P_papadis Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 ειναι τελειως ακαταλαβιστικα για μενα φιλε μου μου φενεται πολυ βουνο γι'αυτο ηθελα καποιο μελος να με βοηθησει να το περασουμε μαζι να το δω με το αζημιοτο βεβαια μην ταλαιπωρηθει το παιδι τσαμπα σε ευχαριστω φιλε μου Ρώτα ότι δεν ξέρεις μπορεί να σε βοηθήσουν τα παιδιά. Θα ήθελα να σε βοηθήσω χωρίς χρήματα φυσικά άλλωστε δεν είναι τόσο δύσκολο για να πληρωσεις κάποιον αλλά δεν είμαι από Αθήνα μένω Κρήτη και από Κρήτη να ήσουν δεν νομίζω να μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι με 38.8 :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 φιλε μου να εισαι καλα μονο και μονο που μου το ειπες κ περαστικα σου αλλα ειδα πως στον οδηγο το βημα 4. K910 ROM το αρχειο δεν μπορει να κατεβει εχει σβηστει,ας ελπησω να βρεθει καποιο μελος να με βοηθησει κ φυσικα οχι τσαμπα Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 φιλε μου να εισαι καλα μονο και μονο που μου το ειπες κ περαστικα σου αλλα ειδα πως στον οδηγο το βημα 4. K910 ROM το αρχειο δεν μπορει να κατεβει εχει σβηστει,ας ελπησω να βρεθει καποιο μελος να με βοηθησει κ φυσικα οχι τσαμπα Κωστα κανε τον κοπο και φερτο στο λαγονησι...η στειλτο με κουριερ αν θελεις να γλυτωσεις τις βενζινες...μην στεναχωριεσαι ειναι απο τις συσκευες που επαναφερονται με λιγη προσπαθεια.... σου στελνω διευθυνση με πμ Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Κωστα κανε τον κοπο και φερτο στο λαγονησι...η στειλτο με κουριερ αν θελεις να γλυτωσεις τις βενζινες...μην στεναχωριεσαι ειναι απο τις συσκευες που επαναφερονται με λιγη προσπαθεια.... σου στελνω διευθυνση με πμ σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα φιλε μου θα τα πουμε και τηλ Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ξέρει μήπως κανείς πως μπορούμε να έχουμε 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα εκτός από το να κατεβάσουμε άλλη εφαρμογή μηνυμάτων από το playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εγκαθιστώντας το Greek Keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Δηλαδη για να καταλαβω με την cm11 την περναμε και μετα καθε αναβαθμιση γινετε ota και δεν χανουμε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Δηλαδη για να καταλαβω με την cm11 την περναμε και μετα καθε αναβαθμιση γινετε ota και δεν χανουμε τιποτα? Ακριβώς έτσι. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Και κατι ακομη. Την περναμε οπως τις αλλες μεσω twrp με την ιδια διαδικασια? Χρειαζετε να κρατησουμε την recovery rom? Και εαν αξιζει να αλλαξω αυτην του baralajbi 1503 με την cm11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Και κατι ακομη. Την περναμε οπως τις αλλες μεσω twrp με την ιδια διαδικασια? Χρειαζετε να κρατησουμε την recovery rom? Και εαν αξιζει να αλλαξω αυτην του baralajbi 1503 με την cm11? απο το needrom που θα κατεβασεις την ρομ εχει και οδηγο για να την περασεις...μαλιστα προτεινουν την εγκατασταση να την κανεις απο cwm recovery... και βεβαια την προτεινουμε εναντι του baralajbi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 καλησπέρα έχω πρόβλημα με το κινητό μετά από ανεπιτυχή εγκατάσταση της cm11. πριν την εγκατασταση εκανα ολα τα wipe, και format system αλλα η εγκατασταση μετα κολησε στην μεση. τωρα το κινητο ανοιγει στο πρωτο lenovo κανει επανεκινηση καιμετα απο λιγο μπαινει σε ενα recovery "adroid system recovery"με τις εξης εντολες reboot system now apply update from adb wipe data/factory reset wipe cache partition apply update from internal storage apply update from cache το προβλημα ειναι οτι το pc δεν αναγνωριζει την μνημη του κινητου, ουτε το adb, kai logv toy format στο κινητο δεν εχει καμια rom. τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 καλησπέρα έχω πρόβλημα με το κινητό μετά από ανεπιτυχή εγκατάσταση της cm11. πριν την εγκατασταση εκανα ολα τα wipe, και format system αλλα η εγκατασταση μετα κολησε στην μεση. τωρα το κινητο ανοιγει στο πρωτο lenovo κανει επανεκινηση καιμετα απο λιγο μπαινει σε ενα recovery "adroid system recovery"με τις εξης εντολες reboot system now apply update from adb wipe data/factory reset wipe cache partition apply update from internal storage apply update from cache το προβλημα ειναι οτι το pc δεν αναγνωριζει την μνημη του κινητου, ουτε το adb, kai logv toy format στο κινητο δεν εχει καμια rom. τι προτεινετε? Δοκιμασε να κανεις factory reset για αρχη ...λογικα θα δεις την προηγουμενη ρομ χωρις τις εφαρμογες σου... Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δοκιμασε να κανεις factory reset για αρχη ...λογικα θα δεις την προηγουμενη ρομ χωρις τις εφαρμογες σου... Το εκανα 10φορες. Ειχε φορμαριστει το κινητο και το μονο που ειχε ηταν android recovery. Την λυση μου την εδωσε το antutu. Σε αυτο το λειτουργικο καταφερα να στειλω την 1503 μεσω adb sideload (η μονη εντολη που δουλευε) και αναστηθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 βγηκε καινουριο update για την cyanogenmod 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Θελω να αλλαξω rom. Σκεφτομαι να βαλω την cm11 αλλα αν θυμαμαι καλα αναφερατε οτι δε δουλευει η 2η σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Θελω να αλλαξω rom. Σκεφτομαι να βαλω την cm11 αλλα αν θυμαμαι καλα αναφερατε οτι δε δουλευει η 2η σιμ? Πλεον δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Να την βαλω? Η συσκευη αναβαθμιζεται με τη συγκεκριμενη? Οσον αφορα σταθεροτητα και αποδοση εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Να την βαλω? Η συσκευη αναβαθμιζεται με τη συγκεκριμενη? Οσον αφορα σταθεροτητα και αποδοση εννοω. Όλα πολύ τέλεια, μάλιστα στην τελευταια αναβάθμιση εβαλαν και το άνοιγμα με διπλό χτύπημα στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosterz1996 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παιδια ισως ειναι λιγο off topic οποτε σορρυ..! εχω παραγγειλει εδω και ενα μηνα (12/2 συγκεκριμενα) και δεν εχει φυγει ακομα απο κινα..! λετε να ανοιξω dispute? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παιδια ισως ειναι λιγο off topic οποτε σορρυ..! εχω παραγγειλει εδω και ενα μηνα (12/2 συγκεκριμενα) και δεν εχει φυγει ακομα απο κινα..! λετε να ανοιξω dispute? Είναι off topic.... Απο που το παρηγγειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι τρώει ενα κόλλημα μερικές φορες το πληκτρολόγιο και μερικές φορες στο ξεκλειδωμα. Το έχουν κ άλλοι? Με CM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι τρώει ενα κόλλημα μερικές φορες το πληκτρολόγιο και μερικές φορες στο ξεκλειδωμα. Το έχουν κ άλλοι? Με CM στην τελευταία εκδοσή cm11 που χρησιμοποιώ όχι. λειτουργούν όλα περίφημα προς το παρόν. εάν διαπιστώσω κάτι θα επανερθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosterz1996 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Είναι off topic.... Απο που το παρηγγειλες? απο AliExpress, εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_iac Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 εχω ξαναγραψει δυο φορες,εχω το κ910 με την official rom την τελευταια ,αλλα δεν μου δεχετε μερικες εφαρμογες γραφει μη συμβατη συσκευη πχ την my vodafone gr που την χρειαζομαι για να βαζω καρτα στον πατερα μου και σε μενα,μηπως υπαρχει καποιος που μπορει να το κοιταξει,ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 εχω ξαναγραψει δυο φορες,εχω το κ910 με την official rom την τελευταια ,αλλα δεν μου δεχετε μερικες εφαρμογες γραφει μη συμβατη συσκευη πχ την my vodafone gr που την χρειαζομαι για να βαζω καρτα στον πατερα μου και σε μενα,μηπως υπαρχει καποιος που μπορει να το κοιταξει,ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. τωρα την δοκιμασα την εφαρμογη,με cm11 ομως,την κατεβασε και την ετρεξε κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts