ilka71 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Την Β149 εχω. Καλα πως γινεται να μην εχει αυτη τη λειτουργια? Ειναι standard λειτουργια στο androind πλεον αυτη. Μηπως ειναι καπου αλλου και οχι στο μενου προβολη? ξέρω γω! θα μας τρελάνει η Huawei! ρε παιδια απο την 256 δεν παει ουτε στην 255 ουτε στην 149!ουτε με 3 κουμπια ουτε με local!ενω το ειχα κανει!μηπως πρεπει να κανω hard reset πρωτα?δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει!Η μηπως να κατεβασω ενα fallback αρχειακι πρωτα? Edited January 23, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 ξέρω γω! θα μας τρελάνει η Huawei! ρε παιδια απο την 256 δεν παει ουτε στην 255 ουτε στην 149!ουτε με 3 κουμπια ουτε με local!ενω το ειχα κανει!μηπως πρεπει να κανω hard reset πρωτα?δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει!Η μηπως να κατεβασω ενα fallback αρχειακι πρωτα? Η sd card ειναι καλης ποιοτητας και ποσα mb? Μηπως να δοκιμασεις με αλλη καρτα? Καλο ειναι να την κανεις format 32 πριν φλασαρεις τη ρομ απενεργοποιωντας το antivirus στο pc, στη συνεχεια να βαλεις μεσα στην καρτα μονο τα αρχεια για το φλασαρισμα της ρομ και τελος κανε ασφαλη καταργηση οταν τη βγαλεις απο το pc. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 το ότι δεν έχει έρθει ΟΤΑ ακόμα η 256 , και καλά stable, πάνω στην 149 τι σημαίνει; ότι τελικά είναι ακόμα beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Σημαινει οτι ουτε η Huawei δεν ξερει τι κανει..... :angry::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο COOLPAD F1 το οποίο είναι 20$ φθηνότερο. Τι προτείνετε; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 To coolpad είναι αρκετά καλύτερο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 To coolpad είναι αρκετά καλύτερο. δεν νομιζω. καλυτερο ως προς τι; σιγουρα το χουα ειναι καλυτερο ποιοτικα. ασε που δουλευει out of the box,χωρις να χρειαστεί να περασεις νεα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο COOLPAD F1 το οποίο είναι 20$ φθηνότερο. Τι προτείνετε; Καλυτερα να ανοιξεις θεμα στους διαξιφισμους.... επιλογη συσκευης. Εδω δεν ειναι καταλληλο μερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 με την 149 σε κλήσεις προς κινητά έχω το γνωστό κινέζικο ιδεόγραμμα από κάτω.και το update call location βγάζει failed μέχρι το 12% .λέτε να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 με την 149 σε κλήσεις προς κινητά έχω το γνωστό κινέζικο ιδεόγραμμα από κάτω.και το update call location βγάζει failed μέχρι το 12% .λέτε να φταίει αυτό; Εχεις αποθηκευμενα τα νουμερα με +30? Δοκιμασε χωρις. Το update call location δεν παιζει ρολο. Τελικα πως τα καταφερες να περασεις την Β149? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) Εχεις αποθηκευμενα τα νουμερα με +30? Δοκιμασε χωρις. Το update call location δεν παιζει ρολο. Τελικα πως τα καταφερες να περασεις την Β149?ναι ολα τα νουμερα ειναι με +30 απο πριν .στα σταθερα οκ.στα κινητα βγαζει το κινεζικο. για να πας απο 255 η 256 στην 149 πρεπει με local να περασεις ενα μικρο αρχειακι πρωτα 6-7 mb και να βγαλω ομως το 30 αυτοι που με καλουν οι αγνωστοι το εχουν ομως και βγαινει το κινεζικο! https://dl.dropboxusercontent.com/u/17317123/UPDATE.APP αυτο ειναι το αρχειακι Edited January 25, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azxcvb Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Η διαδικασια ειναι 1. περναμε με local update το αρχειο που εδωσες και 2. με την μεθοδο των 3 πληκτρων την 149 ? Αυτο το αρχειο τι κανει ακριβως αν ξερεις. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Η διαδικασια ειναι 1. περναμε με local update το αρχειο που εδωσες και 2. με την μεθοδο των 3 πληκτρων την 149 ? Αυτο το αρχειο τι κανει ακριβως αν ξερεις. Ευχαριστω πολυ.και την 149 με local... απλα κανε ΜΕΤΑ την εγκατασταση της 149 ενα hard reset μαλλον το αρχειακι "επιτρεπει " την μεταβαση πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos_ Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλησπέρα. Δεν είμαι σχετικός και έχω μπερδευτεί λίγο με τη διαδικασία update. Έχω τη ROM B106 (είναι root) και θα ήθελα να αναβαθμίσω σε κάποια τελευταία έκδοση kit kat. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει υποδεικνύοντας τη ROM version που είναι κατάλληλη, καθώς και τη διαδικασία? Προσπάθησα να κάνω search στο site αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Κίνα και το google search του site δεν δουλεύει... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλησπέρα. Δεν είμαι σχετικός και έχω μπερδευτεί λίγο με τη διαδικασία update. Έχω τη ROM B106 (είναι root) και θα ήθελα να αναβαθμίσω σε κάποια τελευταία έκδοση kit kat. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει υποδεικνύοντας τη ROM version που είναι κατάλληλη, καθώς και τη διαδικασία? Προσπάθησα να κάνω search στο site αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Κίνα και το google search του site δεν δουλεύει... Ευχαριστώ. Στο πρώτο post κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos_ Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Στο πρώτο post κοίταξες; Βεβαίως και το είδα, αλλά δεν κατάλαβα τι απο αυτά πρέπει να κάνω στη δική μου περίπτωση: 1)Θα πρέπει να κατεβάσω λοιπόν το αρχείο που δίνεi εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5479471#post5479471 και να το εγκαταστήσω? Ή 2) πρέπει να ακολουθήσω αυτή τη διαδικασία ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5324159#post5324159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 τελικα με την 149 σε εισερχομενη αφου μπαινει παντα το 30 απο τον παροχο(τουλαχιστον wind/voda που ξερω) βγαζει το κινεζικο γραμμα κατω απο το ονομα που θα επρεπε να ειναι η τοποθεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Μια βοήθεια κάποιος? έκανα ρουτ το κινητό μου και πέρασα την TWRP κανονικά, επειδή θέλω να περάσω την ρομ του Dallek είπα να περάσω την CWM που έχει μέσα στον φάκελο του με την ρομ, δεν περνάει με τίποτα, αφού την φλασαρω με το Flash tool μετά δεν μπαίνει σε ρικοβερι, επέστρεψα στην στοκ ρικοβερι και προσπάθησα πάλι, τίποτα... δεν μπαίνει σε ρικοβερι. κατέβασα την Carliv CWM και από στοκ ρικοβερι την φλασαρα με το Flash tool, πάλι τίποτα, τέλος πέρασα πάλι την TWRP η οποία δουλεύει κανονικά και από εκεί φλασαρα πάλι την στοκ. τελικά πως θα μπορέσω να περάσω την CWM? Περίεργο,.... όπως έγραψα πιο πάνω δεν μπορούσα να περάσω το CWM.... τελικά, μετά απο προσπάθειες και ψάξιμο, αποφάσισα να κάνω δοκιμή να περάσω την ρομ του Dalet με TWRP.... κάνω λοιπόν την πρώτη προσπάθεια και (όπως το υποπτευόμουν) δεν την περνάει... φυσικά από την στιγμή που διέκοψα την διαδικασία ήξερα ότι δεν θα μπουταρει κιόλας.... συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή για να περάσω την 256 στην κάρτα και να την περάσω με την διαδικασία με τα τρία κουμπιά και μετά, πριν ξεκινήσω, σκέφτηκα να κάνω μια δοκιμή ακόμα.... στην δεύτερη δοκιμή λοιπόν με TWRP πέρασε η ρομ του Dalet και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά χωρίς να μου σβήσει κανένα αρχείο, στην αρχή νόμιζα ότι μάλλον δεν πέρασε και μου δείχνει απλά στην εκκίνηση ότι είναι αυτή, αλλά μετά είδα ότι οι εφαρμογές που δεν μπορούσα να περάσω πλέον είναι οκ και ότι κάποιες εφαρμογές από την στοκ λείπουν.... τελικά δλδ με TWRP με την δεύτερη προσπάθεια, όχι μόνο μου την πέρασε αλλά δεν έκανε και καμιά αλλαγή στα αρχεία και στις εφαρμογές μου, το κινητό είναι σαν, απλά να αναβαθμίστηκε χωρίς να χάσω τίποτα.... περίεργο. τώρα θα δω τις επόμενες ώρες/μέρες αν έχει κάποιο πρόβλημα.... Edited January 27, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αξίζει η ρομ του dallec έχει αναγνώριση, έχει καλή διαχείριση μπαταρίας; έχει 3g και στις δύο σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αξίζει η ρομ του dallec έχει αναγνώριση, έχει καλή διαχείριση μπαταρίας; έχει 3g και στις δύο σιμ; H rom του Dalet βασίζεται στην 256, δλδ δεν έχει 3g και στις δυο σιμ και δεν έχει πρόβλημα με την αναγνώριση, η μόνες διαφορές είναι ότι λείπουν κάποιες κινέζικες εφαρμογές και το βασικότερο ότι οι εφαρμογές που δεν μπορούσαμε να περάσουμε στην 256, εδώ περνάνε κανονικά. όσο για μπαταρία, ραμ κλπ θα ενημερώσω σε 3-4 μέρες, να δω πως πάει σε νορμάλ συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι... Εμένα που λέει αριθμός έκδοσης Η30-U10_4.10.16 ποιά έκδοση είναι; Είναι 256, άλλη, ποιά τέλος πάντων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι... Εμένα που λέει αριθμός έκδοσης Η30-U10_4.10.16 ποιά έκδοση είναι; Είναι 256, άλλη, ποιά τέλος πάντων; Είσαι δύο beta πίσω.εάν θες κατέβασε την 256 και πέρνα την από πάνω..με local update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Ψαχνω να κατεβασω την β256 απο εδω αλλα δεν βρισκω εκει λεει β255 http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 απο που την κατεβαζουμε? Εγώ έχασα τα πάντα. Δεν δουλεύει το My vodafone, e-shop.gr. Τι κάνουμε? Edited January 30, 2015 by lambros69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ψαχνω να κατεβασω την β256 απο εδω αλλα δεν βρισκω εκει λεει β255 http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 απο που την κατεβαζουμε? Από το λινκ που έδωσες με έβγαλε εδώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ψαχνω να κατεβασω την β256 απο εδω αλλα δεν βρισκω εκει λεει β255 http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 απο που την κατεβαζουμε? Απο το link που εδωσες.απλα οταν μπεις σου βγαζει τις dev εκδοσεις.πατα στο μεσαιο κουμπι να σου βγαλει τις stable.εκει θα την βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts