jog Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Ακούστε το τραγούδι και μετά μιλήστε....Υπάρχει σε πολλά p2p.Το άλμπουμ θα συγκριθεί άνετα με τα καλύτερα cd των Maiden. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Ακούστε το τραγούδι και μετά μιλήστε....Υπάρχει σε πολλά p2p.Το άλμπουμ θα συγκριθεί άνετα με τα καλύτερα cd των Maiden. Δεν ειπαμε κατι κακο,απλα λεω οτι δεν γραφουν τα τραγουδια που εχουν τη δυνατοτητα να γραψουν. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Νομίζω πως με αυτό το album επιστρέφουν σε κάτι πραγματικά καλό.Σε κάτι που σου φέρνει αναμνήσεις από τα παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Νομίζω πως με αυτό το album επιστρέφουν σε κάτι πραγματικά καλό.Σε κάτι που σου φέρνει αναμνήσεις από τα παλιά. Αυτο ειναι καλο τωρα η κακο. Δηλαδη οτι μοιαζει με τα παλια. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Αυτο ειναι καλο τωρα η κακο. Δηλαδη οτι μοιαζει με τα παλια. Ναι γιατί δεν είναι κακή απομίμηση στα παλιά.Ψάξτο και θα με θυμηθείς...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Εγινε.θα το ακουσω και θα σου πω. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Mporw na pw: "arketa kalo"! Makari na einai etsi k to upoloipo album! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 :D Οραιο κομματι! Μπορουν κ βγαζουν ακομα ¨μουσικη¨ κ μαλιστα πολυ καλη! Αναμονη :!: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Κρατήστε την αναπνοή σας και διαβάστε..... "....Hopefully this will get sorted out soon, and I'll list the venue, etc. Also, it looks like the band will be performing in ATHENS on Saturday, December 16, although at this point the venue is TBA. I'll add this to the tour section when more info becomes available." Από: http://www.toolband.com/news/ (εκεί που λέει MORE EUROPEAN TOUR DATES CONFIRMED ) ΝΑΙ! Οι Tool έρχονται Ελλάδα.....κάντε το σταυρό σας να πάνε όλα καλά Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Σε πρόλαβα, το ποσταρα στο αλλο θρεντ :D Τι ξυπνημα και το σημερινο... :D Μακάρι να πάνε όλα καλά.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 To κομματάκι των maiden δεν είναι κάτι το φοβερό. Είναι καλό. Όπως προανέφερε και ένας φίλος παραπάνω, δεν συγκρίνεται με Powerslave, 7th Son of a 7th Son. Αν και εγώ σταμάτησα τη συλλογή μου στο Brave New World (2000), από 'κει και πέρα χάλασε η μουσική τους για μένα. Δε νομίζω να ισοδυναμεί το νέο άλμπουμ a matter of life and death με άλλα παλιότερα...Για να δούμε αρχές Σεπτέμβρη... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 To κομματάκι των maiden δεν είναι κάτι το φοβερό. Είναι καλό. Όπως προανέφερε και ένας φίλος παραπάνω, δεν συγκρίνεται με Powerslave, 7th Son of a 7th Son. Αν και εγώ σταμάτησα τη συλλογή μου στο Brave New World (2000), από 'κει και πέρα χάλασε η μουσική τους για μένα. Δε νομίζω να ισοδυναμεί το νέο άλμπουμ a matter of life and death με άλλα παλιότερα...Για να δούμε αρχές Σεπτέμβρη... :rolleyes: Ναι αλλα για το 2006 μια χαρα δισκακι θα'ναι..;) Σιγουρα δεν ειναι οπως παλια,αλλα σιγουρα δεν θα ειναι κ demolition (βλεπε Priest με ripper):) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ρε εδω ερχονται οι τουλ ρε, και ασχολειστε με τους μεηντεν; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ναι αλλα για το 2006 μια χαρα δισκακι θα'ναι..;) Σιγουρα δεν ειναι οπως παλια,αλλα σιγουρα δεν θα ειναι κ demolition (βλεπε Priest με ripper):) Λίγο αργό μου φάνηκε. Δώστε trooper στο λαό ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ρε εδω ερχονται οι τουλ ρε, και ασχολειστε με τους μεηντεν; Τι σας κανει εντυπωση στους tool? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Το πόσο πολύ ταιριάζουν στα γούστα μου. οκ να δώσω και μια απάντηση ε. Η Φωνή, τέρμα distortion στην κιθάρα και ευρηματικότατο παίξιμο (ειδικά μαζί με το μπάσο, απίστευτο δίδυμο) και ο ορισμός ενός τεχνίτη drummer. Ε, σε όλα αυτά βάλε και την ψυχεδέλεια, την τόσο προοδευτική μουσική... τι άλλο να πω, αν δεν σου αρέσουν απλά δεν ασχολείσαι. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Το πόσο πολύ ταιριάζουν στα γούστα μου. οκ να δώσω και μια απάντηση ε. Η Φωνή, τέρμα distortion στην κιθάρα και ευρηματικότατο παίξιμο (ειδικά μαζί με το μπάσο, απίστευτο μπάσο) και ο ορισμός ενός τεχνίτη drummer. Ε, σε όλα αυτά βάλε και την ψυχεδέλεια, την τόσο προοδευτική μουσική... τι άλλο να πω, αν δεν σου αρέσουν απλά δεν ασχολείσαι. Οκ.Απλα τους εχω ακουσει και δε μου καναν εντυπωση. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Το πόσο πολύ ταιριάζουν στα γούστα μου. οκ να δώσω και μια απάντηση ε. Η Φωνή, τέρμα distortion στην κιθάρα και ευρηματικότατο παίξιμο (ειδικά μαζί με το μπάσο, απίστευτο δίδυμο) και ο ορισμός ενός τεχνίτη drummer. Ε, σε όλα αυτά βάλε και την ψυχεδέλεια, την τόσο προοδευτική μουσική... τι άλλο να πω, αν δεν σου αρέσουν απλά δεν ασχολείσαι. 16 Δεκεμβρίου 2006, TOOL ρεεεεεε!:yahoo: :yahoo: :yahoo: :w00t: Φύγαμε! Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Τι σας κανει εντυπωση στους tool? http://img143.imageshack.us/img143/3742/1405708721877e7c6395ff.jpg Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Silencer εσύ τους είδες και έξω ε; :cry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 http://img143.imageshack.us/img143/3742/1405708721877e7c6395ff.jpg Εαν μπορουσαν με τι μουσικη τους να μεταδωσουν τα συναισθηματα που μας μεταδιδουν οι deep purple εδω και 35 χρονια τοτε ενταξει. Εμενα παντως δε μου τα μεταδιδουν. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Στην εποχη μου λεγαμε thrash till'death. Οποτε αγαπημενα συγκροτηματα ειναι Slayer,Destruction(ETERNAL rules),Kreator,Tankard(ακομα θυμαμαι ποσες μπυρες κατεβαζαμε),Sodom(agent rules),Assassin(ειμαι λιγο γερμανοφιλος για τους γνωστες),συνεχιζουμε με Sepyltura(κριμα,εφυγε και ο Igor,κατι μου λεει οτι ακολουθει επανενωση)Beneath the remains,ο απολυτος δισκος,Dark angel,Exodus,Infernal majesty(θυμαμαι να το ψαχνουμε ολοι σαν τρελοι,αλλες εποχες),Nuclear asault,Sadus,Sacred reich(surf nicaragua),Flotsam and jetsam(απο δω ξεκινησε ο μετεπειτα μπασιστας τον metallica Jason newsted,δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλος),S.O.D(χαβαλετζιδικο γκρουπ,αν σας πεσει καποιος δισκος στα χερια δεν τιποτα να τον παρετε),Overkill,testament,metallica,At the gates,Grip inc(dave forever,καινουργιο δισκο με slayer-αναμενουμε),Death angel,Holy moses(sabina reeeeeeeeeee), Αυτα,πιστευω να μην κουρασα. +1 και απο εμενα... Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Τι σας κανει εντυπωση στους tool? Πλεον τιποτα:yawn: Neeeexxxttt!!!:grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Πλεον τιποτα:yawn: Neeeexxxttt!!!:grin: Δεν εξηγειται ομως ρε παιδια αυτο που σας ρωταω. Τι συναισθηματα σας γενουν? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Δεν εξηγειται ομως ρε παιδια αυτο που σας ρωταω. Τι συναισθηματα σας γενουν? καποτε τα παντα. Μισος, περιεργεια, αμφισβητιση, Nirvana, ενα ταξιδι.... Τωρα τιποτα. Τους βαρεθηκα. Οχι τις παλιες δουλειες τους.Την τελευταια. Που δεν μου εδωσε κατι. Πλεον μονο η περιεργεια θα με παρακινησει να ακουσω νεο δισκο τους και οχι ο ενθουσιασμος για νεο Tool(πω πω ,καποτε νεος tool ηταν η ειδηση της χρονιας..) για live ουτε απο παριεργεια:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts