Jump to content

Eξεταστική

kallitheotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 558
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν λες Ηλεκτρολογος Μηχανικος,ενοεις στο ΤΕΙ... Αν ναι(εκει ειμαι και εγω),πιο καλα να περναγες Ιατρικη my friend... 6χρονια+ Προσωπικα θα μπω στον 6ο τωρα... Και στην Ηλεκτροτεχνια(1ου εξαμηνου) περνανε 20-25/400+..και καθε εξαμηνου μπαινουν κι'αλλοι... :ninja: Αλλα θα το τελειωσω που θα παει...:lol::p

αυτη η ηλεκτροτεχνια θα μας φαει!!! δεν παλευεται. εχω περασει ενα σωρο μαθηματα κ κολλαω εκει. ηλεκτρολογος στην καβαλα. στον 6 χρονο κ εγω. αλλα θα το τελειωσω κ εγω.:D

ηλεκτρολογος μηχανικος στην πατρα

και μιας που δεν τα ειπα πιο πανω ξεκιναω στις 28 με πρωτο μαθημα φυσκη 1

ενδεικτικα λεω οτι καθε εξεταστικη περνανε γυρω στους 30/200 ισως και λιγοτεροι...

ερε γλεντια!

Εγώ την έχω ξεγράψει τη Φυσική. Αύριο δίνω AutoCAD που πιστεύω ότι το έχω. Και μια και αναφέρατε απεργίες, εμείς που θα έχουμε εξεταστική εκείνη την περίοδο τι θα κάνουμε; Αν κάποια μέρα που γράφουμε έχει απεργία μας επηρεάζει;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εγώ την έχω ξεγράψει τη Φυσική. Αύριο δίνω AutoCAD που πιστεύω ότι το έχω. Και μια και αναφέρατε απεργίες, εμείς που θα έχουμε εξεταστική εκείνη την περίοδο τι θα κάνουμε; Αν κάποια μέρα που γράφουμε έχει απεργία μας επηρεάζει;

καλα το cad δεν ειναι και κατι το φοβερο:p

εμεις δωσαμε 3 εξεταζομενα εργαστηρια πανω στο autocad και στα 3 πηρα 10

τωρα το σχεδιο με το χερι ειναι μια αλλη πικρη,πολυ πικρη ιστορια

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα το cad δεν ειναι και κατι το φοβερο:p

εμεις δωσαμε 3 εξεταζομενα εργαστηρια πανω στο autocad και στα 3 πηρα 10

τωρα το σχεδιο με το χερι ειναι μια αλλη πικρη,πολυ πικρη ιστορια

3; Εμείς αύριο δίνουμε πρώτη και τελευταία φορά :). Και το σχέδιο στο χέρι πιστεύω ότι το έχω, όχι με βαθμό βέβαια αλλά εύκολα ή δύσκολα θα το περάσω. Η μεγάλη πίκρα ήταν τα σχέδια που είχα αφήσει όλο το εξάμηνο και τα έκανα σε 4 μέρες... :p Αφού έκανα αυτά δε με σταματάει τίποτα! :p Ελπίζω ότι θα περάσω 3/6 και αν κάτσει μπορεί και 4/6 (αν και δε νομίζω), κάτι το οποίο θα είναι μεγάλη επιτυχία σχετικά με το διάβασμα που έκανα μέχρι τώρα..

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

6 μαθηματα εχετε?

εμεις εχουμε 8 εκ των οποιον 1 ειναι η ιστορια :lol: ειμαι σε απογνωση....

Ιστορία;;; :blink: Εμείς έχουμε Φυσική 1, Λογισμό 1, Γραμμική Άλγεβρα & Αναλυτική Γεωμετρία, Εισαγωγή στην Τεχνική Μηχανική, Συστήματα Υπολογιστών και Σχέδιο..

εγω...

Ρε παιδια,ξερει κανεις κανα site με σημειωσεις απο θεωριες τις ηλεκτρολογιας????:ninja::ninja:

Ισχύει και για σας το 55ωρο?

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

Ιστορία;;; :blink: Εμείς έχουμε Φυσική 1, Λογισμό 1, Γραμμική Άλγεβρα & Αναλυτική Γεωμετρία, Εισαγωγή στην Τεχνική Μηχανική, Συστήματα Υπολογιστών και Σχέδιο..

Σε ποια σχολη εισαι?

Εμεις εχουμε Φυσικη 1, Μαθηματικη Αναλυση 1, Γραμμική Άλγεβρα & Αναλυτική Γεωμετρία, Μηχανικη 1, Εισαγωγη στον Προγραμματισμο, Μικροοικονομικη θεωρια.

Απ' οτι βλεπω εχουμε καποια κοινα μαθηματα. Μηπως εισαι στο ΕΜΠ?

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Στο Απθ είναι

Εμείς έχουμε Λογισμό 1 (βιβλίο τηλεφωνικός κατάλογος) Γραμμική Άλγεβρα 1,Εισαγωγή στην Άλγεβρα,Fortran

οχι...εμεις κλασικα εχουμε 31ωρες στο πτυχιο...δεν ξερω τι θα γινει απο το καινουργιο 6μηνο ομως...

οριστε και τα δικα μας:μαθηματικα 1,φυσικη 1,εισαγωγη στους υπολογιστες ,μηχαν. σχεδιο,γραμμικη αλγεβρα,ψηφιακη λογικη,αγγλικα,ιστορια η φιλοοσοφια,
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Απθ είναι

Εμείς έχουμε Λογισμό 1 (βιβλίο τηλεφωνικός κατάλογος) Γραμμική Άλγεβρα 1,Εισαγωγή στην Άλγεβρα,Fortran

Όντως ΗΜΜΥ ΑΠΘ είμαι. Εσύ jog σε ποια σχολή; Πότε αρχίζετε και με τι;

Εμείς 4/2 με Λογισμό 1. Μάθημα Λογισμός 1 υπάρχει σε πολλές σχολές αλλά απ' ότι ξέρω η ύλη και πιθανότατα και το βιβλίο δεν είναι ίδια. Π.χ άλλα κάνουμε εμείς άλλα στο Μαθηματικό.

οχι...εμεις κλασικα εχουμε 31ωρες στο πτυχιο...δεν ξερω τι θα γινει απο το καινουργιο 6μηνο ομως...

Περίεργο...εμάς έβγαλαν ανακοίνωση...

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

• 1 month later...

Ακόμα μία εξεταστική έφτασε στο ΤΕΛΟΣ! :happy:

Περιμένω αποτελέσματα:cry:

Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα σας εύχομαι!

Ακόμα μία εξεταστική έφτασε στο ΤΕΛΟΣ! :happy:

Περιμένω αποτελέσματα:cry:

Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα σας εύχομαι!

Εμένα είναι η πρώτη εξεταστική , άρα έχω ακόμα άλλες 7 (εφτά):confused::confused::confused::confused:

Εμένα είναι η πρώτη εξεταστική , άρα έχω ακόμα άλλες 7 (εφτά):confused::confused::confused::confused:

Ξεχνάς τις επαναληπτικές του Σεπτεμβρίου ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

καλα,αυτο το 6μηνο ετσι περασε.ηδη κοπηκα και στα 3 εργαστηρια που πηρα απο απουσιες!

ειχα και 10 θεωριες και περασα μονο την μια!βεβαια πηγα να δωσω μονο 3 μαθηματα!και αυτα στην πρωτη εξεταστικη!στην δευτερη δεν πατησα το ποδι μου!λεω να παω ομως αυριο που δινω και το τελευταιο μαθημα!

και ολα αυτα γινονται στο τει Σερρων,τμημα μηχανολογιας,4 6μηνο!

να δω ποτε θα τελειωσω να παρω αυτο το πτυχιο.....

Εγω δινω 2 που χρωστω κι που κανονικα θα τα εδινα μια βδομαδα πριν.Αλλαο χιονιας μου τα χαλασε.2 χρωστω,κι αν ολα πανε καλα,ισως να μη χρωστω κανενα στη συνεχεια....Καλα αποτελεσματα σε ολους!!!!

Εγω σε αυτη την εξεταστικη τα πηγα πολυ καλα.5 μαθηματα απο τα 9 και περιμενω αλλα 2.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε καλά όχι και τελείωσε...

Οι τειθεσσαλονικείς ξέρουν....

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Ε καλά όχι και τελείωσε...

Οι τειθεσσαλονικείς ξέρουν....

Διπλή εξεταστική κτλ..

6/7 μαθήματα περνάω όπως υπολογίζω.Άντε να δούμε:worry:

πολυτελειες!! εμας μας εφαγαν τα 35ωρα,και να δω ποτε θα βγει η σχολη... κοιμουνται ολοι στο τει πειραια,να αποφασισουν να αλλαξει κατι