μερες να ριξαν 10 δολλαρια τη τιμη γιατι εγω το πειρα οταν ειχε 130. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ευχαριστω προφανως ριχνουν τις τιμες για να ξεστοκαρουν διοτι ερχεται νεα φουρνια με τετραπυρινους επεξεργαστες και καλυτερη ανάλυση... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 μου έστειλαν μαιλ με tracking number και σε ερώτηση που έκανα για να επιβεβαιώσω αν το ρουταραν (το είχα ζητήσει και πληρώσει ) μου είπαν ότι αν δεν έρθει ρουταρισμενο..... θα με βοηθήσει το τεχνικαλ σαπορτ! αν τελικά δεν έρθει ρουταρισμενο... θα τα καταφέρω να το κάνω μόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 μου έστειλαν μαιλ με tracking number και σε ερώτηση που έκανα για να επιβεβαιώσω αν το ρουταραν (το είχα ζητήσει και πληρώσει ) μου είπαν ότι αν δεν έρθει ρουταρισμενο..... θα με βοηθήσει το τεχνικαλ σαπορτ! αν τελικά δεν έρθει ρουταρισμενο... θα τα καταφέρω να το κάνω μόνη? Δεν ειναι τιποτα δυσκολο να το ρουταρεις πλεον ολλα γινονται αυτοματα,αν θυμαμαι καλα το ρουταρεις με το vroot η και με το framaroot. Θελω να πιστευω πως θα παραλαβω νωριτερα απο εσενα οποτε θα μπορω να βοηθησω. Οσο για το tracking εμενα εχει γινει dispatced απο τις 20 αλλα ως χωρα προορισμου εχει λετονια (lv αντι για gr),ελπιζω να ειναι λαθος του συστηματος του singpost οπως ειχε παλαιοτερα με ενα αλλο δεμα που ειχα και εγραφε βραζιλια αντι για ελλαδα. Παντως εγω εστειλα ενα μειλ στο σαπορτ τους να δω τι θα πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts