john2004 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 παιδες οποιος τολμηρος δοκιμασει την 268 ας ενημερωσει και μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Την πέρασα εγώ εδώ και λίγες ώρες. Πριν είχα την Β266. Root γίνεται με τη γνωστή διαδικασία όπως και στις προηγούμενες rom. Μέχρι τώρα όλα φαίνονται εντάξει, νομίζω έχουν διορθώσει και το θέμα με την υψηλή θερμοκρασία, όση ώρα έκανα να το στήσω δεν ζεστάθηκε καθόλου. Περισσότερα αύριο που θα το δουλέψω λίγο και θα το συνδέσω με διάφορες συσκευές. Στο changelog αναφέρουν ότι λύνεται το stagefright security hole, που είναι από τα πιο σοβαρά προβλήματα ασφαλείας του Android, οπότε νομίζω ότι είναι ένας λόγος να κάνει καποιος update. Επίσης αναφέρουν και system optimization, οπότε αναμένω και καλύτερη διαχείριση μνήμης. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gssforstuff Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους, μήπως υπάρχει link για την 268? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helmios Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα. Κάτοχος πάνω απο χρόνο του τίμιου honor 3c παρακολουθούσα τις εξελίξεις στις rom όμως είχα βολευτεί στην εξαιρετική Β626 (ή 4.9.1) για πάρα πολύ καιρό. Ήθελα να δοκιμάσω την νέα 268 και επειδή δεν την έβρισκα πήγα να περάσω την 267 πρώτα με την μέθοδο με τα τρία πλήκτρα και μετά να κάνω ΟΤΑ update στην 268. ΑΛΛΑ μου έβγαλε fail..... Μήπως η διαδικασία απο developer σε stable είναι διαφορετική απο αυτές που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι πρέπεια να κάνω; Επίσης αξίζει να περάσω την 267; Έχει κανονικά ελληνικά; Έχει προβλήματα; Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράθεση -------------------------------------------------------------------------------------------- Xiaomi Redmi Note 5, Note 3 Pro, Note 2, Huawei Honor 3C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους, μήπως υπάρχει link για την 268? Ευχαριστώ λίγο ποιο πάνω το έχω ανεβάσει το λινκ Καλησπέρα. Κάτοχος πάνω απο χρόνο του τίμιου honor 3c παρακολουθούσα τις εξελίξεις στις rom όμως είχα βολευτεί στην εξαιρετική Β626 (ή 4.9.1) για πάρα πολύ καιρό. Ήθελα να δοκιμάσω την νέα 268 και επειδή δεν την έβρισκα πήγα να περάσω την 267 πρώτα με την μέθοδο με τα τρία πλήκτρα και μετά να κάνω ΟΤΑ update στην 268. ΑΛΛΑ μου έβγαλε fail..... Μήπως η διαδικασία απο developer σε stable είναι διαφορετική απο αυτές που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι πρέπεια να κάνω; Επίσης αξίζει να περάσω την 267; Έχει κανονικά ελληνικά; Έχει προβλήματα; Ευχαριστώ για την κατανόηση. η 267 έχει ελληνικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα Την πέρασα εγώ εδώ και λίγες ώρες. Πριν είχα την Β266. Root γίνεται με τη γνωστή διαδικασία όπως και στις προηγούμενες rom. Μέχρι τώρα όλα φαίνονται εντάξει, νομίζω έχουν διορθώσει και το θέμα με την υψηλή θερμοκρασία, όση ώρα έκανα να το στήσω δεν ζεστάθηκε καθόλου. Περισσότερα αύριο που θα το δουλέψω λίγο και θα το συνδέσω με διάφορες συσκευές. Στο changelog αναφέρουν ότι λύνεται το stagefright security hole, που είναι από τα πιο σοβαρά προβλήματα ασφαλείας του Android, οπότε νομίζω ότι είναι ένας λόγος να κάνει καποιος update. Επίσης αναφέρουν και system optimization, οπότε αναμένω και καλύτερη διαχείριση μνήμης. αναμένω νεότερα ώς προς το θέμα της θερμοκρασίας. είχε βέβαια βελτιωθεί και με την 267. επίσης αν μπορεις να με πεις αν η εφαρμογή της μουσικής δουλεύει κανονικά και αν το widget καιρού θέλει πείραγμα για να εντοπίση ελλάδα Edited October 28, 2015 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους, μήπως υπάρχει link για την 268? Ευχαριστώ Την Β268 μπορείτε να την κατεβάσετε από το official site της emui http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 Καλησπέρα. Κάτοχος πάνω απο χρόνο του τίμιου honor 3c παρακολουθούσα τις εξελίξεις στις rom όμως είχα βολευτεί στην εξαιρετική Β626 (ή 4.9.1) για πάρα πολύ καιρό. Ήθελα να δοκιμάσω την νέα 268 και επειδή δεν την έβρισκα πήγα να περάσω την 267 πρώτα με την μέθοδο με τα τρία πλήκτρα και μετά να κάνω ΟΤΑ update στην 268. ΑΛΛΑ μου έβγαλε fail..... Μήπως η διαδικασία απο developer σε stable είναι διαφορετική απο αυτές που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι πρέπεια να κάνω; Επίσης αξίζει να περάσω την 267; Έχει κανονικά ελληνικά; Έχει προβλήματα; Ευχαριστώ για την κατανόηση. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να βάλεις πρώτα την Β149 και μετά βάζεις την Β268. Αν σου βγάζει πάλι error οταν πας να βάλεις την Β149, δοκιμασε την 4.10.16 από το λινκ που έδωσα πάνω και μετά κατευθείαν την Β268. Edited October 28, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helmios Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Την Β268 μπορείτε να την κατεβάσετε από το official site της emui http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να βάλεις πρώτα την Β149 και μετά βάζεις την Β268. Αν σου βγάζει πάλι error οταν πας να βάλεις την Β149, δοκιμασε την 4.10.16 από το λινκ που έδωσα πάνω και μετά κατευθείαν την Β268.[/quote Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα τα δοκιμάσω και τα δύο. Παράθεση -------------------------------------------------------------------------------------------- Xiaomi Redmi Note 5, Note 3 Pro, Note 2, Huawei Honor 3C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Παιδιά Πως γίνεται να μην χάσω σκορ παιχνιδιού Αφού για να κάνω update θα σβηστούν όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Παιδιά Πως γίνεται να μην χάσω σκορ παιχνιδιού Αφού για να κάνω update θα σβηστούν όλα? Με τη backup εφαρμογή που έχει το κινητό. Παίρνεις backup όποιες εφαρμογές θες, sms κλπ και όταν περάσεις τη νέα τον κάνεις επαναφορά, κρατάει και τα δεδομένα των εφαρμογών. Πρόσεξε να το ρυθμίσεις να κρατήσει το backup στην sd card και όχι στην εσωτερική μνήμη. Αν είσαι ρουτ, μπορείς και με το titanium backup, αλλά θα πρέπει να σώσεις το φάκελο στην καπου και μετά να το ξαναπεράσει στην εσωτερική μνημη γιατί δεν αναγνωρίζει sd card. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Παιδιά την πέρασα την 268 κ είμαι στο στήσιμο.Δεν βλέπω καμία εξωτερική διαφορά με την 267 μέχρι στιγμής.Ότι δω θα το γράψω για όποιον ενδιαφερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Παιδιά την πέρασα την 268 κ είμαι στο στήσιμο.Δεν βλέπω καμία εξωτερική διαφορά με την 267 μέχρι στιγμής.Ότι δω θα το γράψω για όποιον ενδιαφερεται εάν έχεις δύο σιμ δες μπας και έβαλαν 3g στην 2η σιμ εναλλάξ βέβαια με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 εάν έχεις δύο σιμ δες μπας και έβαλαν 3g στην 2η σιμ εναλλάξ βέβαια με την πρώτη. οχι.το 3g ειναι μονο στην 1η καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 οχι.το 3g ειναι μονο στην 1η καρτα φτου! ήλπιζα μήπως το έβαλαν γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 αναμένω νεότερα ώς προς το θέμα της θερμοκρασίας. είχε βέβαια βελτιωθεί και με την 267. επίσης αν μπορεις να με πεις αν η εφαρμογή της μουσικής δουλεύει κανονικά και αν το widget καιρού θέλει πείραγμα για να εντοπίση ελλάδα Με τη θερμοκρασία 2 μέρες τώρα δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα, δεν ζεστάθηκε όπως παλαιότερα. Σκέψου ότι του εβγαλα και τη θηκη γιατί με την προηγούμενη ρομ όταν ανέβαζε θερμοκρασία ήταν ενοχλητικό. Θα δείξει με τη χρήση. Όσον αφορά την εφαρμογή της μουσικής, έρχεται αμέσως update μόλις περάσεις τη ρομ και δουλεύει κανονικά και με online search κατεβάζεις τραγούδια όπως και πριν. Η εφαρμογή καιρού για να εντοπίζει την ακριβή περιοχή χρειαζεται να αλλάξεις στο buidprop τις γραμμές ro.product.locale.language=zh ro.product.locale.region=CN Σε ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=US Είναι πολύ εύκολο να το κάνεις αν είσαι ρουτ με το κάποια εφαρμογή όπως η buildprop editor. Επίσης μέχρι τώρα αυτό που έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν lags στην πληκτρολόγηση κειμένου με το stock keyboard. Γενικά μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με τη ρομ, η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι χωρίς προβλήματα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 σε ένα ποστ πιο πάνω έβαλα την μετάφραση του changelog.κάπου λέει ότι θα έρθει κι ΟΤΑ πάνω στην 267? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 την κόβω ίδια με την 267 και επιδής βαριέμαι να ξαναρουτάρω - στήνω κλπ την αφήνω προς το παρων. αν έρθει με οτα καλως. αν και τα έχουν κόψει αυτά απο την 149 το γιατί άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 σε ένα ποστ πιο πάνω έβαλα την μετάφραση του changelog.κάπου λέει ότι θα έρθει κι ΟΤΑ πάνω στην 267? Έτσι λέει, τώρα τι θα κάνουν άγνωστο. την κόβω ίδια με την 267 και επιδής βαριέμαι να ξαναρουτάρω - στήνω κλπ την αφήνω προς το παρων. αν έρθει με οτα καλως. αν και τα έχουν κόψει αυτά απο την 149 το γιατί άγνωστο. Από την έκδοση αριθμού και μόνο καταλαβαίνει κάποιος ότι λογικά δεν υπαρχουν μεγάλες διαφορές. Η βασική διαφορά είναι ότι έχουν διορθώσει το κενό ασφαλείας του androind stagefright. Πάντως αν είσαι ρουτ ΟΤΑ δεν μπορείς να πάρεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι με την εφαρμογη αρχεια που στην τελευταια εκδοση δεν μου ανοιγει και γραφει οτι η εφαρμογη σταματησε.οποτε δεν κανω αναβαθμιση και δουλευει με την παλια.μικρο το κακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι με την εφαρμογη αρχεια που στην τελευταια εκδοση δεν μου ανοιγει και γραφει οτι η εφαρμογη σταματησε.οποτε δεν κανω αναβαθμιση και δουλευει με την παλια.μικρο το κακο Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Αν την ξανακάνεις update, πήγαινε από τις ρυθμίσεις και τη διαχείριση εφαρμογών και κάνε clear cache. Πάντως μέχρι τώρα το stock keyboard δουλεύει χωρίς τα σπαστικά lags που είχα πριν :D:D:D . Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Αν την ξανακάνεις update, πήγαινε από τις ρυθμίσεις και τη διαχείριση εφαρμογών και κάνε clear cache. Πάντως μέχρι τώρα το stock keyboard δουλεύει χωρίς τα σπαστικά lags που είχα πριν :D:D:D . ωραιος φιλος!δουλεψε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Από σήμερα κάτοχος του zopo speed 7 plus! Το honor 3c το παρέδωσα στην γυναίκα! Θα παρακολουθώ το τοπικ εδώ μπας και δω το 3g στην 2η σιμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 καλορίζικο! ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Παιδιά να ρωτήσω, όσοι έχετε tempered glass, σας κάθετε καλά? Έχω αλλάξει 3 μέχρι τώρα, σε όλα μετά από λίγο καιρό στις πάνω γωνίες παίρνει αέρα. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτο, ίσως πιέζεται στην τσέπη, και είμαι να πάρω τέταρτο, αλλά αν είναι να συμβεί το ίδιο...και μάλλον είμαι να παιρνω και νέα μπαταρία και φορτιστή... @ilka καλοδουλευτο! Άντε ελπίζω να ηρεμήσεις τώρα που έχει 3g/4g και στις 2 κάρτες! Edited October 30, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά να ρωτήσω, όσοι έχετε tempered glass, σας κάθετε καλά? Έχω αλλάξει 3 μέχρι τώρα, σε όλα μετά από λίγο καιρό στις πάνω γωνίες παίρνει αέρα. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, ίσως πιέζεται στην τσέπη, και είμαι να πάρω τέταρτο, αλλά αν είναι να συμβεί το ίδιο...και μάλλον είμαι να παίρνω και νέα μπαταρία και φορτιστή... @ilka καλοδουλευτο! Άντε ελπίζω να ηρεμήσεις τώρα που έχει 3g/4g και στις 2 κάρτες! Είχα ένα nillkin για ένα πεντάμηνο περίπου και ήταν πολύ καλό. Εφάρμοζε τέλεια. Έκατσα πάνω και το έσπασα και έπρεπε να το αλλάξω. Λόγω capital control πήρα ένα από το amazon. kwmobile® Μου έκανε αυτό που λες, στην πάνω δεξιά γωνία έπαιρνε αέρα. Κράτησε ένα μήνα περίπου και μετά έσπασε κι αυτό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts