Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είπα πως διαφώνησε κάποιος μαζί μου απλά ανέφερα μία ακόμη λύση με βάση κάτι που είχε λεχθεί προγενέστερα, συγνώμη αν "ακούστηκε" κάπως δεν είχε τέτοιο σκοπό.

Με το "theme" αν εννοείς τον stock launcher της Huawei δεν τον χρησιμοποιώ (στον Smart δεν εμφανίζεται κάτι "στραβά"). Αν εννοείς κάτι άλλο και θέλεις να το δοκιμάσω γράψτο και θα το δοκιμάσω το συντομότερο δυνατό.

:)

...φίλτατε δεν το είπα και εγώ ως παρατήρηση, απλά ως διευκρίνηση. Δεν χρειάζεται να ζητάμε συγνώμη, γνωρίζω την παρουσία σου εδώ και σε εκτιμώ όπως και άλλους εδώ μέσα. :)

Ναι με το "theme" εννοώ το default stock Huawei launcher στο Emotion UI 2.0 που έχει το κινητό αυτό. "Smart" εσύ εννοείς τον Smart Launcher 2; Άρα και με οποιονδήποτε άλλον launcher λογικά είναι οκ.

Θα επανέλθω στο θέμα αφού πειραματιστώ λίγο και με τη διαδικασία για OTG.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά είμαι νέο μέλος στο mypshone, έχω παραγγείλει το xuawei honor c 8g k 2g από το minideal την Κυριακή βράδυ 4/5 . Δευτέρα 5/5 πρωί μου ήρθε το Tracking Number το έχω τσεκάρη στο στο 4XP kai έχει πάει hong kong kia sigapore 5/5. πόσες μέρες κάνει να έρθει Ελλάδα?

...φίλτατε δεν το είπα και εγώ ως παρατήρηση, απλά ως διευκρίνηση. Δεν χρειάζεται να ζητάμε συγνώμη, γνωρίζω την παρουσία σου εδώ και σε εκτιμώ όπως και άλλους εδώ μέσα. :)

Ναι με το "theme" εννοώ το default stock Huawei launcher στο Emotion UI 2.0 που έχει το κινητό αυτό. "Smart" εσύ εννοείς τον Smart Launcher 2; Άρα και με οποιονδήποτε άλλον launcher λογικά είναι οκ.

Θα επανέλθω στο θέμα αφού πειραματιστώ λίγο και με τη διαδικασία για OTG.

Ναι εννοώ το Smart Launcher 2. Θα βάλω δοκιμαστικά της Huawei για λίγες ώρες να δω άμα υπάρχουν προβλήματα.

Γεια σας παιδιά είμαι νέο μέλος στο mypshone, έχω παραγγείλει το xuawei honor c 8g k 2g από το minideal την Κυριακή βράδυ 4/5 . Δευτέρα 5/5 πρωί μου ήρθε το Tracking Number το έχω τσεκάρη στο στο 4XP kai έχει πάει hong kong kia sigapore 5/5. πόσες μέρες κάνει να έρθει Ελλάδα?

Είσαι σε λάθος τοπικ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5378781#post5378781 ειναι το σωστό μέρος να ρωτήσεις. Παρ'όλα αυτά ο ΜΟ του χρόνου αναμονής είναι γύρω στις 20-25 ημέρες.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δεν δουλεύει, με κανέναν από τους δύο τρόπους που αναφέρετε!

Μου επιστρέφει το παρακάτω...

20140506_192514_Android.JPG

Έλεγξε αν μέσα στην sdcard σου έχεις τοποθετήσει το φάκελλο dload (ασυμπίεστο) ο οποίος περιέχει μέσα ένα αρχείο "update.app" μεγέθους 836 mb.

www.olafree.net

Γενικά πολύ ευχαριστημένος με το κινητό 1 μήνα τώρα με την Β123 . Το προτείνω ανεπιφυλακτα. Το πρόβλημα με το +30 και την αναγνώριση των επαφών το έχω λύσει με τον rocket dialer κατόπιν πρότασης συμφορουμίτη τον οποίο δεν θυμάμαι αλλά ευχαριστώ :D. Επίσης, Εχει πολύ καλύτερο σήμα στο gps και στην κινητή από το LG G2 :lol::lol::lol: σοβαρά...

Δεν δουλεύει, με κανέναν από τους δύο τρόπους που αναφέρετε!

Μου επιστρέφει το παρακάτω...

20140506_192514_Android.JPG

Αυτο το recovery που εχεις ΔΕΝ ειναι το μαμισιο και για αυτο δεν μπορει να κανει update :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναμονη 15ης Μαΐου για 4.4 με EMUI2.3 http://tieba.baidu.com/p/3016880115

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αυτο το recovery που εχεις ΔΕΝ ειναι το μαμισιο και για αυτο δεν μπορει να κανει update :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ευχαριστα τα νεα για την 4.4... παρηγγειλα και εγω σημερα οποτε αναμενω!! εχει δοκιμασει κανεις την miui στο κινητο αυτο?? (την ειχα δοκιμασει σε ενα αλλο κινητο το huawei y300 και ηταν πολυ καλη και μου αρεσε)

Καλά νέα άλλα απο ότι διάβασα με τα άπταιστα κινέζικα μου δεν θα έχει τον art

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

κατσε γιατι δεν ανοιγει η σελιδα!στις 15 μαιου θα παμε απο 4.2.2 κατευθειαν σε 4.4 συν το EMUI2.3????ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ?huawei και παλι huawei!

Δε χρειάζεται να γράψεις τίποτε, απλά να επιλέξεις την ελληνική γλώσσα μόλις τρέξει η εφαρμογή. Τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sightidea.setlocale

Εγω προσπαθουσα με το morelocale 2 να το κανω και δεν μπορουσα.

Έβαλα το προγραμμα που μου ειπες, επιλεγω Ελληνικα και μου βγαζει αυτο: Τι πρεπει να κανω ?

http://i1094.photobucket.com/albums/i448/tzoumas/forum/10322896_10203860375568469_544097803_n.jpg

Edited by alfeios
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εγω προσπαθουσα με το morelocale 2 να το κανω και δεν μπορουσα.

Έβαλα το προγραμμα που μου ειπες, επιλεγω Ελληνικα και μου βγαζει αυτο:

...

...οι εφαρμογές αυτές θέλουν root εφόσον χρειάζονται system permission ή αλλιώς μέσω adb. Το αναφέρει και στο *Notice* της εφαρμογής.

...οι εφαρμογές αυτές θέλουν root εφόσον χρειάζονται system permission ή αλλιώς μέσω adb. Το αναφέρει και στο *Notice* της εφαρμογής.

ναι το διαβασα.περισσοτερη βοηθεια, τι ειναι το adb, τι πρεπει να κανω, βημα, βημα μπορεις ?

Παιδιά μου βγάζει αυτό το σφάλμα και αν εγκαταστήσω το xposed δεν ανοίγει το τηλέφωνο Screenshot_2014-05-07-00-17--picsay.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά μου βγάζει αυτό το σφάλμα και αν εγκαταστήσω το xposed δεν ανοίγει το τηλέφωνο Screenshot_2014-05-07-00-17--picsay.jpg

https://www.dropbox.com/s/xm9nb8worsgjn7p/Screenshot_2014-05-07-00-17--picsay.jpg

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Παιδιά μου βγάζει αυτό το σφάλμα και αν εγκαταστήσω το xposed δεν ανοίγει το τηλέφωνο http://www.dropbox.com/s/xm9nb8worsgjn7p/Screenshot_2014-05-07-00-17--picsay.jpg

Οι οδηγίες είναι σαφέστατες

Πληκτρολογήστε rm f /system/set_immutable.list

να βλέπουμε και λίγο τι γράφουμε ;)

Edited by Romanos

:) με copy - paste έβαζα τις εντολές, δεν τις έγραφα :p Ευχαριστώ, Θα δοκιμάσω το μεσημέρι :)

Shit happens :P

ναι το διαβασα.περισσοτερη βοηθεια, τι ειναι το adb, τι πρεπει να κανω, βημα, βημα μπορεις ?

...ξεκίνα καταρχάς με root και θα πρέπει να σου δουλέψει μετά η εγκατάσταση. Η διαδικασία root έχει περιγραφεί πολλάκις.

Εκανα ξανα τη διαδικασια με επιτυχια, χωρις να βγαλει κανενα σφαλμα.

Δυστυχως δεν bootαρει το τηλεφωνο

...ξεκίνα καταρχάς με root και θα πρέπει να σου δουλέψει μετά η εγκατάσταση. Η διαδικασία root έχει περιγραφεί πολλάκις.

Επειδη κανοντας root θυσιαζουμε τα updates. (αν θυμαμαι καλα), δεν θα το κανω. Το αφηνω όπως ειναι ......

Edited by alfeios

Επειδη κανοντας root θυσιαζουμε τα updates. (αν θυμαμαι καλα), δεν θα το κανω. Το αφηνω πως ειναι ......

Ειδικά τώρα που σε μια εβδομάδα θα έχουμε 4.4 άστο πως είναι!

7,8 ποστ πιο πίσω.....

Συγγνωμη, μολις το βρηκα.

Ρε συ γνωριζεις Κινεζικα?? Η κανεις Μεταφραση τα σπιτακια??

Edited by tasulis
""Nos Power""

Συγγνωμη, μολις το βρηκα.

Ρε συ γνωριζεις Κινεζικα?? Η κανεις Μεταφραση τα σπιτακια??

Ούτε καν άνοιξα την σελίδα! Εμπιστεύτηκα τις ......κινέζικες γνώσεις των romanos και karthan!

Ούτε καν άνοιξα την σελίδα! Εμπιστεύτηκα τις ......κινέζικες γνώσεις των romanos και karthan!

Χαχαχαμ :lol::lol::lol: , εγώ από αυτά που διάβασα θα έχει ψιλονέο UI (δεν περιμένω πολλές αλλαγές) και δεν θα έχει ART :/ κρίμα ήθελα να τον δοκιμάσω :shifty: