Jump to content

Απώλεια φίλου από ατύχημα με μηχανή

SlRator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήσουνα ο μεγαλύτερος μάγκας και το πιό ντεγκλαρέ παιδί άν παράταγες λεβέντη μου εντελώς τη μηχανή. Γιατί από ότι βλέπω δεν σου χρειάζεται για κάτι παρά μόνο επειδή νομίζεις ότι θα ικανοποιήσεις τις νεανικές σου ορμές.

Είσαι μάγκας και ωραίος; Παράτα την και σε 2-3 χρόνια πάρε ένα μικρό αυτοκινητάκι έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι η σύνεση στο τιμόνι είναι ο καλύτερος φίλος και σώζει ζωές.Ειμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι στο φόρουμ συμφωνούν μαζί μου. Σκέψου το και δεν θα χάσεις.

+1

Παρότι κι εγώ στην ίδια ηλικία με τον teorizo, αλλά με διαφορετικά μυαλά (όπως όλοι παρατηρούν) συμφωνώ στο θέμα αυτοκίνητο. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να σωθείς. Πάρε δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου σε 2-3 χρόνια και μπορείς, αγοράζοντας ένα αυτοκινητάκι, να πηγαίνεις και την παρέα σου και καμια βόλτα, ενώ με το μηχανάκι, μόνο το αίσθημα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ήσουνα ο μεγαλύτερος μάγκας και το πιό ντεγκλαρέ παιδί άν παράταγες λεβέντη μου εντελώς τη μηχανή. Γιατί από ότι βλέπω δεν σου χρειάζεται για κάτι παρά μόνο επειδή νομίζεις ότι θα ικανοποιήσεις τις νεανικές σου ορμές.

Είσαι μάγκας και ωραίος; Παράτα την και σε 2-3 χρόνια πάρε ένα μικρό αυτοκινητάκι έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι η σύνεση στο τιμόνι είναι ο καλύτερος φίλος και σώζει ζωές.Ειμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι στο φόρουμ συμφωνούν μαζί μου. Σκέψου το και δεν θα χάσεις.

Φίλε μου sagiadinos ο τρόπος που μιλάς μου θυμίζει τον πατέρα μου :p Και εκείνος κάτι τέτοια μου λέει. Είναι και εξεταστής στο συγκοινωνιών και όλο μου μιλάει για το πώς θα πρέπει να οδηγώ. Και μάγκας είμαι και ωραίος είμαι. Να σου πω και κάτι; Το μηχανάκι ποιο πολύ το πήρα για εφέ και μαγκιά. Αλλά έχω αρχίσει να το/ τα σιχαίνομαι. Προχθές ένας πρώτος ξάδερφος μου 14 χρονών οδηγούσε ένα modenas dynamic 125 cc (είναι δικό του, με τελικά 160 χμ) τράκαρε με αυτοκίνητο και είναι στο νοσοκομείο με σπασμένα και τα δύο πόδια. Τι να πει κανείς…
only crossfit...

Φίλε μου sagiadinos ο τρόπος που μιλάς μου θυμίζει τον πατέρα μου :p Και εκείνος κάτι τέτοια μου λέει. Είναι και εξεταστής στο συγκοινωνιών και όλο μου μιλάει για το πώς θα πρέπει να οδηγώ. Και μάγκας είμαι και ωραίος είμαι. Να σου πω και κάτι; Το μηχανάκι ποιο πολύ το πήρα για εφέ και μαγκιά. Αλλά έχω αρχίσει να το/ τα σιχαίνομαι. Προχθές ένας πρώτος ξάδερφος μου 14 χρονών οδηγούσε ένα modenas dynamic 125 cc (είναι δικό του, με τελικά 160 χμ) τράκαρε με αυτοκίνητο και είναι στο νοσοκομείο με σπασμένα και τα δύο πόδια. Τι να πει κανείς…

Εύχομαι περαστικά στο φίλο σου αλλά πες μου τώρα είναι μάγκας και ωραίος ο δικός σου;

Προχθές ένας πρώτος ξάδερφος μου [highlight]14 χρονών[/highlight] οδηγούσε ένα modenas dynamic 125 cc (είναι δικό του, με τελικά 160 χμ) τράκαρε με αυτοκίνητο και είναι στο νοσοκομείο με σπασμένα και τα δύο πόδια. Τι να πει κανείς…
:wacko: :blink: Έχουμε ξεφύγει ΤΕΛΕΙΩΣ σαν χώρα... Άκου εκεί 14άρων και 160 τελική! :!: Rε παιδιά στο εξωτερικό (ξέρω, ξέρω οι κουτόφραγκοι) δίνουν μηχανάκια σε ανήλικους; :worry:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Για να φανταστείς μια μέρα πήγα να το οδηγήσω εγώ και τα έχασα! Έχει απίστευτα πολλά γκάζια. Τρόμαξα μόνο που ανέβηκα και το άφησα αμέσως… ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι μάγκας ;)
only crossfit...

Εγω εχω χασει εναν παιδικο μου φιλο σε ατυχημα με αυτονικητο δεν εφταιγε ηταν σταματημενος σε μπλοκο της αστυνομιας και επεσε απο πισω του ενας μεθυσμενος με ενα τζιπ που ετρεχε με τρελη ταχυτητα και δεν σταματησε...

Ενα χτυπημα στο κεφαλι τον κρατησε σε κωμα μια εβδομαδα και μετα εσβησε...

Απο το 2001 που εφυγε εως σημερα δεν μπορω να τον ξεχασω ειμασταν πολυ δεμενοι και ξεγελαω τον εαυτο μου πιστευοντας πως ειναι καπου για δουλεια και θα γυρισει δεν εχω αποδεχτει το θανατο του...

Επειδη βλεπω πως ολοι εχουμε μια αναλογη δυσαρεστη εμπειρια μακαρι να μην συμβει ξανα σε κανεναν... Μεγαλη προσοχη και τα ματια ανοιχτα...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Κανείς να μην πει τίποτα. Θα έπρεπε είχαν πει οι γονείς νορήτερα. 14 χρονών είναι ανεπίτρεπτο αυτό. Και αν δεν έχει το 14χρονο παιδί μυαλό θα έπρεπε να είχαν οι γονείς...

Επίσης τα μηχανάκια δεν είναι μόνο θέμα αναβάτη. Έχω αγοράσει ένα μηχανάκι εδώ και μισό χρόνο και έχω κινδυνέψει 2 φορές από άσχημο χτύπημα. Την μία γιατί ένας ******ς παραβίασε στοπ και ενώ έβρεχε μπλόκαρε ο τροχός μου με συνέπεια γλίστρα και ευτυχώς το έσωσα χωρίς να πέσω. Το μηχανάκι το κράτησα λίγο πριν ακουμπήσει στο έδαφος... άνω σε στροφή. Την άλλη λόγω σπασμένου δρόμου (όχι απλή λακκούβα :p ) πάλι πάνω σε στροφή με απότομη κατηφόρα που δεν φαινόταν. Ευτυχώς πέταξα κώ λο και πέρασα σίρριζα.

Όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε, αυτό έχω να πω. Ευτυχώς δεν έχω χάσει κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή φίλο σε δυστύχημα μιας και έχουν γίνει διάφορα σε φίλους και σε εμένα και με αυτοκίνητο. πχ μερικές τούμπες με αμάξι ένας φίλος.... διαχωριστικό εγώ γιατί μας πήρε όλους ο ύπνος στο αυτοκίνητο... (δεν οδηγούσα εγώ)...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• 1 year later...

:cry:γραφω για να βρω και αλλα παιδια που εχουν χασει κολλητους απο ατυχημα με μηχανη!συνεβει προσφατα και στον κολλητο φιλο του γιου μου και το παιδι μου εχει χασει τη γη κατω απ τα ποδια του!εχουν αλλαξει ολα στη ζωη του,ο τροπος που σκεφτεται,ο τροπος που τα βλεπει ολα πια!τιποτα δεν ειναι οπως πριν.ηταν 20 χρονων....

ηταν η ζωη τους η μηχανη.απο εκεινη τη μερα τη μισει!δεν θελει ουτε καν να την αναφερουμε.

Φίλε μου δεν είναι θέμα να προσέχεις μόνο. 1000 μύρια μπορεί να συμβούν. Είχα γνωστό, πρωταθλητή σε αγώνες μηχανών. Βγήκε από το μαγαζί που έκανε service την μηχανή του. Ο μηχανικός τον έβλεπε ακόμα. Πήγαινε με 30 (ΤΡΙΑΝΤΑ) χλμ/ώρα όταν ξαφνικά κάτι έγινε, έχασε τον έλεγχο και έπεσε. Έσπασε τον λαιμό του και πέθανε ακαριαία. Και φορούσε κράνος. Θυμηθείτε ότι το παιδί ήταν επαγγελματίας οδηγός μηχανής. Το θέμα είναι ότι με όλα τα δίκυκλα, όταν γίνει το ατύχημα είσαι σχεδόν απροστάτευτος.

Φιλε μου εισαι λαθος !! Αν φοράς αυτα που πρεπει να φορας , εισαι οκ

Απλα στην μηχανη πρεπει να προσεχεις πολυ πιο πολυ διοτι στην Ελλαδα οι οδηγει δεν νιωθουν να οδηγησουν

Οι πιτσιρικαδες λογω "μαγκιας" θες , λογο οτι δεν εχουν λεφτα , δεν περνουν τα απαραιτητα ρουχα και εξοπλισμο για το δικυκλο

Εγω χθες γυρισα απο ταξιδι με αλλους 52 φιλους , και ολοι μαζι και οι συνεπιβατες , φοραγαμε τον απαραιτητο εξοπλισμο

Τηρουσαμε αποστασεις και ο ενας πισω απο τον αλλον

Αν ειναι να συμβει το κακο μπορει να συμβει ειτε με τα ποδια ειτε με το αυτοκινητο

Ειμαστε η μοναδικη χωρα που ειναι χωρις παιδεια στο θεμα της οδικης συμπεριφορας

φιλικα

Υ.Γ. Φορατε ζωνη ή κρανος

Και εγώ έχασα ένα φίλο μου !!! Τότε είμασταν 17 χρονών ....

Οτι είχαμε τελειώσει την 3η Λυκείου .....

Έπεσε με το μηχανάκι με 30 km/h και χτύπησε στο κεφάλι και το πόδι

(δεν φόραγε κράνος) και οι γιατροί εστίασαν την προσοχή τους στο πόδι του :mad::mad:

αντί για το κεφάλι και μετά από μία εβδομάδα εντελώς ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμέναμε πέθανε ......!!!!!!:(

(Αρε Βασίλη)..............!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

νομιζω οτι ολοι εχουμε (αν οχι ολοι οι περισσοτεροι)βιωση αυτην την δυσαρεστη εμπειρια με τον ενα η με τον αλλο τροπο...

και εγω ειμαι ενας απο αυτους μια και εχασα φιλο απο μηχανη και οχι ενα μονο...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το thread πρέπει να το μεταφέρω στο Cars & Bikes και να το κάνω επισημασμένο ώστε να το βλέπουν καθημερινά όλοι προς γνώση και συμμόρφωση.. :!:

Και εγώ έχασα ένα φίλο μου !!! Τότε είμασταν 17 χρονών ....

Οτι είχαμε τελειώσει την 3η Λυκείου .....

Έπεσε με το μηχανάκι με 30 km/h και χτύπησε στο κεφάλι και το πόδι

(δεν φόραγε κράνος) και οι γιατροί εστίασαν την προσοχή τους στο πόδι του :mad::mad:

αντί για το κεφάλι και μετά από μία εβδομάδα εντελώς ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμέναμε πέθανε ......!!!!!!:(

(Αρε Βασίλη)..............!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

εχουν περασει δυο μηνες,κλεινουν αυριο.πως μπορει να ξεπερασει κανεις κατι τετοιο??τοσο αδικο και τοσο ξαφνικο??κατεβαινε καθε μερα δεκαδες φορες τον ιδιο δρομο,50 μετρα απ το σπιτι του!!!κατεβαινε την κατηφορα και καρφωθηκε απεναντι στις πετρες και παντου αλλου χωρτάρι!!!ετσι απλα και ακαριαια!!ο γιος μου λειπει απο εδω εφυγε για σπουδες την επομενη μερα,κομματια!!!Και ενω το ονειρο του και η ζωη του ηταν εδω αποφευγει,αρνηται.Δεν μπορει παρ'οτι τα εζησε ολα, να πιστεψει οτι εκεινος που παντα ετρεχε να συναντησει πρωτο,δεν θα ειναι πια εδω να τον περιμενει.....

εχουν περασει δυο μηνες,κλεινουν αυριο.πως μπορει να ξεπερασει κανεις κατι τετοιο??τοσο αδικο και τοσο ξαφνικο??κατεβαινε καθε μερα δεκαδες φορες τον ιδιο δρομο,50 μετρα απ το σπιτι του!!!κατεβαινε την κατηφορα και καρφωθηκε απεναντι στις πετρες και παντου αλλου χωρτάρι!!!ετσι απλα και ακαριαια!!ο γιος μου λειπει απο εδω εφυγε για σπουδες την επομενη μερα,κομματια!!!Και ενω το ονειρο του και η ζωη του ηταν εδω αποφευγει,αρνηται.Δεν μπορει παρ'οτι τα εζησε ολα, να πιστεψει οτι εκεινος που παντα ετρεχε να συναντησει πρωτο,δεν θα ειναι πια εδω να τον περιμενει.....

Αυτό που έκανα εγώ είναι : πήρα μια βαθιά ανάσα , έσφιξα τα δόντια και προχώρησα μπροστά.......

(Το ξέρω ότι ακούγομαι σκληρός....και είμαι σκληρός και σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος ..αλλά αυτό έπρεπε να γίνει για να το ξεπεράσω και το ξεπέρασα...)

(όχι όμως εύκολα σας πληροφορώ).............!!!!!!!!!!

ΑΑΑ και κάτι ακόμα από τότε έπαψα να πιστεύω σε "θρησκείες και σε θεούς" και πιστεύω μόνο στον εαυτό μου !!!!

Αυτό που έκανα εγώ είναι : πήρα μια βαθιά ανάσα , έσφιξα τα δόντια και προχώρησα μπροστά.......

(Το ξέρω ότι ακούγομαι σκληρός....και είμαι σκληρός και σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος ..αλλά αυτό έπρεπε να γίνει για να το ξεπεράσω και το ξεπέρασα...)

(όχι όμως εύκολα σας πληροφορώ).............!!!!!!!!!!

ΑΑΑ και κάτι ακόμα από τότε έπαψα να πιστεύω σε "θρησκείες και σε θεούς" και πιστεύω μόνο στον εαυτό μου !!!!

file mou den simfono sta legomena sou...ontos einai diskolo na antimetopizeis teties katastaseis alla den to oti gia afta den pisteyeis se theous kai thriskies den pisteyo pos einai sosto...o theos kserei giati ginontai ola afta...den eimai oute pedi tis ekklisias oute kai papadaki alla afto pisteyo kai afto leo...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

file mou den simfono sta legomena sou...ontos einai diskolo na antimetopizeis teties katastaseis alla den to oti gia afta den pisteyeis se theous kai thriskies den pisteyo pos einai sosto...o theos kserei giati ginontai ola afta...den eimai oute pedi tis ekklisias oute kai papadaki alla afto pisteyo kai afto leo...

Ποτέ μην λες ποτέ !!!!

Εύχομαι μέσα από την σκληρή καρδία μου να μην σου συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο ........!!!!!!!

• 3 months later...
Εγω εχω χασει εναν παιδικο μου φιλο σε ατυχημα με αυτονικητο δεν εφταιγε ηταν σταματημενος σε μπλοκο της αστυνομιας και επεσε απο πισω του ενας μεθυσμενος με ενα τζιπ που ετρεχε με τρελη ταχυτητα και δεν σταματησε...

Ενα χτυπημα στο κεφαλι τον κρατησε σε κωμα μια εβδομαδα και μετα εσβησε...

Απο το 2001 που εφυγε εως σημερα δεν μπορω να τον ξεχασω ειμασταν πολυ δεμενοι και ξεγελαω τον εαυτο μου πιστευοντας πως ειναι καπου για δουλεια και θα γυρισει δεν εχω αποδεχτει το θανατο του...

Επειδη βλεπω πως ολοι εχουμε μια αναλογη δυσαρεστη εμπειρια μακαρι να μην συμβει ξανα σε κανεναν... Μεγαλη προσοχη και τα ματια ανοιχτα...

Σε καταλαβαινω απολύτος.Γενικα ολους που εζησαν παρομοια δυσαρεστη εμπειρια.Εχω χασει και εγω εναν παιδικο μου φιλο (αδερφο) γιατι δεν ειμασταν απλα φιλοι ειμασταν στην κυριολεξια αδερφια!Δεν υπηρχε μερα που να συνταντιωμασταν!Καθε μερα μαζι...Ωσπου τα εφτιαξε με μια κοπελα,τελοσπαντον... και στις 5/11/07 πηγαν στην Θεσ/νικη και στον γυρισμο αποκοιμηθηκε και επεσε το αυτοκινητο του πανω σε μια νταλικα!Ακαριαιος θανατος.Απο εκεινη την μερα η ζωη μου αλλαξε!Δεν υπαρχει στιγμη που να μην τον σκεφτομαι!Καποιες φορες αναφερομαι σε αυτον λες και δεν εχει φυγει αλλα γρηγορα επανερχομαι στην πραγματικοτητα.Κανω προσπαθειες να το δεκτω αλλα ειναι πολυ δυσκολο!Οσα χρονια και αν περασουν η πληγη θα ειναι παντα ανοιχτη......

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)