alexis_18 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 οχι πολυτεχνειο ειμαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 οταν λες Ηλεκτρολογος Μηχανικος,ενοεις στο ΤΕΙ... Αν ναι(εκει ειμαι και εγω),πιο καλα να περναγες Ιατρικη my friend... 6χρονια+ Προσωπικα θα μπω στον 6ο τωρα... Και στην Ηλεκτροτεχνια(1ου εξαμηνου) περνανε 20-25/400+..και καθε εξαμηνου μπαινουν κι'αλλοι... :ninja: Αλλα θα το τελειωσω που θα παει...:lol::p αυτη η ηλεκτροτεχνια θα μας φαει!!! δεν παλευεται. εχω περασει ενα σωρο μαθηματα κ κολλαω εκει. ηλεκτρολογος στην καβαλα. στον 6 χρονο κ εγω. αλλα θα το τελειωσω κ εγω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ηλεκτρολογος μηχανικος στην πατρα και μιας που δεν τα ειπα πιο πανω ξεκιναω στις 28 με πρωτο μαθημα φυσκη 1 ενδεικτικα λεω οτι καθε εξεταστικη περνανε γυρω στους 30/200 ισως και λιγοτεροι... ερε γλεντια! Εγώ την έχω ξεγράψει τη Φυσική. Αύριο δίνω AutoCAD που πιστεύω ότι το έχω. Και μια και αναφέρατε απεργίες, εμείς που θα έχουμε εξεταστική εκείνη την περίοδο τι θα κάνουμε; Αν κάποια μέρα που γράφουμε έχει απεργία μας επηρεάζει; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Εγώ την έχω ξεγράψει τη Φυσική. Αύριο δίνω AutoCAD που πιστεύω ότι το έχω. Και μια και αναφέρατε απεργίες, εμείς που θα έχουμε εξεταστική εκείνη την περίοδο τι θα κάνουμε; Αν κάποια μέρα που γράφουμε έχει απεργία μας επηρεάζει; καλα το cad δεν ειναι και κατι το φοβερο:p εμεις δωσαμε 3 εξεταζομενα εργαστηρια πανω στο autocad και στα 3 πηρα 10 τωρα το σχεδιο με το χερι ειναι μια αλλη πικρη,πολυ πικρη ιστορια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 καλα το cad δεν ειναι και κατι το φοβερο:p εμεις δωσαμε 3 εξεταζομενα εργαστηρια πανω στο autocad και στα 3 πηρα 10 τωρα το σχεδιο με το χερι ειναι μια αλλη πικρη,πολυ πικρη ιστορια 3; Εμείς αύριο δίνουμε πρώτη και τελευταία φορά :). Και το σχέδιο στο χέρι πιστεύω ότι το έχω, όχι με βαθμό βέβαια αλλά εύκολα ή δύσκολα θα το περάσω. Η μεγάλη πίκρα ήταν τα σχέδια που είχα αφήσει όλο το εξάμηνο και τα έκανα σε 4 μέρες... :p Αφού έκανα αυτά δε με σταματάει τίποτα! :p Ελπίζω ότι θα περάσω 3/6 και αν κάτσει μπορεί και 4/6 (αν και δε νομίζω), κάτι το οποίο θα είναι μεγάλη επιτυχία σχετικά με το διάβασμα που έκανα μέχρι τώρα.. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 6 μαθηματα εχετε? εμεις εχουμε 8 εκ των οποιον 1 ειναι η ιστορια :lol: ειμαι σε απογνωση.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 6 μαθηματα εχετε? εμεις εχουμε 8 εκ των οποιον 1 ειναι η ιστορια :lol: ειμαι σε απογνωση.... Ιστορία;;; :blink: Εμείς έχουμε Φυσική 1, Λογισμό 1, Γραμμική Άλγεβρα & Αναλυτική Γεωμετρία, Εισαγωγή στην Τεχνική Μηχανική, Συστήματα Υπολογιστών και Σχέδιο.. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 εγω... Ρε παιδια,ξερει κανεις κανα site με σημειωσεις απο θεωριες τις ηλεκτρολογιας????:ninja::ninja: Ισχύει και για σας το 55ωρο? Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ιστορία;;; :blink: Εμείς έχουμε Φυσική 1, Λογισμό 1, Γραμμική Άλγεβρα & Αναλυτική Γεωμετρία, Εισαγωγή στην Τεχνική Μηχανική, Συστήματα Υπολογιστών και Σχέδιο.. Σε ποια σχολη εισαι? Εμεις εχουμε Φυσικη 1, Μαθηματικη Αναλυση 1, Γραμμική Άλγεβρα & Αναλυτική Γεωμετρία, Μηχανικη 1, Εισαγωγη στον Προγραμματισμο, Μικροοικονομικη θεωρια. Απ' οτι βλεπω εχουμε καποια κοινα μαθηματα. Μηπως εισαι στο ΕΜΠ? Παράθεση .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Στο Απθ είναι Εμείς έχουμε Λογισμό 1 (βιβλίο τηλεφωνικός κατάλογος) Γραμμική Άλγεβρα 1,Εισαγωγή στην Άλγεβρα,Fortran Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Ισχύει και για σας το 55ωρο? οχι...εμεις κλασικα εχουμε 31ωρες στο πτυχιο...δεν ξερω τι θα γινει απο το καινουργιο 6μηνο ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 οριστε και τα δικα μας:μαθηματικα 1,φυσικη 1,εισαγωγη στους υπολογιστες ,μηχαν. σχεδιο,γραμμικη αλγεβρα,ψηφιακη λογικη,αγγλικα,ιστορια η φιλοοσοφια, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Στο Απθ είναι Εμείς έχουμε Λογισμό 1 (βιβλίο τηλεφωνικός κατάλογος) Γραμμική Άλγεβρα 1,Εισαγωγή στην Άλγεβρα,Fortran Όντως ΗΜΜΥ ΑΠΘ είμαι. Εσύ jog σε ποια σχολή; Πότε αρχίζετε και με τι; Εμείς 4/2 με Λογισμό 1. Μάθημα Λογισμός 1 υπάρχει σε πολλές σχολές αλλά απ' ότι ξέρω η ύλη και πιθανότατα και το βιβλίο δεν είναι ίδια. Π.χ άλλα κάνουμε εμείς άλλα στο Μαθηματικό. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Μαθηματικό ΑΠΘ 24/1 Λογισμό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 οχι...εμεις κλασικα εχουμε 31ωρες στο πτυχιο...δεν ξερω τι θα γινει απο το καινουργιο 6μηνο ομως... Περίεργο...εμάς έβγαλαν ανακοίνωση... Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ακόμα μία εξεταστική έφτασε στο ΤΕΛΟΣ! :happy: Περιμένω αποτελέσματα:cry: Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα σας εύχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ακόμα μία εξεταστική έφτασε στο ΤΕΛΟΣ! :happy: Περιμένω αποτελέσματα:cry: Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα σας εύχομαι! Εμένα είναι η πρώτη εξεταστική , άρα έχω ακόμα άλλες 7 (εφτά):confused::confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Εμένα είναι η πρώτη εξεταστική , άρα έχω ακόμα άλλες 7 (εφτά):confused::confused::confused::confused: Ξεχνάς τις επαναληπτικές του Σεπτεμβρίου ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 καλα,αυτο το 6μηνο ετσι περασε.ηδη κοπηκα και στα 3 εργαστηρια που πηρα απο απουσιες! ειχα και 10 θεωριες και περασα μονο την μια!βεβαια πηγα να δωσω μονο 3 μαθηματα!και αυτα στην πρωτη εξεταστικη!στην δευτερη δεν πατησα το ποδι μου!λεω να παω ομως αυριο που δινω και το τελευταιο μαθημα! και ολα αυτα γινονται στο τει Σερρων,τμημα μηχανολογιας,4 6μηνο! να δω ποτε θα τελειωσω να παρω αυτο το πτυχιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Εγω δινω 2 που χρωστω κι που κανονικα θα τα εδινα μια βδομαδα πριν.Αλλαο χιονιας μου τα χαλασε.2 χρωστω,κι αν ολα πανε καλα,ισως να μη χρωστω κανενα στη συνεχεια....Καλα αποτελεσματα σε ολους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Με έφαγε η λούφα και μένα γμτ. Μένει να δούμε τι πέρασα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Εγω σε αυτη την εξεταστικη τα πηγα πολυ καλα.5 μαθηματα απο τα 9 και περιμενω αλλα 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ε καλά όχι και τελείωσε... Οι τειθεσσαλονικείς ξέρουν.... Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ε καλά όχι και τελείωσε... Οι τειθεσσαλονικείς ξέρουν.... Διπλή εξεταστική κτλ.. 6/7 μαθήματα περνάω όπως υπολογίζω.Άντε να δούμε:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ισχύει και για σας το 55ωρο? πολυτελειες!! εμας μας εφαγαν τα 35ωρα,και να δω ποτε θα βγει η σχολη... κοιμουνται ολοι στο τει πειραια,να αποφασισουν να αλλαξει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts