asourmelis Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Καλησπέρα. Έχει βρει κανείς στην καινούρια ROM την επιλογή του να ακυρώνεις ή να κλείνεις μια κλίση από το κουμπί του power? Στην 4.10.16 (αν θυμάμαι καλά ότι λέγεται έτσι) αυτό υπήρχε. Τώρα δε μπορώ να το βρω. Έχει κανείς καμιά άποψη? EDIT: Άκυρο το βρήκα. Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Προσβασιμότητα -> Κουμπί λειτ. τερμ. την κλήση .... όπως το γράφει. Edited May 18, 2015 by asourmelis Ακυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Γειά και χαρά! Η έκδοση 266 (την οποία φοράω) ρουτάρεται? Προσπάθησα αλλά χωρίς επιτυχία. Ενώ τα win 8.1 το αναγνωρίζουν (αφού πέρασα διάφορους drivers που βρήκα σε αυτό το Forum αλλά και στο xda) το αποτέλεσμα...τζίφος..Δεν θέλω να μπλέξω με twrp και cw, παρά μόνο με το vroot που δοκίμασα, δέν... Παρεμπιτόντως και το Χ5 που είχα, και το Ascend P1 τα είχα κάνει όλα root.. Ναι ρουταρεται. Οχι ομως με προγραμματα τυπου vroot που προσπαθεις, τα οποια εκτος των αλλων εγκαθιστουν και spams. Θα πρεπει να το ρουταρεις με τον τροπο που αναφερεται στο xda forum http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773. Δηλαδη πρεπει να περασεις twrp recovery και μετα να φλασαρεις τα 2 αρχεια supersu και helproot. Τα γραφει πολυ αναλυτικα. Twrp περνας με το flashtool, 2 λεπτα υποθεση ειναι αφου κατεβασεις τους drivers και το αρχειο με ολα τα εργαλεια. Απλως θελει προσοχη στα βηματα που αναφερονται στο φορουμ ωστε να τα κανεις σωστα. Για πολυ πιο ευκολο τροπο, μπορεις να δοκιμασεις με το live twrp recovery. Δεν το δοκιμασα αν δουλευει, αλλα στην B261 ενα παιδι εδω ανεφερε οτι δουλευε και το ρουταρε φλασαροντας την εκδοση 1.8 του supersu. Edited May 18, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 OK φίλε μου! Θα το δοκιμάσω.. Επίσης έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λές με vroot. Μου εγκατέστησαν στο pc αλλά και στο κινητό διάφορα, τα οποία και τα έσβησα.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εχει κανενας λινκ για την Β610 γιατι απο emui.com θελει μια μερα να κατεβει? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εχει κανενας λινκ για την Β610 γιατι απο emui.com θελει μια μερα να κατεβει? ποια ειναι η Β610?η 4.10.16?εαν ναι παρτην https://mega.co.nz/#!3YB0kSwK!fxrpEbZNbNvXSg9V5AZUjEIgBjwyotvQE-dkd7eJync μετονομασε το αρχειο σε σκετο update.app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisf Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να συνδεθείς στο Huawei cloud (έχω την 266 χωρίς να είμαι root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lentozo Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Τελικά με το bluetooth δεν έβγαλα άκρη. Αναβάθμισα το λειτουργικό του media nav , ξαναπροσπάθησα αλλά τίποτα και γιαυτό αποφάσισα να γυρίσω στην 4-10-16. Όμως μου βγάζει error (που δεν το σημείωσα) και δεν κάνει την "υποβάθμιση". Δοκίμασα μόνο με το local update αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα είναι εύκολο το πισωγύρισμα και θα ξεμείνω με την μ@λ@κί@ την 266... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) ποια ειναι η Β610?η 4.10.16?εαν ναι παρτην https://mega.co.nz/#!3YB0kSwK!fxrpEbZNbNvXSg9V5AZUjEIgBjwyotvQE-dkd7eJync μετονομασε το αρχειο σε σκετο update.app Σ ευχαριστω παρα πολυ. Μου ρθε προχτες ενα απο pandawill και δεν γραφει 2 ΙΜΕΙ αλλα ενα.Και επειδη φλασαροντας τα εχασα,δεν μπορω με κανενα τροπο να τα επαναφερω.Ειχα περασει την 4.4 ρομ του Dalett σε αλλα 3,αρκετα ευκολα και στα 3 οταν εχασαν τα ΙΜΕΙ μεσω ρικαβερι τα επανεφερα οπως γραφω στη σελιδα 299. Στο συγκεκριμενο δεν δουλευει η λυση,ουτε μπορω να μπω σε CWM recovery.Μονο σε CTR και TWRP. Λετε να ναι ψευτικο ή κινεζικη εκδοση?Γραφει κανονικα WCDMA. Edited May 24, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Σ ευχαριστω παρα πολυ. Μου ρθε προχτες ενα απο pandawill και δεν γραφει 2 ΙΜΕΙ αλλα ενα.Και επειδη φλασαροντας τα εχασα,δεν μπορω με κανενα τροπο να τα επαναφερω.Ειχα περασει την 4.4 ρομ του Dalett σε αλλα 3,αρκετα ευκολα και στα 3 οταν εχασαν τα ΙΜΕΙ μεσω ρικαβερι τα επανεφερα οπως γραφω στη σελιδα 299. Στο συγκεκριμενο δεν δουλευει η λυση,ουτε μπορω να μπω σε CWM recovery.Μονο σε CTR και TWRP. Λετε να ναι ψευτικο ή κινεζικη εκδοση?Γραφει κανονικα WCDMA. τα θέματα φλασαρισματος, recovery,imei δεν τα κατέχω καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lentozo Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Υπάρχει τρόπος να γυρίσει κανείς από την 266 σε προηγούμενη; Συγκεκριμένα στην 4-10-16. Δοκίμασα με local update και με τα τρια κουμπιά και αφού ξεκινά η διαδικασία μετά από λίγο μου βγάζει fail και μου δίνει τις επιλογές reboot, update from sd (που δεν βρίσκει αρχείο), update from cache, factory reset και άλλο ένα που δεν θυμάμαι. Καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σ ευχαριστω παρα πολυ. Μου ρθε προχτες ενα απο pandawill και δεν γραφει 2 ΙΜΕΙ αλλα ενα.Και επειδη φλασαροντας τα εχασα,δεν μπορω με κανενα τροπο να τα επαναφερω.Ειχα περασει την 4.4 ρομ του Dalett σε αλλα 3,αρκετα ευκολα και στα 3 οταν εχασαν τα ΙΜΕΙ μεσω ρικαβερι τα επανεφερα οπως γραφω στη σελιδα 299. Στο συγκεκριμενο δεν δουλευει η λυση,ουτε μπορω να μπω σε CWM recovery.Μονο σε CTR και TWRP. Λετε να ναι ψευτικο ή κινεζικη εκδοση?Γραφει κανονικα WCDMA. Δοκίμασες από τον οδηγό του xda που έχεις βάλει στην σελίδα 299 την δεύτερη μέθοδο?Με το προγραμματάκι write tool?Εγώ το έχω δοκιμάσει σε lenovo s820 και σε lenovo vibe x κ έχει δουλέψει κανονικά το ΙΜΕΙ.Πίσω στο κινητό ,κάτω από την μπαταρία είναι τα ΙΜΕΙ σου.Αν εκεί έχεις 2 ΙΜΕΙ στο write tool τα περνάς.Αν έχεις 1 το περνάς 2 φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) ρε παιδια θα τρελαθω... εχθες ενας φιλος μου φερνει αυτο εδω το τηλ και μου λεει πως εχει αυτο το προβλημα με την οθονη και οντως εχει το θεμα ειναι αν το προβλημα ειναι software η hardware εχω ομως σοβαρες ηποψιες πως το τηλ ειναι κλωνος μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω ποιο μοντελο ειναι αυτο http://i40.photobucket.com/albums/e207/black1180/IMG_20150522_102018_zpso8yetbzf.jpg http://i40.photobucket.com/albums/e207/black1180/IMG_20150522_102034_zpsuv3vvprx.jpg http://i40.photobucket.com/albums/e207/black1180/IMG_20150522_102103_zpsjclcet5s.jpg https://www.youtube.com/watch?v=M8w2s2qcbuY&feature=youtu.be Edited May 22, 2015 by black1180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 για το Η30- U10 παντως δε μου κάνει... η μπαταρία και το πίσω μέρος καμιά σχέση με το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 ρε παιδια θα τρελαθω... εχθες ενας φιλος μου φερνει αυτο εδω το τηλ και μου λεει πως εχει αυτο το προβλημα με την οθονη και οντως εχει το θεμα ειναι αν το προβλημα ειναι software η hardware εχω ομως σοβαρες ηποψιες πως το τηλ ειναι κλωνος μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω ποιο μοντελο ειναι αυτο http://i40.photobucket.com/albums/e207/black1180/IMG_20150522_102018_zpso8yetbzf.jpg http://i40.photobucket.com/albums/e207/black1180/IMG_20150522_102034_zpsuv3vvprx.jpg http://i40.photobucket.com/albums/e207/black1180/IMG_20150522_102103_zpsjclcet5s.jpg https://www.youtube.com/watch?v=M8w2s2qcbuY&feature=youtu.be ειναι διαφορετικο το πισω μερος απο το γνησιο!!δες στο και στο youtube σε βιντεο..ποσο το πηρε?απο εκει θα καταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 αυτο ειδα και εγω στο you tube και κατι ψιλιαστικα δεν το εχει δει κανεις πουθενα αυτο το τηλ .??? Τι λετε να φταιει ομως και δεν λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Σ ευχαριστω παρα πολυ. Μου ρθε προχτες ενα απο pandawill και δεν γραφει 2 ΙΜΕΙ αλλα ενα.Και επειδη φλασαροντας τα εχασα,δεν μπορω με κανενα τροπο να τα επαναφερω.Ειχα περασει την 4.4 ρομ του Dalett σε αλλα 3,αρκετα ευκολα και στα 3 οταν εχασαν τα ΙΜΕΙ μεσω ρικαβερι τα επανεφερα οπως γραφω στη σελιδα 299. Στο συγκεκριμενο δεν δουλευει η λυση,ουτε μπορω να μπω σε CWM recovery.Μονο σε CTR και TWRP. Λετε να ναι ψευτικο ή κινεζικη εκδοση?Γραφει κανονικα WCDMA. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις πρωτα νομιζω είναι ποια ρομ φορούσε πρίν. Τώρα τελευταια κυκλοφορούν πολλές εκδόσεις(European, international) και ανάλογα με την έκδοση υπάρχει και η αντίστοιχη διαδικασία για επαναφορά imei. Δεν νομίζω να είναι κλώνος, αλλιώς θα είχε μπρικαρει. Αν ειναι China set το κινητό, φλασαρε μια official Rom. Αν είναι άλλη έκδοση, δες στο νήμα του 3c στο xda, πριν λίγες μέρες έβαλε ο codelover νέες οδηγίες για επαναφορά imei για τις άλλες εκδόσεις. Τελικά με το bluetooth δεν έβγαλα άκρη. Αναβάθμισα το λειτουργικό του media nav , ξαναπροσπάθησα αλλά τίποτα και γιαυτό αποφάσισα να γυρίσω στην 4-10-16. Όμως μου βγάζει error (που δεν το σημείωσα) και δεν κάνει την "υποβάθμιση". Δοκίμασα μόνο με το local update αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα είναι εύκολο το πισωγύρισμα και θα ξεμείνω με την μ@λ@κί@ την 266... Γενικά λειτουργεί το Bluetooth? Έχεις δοκιμάσει να κανείς pair με κάποια άλλη συσκευή? Edited May 22, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Μου ρθε προχτες ενα απο pandawill και δεν γραφει 2 ΙΜΕΙ αλλα ενα.Και επειδη φλασαροντας τα εχασα,δεν μπορω με κανενα τροπο να τα επαναφερω.Ειχα περασει την 4.4 ρομ του Dalett σε αλλα 3,αρκετα ευκολα και στα 3 οταν εχασαν τα ΙΜΕΙ μεσω ρικαβερι τα επανεφερα οπως γραφω στη σελιδα 299. Στο συγκεκριμενο δεν δουλευει η λυση,ουτε μπορω να μπω σε CWM recovery.Μονο σε CTR και TWRP. Λετε να ναι ψευτικο ή κινεζικη εκδοση?Γραφει κανονικα WCDMA. Τελικα καταφερα και του περασα μεσω flashtools την 108 απο xda και επειτα με local update μεσω sd την 148 απο needrom.Πλεον ομως δεν μπορω να κανω κανενα local update ουτε σε 4.2 ουτε σε 4.4.Oυτε online update μπορω καθως δεν βρισκει νεα εκδοση. Κατεβασε μια εφαρμογη απο το Play Store και μου εβγαλε μονο ενα ΙΜΕΙ. Και οι δυο SIM λειτουργουν αψογα,ενω ολη η συσκευη ειναι αψογη.Ηχειο τουμπανο,οθονη αριστη σε αφη κτλ και παει σφαιρα. Εχει παραλαβει κανενας ποτε Honor 3C με 1 ΙΜΕΙ? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Τελικα καταφερα και του περασα μεσω flashtools την 108 απο xda και επειτα με local update μεσω sd την 148 απο needrom.Πλεον ομως δεν μπορω να κανω κανενα local update ουτε σε 4.2 ουτε σε 4.4.Oυτε online update μπορω καθως δεν βρισκει νεα εκδοση. Κατεβασε μια εφαρμογη απο το Play Store και μου εβγαλε μονο ενα ΙΜΕΙ. Και οι δυο SIM λειτουργουν αψογα,ενω ολη η συσκευη ειναι αψογη.Ηχειο τουμπανο,οθονη αριστη σε αφη κτλ και παει σφαιρα. Εχει παραλαβει κανενας ποτε Honor 3C με 1 ΙΜΕΙ? Ενα ΙΜΕΙ γραφει τοσο στο κουτι οσο και στη συσκευη κατω απο την μπαταρια. Τελικα δεν εχω καταλαβει τι version ειναι το κινητο σου? China set ή καποια αλλο version? Το ρωταω γιατι απο το panda κατι παιδια τους ειχει ερθει international ή european. Στο china set, που εχουμε σχεδον ολοι εδω, η τελευταια που ηρθε με ΟΤΑ ηταν η Β149. Αν εχεις την Β148 CHN κανονικα πρεπει να σου ερθει online update για Β149. Μετα μπορεις manually να περασεις την τελευται kitkat B266. Αν θυμαμαι καλα, για να κανεις upgrade σε Β266 θα πρεπει να εχεις την Β149. Αλλα οπως σου ειπα, εξαρταται τι version ειναι το κινητο. Αν ειναι international ή european, καλυτερα να βαλεις την αντιστοιχη 4.4. Υποψην οτι αν δεν ειναι CHN version, ο bootloader ειναι κλειδωμενος. Επισης αν θες κατεβασε τη φωτογραφια που εχει το ΙΜΕΙ σου σε προηγουμενο ποστ. Θεωρειται προσωπικο δεδομενο. Edited May 24, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Διορθωση,τελικα την 149 CN εχω τωρα.Το κινητο με την 148 CN ηρθε οπως σε ολους. Περασα τηνν 266 στην καρτα SD,παω local update αλλα οταν εχω φλασαρει cwm κανει απλα επανεκκινηση,ενω αν εχω twrp ή ctr recovery μπαινει σ αυτα.Kαι δεν κανει μονο το αναβαθμιση.Τι μ@...@ εχω κανει?Μου χει βγαλει την πιστη αυτο το κινητο.Δεν μπαινει με τιποτα σε cwm.Σε αλλα 3 πριν κανα 2 μηνο,σε 10 λεπτα περασα αερα την 4.4 του dalett.Αλλα σ αυτο τιποτα. Το stock recovery για να το φλασαρω με flash tools που μπορω να το βρω? Edited May 25, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Διορθωση,τελικα την 169 CN εχω τωρα.Το κινητο με την 148 CN ηρθε οπως σε ολους. Περασα τηνν 266 στην καρτα SD,παω local update αλλα οταν εχω φλασαρει cwm κανει απλα επανεκκινηση,ενω αν εχω twrp ή ctr recovery μπαινει σ αυτα.Kαι δεν κανει μονο το αναβαθμιση.Τι μ@...@ εχω κανει?Μου χει βγαλει την πιστη αυτο το κινητο.Δεν μπαινει με τιποτα σε cwm.Σε αλλα 3 πριν κανα 2 μηνο,σε 10 λεπτα περασα αερα την 4.4 του dalett.Αλλα σ αυτο τιποτα. Το stock recovery για να το φλασαρω με flash tools που μπορω να το βρω? Δεν μπορεις να περασεις official rom αν εχεις custom recovery. Πρεπει οπως λες να εχεις stock recovery. Για να κανείς extract το stock recovery από official Rom θα χρησιμοποιησεις το huawei update extactor που εχει στο xda ο codelover. Αν θες το stock recovery για την Β149 το εχω εγω, μπορω να στο ανεβασω σε link. Αλλα γραφεις οτι εχεις την 169, τυπογραφικο ειναι? Edit: Στο παρακάτω link σου έχω ανεβασει τη stock recovery για την Β149. Θα χρειαστεις μονο το αρχειο scatter_txt. Θα βάλεις το φάκελο με το αρχείο στο φάκελο Honor 3c project όπου έχεις τα flash tools κλπ και το φλασαρεις με το flash tool όπως και έκανες και με το twrp recovery. Απλά σιγουρέψου ότι έχεις τη ρομ Β149, αλλιώς θα το μπρικάρεις. Μετά μπορείς να κάνεις upgrade στην Β266, θα σου συνιστούσα να το κάνεις με τα 3 κουμπιά και όχι με local upgrade. B149 stock recovery Edited May 24, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lentozo Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Γενικά λειτουργεί το Bluetooth? Έχεις δοκιμάσει να κανείς pair με κάποια άλλη συσκευή? Όχι δεν έχω άλλο bluetooth να δοκιμάσω απλά πριν με την 4-10-16 δεν είχα ποτέ πρόβλημα και με τη 266 απλά δεν μπορούσα να κάνω κλήση. Τελικά αφού δεν κατάφερα να γυρίσω στην 10-16 από την 266, έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ και με την πρώτη δοκιμή, συνδέθηκα, έκανα και δέχτηκα κλήση κανονικά. Αυτό έγινε 2-3 φορές ακόμα αλλά μετά κάπου το έχασε και χρειάστηκε να απενεργοποιήσω και να ξαναενεργοποιήσω το bluetooth και στις 2 συσκευές. Πλέον έχω την εντύπωση πως το χάνει όταν ενεργοποιώ το bluetooth στο κινητό, την ώρα που έχει ήδη φορτώσει το λειτουργικό του media nav και ψάχνει συζευγμένη συσκευή. Με λίγα λόγια, όταν ανοίγω το bluetooth στο Honor που για 2 λεπτά είναι "ορατό" ενώ το bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί στο κινητό, δεν συνδέονται ή μάλλον καλύτερα μισο-συνδέονται αφού ενδείξεις σήματος και μπαταρίας μεταφέρονται στην οθόνη του media nav. Αντιθέτως αν έχω ενεργοποιήσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ το BT στο κινητό και έχει λήξει το 2λεπτο, δουλεύουν όλα κανονικά! Κουλό; Βέβαια παραμένει το μυστήριο γιατί έπρεπε να σβήσω τα αρχεία από το κινητό τη στιγμή που μόλις είχα περάσει νέα rom με local update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Όχι δεν έχω άλλο bluetooth να δοκιμάσω απλά πριν με την 4-10-16 δεν είχα ποτέ πρόβλημα και με τη 266 απλά δεν μπορούσα να κάνω κλήση. Τελικά αφού δεν κατάφερα να γυρίσω στην 10-16 από την 266, έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ και με την πρώτη δοκιμή, συνδέθηκα, έκανα και δέχτηκα κλήση κανονικά. Αυτό έγινε 2-3 φορές ακόμα αλλά μετά κάπου το έχασε και χρειάστηκε να απενεργοποιήσω και να ξαναενεργοποιήσω το bluetooth και στις 2 συσκευές. Πλέον έχω την εντύπωση πως το χάνει όταν ενεργοποιώ το bluetooth στο κινητό, την ώρα που έχει ήδη φορτώσει το λειτουργικό του media nav και ψάχνει συζευγμένη συσκευή. Με λίγα λόγια, όταν ανοίγω το bluetooth στο Honor που για 2 λεπτά είναι "ορατό" ενώ το bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί στο κινητό, δεν συνδέονται ή μάλλον καλύτερα μισο-συνδέονται αφού ενδείξεις σήματος και μπαταρίας μεταφέρονται στην οθόνη του media nav. Αντιθέτως αν έχω ενεργοποιήσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ το BT στο κινητό και έχει λήξει το 2λεπτο, δουλεύουν όλα κανονικά! Κουλό; Βέβαια παραμένει το μυστήριο γιατί έπρεπε να σβήσω τα αρχεία από το κινητό τη στιγμή που μόλις είχα περάσει νέα rom με local update... Γενικά είναι καλό όταν περνάμε νέα ρομ αυτό να γίνεται με τη μέθοδο με τα τρία κουμπιά. Αν γίνει με local update μετά συνίσταται factory reset. Ίσως γι αυτό σου δουλεύει μετά το reset. Μπορείς να απενεργοποιήσεις την επιλογή να είναι visible το Bluetooth, οπότε δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να περιμένεις 2 λεπτά. Θα ειναι visible μονο στις paired devices. Edited May 25, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lentozo Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Έχω την εντύπωση πως σαν default με το που ανοίγεις το BT το αφήνει ορατό για 2 λεπτά. Αν θες να μην φαινεται πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσεις την αντίστοιχη επιλογή. Αντιθέτως στην προηγούμενη rom σαν αρχική επιλογη είχε απενεργοποιημένη την ορατότητα και συνδεόταν μόνο με συζευγμένες συσκευές. Ίσως και γιαυτό με την 10-16 δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Με αναζήτηση Google εμφανίστηκε πάλι το play store στο κινέζικο μάρκετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Με αναζήτηση Google εμφανίστηκε πάλι το play store στο κινέζικο μάρκετ! και σε μενα το βγαζει!!διορθωνονται τα λαθη απο την huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts