Jump to content

Eξεταστική

kallitheotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οτι οι καθηγητες βοηθανε να προαχτουν οι φοιτητες.

Μακάρι να ήταν έτσι και στα ελληνικά πανεπιστήμια. Αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πάρτη τους και να περνάνε μόνο κάποιο ποσοστό. Κόβουν πάρα πολύ τα παιδιά και πολλές φορές από υπερβάλλοντα ζήλο.

Υ.Γ. (πάμε για το β'ημίχρονο Ελλαδάρα!!) :)

• Απαντήσεις 558
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συμφωνω και ευχαριστω το θεο που δεν σπουδασα σε Ελληνικο ΑΕΙ.Και να εμπαινα μετα δεν θα εβγαινα.Και απο τις αδερφες μου που αποφοιτησαν απο την Νομικη εχω ακουσει πως οι καθηγητες θελουν να κοβονται φοιτητες.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

arxizei pali mia diskoli eksetastiki me poli mpanio kai ligo diavasma, auto to earino einai trelo. poio polla pernao to xeimerino para to earino ase pikra, kai i korifi tou tei mas 6 mathimata se 4 meres kalo eeeeeeeee....

TEI-X.

kalo kouragio se olous mas :) tha mas xreiastei, kai emena perisotero pou molis mathei o pateras mou to posa perasa.

Μακάρι να ήταν έτσι και στα ελληνικά πανεπιστήμια. Αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πάρτη τους και να περνάνε μόνο κάποιο ποσοστό. Κόβουν πάρα πολύ τα παιδιά και πολλές φορές από υπερβάλλοντα ζήλο.

Υ.Γ. (πάμε για το β'ημίχρονο Ελλαδάρα!!) :)

Απο υπερβαλλουσα μαλακiα θα λέγα... :mad:

ksekinhse shmera h eksetastikh....xeirourgikh edina kai thn perasa....iouuuuuuuuu

1/1 loipon kai pame gia alla

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ρε παιδιά μια ερώτηση γενικότερη... Και αν θέλετε απαντήστε ειλικρινά. Πόσες ώρες/μέρες διαβάσματος χρειάζεστε για να περάσετε ένα μάθημα μετρίου δυσκολίας της σχολής σας; Αναφέρατε σχολή, μάθημα και τα σχετικά. :O

Υ.Γ. Μιλάμε για προβιβάσιμο βαθμό. Δηλαδή το 5. :)

Σχολή: Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ.

Μάθημα: Μηχανουργικές Μορφοποιήσεις, θεωρητικό αυτό καθ'αυτό με το σκέλος της Μετροτεχνείας να φέρει ασκήσεις.

Είχα ακούσει από μεγαλύτερα έτη πως το μάθημα περνιέται εύκολα με σχετικά λίγο διάβασμα... Ε, είπα εγώ θέλω και βαθμό... οπότε κάθισα και το διάβασα συνολικά 63 ώρες μετρημένες. Και μιλάμε για διάβασμα, όχι τραλαλά - τραλαλό. Όλη την προηγούμενη βδομάδα.

Αποτέλεσμα; Ο τύπος (καθηγητής) αποφάσισε πως φέτος είναι καιρός να βρει θέματα για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει καν, για τα οποία δεν είχα σημειώσεις άσχετα από το ότι το παρακολουθούσα το μάθημα ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ και στην τσίτα επειδή μιλάει και γρήγορα. Δικαιολογήθηκε ισχυριζόμενος πως αυτά που έβαλε ήταν ερωτήσεις κρίσεως... Τέσπα, το μάθημα μάλλον δεν το πέρασα και αν το πέρασα θα το πέρασα με κανα 5, άντε 5,5. Στην δεύτερη περίπτωση θα το κόψω για την τιμή των όπλων και μόνο (63 ώρες είναι αυτές...ούτε πανελλαδικές...).

Tei Hlektronikhs: Ta perissotera mathimata theloun apla kapoia katanohsh kai mia-dyo wres diavasma. Polla mathimata theloun ena kalo typologio h na exeis mazi sou kales shmhwseis h ta themata einai idia kathe xrono. Ta ergasthria theloun katanohsh kai mono. Yparxoun 1-2 pou theloun poly diavasma alla ki ayta mallon eksaitias tou kathighth pou thn exei dei megistos gnwsths kai xeirourgos...

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Σχολή: Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ.

Μάθημα: Μηχανουργικές Μορφοποιήσεις, θεωρητικό αυτό καθ'αυτό με το σκέλος της Μετροτεχνείας να φέρει ασκήσεις.

Είχα ακούσει από μεγαλύτερα έτη πως το μάθημα περνιέται εύκολα με σχετικά λίγο διάβασμα... Ε, είπα εγώ θέλω και βαθμό... οπότε κάθισα και το διάβασα συνολικά 63 ώρες μετρημένες. Και μιλάμε για διάβασμα, όχι τραλαλά - τραλαλό. Όλη την προηγούμενη βδομάδα.

Αποτέλεσμα; Ο τύπος (καθηγητής) αποφάσισε πως φέτος είναι καιρός να βρει θέματα για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει καν, για τα οποία δεν είχα σημειώσεις άσχετα από το ότι το παρακολουθούσα το μάθημα ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ και στην τσίτα επειδή μιλάει και γρήγορα. Δικαιολογήθηκε ισχυριζόμενος πως αυτά που έβαλε ήταν ερωτήσεις κρίσεως... Τέσπα, το μάθημα μάλλον δεν το πέρασα και αν το πέρασα θα το πέρασα με κανα 5, άντε 5,5. Στην δεύτερη περίπτωση θα το κόψω για την τιμή των όπλων και μόνο (63 ώρες είναι αυτές...ούτε πανελλαδικές...).

Είναι πράματα τώρα αυτά δηλαδή; Πώς την είδε δηλαδή ο καθηγητής; Σ'ευχαριστώ για το ποστ σου φίλε, είναι ακριβώς αυτό που θέλω να σχολιάσω. Τον απίστευτα υπερβάλλοντα ζήλο ορισμένων καθηγητών (είπαμε δεν τον λέμε αλλιώς :X ). Θέλουν να το παίξουν μάγκες, δεν ξέρω, και βάζουν θέματα δύσκολα ή κόβουν πάρα πολλούς. Λες και τα παιδιά δεν έχουν οικογένειες από πίσω που ξοδεύονται. Τους μπλοκάρουν τη ζωή καθυστερώντας τους το πτυχίο, γιατί όλοι κάποια στιγμή θα το πάρουν.

Είχαμε και μια άλλη συζήτηση σε άλλο τόπικ για την διαφορά των ελληνικών με τα ξένα πανεπιστήμια και λέγαμε πως αυτό που γίνεται στα ελληνικά μόνο εδώ συμβαίνει από την άποψη ότι δεν διαβάζουν εδώ τα παιδιά κλπ. Και εξηγούσα πως δεν είναι αυτό, αλλά η τακτική του συστήματος. Σου δίνουν 1-2 τόμους βιβλία και άιντε γιούρια διάβασε να περάσεις. Αυτό είναι το πανεπιστήμιο; Όταν αποφοίτησα από το Λύκειο αλλιώς το φανταζόμουν.

Και για εργαστήρια δεν το συζητάω. Βρίσκομαι στην Φαρμακευτική και θα έπρεπε να έχω αρκετά εργαστήρια που θα μου προσφέρουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Δεν συμβαίνει όμως αυτό. Μου έχουν εκεί κάποια τριτοκοσμικά μηχανήματα, μεθόδους και τακτικές από το 1950 (έχουν αντικατασταθεί και υπάρχουν πολύ πιο σύγχρονες). Αφήστε που η πανεπιστημιακή ενημέρωση πάνω σε νέα φάρμακα δεν υπάρχει. Για καρκίνο μαθαίνουμε μόνο τα γενικά περί Βιολογίας και κυττάρων. Για AIDS το ίδιο. Αλλά εδώ περνάμε σε άλλο θέμα οπότε το σταματάω εδώ. :O

Y.Γ. Συγχαρητήρια FREAK για το μάθημα! :cool: Πρέπει να ήταν από τα δύσκολα αυτό ε;

παντως παιδια αν καταλαβαινεις το μαθηματα που κανεις και σου δωσει ο καθηγητης σου κατευθυντριες γραμμες για το διαβασμα σου δεν θες παρα πολλες ωρες.Το λεω απο προσωπικη εμπειρια.

αλλα το κακο ειναι οτι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ δεν βοηθανε οι καθηγητες.τουλαχιστον εξω η ακομα και σε ελληνικες ιδιωτικες σχολες/κολλεγια ειναι πιο ευκολο να παρεις ενα πτυχιο γιατι και τα θεματα ειναι απλα αλλα και εχεις υποστηριξη.

ειδικα στο Πορτσμουθ απο οτι ξερω γινεται μια βδομαδα ρεβιου και συζητουνται τα πιο σημαντικα κομματια ενος μαθηματος και πολλα απο αυτα πεφτουν και στις εξετασεις.Αλλα το κακο εκει ειναι οτι πρεπει να περασει και η εργασια και το τελικο διαγωνισμα και εχει περιορισμους στις επαναληπτικες για τον αριθμο των μαθηματων που μπορεις να δωσεις.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Πεστα συναδελφε... :p ;) τρωμε τα καλυτερα μας χρονια σ'αυτη την κ***σχολη... :mad:

Ρε παιδιά μια ερώτηση γενικότερη... Και αν θέλετε απαντήστε ειλικρινά. Πόσες ώρες/μέρες διαβάσματος χρειάζεστε για να περάσετε ένα μάθημα μετρίου δυσκολίας της σχολής σας; Αναφέρατε σχολή, μάθημα και τα σχετικά.

Υ.Γ. Μιλάμε για προβιβάσιμο βαθμό. Δηλαδή το 5.

mia dyo meres kalou diavasmatos, panta proforika sti nomiki

Και νομιζα οτι η νομικη ειναι "σοβαρη σχολη"... :rolleyes: :X

sovari einai, dyskoli den einai, arkei na ksereis sta proforika ti zitaei o kathigitis pou se eksetazei. kwdikes anoigoume psaxnoume k vriskoume apantiseis, toso apla :D

...

παντως παιδια αν καταλαβαινεις το μαθηματα που κανεις και σου δωσει ο καθηγητης σου κατευθυντριες γραμμες για το διαβασμα σου δεν θες παρα πολλες ωρες.Το λεω απο προσωπικη εμπειρια.

αλλα το κακο ειναι οτι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ δεν βοηθανε οι καθηγητες.τουλαχιστον εξω η ακομα και σε ελληνικες ιδιωτικες σχολες/κολλεγια ειναι πιο ευκολο να παρεις ενα πτυχιο γιατι και τα θεματα ειναι απλα αλλα και εχεις υποστηριξη.

ειδικα στο Πορτσμουθ απο οτι ξερω γινεται μια βδομαδα ρεβιου και συζητουνται τα πιο σημαντικα κομματια ενος μαθηματος και πολλα απο αυτα πεφτουν και στις εξετασεις.Αλλα το κακο εκει ειναι οτι πρεπει να περασει και η εργασια και το τελικο διαγωνισμα και εχει περιορισμους στις επαναληπτικες για τον αριθμο των μαθηματων που μπορεις να δωσεις.

me ligo diakritiko glypsimo kolotoumpes kanoun oi pswnares

...

Eγω εχθές εδωσα τοπολογία και αν το περάσω one to go για το πτυχίο!!!! Και ποιό one όμως;;;; Πιθανότητες!! Το μάθημα το κουβαλάω απο 3 έτος!! (5ο τώρα..)

Φιλικά,

*imela*

Τελειωσαααααααααααααααααααααααααααα :yahoo: :tease:

Καλοκαιρι mode on , τα λεμε 3 Οκτωβριου!!!!!!!!!! :D :shifty:

Κατάλαβες; Κι εμείς ακόμα ούτε στην μέση δεν είμαστε... :cry:

Τυχερέ. Άντε ξεκούραση τώρα. :cool:

Δεν σε βλέπω καθόλου καλά στο επόμενο meeting που θα έρθεις... κανόνισε... :mad: :p :p :p

Παρασκευή 1 Ιουλίου...

Γιατί ρωτάς;

Μπάγερν τι σχολή είπαμε είσαι; Κι εγώ Παρασκευή 1η Ιουλίου 15.00 τελειώνω... :rolleyes: Αλλά μέχρι τότε... :cry:

Eγώ λόγω ηλίθιου προγράμματος τελειώνω 23/6 (η εξεταστική τελειώνει 30/6 αλλά κανένα από τα μαθήματα που πήρα δεν πέφτει μετά τις 23 και θα δώσω μόνο 3 καθότι βαριέμαι να διαβάζω πολλά μαζί) αλλά στις 4/7 παραδίδω μια εργασία, οπότε τελειώνω τότε... :(

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ τελειώνω 22/6. Μου μένουν Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων, Δομές Δεδομένων και το τρίτο το μακρύτερο, Υπολογιστικά Μαθηματικά...Α....και Αγγλικά (αλλά αυτά δεν πιάνονται :Ρ).

Άντε καλή επιτυχία παίδες!!!

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!