demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 το κινητό σε μεσαία και μικρή απόσταση βγάζει κορυφέες φωτογραφίες. τα δύσκολα έρχονται σε landscape λογικο εν μερει λογω μικρου φακου. Με ενα 808 η ενα 1020 θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα σε landscapes. Απο την αλλη για τον μεσο χρηστη πιστευω οτι ειναι μια χαρα και to g2 se landscapes. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα αυτά....με τες ευλογίες σου ''Δέσποτα'' demon...:lol: demon***Αυτή μου αρέσει πάρα πολύ ....!!! http://s22.postimg.org/6g3pdcxox/15549048897_6de8b45038_o.jpg upload image online ναι του Δεσποτα :lol::lol::lol::lol: Η αλλη εχει πιο πολυ λεπτομερεια αλλα αυτη ειναι λιγο πιο ρεαλιστικη ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και τις βλεπω μεσα απο το tapatalk προτιμω το πρωτο τζακι. Παραπανω λεπτομερια αλλα πιο ψυχρο χρομα φωτιας. Στην πρωτη να φανταστω εχεις μεγαλυτερη εκθεση. Να σιγουρεψω κατι.... Οταν μιλαμε για auto μιλαμε για το normal που λεει η lg ετσι; Οχι για το auto inteligent. Και επι τη ευκαιρια, ποιες η διαφορες τους; Εχεις δικιο απλα η πρωτη εχει πιασει απο μονο του την εκθεση. Οσο για το auto ναι εννοω το normal :) Το intelligent auto και καλα ρυθμιζει αναλογα με τις συνθηκες, αλλα ποτε δεν μου δουλεψε τοσο καλα. Εξαλλου οι ρυθμισεις που εχω δωσει πιανουν μονο σε auto και burst οχι σε hdr-night-ai auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 λογικο εν μερει λογω μικρου φακου. Με ενα 808 η ενα 1020 θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα σε landscapes. Απο την αλλη για τον μεσο χρηστη πιστευω οτι ειναι μια χαρα και to g2 se landscapes. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι του Δεσποτα :lol::lol::lol::lol: Η αλλη εχει πιο πολυ λεπτομερεια αλλα αυτη ειναι λιγο πιο ρεαλιστικη Η δεύτερη έχει πιο πολύ λεπτομέρεια αλλά μου μοιάζει ψεύτικη,προτιμώ την πρώτη είναι πιο αληθινή και ζεστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Η δεύτερη έχει πιο πολύ λεπτομέρεια αλλά μου μοιάζει ψεύτικη,προτιμώ την πρώτη είναι πιο αληθινή και ζεστή. Βαγγελη στο υποσχεθηκα... Low light normal mode no flash PORTOKALOPITA LOW LIGHT by drizosg, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Βαγγελη στο υποσχεθηκα... Low light normal mode no flash PORTOKALOPITA LOW LIGHT by drizosg, on Flickr Τέτοια μου κάνεις και βλέπω να κατεβαίνω κάτω καμία μέρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ένα σιχαμερό macro https://www.dropbox.com/s/aeqglvvysgul053/konops.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ένα σιχαμερό macro https://www.dropbox.com/s/aeqglvvysgul053/konops.jpg?dl=0 Αφου δεν τσακισα την οθονη παλι καλα....!!! Τα μισω τα ρημαδια...! Με το g2? πολυ καλη και απορω πως σου εκατσε και δεν εφυγε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 και απορω πως σου εκατσε και δεν εφυγε!! Είναι θηλυκό.....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Είναι θηλυκό.....:lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: αυτα ειναι που τσιμπανε περισσοτερο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis3011 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Συμφωνω. Πολλοι λενε οτι οφειλεται στο οτι ξεφλουδιζει η επιστρωση του γυαλιου. Απλα το καθαριζεις καλα και λογικα θα εισαι οκ. Δεν εχεις τιποτα να χασεις στην τελικη. Προσοχη στο καθαρισμα μην σου περασει μεσα κανενα υγρο. Υπομονη και καλη τυχη :) Καλημερα.Μετα απο αρκετο τριψιμο με υγρο καθαρισμου για οθονες lcd καποια βελτιωση υπηρχε αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο...τις λαμπες ειδικα μια τεραστια λαμψη τις βγαζει...θα το δοκιμασω με καποιο πιο ισχυρο καθαριστικο το οποιο καταλαβα βγαζει την επιστρωση....και λενε οτι το κανει πολυ πιο ευαισθητο στο φως...Anestis παρατηρησες τπτ τετοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 :lol::lol::lol::lol: αυτα ειναι που τσιμπανε περισσοτερο..!! Αυτα ειναι που τσιμπανε μόνο!!! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλημερα.Μετα απο αρκετο τριψιμο με υγρο καθαρισμου για οθονες lcd καποια βελτιωση υπηρχε αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο...τις λαμπες ειδικα μια τεραστια λαμψη τις βγαζει...θα το δοκιμασω με καποιο πιο ισχυρο καθαριστικο το οποιο καταλαβα βγαζει την επιστρωση....και λενε οτι το κανει πολυ πιο ευαισθητο στο φως...Anestis παρατηρησες τπτ τετοιο?? Αφού μπήκες στην διαδικασία, να βρεις (μια σταγόνα θες εσύ) αυτό που ''ξεθαμπωνει'' τα φώτα απο τα αυτοκίνητα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλημερα.Μετα απο αρκετο τριψιμο με υγρο καθαρισμου για οθονες lcd καποια βελτιωση υπηρχε αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο...τις λαμπες ειδικα μια τεραστια λαμψη τις βγαζει...θα το δοκιμασω με καποιο πιο ισχυρο καθαριστικο το οποιο καταλαβα βγαζει την επιστρωση....και λενε οτι το κανει πολυ πιο ευαισθητο στο φως...Anestis παρατηρησες τπτ τετοιο?? Giannis 3011 το υγρο καθαρισμου που έβαλες δεν κάνει τίποτα ,απλα καθαρίζει.Εσυ χρειάζεσαι ενα υγρο για να βγάλεις την επίστρωση που έχει το γυαλι του φακού ,όπως πολυ σωστα παρατήρησες .Οταν το καθαρίσεις σωστα θα το δεις λάμπει ,κάποιοι στο ιντερνετ χρησιμοποίησαν οδοντόκρεμα !!!!! εγω εβαλα υγρο καθαρισμού κεραμικης εστίας.Οταν το καθάρισα (θέλει προσοχή και όπως είπε και ο demon, λίγο υγρό) σαν να έφυγε μια ομίχλη απο τις φωτο και φυσικά φως και χρώμα .Εγω πάντως είδα τρομερή βελτίωση .Υπάρχουν site στο ίντερνετ με τις ίδιες φωτο πριν και μετά .Δεν θα το πιστεύεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis3011 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Giannis 3011 το υγρο καθαρισμου που έβαλες δεν κάνει τίποτα ,απλα καθαρίζει.Εσυ χρειάζεσαι ενα υγρο για να βγάλεις την επίστρωση που έχει το γυαλι του φακού ,όπως πολυ σωστα παρατήρησες .Οταν το καθαρίσεις σωστα θα το δεις λάμπει ,κάποιοι στο ιντερνετ χρησιμοποίησαν οδοντόκρεμα !!!!! εγω εβαλα υγρο καθαρισμού κεραμικης εστίας.Οταν το καθάρισα (θέλει προσοχή και όπως είπε και ο demon, λίγο υγρό) σαν να έφυγε μια ομίχλη απο τις φωτο και φυσικά φως και χρώμα .Εγω πάντως είδα τρομερή βελτίωση .Υπάρχουν site στο ίντερνετ με τις ίδιες φωτο πριν και μετά .Δεν θα το πιστεύεις Οντως το τολμησα....η βελτιωση ειναι τεραστια....χρησιμοποιηση οινοπνευμα σε νερο (αναλογια 1/20 οπως ελεγε σε ενα site) και τριψιμο αρκετη ωρα με μπατονετες) και πραγματικα οι φωτογραφιες που βγαζω τωρα ειναι απιστευτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλησπέρα και από εμένα.Μόλις αγόρασα την εφαρμογή xcam ,και έβαλα τις ρυθμίσεις που έδινε ο dev,αλλά οι φωτογραφίες βγαίνουν χάλια.Μπορεί κάποιος που έχει την εφαρμογή να μου δώσει τις δικές του για να δοκιμάσω?Είμαι σε cloudy g3 2.1.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Καλησπέρα και από εμένα.Μόλις αγόρασα την εφαρμογή xcam ,και έβαλα τις ρυθμίσεις που έδινε ο dev,αλλά οι φωτογραφίες βγαίνουν χάλια.Μπορεί κάποιος που έχει την εφαρμογή να μου δώσει τις δικές του για να δοκιμάσω?Είμαι σε cloudy g3 2.1.Ευχαριστώ. Με cloudy G3 και χάλια...??? ένας λόγος που έφυγα από CloudyStock και πήγα cloudy G3 είναι η φωτογραφία...!!!;) Σημερινή με cloudy G3 φυσικά είμαι ο ποιο όμορφος...!!!:love: http://s30.postimg.org/vz0888ry9/20141114_202343.jpg image upload without registrationhttp://s28.postimg.org/8vjlvwe9p/20141114_202555.jpg image hosting site Edited November 14, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Με cloudy G3 και χάλια...??? ένας λόγος που έφυγα από CloudyStock και πήγα cloudy G3 είναι η φωτογραφία...!!!;) Σημερινή με cloudy G3 http://s30.postimg.org/vz0888ry9/20141114_202343.jpg image upload without registrationhttp://s28.postimg.org/8vjlvwe9p/20141114_202555.jpg image hosting site Μάριε, ποιός από τους δύο είσαι στη selfie;;; Να ξέρουμε και με ποιόν μιλάμε...:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Μάριε, ποιός από τους δύο είσαι στη selfie;;; Να ξέρουμε και με ποιόν μιλάμε...:):):) Αυτός μα τα μαλλιά :lol: το ομορφόπαιδο.....:D κάτω στην υπογραφή έχω και το Website;) το Μάριος είναι το παρατσούκλι μου. Edited November 15, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δηλαδή η ρομ του cloudy g3 βγάζει πιο καλές φώτο από του optimus g3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Φτου σου κουκλε! :p Καταρχας ωραια φωτο. Ωραια φυσικα χρωματα, με αρκετη λεπτομερεια. Πες και λιγο πως την τραβηξες, με την μπροστινη η την κυρια καμερα? Επισης σε τι ρυθμισεις? xcam η μαμα cloudyg3? Να βλεπουν μερικοι μερικοι αυτες τις φωτο πως συμπεριφερεται το lg με προσωπα, οχι ποταμια και λαγκαδια....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Γεια σου ρε Μαριε καραμπουζουκλη! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) ;)Φτου σου κουκλε! :p Καταρχας ωραια φωτο. Ωραια φυσικα χρωματα, με αρκετη λεπτομερεια. Πες και λιγο πως την τραβηξες, με την μπροστινη η την κυρια καμερα? Επισης σε τι ρυθμισεις? xcam η μαμα cloudyg3? Να βλεπουν μερικοι μερικοι αυτες τις φωτο πως συμπεριφερεται το lg με προσωπα, οχι ποταμια και λαγκαδια....! Γεια σου ρε Μαριε καραμπουζουκλη! :lol: Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λογία...:bow: Η παραπάνω photo είναι με μαμά cloudyg3 και την κυρίως κάμερα, οπος και η selfie. Στην selfie έβαλα αντίστροφη μέτρηση (3'') για να μην κουνιέται με το κλικ (πάτημα);). Όσο για τα πρόσωπα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανεβάζετε και εσείς, που απο την στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε FB και ανεβάζουμε ασύστολα, ακόμα και προσωπικές στιγμές (αδέλφια - φίλους - παιδιά - συντρόφους) και δεν ανεβάζετε εδώ που το πολύ - πολύ να της δουν καμιά 20αρια άτομα, ενώ στο FB ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...!!!!! Edited November 15, 2014 by mariodj , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Να βάλω και εγώ από μία εκδρομή που πήγα πριν 1.5 μήνα Edited November 15, 2014 by akis71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Να βάλω και εγώ από μία εκδρομή που πήγα πριν 1.5 μήνα Και ποιος σε εμποδίζει....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Και ποιος σε εμποδίζει....!!! Το σάιτ :lol: Για κάποιο λόγο το αρχείο δεν ανέβηκε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited November 15, 2014 by akis71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Στην Cloudy G3 2.1 φλασαρα τα binaries του και εγκατεστησα την xcam καμερα.Μετα επειδη με ενοχλουσε να εχω 2 εφαρμογες καμερας εσβησα του G3 κι αφησα μονο την xcam.Κοτσανα εκανα ή ουσιαστικα φωτογραφιζουν και βιντεοσκοπουν το ιδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts