TUPAC_RIP Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Εχω κάνει restore στα defaults μου βγαζει φωτογραφιες χωρις τρεμοπαιγμα... Εχεις να μου προτεινεις καμια αλλη καμερα να κατεβασω ? Ευχαριστω Ολα καλα δηλαδη; Τοτε μεινε με την xcam. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Παιδια αξιζει η αγορα του xcam settings;Κανει διαφορα σοβαρη στις φωτο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Παιδια αξιζει η αγορα του xcam settings;Κανει διαφορα σοβαρη στις φωτο; Λενε οτι εχεις μια μικρη βελτιωση. Στο κατω κατω το αγοραζεις, το τεσταρεις κι αμα δεν το θες μπορεις μεσα σε 2 ωρες να κανεις refund. Αλλα πρεπει να περιμενεις να ανοιξουν οι αγορες για εξωτερικο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Παιδια αξιζει η αγορα του xcam settings;Κανει διαφορα σοβαρη στις φωτο; Αν δεν είσαι επαγγελματίας να βάζεις τις φωτογραφίες στο μικροσκόπιο δεν πρόκειται να δεις διαφορά. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Για όσους δεν το είδαν :) myphone.gr: Διαγωνισμός φωτογραφίας «Καλοκαίρι 2015» Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλημέρα, παραθέτω 2 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν Μολις τώρα.η μια είναι από Huawei p7 και η άλλη από το δικό μου g2.... [ATTACH]63657[/ATTACH][ATTACH]63658[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Οι υπόλοιπες όταν αποφασίσει το πρόγραμμα η το σκ@@@κινητο να τις ανεβάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Είναι δυνατόν φωτογραφία με hdr ενεργοποιημένο να βγαίνει μόνο 3.5 mb ;;; θα με τρελάνει το κινητό μου... Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Για την καινούργια cloudy rom ποια xcam επιλέγουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Για την καινούργια cloudy rom ποια xcam επιλέγουμε? Βάλε τα settings και θα σε πάει μόνο του, ποιο apk να περάσεις...!;) η lollipop τρέχει την XCam 624 Edited August 21, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά μια ερώτηση:Επειδή βλέπω ότι πολλοί το κάνετε σε διαφορές φωτος,πότε απενεργοποιούμε το noise reduction και το auto night mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το app camera FV-5 pro για νυχτερινές με χρόνους έκθεσης ι για κεραυνούς φυσικά με χρήσει τριποδου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 me fv-5 pro https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207458335926095&set=gm.10153113529203683&type=1&theater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) ??????????????????????????????????? Edited September 2, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ Fv-5 pro. & τρίποδα...!!! http://s7.postimg.org/qb5z44ti3/Picture0004.png posted image to lg g2 σε μακρα εκθεση δεν βγαζει πανω απο 4 mpixel ι φωτο που ποσταρεσ ειναι απο εδω https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207102897001460&set=a.1632047451713.86914.1552456888&type=1&theater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavridisparts Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλημέρα και απο εμένα.... μόλις απέκτησα ένα G2 και έχω ένα πρόβλημα με την καμερα.. Η μπροστα δεν κανει καλο focus και κολλαει και η πισω(selfie) δεν δουλευει καθολου. To κινητο έχει android 5.0.2 είναι φυσιολογικο???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας του καλοκαιριού μόλις άρχισε... Περιμένουμε τις ψήφους σας... myphone.gr: Διαγωνισμός φωτογραφίας «Καλοκαίρι 2015» - Η ψηφοφορία! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μια νυχτερινή https://flic.kr/p/xiSJCj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Να ρωτήσω κάποιον έμπειρο, έβαλα την κάμερα του OpO και έχει να πειράξω τα settings , όπως αυτά που έχει το donate Xcam.Μπορεί να με πει κάποιος θα δικά του; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ρε παιδια θελω να μου απαντησει καποιος που να ξερει.εχω θεμα με τη ποιοτητα της φωτογραφιας.τις περισσοτερες φορες βγαινει θολη.εχω αλλαξει ποσες rom.σε αλλες καλυτερα σε αλλες χειροτερα.καμια σχεση με τις καλες φωτογραφιες που βγαζει αυτο το κινητο.μπορει να βοηθησει καποιος στο τι συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Ρε παιδια θελω να μου απαντησει καποιος που να ξερει.εχω θεμα με τη ποιοτητα της φωτογραφιας.τις περισσοτερες φορες βγαινει θολη.εχω αλλαξει ποσες rom.σε αλλες καλυτερα σε αλλες χειροτερα.καμια σχεση με τις καλες φωτογραφιες που βγαζει αυτο το κινητο.μπορει να βοηθησει καποιος στο τι συμβαινει Το πιο πιθανό είναι να μην είναι καθαρό το τζαμάκι της κάμερας! Δοκίμασες να το καθαρίσεις καλά; Κάποια παιδιά έχουν αναφέρει ότι δοκίμασαν να το καθαρίσουν με κρέμα κεραμικών εστιών ή παρόμοιους τρόπους με πολύ καλά αποτελέσματα! Edited September 21, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Και επηρεαζει τοσο πολυ ?μηπως ξερεις καποος τιμη για το πισω τζαμακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Εδώ ξέρουν... http://www.procordia.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ρε παιδια θελω να μου απαντησει καποιος που να ξερει.εχω θεμα με τη ποιοτητα της φωτογραφιας.τις περισσοτερες φορες βγαινει θολη.εχω αλλαξει ποσες rom.σε αλλες καλυτερα σε αλλες χειροτερα.καμια σχεση με τις καλες φωτογραφιες που βγαζει αυτο το κινητο.μπορει να βοηθησει καποιος στο τι συμβαινει Συμφωνω με Titarasaudi. Ετσι οπως μας τα λες μαλλον το τζαμακι ευθυνεται. Υπαρχουν κι αλλες τετοιες περιπτωσεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Υπαρχει κανενας τροπος για να αλλαξω το shutter speed ? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts