ghosty69 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπερα σε όλους .Τελικά την εχει βρεί κάποιος την Firmware? ZTE S8Q ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλησπερα σε όλους .Τελικά την εχει βρεί κάποιος την Firmware? ZTE S8Q ευχαριστω https://www.dropbox.com/sh/r4gjaa5283ot52s/AAA5yiGdNEyT1SX2PMCpMiDZa?dl=0 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το μεγαλύτερο tablet e10tl έχει κάποιος καμία ενημέρωση; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghosty69 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αυτη η Firmware Μου γραφει PMT changed for the rom it must be downloaded exv δοκιμασει και τα 2 scatter και διαφορα SP_Flash_Tool (v5.1620,v5.1408,v5.1352) δεν γινεται τιποτα.καμμια αλλα βοήθεια? https://www.dropbox.com/sh/r4gjaa5283ot52s/AAA5yiGdNEyT1SX2PMCpMiDZa?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αυτη η Firmware Μου γραφει PMT changed for the rom it must be downloaded exv δοκιμασει και τα 2 scatter και διαφορα SP_Flash_Tool (v5.1620,v5.1408,v5.1352) δεν γινεται τιποτα.καμμια αλλα βοήθεια?Και εμένα μου το έκανε αυτό, αλλά τελικά το κατάφερα. Αν θυμάμαι καλά ήταν ή θέμα drivers ή θέμα SPFlashtool ή θέμα usb (θύρας/καλωδίου). Δες κι αυτό μήπως και σε βοηθήσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6772706#post6772706 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc1800k Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 καλησπερα...εχεισ κανεις να ανεβασει το firmware σε flash tools για το s8q το πρωτο που κυκλοφορισε με τα 4gb memory και android 4.2.2? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 καλησπερα...εχεισ κανεις να ανεβασει το firmware σε flash tools για το s8q το πρωτο που κυκλοφορισε με τα 4gb memory και android 4.2.2? ευχαριστωΕίσαι σίγουρος ότι κυκλοφόρησαν πολλές εκδόσεις; Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με το παραπάνω αρχείο. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc1800k Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Είσαι σίγουρος ότι κυκλοφόρησαν πολλές εκδόσεις; Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με το παραπάνω αρχείο. Ευχαρστω για τηναπαντηση.. Την εχωδοκιμασει με flashtool αλλα εχω bootloop..ισως επειδη δεν εχει user data..αν γνωριζει κατι καποιος ας το πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghosty69 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Ακριβως το ιδο συμαινει και με εμενα Ευχαρστω για τηναπαντηση.. Την εχωδοκιμασει με flashtool αλλα εχω bootloop..ισως επειδη δεν εχει user data..αν γνωριζει κατι καποιος ας το πει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- apotsi ευχαριστω για την απαντηση αλλα το ειχα διαβασει και τα εχω κανει ολα αν εχεις εσυ τους usb drivers μπορεις να τους ανεβάσεις? Αν και η συσκευη αναγνωριζεται απλα να δοκιμασω και τους δικους σου.Ευχαριστω και παλι.Επισεις σε Bootloop κατεβασα αυτο το αρχειο 2015-07-10.13.23.36.zip toy panos314 Post 170 ειναι σωστο? οταν το ανοιγω εχει μεσα εναν φακελο 2015-07-10.13.23.36 μηπως πρεπει να το τροποποιησω? να το μετονομασω ας πουμε σε update.zip? Και εμένα μου το έκανε αυτό, αλλά τελικά το κατάφερα. Αν θυμάμαι καλά ήταν ή θέμα drivers ή θέμα SPFlashtool ή θέμα usb (θύρας/καλωδίου). Δες κι αυτό μήπως και σε βοηθήσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6772706#post6772706 Edited August 14, 2016 by ghosty69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Τώρα που το λέτε, και σε εμένα δεν είχε userdata. Και χρησιμοποίησα από το Jiayu S3 μου. Μου έβγαλε μήνυμα λάθους στην αρχή, αλλά μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όλα καλά. Drivers δοκιμάστε αυτούς. http://bit.ly/1Ik00S7 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc1800k Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 δυστυχος δεν εγινε τιποτα....bootloop συνεχεια !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Γειά σε ολους, εχω στα χέρια μου αυτό το ταβλετάκι ενός φίλου που στα καλά καθούμενα κόλλησε στο logo. Κάνεις reset ανάβει το zte μετά από λίγο σβήνει μετά ξαναανάβει και μένει εκεί. Μπήκα recovery εκανα factory reset clear cache κτλ , τίποτε, μπαίνει και στην κινέζικη recovery και στο bootloader mode. Εχω κατεβάσει την rom του φίλου παραπάνω, δεν μπορώ να φλασάρω τίποτε, Readback εκανα κανονικά την rom αλλά δεν φλασάρει, Ξέρετε αν εχει κλειδωμέvους bootloaders? To SPFlash tools το δουλέυω χρόνια εχω 2-3 ΜΤΚ tablets αυτό δεν τόχω ξαναδεί, εχω φλασάρει απειρες φορές, αν κάνω formatall+download εχω μήνυμα unsupported rom αν κάνω download μόνο εχω το ptm had changed it must downloaded, αν κάνω format από το menu format μου λει ΟΚ με το πράσινο σήμα αλλά δεν φορμάρει τίποτα μάλλον Πολύ κουφή περίπτωση δεν ξέρω τι αλλο να κάνω να βοηθήσω τον φίλο μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited October 4, 2016 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bean Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 καλησπερα εχω και εγω το ZTE S8Q me to mediatek 6589 chip χρησιμοποιησα και εγω τα αρχεια και μου βγαζει pmt changed for the rom; it must be donwloaded εχετε καμια ιδεα πως να το κανω το ursdata για το flash tools το εχει κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 καλησπερα εχω και εγω το ZTE S8Q me to mediatek 6589 chip χρησιμοποιησα και εγω τα αρχεια και μου βγαζει pmt changed for the rom; it must be donwloaded εχετε καμια ιδεα πως να το κανω το ursdata για το flash tools το εχει κανεις Δεν έχω το userdata αλλα εχω καταλήξει ότι αν δεν σου δουλεύει με το format φταίει το emmc chip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bean Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 καλημερα εκανα και firmware upgrade αλλα και παλι τιποτα μου βγαζει αυτο brom error:s_fthnd_file_is_not_loaded_yet (0χ138F) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εμένα όταν μου έλεγε ότι έλειπε το usrdata, έβαλα ένα από την rom του Jiayu S3 που έχω. Ούτως ή άλλως είναι δεδομένα χρήστη. Αφού πέρασε και έγινε ο προγραμματισμός, έγινε πάλι recovery και σβήστηκαν όλα τα δεδομένα. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 καλημερα εκανα και firmware upgrade αλλα και παλι τιποτα μου βγαζει αυτο brom error:s_fthnd_file_is_not_loaded_yet (0χ138F) Κοίτα ειναι απλά τά πράγματα αυτό στό βγάζει γιατί στο userdata δεν εχεις βάλει κανένα αρχείο. Ανοιξε με εναν text editor (ο καλύτερος μακράν Notepad++) το scatter file και το USRDATA 0x35580000 κάνε το __NODL_USRDATA 0x35580000 κάνε save φόρτωσε αυτό το scatter το διορθωμένο κάνε format all τώρα το userdata δεν το βγάζει, κοίτα να ειναι ολα τα αλλα συμπληρωμένα και δες τι γίνεται. Αν σου βγάζει οτι βγάζει και εμένα βράσε ορυζα μάλλον Emmc Chip κλινικώς νεκρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Θα πρότεινα όμως να μην κάνει Format All. Εμένα, αν θυμάμαι καλά, μου είχε παίξει με Firmware Upgrade. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 προσπαθω να κανω τη διαδικασια με το flashtool και τα αρχεια του @apotsi Εχω κολλησει στο κομματι της αναγνωρισης του driver ειμαι σε windows 10 εχω κανει bypass για να δεχθει Nonsigned drivers, αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι συνδεω το usb τα windows το βλεπουν και μετα απο μερικα δευτερολεπτα το απενεργοποιουν αυτοματα και εκει ειναι που κολλαει το flashtool γιατι ναι μεν το βλεπει, βλεπει σωστα την COM, παει να ξεκινησει, απενεργοποιειται και εκει πεταει το pmt changed for the rom. οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη. ειναι πολυ καλο το ταμπλετακι, αλλα δεν θα δωσω 30 ευρω και εαν φτιαχτει συν το πηγαινε ελα ψυχικο. ευχαριστω και καλες γιορτες J Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Παραθετω και αυτο γιατι μεχρι τωρα δεν το εχει αναφερει καποιος και ισως καποιον αλλο να τον βοηθησει power + vol up σε παει στο recoverry power + vol down σε παει σε ενα μενου με κινεζικα για το emmc συνδεδεμενο με usb σε υπoλογιστη και power +vol down συνεχεια σε βγαζει σε μενου με επιλογες 1.recovery 2.fastboot 3.normal Αν επιλεξω fastboot οντως δουλευει και βγαζει αναγνωριστηκο mt8389_tablet_a3 δεν κανει flash ουτε αυτα του panos 314 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6213329#post6213329 ουτε xalol/apotsi http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6620677#post6620677 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6849382#post6849382 πιστευα οτι απο την στιγμη που θα εφτανα στο fastboot θα το ειχα λυσει το προβλημα αλλα τιποτα. Ξανα, αν καποιος εχει καποια ιδεα, σκεψη, ρομ πειτε μου J PS δεν ξερω εαν εχει σημασια, αλλα το δικο μου προβλημα ξεκινησε με μια οθονη "η κρυπτογραφηση απετυχε" και με την επανεκκινηση με παει σε recovery mode με το αντροιντ αναποδα και απο κατω no command. να οπως αυτος ο κυριος εδω εχω προσβαση σε adb sideload και fastboot Edited December 30, 2016 by j77 Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Αυτήν η ρομ ταιριάζει και στο s8q+???? Γτ μου κόλλησε στο boot ξαφνικά και δεν μπαινει ούτε στο recovery!!! Και δεν έχει εγγυηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts