mylw_4 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 υπάρχει η δυνατότητα να δώσω ή να πάρω data από άλλη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 υπάρχει η δυνατότητα να δώσω ή να πάρω data από άλλη συσκευή? Τι εννοείς? Data εφαρμογής ή mobile data? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 γιατι καθε φορα που σβηνει η κανω ρεσετ στην συσκευη βγαζει τα εικονιδια απο τους φακελους που τα εχω βαλει? εχω νερ β146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 γιατι καθε φορα που σβηνει η κανω ρεσετ στην συσκευη βγαζει τα εικονιδια απο τους φακελους που τα εχω βαλει? εχω νερ β146 Όταν κανείς reset λογικό είναι, αφού το κινητό επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Όταν το σβήνεις και το ανοίγεις δεν θα έπρεπε να στο κάνει. Μήπως είχες κάνεις reset και είχες πάρει back up τις εφαρμογές με κάποια εφαρμογή και μετά τις επανέφερες από εκεί? Έχει περάσει καιρός που είχα αυτή τη ρομ, δεν θυμάμαι μήπως υπηρχε κάποια ρύθμιση, αλλά δεν είχα τέτοιο θέμα. Ίσως να δοκιμάσεις να βάλεις την τελευταία kitKat αντί να κάνεις συνεχως reset. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Mobile data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) γιατι καθε φορα που σβηνει η κανω ρεσετ στην συσκευη βγαζει τα εικονιδια απο τους φακελους που τα εχω βαλει? εχω νερ β146Εισαι δεκαπεντε εκδοσεις πισω βαλε την τελευταια πρωτα και βλεπουμε... Edited September 20, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Mobile data Μπορείς με την επιλογή hotspot να συνδέεται και να δίνεις mobile data οποιαδήποτε συσκευή. Επιλέγεις ρυθμίσεις->wireless and networks επιλέγεις more-> tethering and portable hotspot ->portable wlan hotspot ->στο configure wlan spot βάζεις το password που θες, ανοίγεις το hotspot και οποίος έχει το password μπαίνει κανονικά internet μέσω του δικού σου κινητού καταναλώνοντας δικά σου data. Αν ρυθμίσεις το password μετά απλά το ανοιγοκλείνει από την κουρτινα επιλέγοντας wlan hotspot. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Εισαι δεκαπεντε εκδοσεις πισω βαλε την τελευταια πρωτα και βλεπουμε... λα8ος β149 εχω. ποια ειναι η τελευταια? ειχα βαλει μια πριν κανενα χρονο (αυτη που ειχε προβλημα με καποιες εφαρμογες απο playstore και δεν ηταν συμβατες, και τοτε γυρισα στην β149. ποια να βαλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 λα8ος β149 εχω. ποια ειναι η τελευταια? ειχα βαλει μια πριν κανενα χρονο (αυτη που ειχε προβλημα με καποιες εφαρμογες απο playstore και δεν ηταν συμβατες, και τοτε γυρισα στην β149. ποια να βαλω ?θα σου στειλω το απογευμα την τελευταια 267 που ολα λειτουργουν μια χαρα.εφαρμογες,αναγνωριση του +30 κλπ!θα βαλεις το αρχειο UPDATE.APP μεσα σε εναν φακελο με το ονομα dload που θα τον δημιουργησεις στην καρτα μνημης.μετα θα πας ρυθμισεις ενημερωσεις και θα κανεις τοπικη αναβαθμιση.θα χασεις τα παντα και μετα μεσα απο το κινεζικο μαρκετ θα πρεπει να κατεβασεις απο εκει το play store,contact sync,calendar sync εαν σου φαινονται δυσκολα εδω ειμαστε και θα σε βοηθησουμε(τα εχουμε κανει απειρες φορες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 <a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6297159" class="internal">Αρχικό μήνυμα από costini</a><br /> Στη SIM1 έχω μια κάρτα του εξωτερικού. Στη SIM2 έχω την ελληνική. Ήρθα Ελλάδα και έβαλα default data και calls/sms την ελληνική. Ανοίγω τα data και βάζω 4G, και η SIM1 μου βγάζει στο σήμα 4G, ενώ στη SIM2 μόνο Ε (2G)!<br /> Χρέωση που έλεγξα, κανονικά την ελληνική χρεώνει αλλά υπάρχει θέμα ρυθμίσεων? Να φταίει η ελληνική SIM? Είναι microSIM 4G.<br /> <br /> Μπορεις με εναν root browser να πας στο cust\unicomelectric\cn\prop\local.prop και να προσθεσεις αυτο :<br /> <br /> persist.sys.dualcards=true<br /> <br /> κατω απο το <br /> <br /> ro.modem.type=sprd<br /> <br /> Οποτε θα ειναι <br /> <br /> ro.modem.type=sprd<br /> persist.sys.dualcards=true<br /> <br /> Με αυτον τον τροπο θα σου ανοιξει επιλογη στην διαχειριση διπλης καρτας να επιλεγεις ποια απο τις δυο καρτες θελεις να εχεις 4g. Αυτο γίνεται σε εμάς απλά αντί για 4g να έχουμε 3g στην δεύτερη σιμ; είναι από το τοπικ του honor 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 λα8ος β149 εχω. ποια ειναι η τελευταια? ειχα βαλει μια πριν κανενα χρονο (αυτη που ειχε προβλημα με καποιες εφαρμογες απο playstore και δεν ηταν συμβατες, και τοτε γυρισα στην β149. ποια να βαλω ?https://mega.nz/#!acJFiIAT!OpOvc8a4X0dFQ1BFMeoUSd0Grv_KiEC2gZmU2GkG3c8 η 267 κατεβασε την και περνα την οπως σου ειπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 https://mega.nz/#!acJFiIAT!OpOvc8a4X0dFQ1BFMeoUSd0Grv_KiEC2gZmU2GkG3c8 η 267 κατεβασε την και περνα την οπως σου ειπα ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 <br /> <br /> Μπορεις με εναν root browser να πας στο cust\unicomelectric\cn\prop\local.prop και να προσθεσεις αυτο :<br /> <br /> persist.sys.dualcards=true<br /> <br /> κατω απο το <br /> <br /> ro.modem.type=sprd<br /> <br /> Οποτε θα ειναι <br /> <br /> ro.modem.type=sprd<br /> persist.sys.dualcards=true<br /> <br /> Με αυτον τον τροπο θα σου ανοιξει επιλογη στην διαχειριση διπλης καρτας να επιλεγεις ποια απο τις δυο καρτες θελεις να εχεις 4g. Αυτο γίνεται σε εμάς απλά αντί για 4g να έχουμε 3g στην δεύτερη σιμ; είναι από το τοπικ του honor 6. δεν κατάλαβα τη αλλαγες και που πρέπει να γίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πρέπει να είσαι ρουτ για να τα κάνεις αυτά. Και αυτή η διαδρομή των φακέλων είναι για άλλο τηλέφωνο, δεν σημαίνει ότι η διαδρομή είναι η ίδια και στο δικό μας, αν υπάρχουν βέβαια αυτοί οι φάκελοι, πχ το cust που κοίταξα δεν υπάρχει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πρέπει να είσαι ρουτ για να τα κάνεις αυτά. Και αυτή η διαδρομή των φακέλων είναι για άλλο τηλέφωνο, δεν σημαίνει ότι η διαδρομή είναι η ίδια και στο δικό μας, αν υπάρχουν βέβαια αυτοί οι φάκελοι, πχ το cust που κοίταξα δεν υπάρχει. [ATTACH]64036[/ATTACH] έχουμε cust! Δεν είμαι ρουτ βέβαια απλά με es file manager πατάω στο emulated και εκεί το δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Α οκ, το βρήκα, αλλά μέσα στο cust εχει άλλη διαδρομή φακέλων μέσα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Α οκ, το βρήκα, αλλά μέσα στο cust εχει άλλη διαδρομή φακέλων μέσα.γμτ!δεν θελω να το δωσω αλλα ο μονος λογος που θα το κανω ειναι η ελλειψη 3g στην 2η σιμ.εαν βρουμε λυση σε αυτο το κραταω!αν βρεις τιποτα πες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 πως μεταφέρω εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη στην sd card? (είμαι ροοταρισμένος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 πως μεταφέρω εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη στην sd card? (είμαι ροοταρισμένος) Ένας τρόπος είναι να πας στο app center της huawei->manager και εχει επιλογή να μεταφέρεις εφαρμογές χρήστη. Εφόσον είσαι ρουτ, ένας άλλος τρόπος είναι με το titanium backup. Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσεις ένα application, το sdfix kitKat, ώστε να αναιρεσεις τον περιορισμό της kit Kat να φαίνεται η εξωτερική κάρτα. Μετα με το titanium μεταφέρεις εφαρμογές, κανείς back up στην εξωτερική κάρτα και ότι άλλο θες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 δοκίμασα για μεταφορά μέσω app center αλλά δεν είδα να γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 δοκίμασα για μεταφορά μέσω app center αλλά δεν είδα να γίνεται τίποτα. Τι εννοείς δεν είδες τίποτα? Πήγαινε από ρυθμίσεις->manage app -> sd card και δες αν έχουν μεταφερθεί. Αν δεν δουλεύει κανε αυτό που γράφω με το titanium backup. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μάλλον καποιο σκάλομα θε έφαγε γιατι τωρα που ξαναδοκίμασα μεταφερθηκαν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παίζει να βρω tempered glass από Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παίζει να βρω tempered glass από Ελλάδα? Δεν νομίζω, έψαχνα εγώ πριν ένα μήνα περίπου και δεν βρήκα τίποτα και τελικά το πήρα από Κίνα. By the way, έχω αλλάξει 3 tempered glass. Σε όλα μετα απο λίγο καιρό στις πάνω γωνίες του κινητού εμφανίστηκαν φουσκάλες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ποιό πήρες αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts