Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχει συνδέσει κανείς στη στοκ εφαρμογή e-mail σε @outlook.com.gr?

Outlook οχι, αλλα εναν αλλο λογαριασμο pop3 που δοκιμασα να συνδεσω manually δεν συνδεοταν.

Ερωτηση: εχει κανεις εξωτερικη καρτα 32GB περασμενη στο κινητο? Δουλευει ενταξει?

The day is my enemy, the night my friend

Ερωτηση: εχει κανεις εξωτερικη καρτα 32GB περασμενη στο κινητο? Δουλευει ενταξει?

Οταν ειχα αυτο το τηλεφωνο , ειχα βαλει 64αρα και δουλευε κανονικα :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Οταν ειχα αυτο το τηλεφωνο , ειχα βαλει 64αρα και δουλευε κανονικα :)

Ευχαριστώ, οπότε για να δουλεύει 64αρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Τώρα με έβαλες σε δίλλημα ομως, έλεγα να βάλω 32αρα, αλλά εφόσον δουλεύει και 64αρα με βλέπω για παραπάνω έξοδα...

εγώ καλού κακού έβαλα μια 16αρα (δε μου χρειάζεται και παραπάνω) και δουλεύει άψογα

16αρα έχω και εγώ τώρα αλλα έχει σχεδον γεμίσει...

Έχεις δοκιμάσει κανείς κάποια εφαρμογή κάμερας η οποία να βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών? Έστω να προτεινει κάποιες ρυθμίσεις της στοκ η οποία να βελτιώνει την ποιότητα. Η είναι η ιδέα μου ή με την τελευταία αναβάθμιση έχει χαλάσει η ποιότητα φωτογραφιών ειδικά σε κλειστούς χώρους.

στη stock μόνο η επιλογή hdr βελτιώνει τη ποιότητα.

Ναι, με hdr οντως βελτιωνεται, αλλα βολευει μονο να βγαλεις τοπια. Ειδαλλως, θα πρεπει το χερι σου να ειναι τοσο σταθερο οσο ενος ελευθερου σκοπευτη και αυτοι που θες να βγαλεις φωτογραφια πρεπει να καθονται σαν αγαλματα. :D

Edited by zananiro

Τυποποιημένες απαντήσεις και οι 2, λογικό.

Μια ερώτηση σχετικά με την μπαταρία με Β266, πόσες ώρες έχετε screen on time?

Mετα απο ενα χρονο και κατι συμβιωσης με το τηλεφωνο ηρθε η στιγμη νομιζω να παρω μια νεα μπαταρια, μιας και το τηλ καλυπτει τις αναγκες μου.

Μπορει καποιος να με προτεινει καποιο μαγαζι, καποιο λινκ , εαν υπαρχει μεγαλυτερης χωριτικοτητας. Οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη.

Σας ευχαριστω.

Βρηκα οτι πουλαει το e-shop.gr και πραγματικα χαρηκα.

http://www.e-shop.gr/huawei-battery-hb4742a0rbc-ascend-g730-h30-honor-3c-bulk-p-TEL.018602

Edited by tasulis
""Nos Power""

[ATTACH]61748[/ATTACH]

επανήλθε το κινέζικο μάρκετ και τώρα δείχνει με αναζήτηση Google όλες τις εφαρμογές της και για επαφές και για ημερολόγιο!

Για ακουστικά έχουμε καμιά καλή πρόταση?

Τα honor earphones. Δεν θα βρεις για το κινητό μας καλύτερα και σε καλύτερη τιμή. Τα έχω αρκετό καιρό, είναι απολύτως συμβατά με το κινητό. http://m.banggood.com/Original-Huawei-Honor-Engine-Headset-Earphone-with-Mic-for-Smartphone-p-940441.html

αφου βρηκες την μαμα στο eshop!

Το θεμα ειναι αλλο.

Ειναι πραγματι η μαμά η καποια τύπου ''μαμα''?

""Nos Power""

Παιδιά όταν παω στο μενου μπαταρία, μου βγάζει πρώτο το ετοιμότητα κυψέλης με 35%. Είναι φυσιολογικό και τι ακριβώς είναι αυτό; Edited by tasoseat

Παιδιά όταν παω στο μενου μπαταρία, μου βγάζει πρώτο το ετοιμότητα κυψέλης με 35%. Είναι φυσιολογικό και τι ακριβώς είναι αυτό;

Ότι δεν χρησιμοποιείς πολύ το κινητό και βαριέται ! :)

Παιδιά όταν παω στο μενου μπαταρία, μου βγάζει πρώτο το ετοιμότητα κυψέλης με 35%. Είναι φυσιολογικό και τι ακριβώς είναι αυτό;

Οπως σου ειπε και ο ilka, μην αγχωνεσαι, ειναι φυσιολογικο. Η ετοιμοτητα κυψελης βρισκεται συνηθως στις πρωτες θεσεις μαζι με την οθονη, εξαρταται ποσο χρησιμοποιεις το κινητο και ποιες εφαρμογες δουλευεις. Με απλα λογια δειχνει τις ωρες που εχεις σημα.

Οπως σου ειπε και ο ilka, μην αγχωνεσαι, ειναι φυσιολογικο. Η ετοιμοτητα κυψελης βρισκεται συνηθως στις πρωτες θεσεις μαζι με την οθονη, εξαρταται ποσο χρησιμοποιεις το κινητο και ποιες εφαρμογες δουλευεις. Με απλα λογια δειχνει τις ωρες που εχεις σημα.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο παιδιά αλλά συνήθως πρώτα έβλεπα την οθόνη γι' αυτό απόρησα... Και για το 35% βέβαια!

Όταν πληκτρολογείτε κάποιο κείμενο, είτε sms είτε πχ στο tapatalk, σας τυχαίνει μερικές φορές να υπάρχει κάποιο lag από τη στιγμή που πληκτρολογησατε μέχρι να εμφανιστεί η λέξη? Γιατί έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές, όχι πάντα, υπάρχει κάποιο lag.