mech35 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά παρακολουθώ πολύ καιρό το thread και είμαι λίγο πριν την αγορά, θέλω να ρωτήσω μόνο ένα πράγμα. Η arvato που εμφανίζεται να είναι υπεύθυνη για το service στην Ελλάδα θα αναλάβει αυτή το κινητό αν χρειαστεί ή πρέπει υποχρεωτικά να φύγει για Κίνα ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά παρακολουθώ πολύ καιρό το thread και είμαι λίγο πριν την αγορά, θέλω να ρωτήσω μόνο ένα πράγμα. Η arvato που εμφανίζεται να είναι υπεύθυνη για το service στην Ελλάδα θα αναλάβει αυτή το κινητό αν χρειαστεί ή πρέπει υποχρεωτικά να φύγει για Κίνα ? :confused: Όχι γιατί το κινητό δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά παρακολουθώ πολύ καιρό το thread και είμαι λίγο πριν την αγορά, θέλω να ρωτήσω μόνο ένα πράγμα. Η arvato που εμφανίζεται να είναι υπεύθυνη για το service στην Ελλάδα θα αναλάβει αυτή το κινητό αν χρειαστεί ή πρέπει υποχρεωτικά να φύγει για Κίνα ? :confused: Πως να το αναλαβει ή πως να φυγει για Κινα ; Εχουμε καμια αποδειξη ή κατι αλλο που να πιστοποιει οτι ειναι δικο μας; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Βασικά ρώτησα βασιζόμενος στην λογική της παγκόσμιας εγγύησης που έχουν όλες οι μεγάλες εταιρείες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 πέρασα την 621! στο ερωτήσεις που δεν βρήκα απάντηση πώς φεύγει το όνομα του δικτύου από την μπάρα πάνω και που πήγε η εναλλαγή 2g/3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πως να το αναλαβει ή πως να φυγει για Κινα ; Εχουμε καμια αποδειξη ή κατι αλλο που να πιστοποιει οτι ειναι δικο μας; Τι εννοείς πώς να φύγει για Κίνα?? Δεν μου προσφέρει εγγύηση το Κινεζομάγαζο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τι εννοείς πώς να φύγει για Κίνα?? Δεν μου προσφέρει εγγύηση το Κινεζομάγαζο ??? Εγω το παρελαβα χωρις κανενα συνοδευτικο εγγραφο ή αποδειξη. Τωρα αν υπαρχει ηλεκτρονικα στον λογαριασμο μου στο "κινεζομαγαζο", δεν το ξερω, δεν ασχοληθηκα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγω το παρελαβα χωρις κανενα συνοδευτικο εγγραφο ή αποδειξη. Τωρα αν υπαρχει ηλεκτρονικα στον λογαριασμο μου στο "κινεζομαγαζο", δεν το ξερω, δεν ασχοληθηκα Ρωτάω γιατί έχω δει πολλούς εδώ πέρα να μπαίνουν στα thread των μαγαζιών αναφέροντας πρόβλημα για τις συσκευές τους, και αυτοί το πρώτο πράγμα που ζητάνε είναι βίντεο για να πιστοποιήσουν ότι υπάρχει βλάβη. Από εκεί και πέρα για να τα ζητάνε αυτά λογικά θα αναλαμβάνουν. Αν μπορεί κάποιος ας επαληθεύσει ότι ισχύει τουλάχιστον το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Έτσι είναι το lock screen μου , Όταν τραβάω την οθόνη προς τα επάνωhttp://tinypic.com/r/2pqrih1/8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Δεν μιλάω για το widget , λέω για Όταν κλειδώνει η οθόνη , (έγραψα lockscreen) σε κιτκατ Όταν ανεβάζεις την οθόνη και σου δείχνει πρόβλεψη Στην LockScreen λοιπόν, ο καιρος + 4 buttons είναι νεο χαρακτηριστικό της KitKat - δεν έχω δει να απενεργοποιείται από κάπου...! Έτσι είναι το lock screen μου , Όταν τραβάω την οθόνη προς τα επάνω http://tinypic.com/r/2pqrih1/8 ΟΚ - αυτό είναι διαφορετικό, εγώ έχω Lockscreen σαν του Romanos, καμια 20αρια ποστ πριν... Κάπου ρυθμίζεται λοιπόν - το περισσότερα... στα δεξια, τι δείχνει? Edited July 2, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Έτσι είναι το lock screen μου , Όταν τραβάω την οθόνη προς τα επάνωhttp://tinypic.com/r/2pqrih1/8 Με ποιο προγραμμα μπενει αυτο το lockscreen ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNick Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Root το τ/φ μου δεν είναι,έχω περασμένη την 611,και σήμερα μου ήρθε η 621. Αν κάνω αναβάθμισή θα πρέπει πρώτα να έχω κάνει back up (και πως το κάνω?),θα χάσω οτι έχω μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 πέρασα την 621! ερωτήσεις που δεν βρήκα απάντηση 1...πώς φεύγει το όνομα του δικτύου από την μπάρα πάνω 2... που πήγε η εναλλαγή 2g/3g 3...πως αλλάζουμε τις συντομεύσεις ΣΤΗΝ LOCK SCREEN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδια ειμαι σε miui rom Πως περναω την kitkat? κολλησε το μυαλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 3...πως αλλάζουμε τις συντομεύσεις ΣΤΗΝ LOCK SCREEN? [ATTACH]46847[/ATTACH]πάντως με τα ελληνικά δεν φαίνονται πολλές λέξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Στην LockScreen λοιπόν, ο καιρος + 4 buttons είναι νεο χαρακτηριστικό της KitKat - δεν έχω δει να απενεργοποιείται από κάπου...! ΟΚ - αυτό είναι διαφορετικό, εγώ έχω Lockscreen σαν του Romanos, καμια 20αρια ποστ πριν... Κάπου ρυθμίζεται λοιπόν - το περισσότερα... στα δεξια, τι δείχνει? Και εμένα ετσι ήταν αλλά κάπως άλλαξε και δεν βρίσκω πως. Το περισσότερο δίνει ουσιαστικά πρόσβαση σε εναλλαγές του θέματος του lock screen ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ποιο προγραμμα μπενει αυτο το lockscreen ? Είναι στην κιτκατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Και εμένα ετσι ήταν αλλά κάπως άλλαξε και δεν βρίσκω πως. Το περισσότερο δίνει ουσιαστικά πρόσβαση σε εναλλαγές του θέματος του lock screen ποιον launcher χρησιμοποιειτε?γιατι εγω καιρο δεν εχω αλλα χρησιμοποιω nova launcher! Edited July 2, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ποιον launcher χρησιμοποιειτε?γιατι εω καιρο δεν εχω αλλα χρησιμοποιω nova launcher! Τον μαμα , δεν εχω αλλάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τον μαμα , δεν εχω αλλάξει πως τον αντεχεις? χαχαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaslag Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 μηπως μπορει να βοηθησει καποιος με το root στην B621; προσπαθησα με το vroot αλλα δεν εγινε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 που πήγε ρε παιδιά η εναλλαγή 2g /3g? είναι βασικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 μηπως μπορει να βοηθησει καποιος με το root στην B621; προσπαθησα με το vroot αλλα δεν εγινε...:( Είναι στην τελευταία έκδοση 1.7.8? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaslag Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ναι , αλλα στο τελος μου εβγαλε χ ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι στην τελευταία έκδοση 1.7.8? ναι , αλλα δεν πετυχε και μου εβγαλε χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 B621 Ποιά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) B621 Ποιά είναι; η τελευταία beta kitkat έχω φάει κόλλημα βγάλανε την τριπλή επιλογή 2g only /wcdma only /auto 2g/3g? τώρα βλέπω μόνο την επιλογή για χρήση δικτύων μόνο 2g. αλλά όταν ΔΕΝ είναι τικαρισμενο αυτό παλιά το έβαζε στο auto που τρώει πιο πολλή μπαταρία από ότι μόνο 3g! Edited July 2, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts