Jump to content

panagiotisf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panagiotisf

  1. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω το ρολόι Xiaomi S1 και πριν λίγες μέρες έκλεισε από μόνο του χωρίς λόγω (μπαταρία κ.λπ).Κατάφερα να το ανοίξω μετά από 2 ώρες και μετά από 1 ημέρα ξανά έκλεισε και από τότε δεν ξανάνοιξε. Πατάω το κουμπί έναρξης για λίγα δευτερόλεπτα ανοίγει για 2 δεύτερα και κλείνει κατευθείαν η μπαταρία του είναι στο 38% από όσο πρόλαβα να δω και δεν φορτίζει. Η εγγύηση δεν το καλύπτει γιατί ήταν για 6μήνες. Οι ερωτήσεις μου είναι: έχει πάθει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο; υπάρχει κάποιο κατάστημα για να το στείλω να δούμε εάν μπορεί να γίνει;
  2. panagiotisf

    Honor 3C

    Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να συνδεθείς στο Huawei cloud (έχω την 266 χωρίς να είμαι root)
  3. panagiotisf

    Honor 3C

    Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορείς κάποιος να μου πει που θα βρω ένα ηχείο για το κινητό, ή να το παραπέμψω κάπου, γιατί μετά από ένα δυνατό πέσιμο σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί το ηχείο.
  4. panagiotisf

    Honor 3C

    καλησπέρα και από εμένα σήμερα έβαλα την 143 με την διαδικασία της sd. πριν από αυτή είχα μία multilingual την Β905 και είχα εγκατεστημένο και το play store. πάω να βάλω στην νέα rom πάλι το play store και μου λέει στην σελίδα της google ότι το έχω εγκαταστήσει, από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου το βρίσκω στης εφαρμογές αλλά δεν υπάρχει κάποια συντόμευση στην οθόνη του τηλεφώνου. εάν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  5. panagiotisf

    Honor 3C

    [ATTACH]45396[/ATTACH] [ATTACH]45397[/ATTACH]
  6. panagiotisf

    Honor 3C

    δοκίμασα να κάνω το ποστ (6) αλλά δεν τα κατάφερα μετά έστειλα ένα email στο http://www.vickmall.com/ και μου έστειλαν αυτή την rom http://pan.baidu.com/s/1bnhCO7H είναι με όλες τις γλώσσες (και Ελληνικά) δεν επηρεάζει καθόλου την φωτογραφική μηχανή (8MP πίσω και 5MP μπροστά) και το τηλέφωνο κάνει κανονικά ενημερώσεις. Την έβαλα με το SP_Flash_Tool_v5.1348.00 και εδώ και κάποιες ώρες δουλεύει κανονικά το τηλ. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου karthan7.
  7. panagiotisf

    Honor 3C

    τίποτα δεν γίνεται δοκίμασα και τους δύο τρόπους πρώτα το αρχείο UPDATE.APP από τη rom B609 το έβαλα στην micro sd στο τηλέφωνο και δεν κάνει τίποτα [κάνει επανεκκίνηση και κολλάει στο (emergencydata) και μου δίνει τις τρεις επιλογές 1 backup 2 factory data reset 3 reboot]. δοκίμασα και να φλασάρω με το flash tool όπως εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 αλλά δεν το κάνει.
  8. panagiotisf

    Honor 3C

    σε ευχαριστώ πιάνω δουλεία :)
  9. panagiotisf

    Honor 3C

    καλησπέρα και από εμένα σας παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό και αυτός είναι και ο λόγος που αγόρασα την συσκευή από το vickmall. (περνάω στο ψητό) η συσκευή δεν ήρθε με Ελληνικά, ROOT την έκανα εγώ με τις οδηγίες σας και σήμερα προσπάθησα να περάσω αυτή την rom [H30-u10] Emui v2.0 ASAP v1.1 με flufy_tendo [lite] [multilang]. κατέβασα το αρχείο το αποσυμπίεσα και το έβαλα χύμα στην sd αλλά όταν πήγα να κάνω την εγκατάσταση (πάτησα το VOL UP και DOWN και μετά POWER) αλλά το τηλ δεν με έβγαζε στην εγκατάσταση αλλά άνοιξε σε safe mode μετά προσπάθησα να την εγκαταστήσω από το HiSuite. πέρασα όλα τα αρχεία και όταν έκανα επανεκκίνηση το τηλ κόλλησε στο (emergencydata) και μου δίνει τρεις επιλογές 1 backup 2 factory data reset 3 reboot τις έχω κάνει και τις τρεις το τηλ κάνει επανεκκίνηση άλλα έρχεται πάλι σε αυτό το μήνυμα (emergencydata). μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βγω από εκεί; ευχαριστώ εκ τον προτέρων... (συγνώμη για το μεγάλο κείμενο)
×
×
  • Create New...