XtR Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι και εγώ αυτό κατάλαβα εν τέλει! Νόμιζα ότι θα είναι μόνιμα με nfc και όχι με bluetooth, αλλά μάλλον μόνο για την ζεύξη το θέλει το nfc. Οπότε κλάιν μάιν όπως και να κάνει ζεύξη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Το τέστ του GPS δείχνει αυτά....στο μπαλκόνι μου και γύρω πολυκατοικίες...έπιασε σε 45-50 sec. Μια παρατήρηση: είχα σε όλους τους δορυφόρους καλύτερο σήμα και όταν έπιανα το κινητό να του τραβήξω screenshot οι ενδείξεις κατέβαιναν! http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/Screenshot_2013-01-01-02-16-22_zps39fa982a.png Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τα νεύρα μουυυυυυυυ προσπαθώ να βγάλω άκρη στο τσατ του τοκ πως να συνδέσω το nfc headset και εκτός ότι δεν ξέρουν αγγλικά, δεν ξέρουν και τις ρυθμίσεις να μου πουν... ΠΦΦΦΦ Λογικα το NFC το εχει για να ανοιγει το Bluetooth και να κανει τον συγχρονισμο μεταξυ ακουστικου και συσκευης. Με χειροκινητο συγχρονισμο σου δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) http://img819.imageshack.us/img819/9356/46s0.png Με 1.0.7 Edited March 29, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 http://img819.imageshack.us/img819/9356/46s0.png Με 1.0.7 Τερμάτισε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Όχι... Εφτασε μεχρι 4397 και μετα, κάθοδος :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Όχι... Εφτασε μεχρι 4397 και μετα, κάθοδος :lol: Το χειμώνα (αν αντέξει η μπαταρία μέχρι τότε) αν δεν παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο μπορείς να το βάλεις με το κινητό!!! :lol::lol::lol: edit Ήθελα να το ρωτησω συνέχεια και το ξεχνούσα. Εντάξει η 1.0.7; Καλυτερη από plus; Δουλεύον όλα; Το wifi είναι όντως δυνατότερο; Το touch κομπλέ; Με spflash την πέρασες; είχαν παρουσιαστεί πάρα προβλήματα με την 1.0.7. Ειδικά με τα κινητά της δικής μας φουρνιάς. Περίεργο... Edited March 29, 2014 by bill_phone Προσθήκη μηνματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) :lol::lol::lol::lol::lol: Edited March 29, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) *αψογη..... Τζιπιες:;1ο κλειδωμα σε λιγοτερο απο 1 λεπτο. Έκτοτε κλειδώνει σε λιγοτερο απο 15 δευτερα. Γουαιφαι: μια χαρα, οπως και πριν, καμια διαφορα. Τατς πανελ, οθονη : κανονικά, κανένα απο τα προβλήματα που διαβάσαμε σε αλλο φόρουμ... Συνολικά, φαίνεται να στροφαρει πιο γρήγορα το κινητό. Τσεκαρα μηπως και πειραξανε τα scale στα ανιμέισονς ωστε να δειχνει πιο γρηγορο, αλλα αυτα ειναι στο χ1. Και πιο σημαντικό, η καταναλωση δείχνει να εχει βελτιωθεί. Δλδ, λαμβάνοντας υπόψη την συνηθισμένη χρήση που εκανα στο κινητό με τις προηγούμενες ρομ, τωρα μου βγάζει ανετα την μέρα και μπορεί και παραπάνω.... Την περασα με το spflash την εκδοση αυτην που είναι ρουτ και εχει και cwm. Ρουτ με το φραμαρουτ. Η 1.0.8 μου δημιούργησε πολλά προβλήματα... Αν και φαινόταν καλή στην αρχή, μετά αρχιδαν τα κολλήματα και τα ριμπουτ... Τελικά, με βλεπω να μενω στην 107.... Φαίνεται πως είναι οτι καλυτερο εχει βγει ως τωρα.. Πάντως αυτο που καταναλώνει περισσότερο ενέργεια είναι το μοντεμ... (gsm) Edited March 29, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 αύριο θέλω να βαρέσει το ξυπνητήρι στις 08:00 για να είμαι στις 09:00 στην δουλειά. Λέτε να μου κάνει κανα κουλό με την αλλαγή της ώρας και όταν σηκωθώ να είναι 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) η 1η MIUI για το V3 ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ......:up: (ειναι σε beta σταδιο, αλλά ... έχει αρχισει..) http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-MIUI-0-781-BETA-uploading-now Η ωρα αλλαξε αυτοματα... Χωρίς καμία ρυθμιση.. http://img594.imageshack.us/img594/8206/kkun.th.png (θα μου πεις, τωρα που το γραφεις....) Edited March 30, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Γμτο έχω ξενερώσει άσχημα με το gps μιας και το χρησιμοποιώ συχνά. Έχω κάνει και τις ρυθμίσεις που προαναφέρθηκαν αλλά πάλι μου βγάζει κουλά, πχ στο στράβα γίνεται χαμός, ανέβηκα και κατέβηκα από το ίδιο σημείο και αυτό με βγάζει όπου να 'ναι. Δεν παίζει να υπάρχει κανένα εξωτερικό gps sensor όπως στα iphone τουλάχιστον να δουλεύει σωστά στο αυτοκίνητο; :/ http://s11.postimg.org/5s06cq9r7/Screenshot_2014_03_30_12_54_17.png http://s29.postimg.org/44smk6853/Screenshot_2014_03_30_13_20_05.png Ωχ σας έβγαλα τα μάτια, πως μικραίνουν οι φωτό; :/ Edited March 30, 2014 by XtR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Εχει ενα φιξακι στο gravity box. Το δοκιμασες? Με την ευκαιρία, σε λιγο φευγω για Τουμπα, (μπάλα). Θα το δοκιμασω και γω με το runtastic και θα ποσταρω... Παντως, λογικα θα επρεπε να είναι σωστή η ενδειξη, καθως κινηθηκες σε ανοιχτό δρομο, μακρυα απο ψηλα κτήρια.... Edited March 30, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_ROSE Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αυτή είναι η μπαταρία που μπορεί να αντικαταστισει την εργοστασιακη; http://www.pandawill.com/2000mah-original-battery-for-thl-w8-smart-phone-p73642.html Παίζει πουθενά καλύτερη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παίζει να αφήσεις την μπαταρία να φορτίζει στον εξωτερικό φορτιστή και να έχει την ίδια συμπεριφορά όπωσ την φόρτιζες στο κινητό? Δηλαδή αν φορτίσει και την αφήσεις επάνω να φτάσει στο 86% ? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια μολις παρελαβα και αρχισα να το σκαλιζω. Προσπαθω να περασω την V3-E Ultimate Stock συμφωνα με τον οδηγο μεσω sp flashtool αλλα ενω κανω τα βηματα σωστα δεν κανει download το κινητο. Win 7 64 ειμαι. Καμια ιδεα? Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παίζει να αφήσεις την μπαταρία να φορτίζει στον εξωτερικό φορτιστή και να έχει την ίδια συμπεριφορά όπωσ την φόρτιζες στο κινητό? Δηλαδή αν φορτίσει και την αφήσεις επάνω να φτάσει στο 86% ? Oχι καμμία σχέση.Σε εξωτερικό φορτιστή θα φορτίσει κανονικότατα μέχρι το 100% και θα μείνει εκεί μέχρι να την βγάλεις απο τον φορτιστή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Oχι καμμία σχέση.Σε εξωτερικό φορτιστή θα φορτίσει κανονικότατα μέχρι το 100% και θα μείνει εκεί μέχρι να την βγάλεις απο τον φορτιστή. Έτσι πίστευα κι εγώ.... αλλά μου το έκανε....έβαλα την μπαταρία στο κινητό και έδειχνε 86% τι μπορει να γινεται? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ποιον εξωτερικό φορτιστή έχεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ποιον εξωτερικό φορτιστή έχεις; Αυτόν έχω... [ATTACH]43226[/ATTACH] Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με αυτον εμένα μου φόρτιζε κανονικά μέχρι το 100%.Στο φορτιστή έδειχνε 100% η οθόνη του,όταν έβγαλες την μπαταρία; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια μολις παρελαβα και αρχισα να το σκαλιζω. Προσπαθω να περασω την V3-E Ultimate Stok συμφωνα με τον οδηγο μεσω sp flashtool αλλα ενω κανω τα βηματα σωστα δεν κανει download το κινητο. Win 7 64 ειμαι. Καμια ιδεα? Ρε φικαρακι ποσες μερες εκανε να σου ερθει? Εαν εχεις την νεα 1.0.1 μην το σκαλισης υπαρχει περιπτωση να φαει σκαλωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με αυτον εμένα μου φόρτιζε κανονικά μέχρι το 100%.Στο φορτιστή έδειχνε 100% η οθόνη του,όταν έβγαλες την μπαταρία; Ναι! Την είχα αφήσει να φορτίζει για 8 ώρες επάνω. Μήπως φταίει τίποτα σε καλιμπράρισμα που έκανα? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δε νομίζω να φταίει αυτό.Και εγώ είχα κάνει calibration αλλά δεν είχε τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μια ακόμη ερώτηση θέλω να κάνω...εδώ και 2 μέρες μου βγάζει αυτά στην συγκεκριμένη οθόνη με το slide unlock μόνο....τα νούμερα αριστερά εμφανίζονται μόνο όταν πατήσεις στην μπλέ σφαίρα....δηλαδή εμφανίζεται όταν πας να το ξεκλειδώσεις η μπλε σφαίρα μόνο και αν πατήσεις επάνω βγάζει τα νούμερα....τι είναι αυτά? :confused: http://i35.photobucket.com/albums/d197/nikosni/Screenshot_2014-03-30-16-55-26_zpsbe240f0a.png Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts