Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω περασμενη την 1.0.13, αλλά πρωτα ειχα περασει την 1.0.8 gps fix και μεσω του recovery που δημιουργεί, φλασαρω την 1.0.13, Μήπως αυτο δημιουργει προβλημα στα particions, οπως εχεις αναφερει ?????

Τσέκαρε απλά να έχεις boot=16mb recovery=16mb σε μέγεθος partition

Αλλα αφού παίζει η 4.4.2 πρέπει να είσαι οκ!

Edited by batsilos

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά χρειάζομαι άμεσα τζαμάκι κάμερας και κουμπάκι on/off.

Έχει κανείς κάτι διαθέσιμο ή γνωρίζει κάποιος πού να παραγγείλω;

Παιδια πολυ μου κολαει το κινητο τωρα τελευταια δε μιλαω μονο με το you tube αλλα κ με πεταει εξω οταν ειμαι στο ιντερνετ αργει να φοτρωσει εφαρμογες κσερει κανεισ τι να κανω να το κανω σφαιρα ??

Φοραω την 1.0.8 gps fix

Την έκανα τη γκάφα μου και ησύχασα. Πουλάει κανείς Inew V3 επειδή θέλει να αγοράσει κάτι άλλο;

Αν επιτρέπετε τι ακριβώς έκανες και ψάχνεις για άλλο;

Αν επιτρέπετε τι ακριβώς έκανες και ψάχνεις για άλλο;

Αγόρασα τζαμάκι κάμερας να το αλλάξω και στο δέσιμο λόγω κεκτημένης ταχύτητας βίδωσα τις κάτω βίδες πλάτης ξεχνώντας να βάλω το πλαστικό της βάσης. Έτσι οι βίδες προχώρησαν 1mm πιο μέσα τραυματίζοντας την οθόνη μου. Τώρα έχω άτονα χρώματα, μία μαύρη στάμπα κάτω αριστερά και αχνό κίτρινο στη θέση του λευκού. Κάθετες γραμμές σε ανοιχτόχρωμες εικόνες και μεγαλύτερο μαύρο πλαίσιο στην δεξιά μεριά.

Η οθόνη σαν ανταλλακτικό έχει 45€. Τα σενάρια είναι 3. Ή το αφήνω έτσι και σε κανά τρίμηνο χτυπάω επόμενο τηλέφωνο, που αυτό θα έχει κλείσει χρόνο στην κατοχή μου ή αλλάζω οθόνη μόνος μου ή αγοράζω δεύτερο V3 μεταχειρισμένο μέχρι 70€ (εννοείται σε άψογη κατάσταση).

Αγόρασα τζαμάκι κάμερας να το αλλάξω και στο δέσιμο λόγω κεκτημένης ταχύτητας βίδωσα τις κάτω βίδες πλάτης ξεχνώντας να βάλω το πλαστικό της βάσης. Έτσι οι βίδες προχώρησαν 1mm πιο μέσα τραυματίζοντας την οθόνη μου. Τώρα έχω άτονα χρώματα, μία μαύρη στάμπα κάτω αριστερά και αχνό κίτρινο στη θέση του λευκού. Κάθετες γραμμές σε ανοιχτόχρωμες εικόνες και μεγαλύτερο μαύρο πλαίσιο στην δεξιά μεριά.

Η οθόνη σαν ανταλλακτικό έχει 45€. Τα σενάρια είναι 3. Ή το αφήνω έτσι και σε κανά τρίμηνο χτυπάω επόμενο τηλέφωνο, που αυτό θα έχει κλείσει χρόνο στην κατοχή μου ή αλλάζω οθόνη μόνος μου ή αγοράζω δεύτερο V3 μεταχειρισμένο μέχρι 70€ (εννοείται σε άψογη κατάσταση).

Ναι το v3 μου ειναι σε αψογη κατασταση... Δε μου εχει πεσει ποτε και ειναι με την μαμα 1.0.4 οπως το πηρα. Μονο root το χω κανει. Αλλα τα χρηματα που προσφερεις ειναι λιγα. Σαν να μου ζητας να σου πουλησουν iphone 5s στη μιση τιμη... Δλδ 300 ευρω. Αν σκεφτεις δλδ οτι το πηρα 142 ευρω. Οποτε ξεκινα να ψαχνεσαι για οθονη. No offense για ολα τα παραπανω

that's me in the corner

Ναι το v3 μου ειναι σε αψογη κατασταση... Δε μου εχει πεσει ποτε και ειναι με την μαμα 1.0.4 οπως το πηρα. Μονο root το χω κανει. Αλλα τα χρηματα που προσφερεις ειναι λιγα. Σαν να μου ζητας να σου πουλησουν iphone 5s στη μιση τιμη... Δλδ 300 ευρω. Αν σκεφτεις δλδ οτι το πηρα 142 ευρω. Οποτε ξεκινα να ψαχνεσαι για οθονη. No offense για ολα τα παραπανω

Το καταλαβαίνω αυτό και το σέβομαι, και εγώ το δικό μου 145€ το πήρα τον Ιανουάριο. Και το 5s που θα ζητήσω στα μισά λεφτά, όσο προσεγμένο και αν είναι, έχει κυκλοφορήσει χρόνο+ και πλέον υπάρχει απόγονος του.

Να στο θέσω και διαφορετικά για να αιτιολογήσω τα χρήματα που διαθέτω, έχω όλο το πακέτο και μου λείπει μόνο η οθόνη η οποία κοστίζει 45€. Προσφέρω 25€ επιπλέον για μακροπρόθεσμο όφελος μου στην περίπτωση που χρειαστώ κάποια πλακέτα, ηχείο, ακουστικό κτλ.

Εργατικά δικά μου έτσι κι αλλιώς αφού είμαι τεχνικός οπότε δε λέμε αν θα γλιτώσω τα 10€ για το ξεκόλλημα της πλακέτας από την οθόνη ή το φλασάρισμα που έτσι κι αλλιώς χρειάζεται, είτε αλλάξω οθόνη είτε αγοράσω άλλο τηλέφωνο.

Έχοντας κατά νου τα παραπάνω, γνωρίζω πως ένα τέτοιο τηλέφωνο κοστίζει 145€ καινούριο. Οτιδήποτε έχει δουλέψει, όσο άψογο και αν είναι, δεν είναι καινούριο. Και ξεκινάμε με ταβάνι τα 100-110€ πρώτη μέρα χρήσης. Και πέφτουμε. Μπορώ να σε παραπέμψω και σε "κλώνους" του δικού μας προς 'ντούγκε' μεριά με 100€ καινούριο και χωρίς τα γνωστά προβλήματα "ημιφόρτισης" .

Το καταλαβαίνω αυτό και το σέβομαι, και εγώ το δικό μου 145€ το πήρα τον Ιανουάριο. Και το 5s που θα ζητήσω στα μισά λεφτά, όσο προσεγμένο και αν είναι, έχει κυκλοφορήσει χρόνο+ και πλέον υπάρχει απόγονος του.

Να στο θέσω και διαφορετικά για να αιτιολογήσω τα χρήματα που διαθέτω, έχω όλο το πακέτο και μου λείπει μόνο η οθόνη η οποία κοστίζει 45€. Προσφέρω 25€ επιπλέον για μακροπρόθεσμο όφελος μου στην περίπτωση που χρειαστώ κάποια πλακέτα, ηχείο, ακουστικό κτλ.

Εργατικά δικά μου έτσι κι αλλιώς αφού είμαι τεχνικός οπότε δε λέμε αν θα γλιτώσω τα 10€ για το ξεκόλλημα της πλακέτας από την οθόνη ή το φλασάρισμα που έτσι κι αλλιώς χρειάζεται, είτε αλλάξω οθόνη είτε αγοράσω άλλο τηλέφωνο.

Έχοντας κατά νου τα παραπάνω, γνωρίζω πως ένα τέτοιο τηλέφωνο κοστίζει 145€ καινούριο. Οτιδήποτε έχει δουλέψει, όσο άψογο και αν είναι, δεν είναι καινούριο. Και ξεκινάμε με ταβάνι τα 100-110€ πρώτη μέρα χρήσης. Και πέφτουμε. Μπορώ να σε παραπέμψω και σε "κλώνους" του δικού μας προς 'ντούγκε' μεριά με 100€ καινούριο και χωρίς τα γνωστά προβλήματα "ημιφόρτισης" .

Αγαπητε μου, μη "μασας", η προταση σου ειναι τιμια. Μπορει ο φιλος μας, και εσυ, να το αγορασατε 145€ πριν 10 μηνες (και καποιος αλλος μπορει να εδωσε κ περισσοτερα), το ζητημα ειναι ομως ποσο κανει ΣΗΜΕΡΑ: Στο to2c.com με 132,5€ αγοραζεις σημερα το νεο V3 plus με 8 πυρηνες, κι αν θες το ιδιο πληρωνεις μολις 117€ και παιρνεις δωρεαν καινουργια θηκη.

Αν τωρα καποιος θελει να το πουλησει οσο το αγορασε πριν 1 χρονο, ας ελθει να του πουλησω το σπιτι μου στην τιμη που το αγορασα πριν το μνημονιο :-)

Προτεινω να αγορασεις μια νεα οθονη κ με 45+10€ εχεις καθαρισει και δεν θα χρειαστεις ξανα απ την αρχη setup. Ασε που ξερεις οτι η δικη σου συσκευη δουλευει σωστα (μπορεις να πεις το ιδιο για το μεταχειρισμενο?).

(Υ.Γ. μολις προσεξα οτι το inewmobile το πουλαει σημερα 109,5€)

Edited by Master_Mind

ΥΓ: Το πουλάει 109,5 αλλά έχει και 9,67€ μεταφορικά .....

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όταν κάποιος βιάζεται οφείλει να το 'πληρώσει' παραπάνω.... Ναι μεν κάνει τόσο καινούργιο, ναι μεν υπάρχει το plus στα 133€, ναι μεν η νεα οθονη κανει 45+10€ αλλά όλα αυτά θέλουνε τουλάχιστον 30 μέρες για να τα έχεις στα χέρια σου ;)

Δε βιάζεται κανείς φίλε μου, το τηλέφωνο παραμένει λειτουργικότατο με αλλοιωμένη μόνο την εικόνα του. Αυτό φυσικά δεν το επηρεάζει σε τίποτα αφού είναι μόνο αυτό που βλέπουμε εμείς, αυτό που "βλέπει" η μητρική είναι αψεγάδιαστη εικόνα και δεν έχει σχέση με οθόνη.

Πιθανότατα να το κρατήσω κι έτσι και σε ένα δίμηνο να χτυπήσω είτε το πλας είτε κάποιο άλλο. Απλά μου αρέσει πολύ το ότι είναι κομψό σαν σχέδιο ρε γμτ και ξεχνάω όλα τα μείον του.

Σας τις γυναίκες, όμορφη να είναι και ας ζηλεύει,δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Ααααααχχχχχχχχχ, θα κλείσω το σπίτι μουυυυυ

Καλημέρες

Καλημέρα

Πώς είναι δυνατόν, να εχω κανει προσπάθεια και με τους 3 τρόπους, να επαναφέρω τα ΙΜΕΙ στην συσκευή και ουτε ενας να μη πετυχαίνει.

Ειχα περασει στην συσκευη την 1.0.8 GPS FIX και με CWM περασα την 1.0.13 ΚΙΤ ΚΑΤ, για να μη εχω flashtools κλπ.

Με την 1.0.13 κανενα προβλημα με τα ΙΜΕΙ ( δεν τα εχασε ), μολις ομως παω με CWM να περασω καποια άλλη π.χ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ, εκει χανονται τα ΙΜΕΙ, ακολουθω τους τροπους αποκαταστασης ( δηλαδη μεσα απο τον ΘΕΙΟ κανω restore το αρχειο backup που ειχα κανει, αλλά τιποτα, χρησιμοποιω mtk droids nvram ή restore τα ΙΜΕΙ που ειχα κρατησει backup και παλι τιποτα, παλι απο τον ΘΕΙΟ radio information phone 1 & phone 2 και απο εκει τιποτα.)

Μηπως φταιει, που στο μερος που ειναι η μπαταρια γραφει android 4.4 kai V4, παιζει κανα ρολο αυτο στο να μη δεχεται τα ΙΜΕΙ απο αλλη ΡΟΜ ( π.χ. 4..2.2 )

Εχω τρελλαθει.

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

Με το flash tools γράψε το secro.img .... και θα δείς μαγικά :D

Με το flash tools γράψε το secro.img .... και θα δείς μαγικά :D

Αν αναφερεσαι σε εμενα, τι ειναι αυτο το αρχειο και που θα το βρω ???

ΜΑζί με την ΚΙΤΚΑΤ που κατέβασες , άνοιξε το flash tools διάλεξε μόνο και αυτό , σύνδεσε το τηλ σου ανοικτό στο USB , πάτα download και κάνε επαννεκίνηση το τηλ!

καλησπέρα.θελω την βοηθεια σας.μου εφερε ενας φιλος μου ένα μαμησιο inew όπως το πηρε από το μαγαζι.δεν ξερω τι εκανε και όταν παει να το αναψει κολλαει στο logo που βγαζει στην αρχη και μενει εκει.μονο αν βγαλεις την μπαταρια και την ξαναβαλεις σβηνει αλλα όταν το αναψεις ξανα,κανει παλι τα ιδια.τι πρεπει να κανω ?αν καταλαβα καλα πρεπει να πειραχτηκε η ρομ.

καλησπέρα.θελω την βοηθεια σας.μου εφερε ενας φιλος μου ένα μαμησιο inew όπως το πηρε από το μαγαζι.δεν ξερω τι εκανε και όταν παει να το αναψει κολλαει στο logo που βγαζει στην αρχη και μενει εκει.μονο αν βγαλεις την μπαταρια και την ξαναβαλεις σβηνει αλλα όταν το αναψεις ξανα,κανει παλι τα ιδια.τι πρεπει να κανω ?αν καταλαβα καλα πρεπει να πειραχτηκε η ρομ.

Δοκίμασε να περάσεις νέα ρομ.

Δες στην πρώτη σελίδα τους οδηγούς, επέλεγε αυτό που λέει για εγκατάσταση ρομ και ακολούθησε τις οδηγίες.

Δοκίμασε να περάσεις νέα ρομ.

Δες στην πρώτη σελίδα τους οδηγούς, επέλεγε αυτό που λέει για εγκατάσταση ρομ και ακολούθησε τις οδηγίες.

οσα γραφει είναι με συνδεση με τον υπολογιστη η με το flash tool.το δικο μου δεν ανοιγει για να μπω από τον υπολογιστη.μονο αν γινεται καπως σε recovery και να τραβηξω ρομ από την sd.

οσα γραφει είναι με συνδεση με τον υπολογιστη η με το flash tool.το δικο μου δεν ανοιγει για να μπω από τον υπολογιστη.μονο αν γινεται καπως σε recovery και να τραβηξω ρομ από την sd.

Θα περάσεις τη ρομ στην sd και από recovery θα κάνεις εγκατάσταση το zip από την sd

Θα περάσεις τη ρομ στην sd και από recovery θα κάνεις εγκατάσταση το zip από την sd

ok.θα το δοκιμασω.:):)

Καλησπέρα στην παρεα!

Δυστυχως μετα απο κανα 6μηνο ομορφης συμβιωσης, το κινητακι μου τα φτυσε..

Η οθονη ξεθωριαζει μετα απο λιγο, και μετα απλα παραμενει φωτεινη χωρις να φαινεται τπτ απολυτως.

Πατωντας την λιγο στις γωνιες, επανερχεται, αλλα μετα μαλλον καπου δεν κανει καλη επαφη, και σβηνει εντελως.

Βαζω/βγαζω μπαταρια και ξανα απ την αρχη!

Εχουμε ελπιδες να την σωσουμε? Θα αξιζε τον κοπο να επικοινωνησω με την μαμα εταιρια, ωστε να τους το στειλω για επισκευη?

Και ας το εχω μετα να καθεται.. Ουτως η αλλως παω για αγορα νεου κινητου πλεον..

Και μου αρεσε πολυ το design του ρε ****.. Δεν νομιζω ομως να ξανατιμησω την Inew με τα ομορφα ευρουλακια μου. Δεν με επεισε για την ποιοτητα κατασκευης. Αρπα κολα καταστασεις.

ΜΑζί με την ΚΙΤΚΑΤ που κατέβασες , άνοιξε το flash tools διάλεξε μόνο και αυτό , σύνδεσε το τηλ σου ανοικτό στο USB , πάτα download και κάνε επαννεκίνηση το τηλ!

Το εκανα αυτο που μου προτεινες, ολα κανονικα γινανε, μολις πατησα για επανεκινηση, εκανε το download ειδα οτι φορτωσε το secro.img, αλλά συγνωμη, τι θα προσεξω τωρα ποια θα ειναι τα μαγικα που θα κανει το τηλ ????

Τώρα θα έχεις ΙΜΕΙ!

Τώρα θα έχεις ΙΜΕΙ!

Καλημερα

Πάνω απο ολα να σε ευχαριστησω για την βοηθεια που μου προσφερεις.

Με την κιτ κατ δεν ειχα ποτε προβλημα με τα ΙΜΕΙ δεν τα εχανε ποτε, προβλημα ειχα με αλλες ROM.

Τωρα ετσι οπως καναμε αυτο το κολπακι, δεν θα εχω προβλημα γενικα με τα ΙΜΕΙ βαζοντας και οποιαδηποτε άλλη rom ? ή αν θα παω να βαλω αλλη θα μου ξαναπαρουσιασει το προβλημα ?

Έτσι, να ξέρεις ότι κάθε ΡΟΜ βλέπει τα partition διαφορετικά. Δεν μπορείς έτσι απλά να αλλάζεις απο 4.4.2 σε 4.2.2 ειδικά αν έχει άλλο scatter.txt

Απο ΚΙΤΚΑΤ σε ΚΙΤΚΑΤ λογικά είναι εντάξει!