giorgos1966 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Εμενα μου αρέσουν οι 2 πρωτες.Πολυ καθαρες. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πάνο φίλε μου δεν φαίνεται τίποτα... Τωρα ειναι ενταξει φιλε Γιωργο.Επιτελους βρηκα πως τις ανεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πω πω βρε φιλε δεν εισαι ενταξει... Μας εχεις τρελανει...Πολυ ωραια και αυτη η φωτο σου.Θα μας πεις τις ρυθμισεις σου;:( ενα απλο hdr ειναι stock kitkat rooted + xcam + lg settings contrast 3, saturation 6, sharpness 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 @tolis εχω ανεβασει τον οδηγο 2-3 φορες για τα xcam settings. @Panosfx ομορφη η πρωτη σου φωτο, απιστευτες οι επομενες 2. Μου αρεσαν παρα πολυ. Θεωρω οτι ειναι για wallpaper. Well done.! @giorgos οντως φαινονται λιγο θολες ειδικα η πρωτη.H δευτερη ειναι οκ. Στην πρωτη παιζει να στο κανει ο φωτισμος που ειναι κοντρα. Δοκιμασε μια φωτο εκτος απο χιονια σε καποιο αλλο σημειο να δεις. Κοιταξες σε εντονο φως τον φακο να δεις τι γινεται? μηπως το γυαλι σου εχει κατι με την επιστρωση? μετα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...δοκιμασες τις ρυθμισεις μου στην xcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλη Χρονια με υγεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλη Χρονια με υγεια... Καλή Χρονιά σε όλους .Υγεία και πολλά λεφτά τίποτ'αλλο μην είμαστε πλεονέκτες .Λοιπόν φίλε paok4270 θα μας τρελλάνεις .Βρε συ μήπως τραβάς με καμιά Nikon dsrl και μας δουλεύεις ? Θα ακολουθήσω τις ρυθμίσεις σου αλλά δυστυχώς είμαι με LamHoang Flex .Δεν την αλλάζω προς το παρόν , δηλ. μέχρι νάρθει η Lollipop. Νάστε όλοι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 @tolis εχω ανεβασει τον οδηγο 2-3 φορες για τα xcam settings. @Panosfx ομορφη η πρωτη σου φωτο, απιστευτες οι επομενες 2. Μου αρεσαν παρα πολυ. Θεωρω οτι ειναι για wallpaper. Well done.! @giorgos οντως φαινονται λιγο θολες ειδικα η πρωτη.H δευτερη ειναι οκ. Στην πρωτη παιζει να στο κανει ο φωτισμος που ειναι κοντρα. Δοκιμασε μια φωτο εκτος απο χιονια σε καποιο αλλο σημειο να δεις. Κοιταξες σε εντονο φως τον φακο να δεις τι γινεται? μηπως το γυαλι σου εχει κατι με την επιστρωση? μετα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...δοκιμασες τις ρυθμισεις μου στην xcam? Φιλε μου μολις λιωσουν τα χιονια θα ξανατραβήξω να δω.Με την επιστρωση ειδα μπας και εχει καμμια γρατσουνια αλλα τιποτα ειναι καθαρο.Και εχω βαλει τις ρυθμισεις που εχεις δωσει.Τι να πω...:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ρε συ Παοκ(πες μας και ονομα) σιγουρα δεν τις επεξεργαζεσαι; Ειναι τοσο καθαρες και εχω τα ιδια με σενα...λες να θελει καθαρισμα ο φακος μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλή Χρονιά σε όλους .Υγεία και πολλά λεφτά τίποτ'αλλο μην είμαστε πλεονέκτες .Λοιπόν φίλε paok4270 θα μας τρελλάνεις .Βρε συ μήπως τραβάς με καμιά Nikon dsrl και μας δουλεύεις ? Θα ακολουθήσω τις ρυθμίσεις σου αλλά δυστυχώς είμαι με LamHoang Flex .Δεν την αλλάζω προς το παρόν , δηλ. μέχρι νάρθει η Lollipop. Νάστε όλοι καλά Τα ιδια ακριβως εχω με του paok4270 αλλα μου βγαινουν θαμπες...Ουφ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενα απλο hdr ειναι stock kitkat rooted + xcam + lg settings contrast 3, saturation 6, sharpness 18 Ποια xcam φοράς; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 paok μηπως τα settings και binaries που εχεις ειναι τυπου perfectly clear, perfect365 one-tap. afterlight, youCam perfect, photoshop Touch for phone, photo Studio pro, cymera - photoeditor ουφ σορρυ αν ξεχασα κατι γιατι πρωτοχρονια θα εχουμε και οχι πρωταπριλια :lol::lol::lol: Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Ανέβασα κι εγώ κάποιες photos με xcam που έχω βγάλει! https://www.flickr.com/photos/128622803@N07/sets/72157650046934795/ (είμαι με cloudyG3) Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι! Edited December 31, 2014 by nikosst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλή Χρονιά σε όλους!!! Υγεία πάνω απόλα!!! Έχετε να προτείνετε ρυθμίσεις για το xcam?? Είμαι στοκ unroot. Οι ρυθμίσεις για το shutter πως πρέπει να είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Χρόνια πολλά παιδιά σε όλους πάντα με υγεία!Πληροφοριακα για όσους είναι λάτρεις cloudyg3, έκατσα και δοκίμασα να περάσω τα ανάλογα αρχεία binaries της στοκ στην cloudy με αντικατάσταση set permissions κτλ(έφαγα τα νιάτα μου δηλαδη,γύρω στα 100 αρχεία ήταν ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλά στην επανεκκίνηση έφαγα bootloop όπως και όταν πέρασα τα stock binaries του xdabbed,που βέβαια είναι για άλλο μοντέλο, από recovery.Άρα προφανώς πρέπει να ψάξουμε άλλο τρόπο. . Edited January 1, 2015 by sifounas7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χρόνια πολλά παιδιά σε όλους πάντα με υγεία!Πληροφοριακα για όσους είναι λάτρεις cloudyg3, έκατσα και δοκίμασα να περάσω τα ανάλογα αρχεία binaries της στοκ στην cloudy με αντικατάσταση set permissions κτλ(έφαγα τα νιάτα μου δηλαδη,γύρω στα 100 αρχεία ήταν ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλά στην επανεκκίνηση έφαγα bootloop όπως και όταν πέρασα τα stock binaries του xdabbed,που βέβαια είναι για άλλο μοντέλο, από recovery.Άρα προφανώς πρέπει να ψάξουμε άλλο τρόπο. . Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία Δύναμη και Χαμόγελο .Τα ίδια έπαθα και εγώ φίλε sifounas7 .Είμαι με LamHoang Flex Πάντως σε στοκ μόνο και μόνο για λίγο καλύτερες φωτό εγώ προσωπικά δεν ξαναγυρίζω.Ας περιμένουμε τις Lollipop....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία Δύναμη και Χαμόγελο .Τα ίδια έπαθα και εγώ φίλε sifounas7 .Είμαι με LamHoang Flex Πάντως σε στοκ μόνο και μόνο για λίγο καλύτερες φωτό εγώ προσωπικά δεν ξαναγυρίζω.Ας περιμένουμε τις Lollipop....!!!! Χρονια πολλα και καλη χρονιά, με υγεια σε ολους παιδια!! Φιλε Ανέστη, μπορεις να μας πεις τις ρυθμισεις σου :p:p Πραγματικα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ φωτογραφια :D:D Ευγε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία Δύναμη και Χαμόγελο .Τα ίδια έπαθα και εγώ φίλε sifounas7 .Είμαι με LamHoang Flex Πάντως σε στοκ μόνο και μόνο για λίγο καλύτερες φωτό εγώ προσωπικά δεν ξαναγυρίζω.Ας περιμένουμε τις Lollipop....!!!! Ένα τέτοιο μωρό να έχεις πρωτοχρονιά και θα σε πάει όλη η χρονιά ρολόι :p, καλή χρονιά φίλε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ετσι ακριβως...το video toy xdabbed τροποποει την stock καμερα...ΟΧΙ ΤΗΝ XCAM. μεσα στην stock βρισκεται και η επιλογη για 4k Έχω περάσει τα αρχεία σύμφωνα με το 3 και τα xcam lg settings. Έβαλα τον video player xdabbeb_videoplayer_kk_v1.0.0.zip αλλά έχει χαθεί το touch to focus και στο stock video και στο xcam video. Δοκίμασα να γυρίσω σε stock video player κατεβάζοντας από εδώ τo LGVideos.apk και .odex και δούλεψε ξανά. Αλλά το κινητό δε μπορεί να παίξει τα video, σα να μη λειτουργεί ο video player. Μπορεί να γυρίσει "αναίμακτα" ο video player σε stock κατάσταση ; Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χρόνια πολλά παιδιά σε όλους πάντα με υγεία!Πληροφοριακα για όσους είναι λάτρεις cloudyg3, έκατσα και δοκίμασα να περάσω τα ανάλογα αρχεία binaries της στοκ στην cloudy με αντικατάσταση set permissions κτλ(έφαγα τα νιάτα μου δηλαδη,γύρω στα 100 αρχεία ήταν ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλά στην επανεκκίνηση έφαγα bootloop όπως και όταν πέρασα τα stock binaries του xdabbed,που βέβαια είναι για άλλο μοντέλο, από recovery.Άρα προφανώς πρέπει να ψάξουμε άλλο τρόπο. . Καλη χρονια και να εισαι καλα που με γλιτωσες απο τον κοπο να το κανω εγω! Σκεφτομαι επειδη προκειται για ported rom πρεπει να δοκιμασουμε τα στοκ binaries του G3 και οχι του G2 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Και γω αγορασα τα settings και εβαλα την xcam και το αποτελεσμα σε βιντεο και φωτο ειναι άθλιο, καμια σχεση με τη μαμα καμερα, ολα εχουν μια θολουρα δεν ξερω αν κανω εγω κατι λαθος Αλλά για να βγαλω φωτο με τα settings χρειαζομαι τριποδα γιατι διαφορετικά βγαίνουν κουνιμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Και γω αγορασα τα settings και εβαλα την xcam και το αποτελεσμα σε βιντεο και φωτο ειναι άθλιο, καμια σχεση με τη μαμα καμερα, ολα εχουν μια θολουρα δεν ξερω αν κανω εγω κατι λαθος Αλλά για να βγαλω φωτο με τα settings χρειαζομαι τριποδα γιατι διαφορετικά βγαίνουν κουνιμενες Καλως ορισες στο club...:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δηλαδη και συ γιωργο τα ιδια, καλυτερα να το διαγραψω τοτε και δε με νοιάζουν τα λεφτά που έδωσα αλλα το βιντεο που τράβηξα χθες με την οικογένεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Δηλαδη και συ γιωργο τα ιδια, καλυτερα να το διαγραψω τοτε και δε με νοιάζουν τα λεφτά που έδωσα αλλα το βιντεο που τράβηξα χθες με την οικογένεια Aστα να πανε φιλε...και εγω δεν τολμω να βγαλω φωτο απο χθες.Πολυ θαμπουρα...κριμα.:( Αν το ηξερα θα τραβαγα με την cannon μου την dslr...για σιγουρια. Edited January 1, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ετσι ακριβως και γω εχω dslr αλλα και με το κινητο που τραβουσα ημουν αρκετα ικανοποιημένος που να φανταστω αυτο το χαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μούφα τελικά και η xcam και τα settings??? Να ξέρουμε άμα είναι να τα δώσουμε πόδι!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μούφα τελικά και η xcam και τα settings??? Να ξέρουμε άμα είναι να τα δώσουμε πόδι!!!! :D Δεν ξερω τι φταιει...αλλα καποιοι φιλοι εχουν ανεβασει φωτο με τα ιδια προγραμματα και ειναι πολυ καλες.Καμμια σχεση με τις δικες μας.:blink: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts