Te_salat Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Fablet το G2;:blink: Δε νομιζω οτι ανηκει σε αυτη τη κατηγορια οπως δεν ανηκει και το S4(αν και κοντευουν να φτασουν το 1ο note). Εν μερη εχεις ενα δικιο για το timing που εχουν οι ναυαρχιδες της LG σε σχεση με τις αντιστοιχες της σειρας Galaxy S αλλα οχι κι απο τις σειρες Note. Θεωρω καλυτερο τηλεφωνο και πιο τερας το Note 3 με περισσοτερες δυνατοτητες αλλα ψηφισα G2 λογω του μικροτερου μεγεθους και γιατι το πενακι στο Note 2 που ειχα δεν μου ηταν απαραιτητο.Μετα η ελλειψη knox,η οθονη του(μαζι με την ρετινα ειναι οι μονες LCD που μου αρεσουν),το knock on-knock off,τα μικρα του bezels κι η απροβληματιστη λειτουργια του με κερδισαν. Δεν με κατάλαβες η μάλλον σε μπέρδεψα όπως το έγραψα. Εννοούσα οτι αν τα fablets ήταν ξεχωριστή κατηγορία θα ψήφιζα το G2 για καλύτερο smartphone και όχι το Note3 που ψήφισα τώρα αφού ήταν και τα δυο στην ίδια κατηγορία. H οθόνη του πραγματικά είναι καλύτερη LCD. Και έχω την εντύπωση ότι είναι και η πιο οικονομική LCD σε κατανάλωση. Αλήθεια τι ποσοστό πιάνει απο τη συνολική κατανάλωση πχ. Μετά απο 4 ώρες χρηση οθόνης; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Συνηθως μικρο ποσοστο,αναλογα με την χρηση φυσικα. Σκεψου πως συνηθως στα samsung σχεδον καθε φορα η οθονη ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο παντα με την χρηση που του εκανα τα πρωινα την ωρα της δουλειας(που ειναι και οι ωρες που χρησιμοποιω πιο πολυ το κινητο),στο G2 εχει συνηθως την 2η η' 3η θεση.Το λειτουργικο εχει συνηθως το μεγαλυτερο ποσοστο και τωρα εχω κι αλλο ενα μπελα που μου αδειαζει τη μπαταρια,τις υπηρεσιες google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Συνηθως μικρο ποσοστο,αναλογα με την χρηση φυσικα. Σκεψου πως συνηθως στα samsung σχεδον καθε φορα η οθονη ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο παντα με την χρηση που του εκανα τα πρωινα την ωρα της δουλειας(που ειναι και οι ωρες που χρησιμοποιω πιο πολυ το κινητο),στο G2 εχει συνηθως την 2η η' 3η θεση.Το λειτουργικο εχει συνηθως το μεγαλυτερο ποσοστο και τωρα εχω κι αλλο ενα μπελα που μου αδειαζει τη μπαταρια,τις υπηρεσιες google. Όταν μπορέσεις στείλε μου με πμ ένα screenshot με τη χρήση της οθόνης κι ένα με την συνολική. Στο S4 για παράδειγμα το ποσοστό της οθόνης είναι σε βαριά χρήση maximum 50% και σε ελαφριά περνάει δεύτερο. Αντιθέτως στο note 8 που δεν είναι amoled, με την ίδια χρήση έχω 75-80% κατανάλωση από την οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ο μόνος λογος που δεν ψήφισα το g2 ειναι η ελειψη card slot.. Αν έπαιρνε καρτουλα θα το υεωρουσα όντως το καλυτερο. Δεν μπορω να φανταστώ πως ενα κινητό με 9gb ελεύθερα θεωρείται το καλυτερο. Αν αφαιρέσεις και χώρο που ενδεχομένως θα πιαστεί απο ενα recovery backup, απο titanium backup, έλεος.. 3-4 GB free? Μη λέω και πολλά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ο μόνος λογος που δεν ψήφισα το g2 ειναι η ελειψη card slot.. Αν έπαιρνε καρτουλα θα το υεωρουσα όντως το καλυτερο. Δεν μπορω να φανταστώ πως ενα κινητό με 9gb ελεύθερα θεωρείται το καλυτερο. Αν αφαιρέσεις και χώρο που ενδεχομένως θα πιαστεί απο ενα recovery backup, απο titanium backup, έλεος.. 3-4 GB free? Μη λέω και πολλά.. Δεν ειναι samsung... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Όπως είχα γράψει και στη ψηφοφορία των συντακτών , θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα για την 1η θέση για το G2. Άδικες θεωρώ τις άλλες 3 θέσεις μιας και : -> Το Note III θα έπρεπε να συναγωνιζόταν στην κατηγορία phablet και καλό θα ήταν του χρόνου να είχαμε 3 κατηγορίες με όριο για τα smarthones τις 5 ίντσες. -> Το iphone 5S υστερεί τόσο πολύ σε οθόνη και bezels που δεν θα έπρεπε να ήταν καν στην 4άδα.Ο 64bit δεν σώζει το θέμα της μικρής οθόνης.Το Νote III βρίσκεται στο ένα άκρο από θέμα οθόνης, το iphone βρίσκεται στο αντίθετο. Aν ένας κάτοχος iphone πει ότι "ναι αλλά το iOS δεν λαγκάρει κι αυτό είναι το μεγάλο προτέρημα του iphone ", ας πιάσει στα χέρια του G2 , Νote III και ΗΤC One κι ας βρει lag. Τα μοναδικά προτερήματα του iphone 5s είναι το store του και το μέταλλο. -> Το HTC One θα έπρεπε να είχε βγει 2ο και όχι 4ο μιας και συνδυάζει ιδανική κατασκευή, ιδανική οθόνη, δυνατό επεξεργαστή. Edited December 31, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στις 10 πρώτες, αν και στο τέλος, δύο windows phone συσκευές? Μια ευχάριστη, για 'μένα, έκπληξη :) Καλή Χρονιά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Λίγο πολύ αναμενόμενα φέτος τα αποτελέσματα..μεγάλη έκπληξη κατ'εμέ η ναυαρχίδα της LG στα smartphone! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Η ΟΔ αποτελείται από 50 άτομα και είναι μια μικρογραφία της ευρύτερης κοινότητας του myphone. Είναι επόμενο τα αποτελέσματα και της μεν και της δε ψηφοφορίας να είναι παρόμοια. Άξιος νικητής για το 2013 το LG G2. Πιστεύω ότι το HTC One άξιζε θέση στην τριάδα. Παρολαυτά τα αποτελέσματα είναι έγκυρα και αντικατοπτρίζουν τις πεποιθήσεις των χρηστών. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Το μόνο καλό του iphone 5s ειναι ότι σε έξι μήνες πάλι την τριτη θέση θα κατέχει και τα δυο πρώτα θα ναι καταποντισμενα καθώς και πιο καινουρια μοντέλα θα έχουν βγει αλλά το πιο σημαντικό ειναι οτι και το 70% εδώ μέσα θα τα έχουν πουλήσει...αυτό δεν καταλαβαίνετε...καλή μας χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosguild Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Πρώτο βγήκε ενα τηλεφωνο που δεν έχει καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια εν ετει 2013, ενω τριτο βγηκε ενα τηλεφωνο entry level. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Το μόνο καλό του iphone 5s ειναι ότι σε έξι μήνες πάλι την τριτη θέση θα κατέχει και τα δυο πρώτα θα ναι καταποντισμενα καθώς και πιο καινουρια μοντέλα θα έχουν βγει αλλά το πιο σημαντικό ειναι οτι και το 70% εδώ μέσα θα τα έχουν πουλήσει...αυτό δεν καταλαβαίνετε...καλή μας χρονιά! Η ομολογία ενός κατόχου iphone 5s στο σχετικό επίσημο thread μ έβγαλε απο τα έξοδα και την προοπτική επιστροφής σε iPhone. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Παραμένει μια συσκευή για συγκεκριμένη χρηση που την θαυμάζεις κυρίως όταν είναι κλειστή στο τραπέζι Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δηλαδή ντε και καλά έπρεπε να βγάλουμε και στις 3 πρωτες samsung; για να ψήφισε ο κοσμος κάτι καλύτερο θα βρήκε.. Άντε και καλη χρόνια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μα γιατί να πας σε iphone όταν έχεις την δυνατότητα, οικονομική ή ψυχική, να αλλάζεις κάθε 6 μήνες τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μα γιατί να πας σε iphone όταν έχεις την δυνατότητα, οικονομική ή ψυχική, να αλλάζεις κάθε 6 μήνες τηλέφωνο... Για να αποφύγω αυτά που λες ήθελα να πάω σε iphone. Έχω το note 8 για όσα δεν γίνονται με το ios και θα με βόλευε κάτι μικρό με καλή ποιότητα υλικών, καλή κάμερα κλπ. Όταν όμως διαβάζω ότι ζεσταίνεται με το παραμικρό όπως το i4s που είχα, η μπαταρία κάνει κουφά και οτι η ταχύτητα σε σύγκριση με το G2 είναι μόνο στα benchmarks, η κάμερα σε μακρινά πλάνα υστερεί σε ευκρίνεια λόγο ανάλυσης λέω να περιμένω ένα χρόνο ακόμα για το i6 και το ios8 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Επειδή το έχω το 5s αλλά και το 4s με χρήση δυνατή, δηλαδή στο χρόνο είχα 320 cycles battery, αυτό που λες για την κάμερα ισχύει για το 5s, τώρα στα υπόλοιπα δεν είδα τπτ τέτοιο και στις 2 συσκευές και πίστεψε με είμαι ψειρας, με έπεισαν πριν 6 μήνες για Optimus g, καλό χρυσό αλλά στο android πάντα σε τρώει το χέρι για το επόμενο μοντέλο όχι λόγω δυνατοτήτων πιο πολύ, αλλά λόγω υποστηριξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Lg g2, απλα εξαιρετικο κινητο δεν εχω κανενα παραπανο μετα απο 2 μηνες χρησης. Δίκαια του G2 πρώτο και από το κοινό..... Το έχω δύο μήνες και κάθε μέρα απολαμβάνω την χρήση του.... Το καλύτερο επαγγελματικο τηλέφωνο.... Με απίστευτη μπαταρία και με οθόνη από άλλον πλανήτη!! Η ομολογία ενός κατόχου iphone 5s στο σχετικό επίσημο thread μ έβγαλε απο τα έξοδα και την προοπτική επιστροφής σε iPhone. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Παραμένει μια συσκευή για συγκεκριμένη χρηση που την θαυμάζεις κυρίως όταν είναι κλειστή στο τραπέζι Πρώτο βγήκε ενα τηλεφωνο που δεν έχει καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια εν ετει 2013, ενω τριτο βγηκε ενα τηλεφωνο entry level. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.Tι αλλαζει αν εχει καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια?Τα 32gb μνημης δεν φτανουν?Την αποσπωμενη μπαταρια τι να την κανω? μηπως κολλησει το νοτελι (πρωην κατοχος νοτε2 και 3) για να την βγαλω να ξεκολλησει?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καταρχήν... Καλή Χρονιά σε όλους... Βασικά θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή καλύτερο κινητό / tablet με αναλογία τιμής / χαρακτηριστικών ή συμφέρουσα λύση.... Σε θέματα τεχνολογίας σχεδόν πάντα το ακριβότερο είναι και το καλύτερο... :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Πάντως στο android central καλύτερο android τηλέφωνο έβγαλαν το nexus 5. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Tι αλλαζει αν εχει καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια?Τα 32gb μνημης δεν φτανουν?Την αποσπωμενη μπαταρια τι να την κανω? μηπως κολλησει το νοτελι (πρωην κατοχος νοτε2 και 3) για να την βγαλω να ξεκολλησει?;) Εγω πάντως στο αιφον, κάνω τον σταύρο μου ποιος θα αναλάβει να αλλάξει τη μπαταρία και με τι κόστος. Τα έφτυσε μετα απο 1,5 χρόνο. Δεν είναι ιδανική η μη αποσπωμενη μπαταρία. Επιφέρει ταλαιπωρία και κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εγω πάντως στο αιφον, κάνω τον σταύρο μου ποιος θα αναλάβει να αλλάξει τη μπαταρία και με τι κόστος. Τα έφτυσε μετα απο 1,5 χρόνο. Δεν είναι ιδανική η μη αποσπωμενη μπαταρία. Επιφέρει ταλαιπωρία και κόστος. Η αποσπώμενη μπαταρία είναι μεγάλη ευκολία. Κανονικά θα πρέπει να... χρεώνεται η υπηρεσία. Ξέρεις τι είναι να γυρίζεις σπίτι και να πρέπει να φύγεις αμέσως, και να βάζεις τη δεύτερη μπαταρία που φορτίζει και να φεύγεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Πρώτο βγήκε ενα τηλεφωνο που δεν έχει καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια εν ετει 2013, ενω τριτο βγηκε ενα τηλεφωνο entry level. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ακριβώς αυτό. Μιλάμε για στρεβλώσεις... :lol: Tι αλλαζει αν εχει καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια?Τα 32gb μνημης δεν φτανουν?Την αποσπωμενη μπαταρια τι να την κανω? μηπως κολλησει το νοτελι (πρωην κατοχος νοτε2 και 3) για να την βγαλω να ξεκολλησει?Σε note 2 πάντως και πλέον πηγαίνοντας για τον 2ο χρόνο σιγά σιγά, να βγάλω μπαταρία για να ξεκολλήσει δεν έχει τύχει. Βέβαια, non rooted stock ειναι, μάλλον παίζει και αυτό τον ρόλο του... Edited January 2, 2014 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παίζει ρόλο και το timing. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποια τηλέφωνα βγήκαν στην αρχή της χρονιάς και κάποια προς το τέλος, οπότε λογικό είναι να υπερισχύσουν. Πάντως αρκετά αντιπροσωπευτικό το δείγμα. Δίκαια το G2 για μένα εκεί που είναι, όπως δίκαιη και η υψηλή θέση για το One. Το Νote κατ' εμέ παίζει σε άλλη κατηγορία και είναι αφεντικό εκεί, ενώ το iPhone μάλλον από συνήθεια ψηφίζεται... Από εκεί και πέρα δεν μπορώ παρά να μην σχολιάσω τη θέση του SG4 για το οποίο ακούγαμε διάφορα κατά καιρούς από τους... φανς του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 πάντως και το sony z1 είναι υπέροχο κινητό. Πολύ καλή κατασκευή, δυνατά χαρακτηριστικά, δυνατή κάμερα. Θα το περίμενα ψηλότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Θα συμφωνησω και εγω με τις 2 πρωτες θεσεις για κινητο/ταμπλετα! Το iOS7 εκανε αλμα φετος και πρεπει η Google να απαντησει δυναμικα! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts