Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης στο Google play τώρα πλέον τα σχόλια δεν θα είναι των Ελλήνων;

EDIT ΤΟ ΒΡΗΚΑ

πες μας τι βρηκες, να το βρουμε κι εμεις

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πες μας τι βρηκες, να το βρουμε κι εμεις
το βρηκα πηγαινε για το θεμα του συγχρονισμου των επαφων που βρηκες και εσυ οχι τα σχολια στο playstore!

1ον το wifi κανει αποσυνδεσεις και μετα το hard reset που εκανα!

2ον εαν μια επαφη ΕΧΕΙ αποθηκευτει με τον +30 μπροστα τοτε εαν τον καλεσω χωρις το +30 τοτε δεν βγαινει το ονομα του.και το αντιθετο το ιδιο!εχετε καμια προταση για dialer??

Edited by fuorigioco1981

Καλησπερα περιμενω και εγω το κινητο απο το to2c.com.Το αγορασα στην αγγλικη εκδοση χωρις root και θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματακια.

Αν δεν το κανω root δεν θα ειμαι μια χαρα και ετσι;

Απο ηχο στις κλησεις πως τα παει;

Το σημα του wifi και του δικτυου ειναι καλο;

Eιμαι λιγο ασχετος με την τεχνολογια και απλα θα ηθελα οπως θα μου ερθει χωρις να το πειραξω στα βασικα να ειναι καλο.:O

Καλησπερα περιμενω και εγω το κινητο απο το to2c.com.Το αγορασα στην αγγλικη εκδοση χωρις root και θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματακια.

Eιμαι λιγο ασχετος με την τεχνολογια και απλα θα ηθελα οπως θα μου ερθει χωρις να το πειραξω στα βασικα να ειναι καλο.:O

εχω το ρουταρισμενο,ειναι τελειο,φυσικα αν η καμερα εμενε στα 8 μπ και επαιρνε και updates θα ηταν καλυτερα,ολα του λειτουργουν πολυ καλα,ηχος αψογος,wifi αμεσο,gps σε δευτερολεπτα.

1ον το wifi κανει αποσυνδεσεις και μετα το hard reset που εκανα!

2ον εαν μια επαφη ΕΧΕΙ αποθηκευτει με τον +30 μπροστα τοτε εαν τον καλεσω χωρις το +30 τοτε δεν βγαινει το ονομα του.και το αντιθετο το ιδιο!εχετε καμια προταση για dialer??

1) κανένα πρόβλημα δεν έχει το δικό μου.

2) Δεν έχω σε καμιά επαφή το +30 ούτε το 0030 μπροστά.

Δες της εικόνες

Στις εισερχομενες βγάζει 2-3 γράμματα κινέζικα κάτω από το όνομα και το νούμερο, στις εξερχομενες αν είναι σε κινητά βγάζει "Ελλάδα" και σε σταθερά βγάζει την πόλη ή και την περιοχή (εικόνα 3)

Πας > setting > call > update call locations > και δες αν υπάρχει διαθέσιμο update.

Μια χαρά θα είσαι και χωρίς root.

Ο ήχος στο ακουστικό και στο μεγάφωνο για ανοικτή ακρόαση είναι δυνατά.

Το σήμα επίσης είναι καλό, ειδικά στο 3g της Vodafone υποστηρίζει την συχνότητα στα 900 και έχω 3g σε σημεία πού δεν είχα με άλλα κινεζικά.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δες της εικόνες

Στις εισερχομενες βγάζει 2-3 γράμματα κινέζικα κάτω από το όνομα και το νούμερο, στις εξερχομενες αν είναι σε κινητά βγάζει "Ελλάδα" και σε σταθερά βγάζει την πόλη ή και την περιοχή (εικόνα 3)

Πας > setting > call > update call locations > και δες αν υπάρχει διαθέσιμο update.

Το σήμα επίσης είναι καλό, ειδικά στο 3g της Vodafone υποστηρίζει την συχνότητα στα 900 και έχω 3g σε σημεία πού δεν είχα με άλλα κινεζικά.

Δεν μπορώ να σου στείλω φωτο αλλά κι εγώ σε καμία επαφή δεν έχω το 30 αλλά όταν με καλεί κάποιος ή εταιρεία κινητής βάζει το 30 και ο μαμα dialer δεν βγάζει όνομα!

Δεν μπορώ να σου στείλω φωτο αλλά κι εγώ σε καμία επαφή δεν έχω το 30 αλλά όταν με καλεί κάποιος ή εταιρεία κινητής βάζει το 30 και ο μαμα dialer δεν βγάζει όνομα!

Δικιμασε με τον Rocket Dialer και πες μας

Δικιμασε με τον Rocket Dialer και πες μας
Αυτον ειχα παντα αλλα στο honor λαγκαρει απιστευτα!!!!εχω βεβαια και 1164 επαφες αλλα σε κανενα κινητο δεν λαγκαρε!ο 6582 δεν τραβαει...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contapps.android.dialer&hl=el

αυτον δοκιμαζω τωρα.ειναι απλος μεν αλλα δεν λαγκαρει

Edited by fuorigioco1981

Δοκιμαστε contacts+

Αυτον ειχα παντα αλλα στο honor λαγκαρει απιστευτα!!!!εχω βεβαια και 1164 επαφες αλλα σε κανενα κινητο δεν λαγκαρε!ο 6582 δεν τραβαει...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contapps.android.dialer&hl=el

αυτον δοκιμαζω τωρα.ειναι απλος μεν αλλα δεν λαγκαρει

Ε, τοτε δοκιμεσε τους ολους τους dialers ......

εσυ ποιον εχεις?τον ροκετ?και δεν λαγκαρει?

Nαι αυτον εχω. Δεν λαγκαρει (αν με τη λεξη λαγκαρει εννοεις κολαει)

Αλλα αυτο με το +30 που περιγραφεις το κανει. Τοτε κανω προσθηκη αριθμου σε υπαρχουσα επαφη, και διαγραφω τον παλιο (ιδιο, χωρις το +30) αριθμό, οποτε στις μελλοντικες κλησεις της ιδιας επαφης δεν το ξανακανει. Αλλα υποθετω οτι εσυ δεν αναζητας αυτη τη λυση αλλα να μην το παρουσιαζει καθολου.

Με λιγα λογια ηταν φαουλ η προταση μου για τον Rocket

ναι αυτον εχω. Δεν λαγκαρει (αν με τη λεξη λαγκαρει εννοεις κολαει)
εννοω οτι μπαινω στην εφαρμογη που δειχνει τις κλησεις και κανει 5 δευτερολεπτα να εμφανισει το ονομα της επαφης!δειχνει το νουμερο αλλα το ονομα αργει.μετα μπαινω στις επαφες και κανει αλλα 5-10 δευτρα να φορτωσει τις επαφες.στο ζοπο 980 ανοιγε ακαριαια παντα..

αυτα ειδικα την πρωτη φορα .εαν ξαναμπω αμεσα ολα φορτωνουν αμεσα.

εννοω οτι μπαινω στην εφαρμογη που δειχνει τις κλησεις και κανει 5 δευτερολεπτα να εμφανισει το ονομα της επαφης!δειχνει το νουμερο αλλα το ονομα αργει.μετα μπαινω στις επαφες και κανει αλλα 5-10 δευτρα να φορτωσει τις επαφες.στο ζοπο 980 ανοιγε ακαριαια παντα..

αυτα ειδικα την πρωτη φορα .εαν ξαναμπω αμεσα ολα φορτωνουν αμεσα.

ναι αυτο το κανει και σε μενα, αλλα μονο την πρωτη φορα μετα απο ωρες, και για λιγωτερα δευτερολεπτα απο αυτα που γραφεις

ναι αυτο το κανει και σε μενα, αλλα μονο την πρωτη φορα μετα απο ωρες, και για λιγωτερα δευτερολεπτα απο αυτα που γραφεις

ισως εχεις πολυ λιγοτερες επαφες ...

αλλα βλεπω οτι ο 6582 δεν τραβαει σε στοιχειωδη πραγματα.εαν αυτο κινητο ειχε πανω εστω το 6589τ σε τετραπυρηνο θα πεταγε γιατι κατα τα αλλα ειναι απλα υποδειγματικο πλην των ολιγων κινεζικων...

ισως εχεις πολυ λιγοτερες επαφες ...

αλλα βλεπω οτι ο 6582 δεν τραβαει σε στοιχειωδη πραγματα.εαν αυτο κινητο ειχε πανω εστω το 6589τ σε τετραπυρηνο θα πεταγε γιατι κατα τα αλλα ειναι απλα υποδειγματικο πλην των ολιγων κινεζικων...

Εχω περιπου 700 αλλα εχω επιλεχει να εμφανιζονται μονο οι 260.

Ένα ένα τα βλέπω....

Πώς μπορούμε να βάλουμε να συγχρονίζει και το μανισιο browser; στον Google account στα αλλά κινητά είχε να συγχρονίζει και το ίντερνετ.Όχι τον chrome.

Δες της εικόνες

Την 120 δεν έχεις; εμένα Γιατί όταν καλώ ,το Πειραιάς, Σαλαμίνα.... είναι στα αγγλικά; και εσένα στα ελληνικά;

Την 120 δεν έχεις; εμένα Γιατί όταν καλώ ,το Πειραιάς, Σαλαμίνα.... είναι στα αγγλικά; και εσένα στα ελληνικά;

Ναι την 120 εχω. Για τα Ελληνικα ισως παιζει ρολο που εχω το morelocale 2

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ναι την 120 εχω. Για τα Ελληνικα ισως παιζει ρολο που εχω το morelocale 2

Θύμισε μου λίγο το more locale απλά το τρέχω και κάνει ελληνικά όσες εφαρμογές δεν έχουν;αν υπάρχει αυτή η επιλογή στις εφαρμογές για ελληνικά εννοείται.

Δεν κάνει το μενού του κινητού μας Ελληνικό;

Θύμισε μου λίγο το more locale απλά το τρέχω και κάνει ελληνικά όσες εφαρμογές δεν έχουν;αν υπάρχει αυτή η επιλογή στις εφαρμογές για ελληνικά εννοείται.

Ναι, το ανοιγεις και βαζεις/επιλεγεις τα ελληνικα. Θελει προσβαση root.

Το κινητό έχει πάρει 5 αναβαθμίσεις,εχω να πω οτι είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ,και μάλιστα το εντυπωσιακό είναι που το πήρα απο τις πρώτες παρτίδες,φοβόμουν πολύ για bugs,αλλά πραγματικά εντυπωσιάστικα απλά τέλειο,όσοι το σκέφτεστε μη διστάζετε,Κινητάρα.
mobile fan user