Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα (μετά από 4-5 μέρες και 2-3 μνμτ που έστειλα στο Hicare) πήρα επιτέλους απάντηση για το πρόβλημα των εφαρμογών που δεν είναι "συμβατές"....

κατ'αρχας, πρέπει να είναι το λιγότερο γελοίοι, ούτε λίγο ούτε πολύ μου προτείνουν ότι, αφού εχω ασυμβατότητες (λες και είμαι μόνο εγω) εφαρμογών να φύγω από την δική τους τελευταία stable έκδοση και να βάλω προηγούμενη παλιότερη με EMUI 2.3.

θεωρώ τα παραπάνω τόσο μεγάλη ηλιθιότητα που απλά ελπίζω να είναι απάντηση υπαλλήλου που δεν εχει σχέση με την τακτική της εταιρείας, αν όμως αυτή η απάντηση αντιπροσωπεύει την HUAWEI τότε λυπάμαι αλλά είναι για πολλά γέλια.

τους έστειλα μνμ ξανά (και θα το κάνω όσες φορές και αν χρειαστεί) για να δω μέχρι που θα πάει η βλακεία τους.....

ΥΓ. ευτυχώς που δεν έκανα την επόμενη αγορά μου που επρόκειτο να είναι το dual sim ascend mate7.... στα 150 ευρώ που μου κόστισε το 3c το κάνω και δώρο, στο άλλο όμως θα με πονούσε μια τέτοια αποκάλυψη για το support της Huawei.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, ένας φίλος μου μόλις παρέλαβε το honor 3c H30-U10 από minideal αλλά δεν αναγνωρίζει καμία κάρτα sim. Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει; Δοκίμασα διάφορες κάρτες αλλά καμιά δεν δουλεύει.

Πηγαινε στα settings και μετα about phone και δες το build number. Ειναι αυτου του τυπου? "V100R001CHNC00B1ΧΧ" . Σημασια εχει να ειναι china version, να γραφει δηλαδη CHN.

The day is my enemy, the night my friend

Πηγαινε στα settings και μετα about phone και δες το build number. Ειναι αυτου του τυπου? "V100R001CHNC00B1ΧΧ" . Σημασια εχει να ειναι china version, να γραφει δηλαδη CHN.

Σχετικά με το τηλέφωνο έχει αυτά τα στοιχεία.

Σχετικά με το τηλέφωνο έχει αυτά τα στοιχεία.

Η rom που εχει δεν ειναι η official, την εχει περασει το καταστημα. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αναγνωριζει τις sim. Σε κανενα απο τα 2 slots δεν αναγνωριζει τη sim?

Εφοσον σιγουρευτεις οτι δεν κανεις κατι λαθος στη τοποθετηση sim, νομιζω οτι πρεπει να επικοινωνησεις με το καταστημα. Κατα τη γνωμη μου, μαλλον με το φλασαρισμα της rom χαθηκε το imei. Μπορεις βεβαια να προσπαθησεις να το περασεις χειροκινητα, το imei το γραφει στη συσκευη, θα το δεις μολις βγαλεις τη μπαταρια. Αλλα οπως σου ειπα, καλυτερα επικοινωνησε πρωτα με το καταστημα, μπορει η λυση να ειναι ευκολη και βαζοντας την official rom να λυθει το προβλημα. Εκτος αν εχει καποια αλλη ιδεα να προτεινει καποιος φιλος εδω στο νημα.

The day is my enemy, the night my friend

Αν από β149 που είμαι τώρα πάω σε 4.4.2 μετά υπάρχει τρόπος επιστροφής στην 149?

Υπαρχει τροπος ναι.Εμενα μου ηρθε με 4.4.2 κ εβαλα την B149.Υπαρχει στο xda ενας τροπος που κανεις εξαγωγη τα αρχεια απο το update.app της ROM κ μετα τα ετοιμαζει για flash tool.Κ φλασαρεις με flash tool.Εγω με αυτον τον τροπο γυρισα πισω.Αν το κανεις κ θελεις να γυρισεις πες μου να βαλω εδω μεσα το link του XDA .

ZANANIRO ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και την βοήθειά σου. Έχεις απόλυτο δίκιο έψαξα και δεν υπάρχει το IMEI. Έστειλα mail στο κατάστημα και περιμένω απάντηση.Υπάρχει τρόπος να περάσεις το imei χειροκίνητα; Αν γνωρίζεις τον τρόπο να το κάνω στείλε μου σε παρακαλώ τα βήματα με mail. Αν και κάποιος άλλος γνωρίζει τον τρόπο και θέλει να βοηθήσει τον ευχαριστώ.

• Administrators
ZANANIRO ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και την βοήθειά σου. Έχεις απόλυτο δίκιο έψαξα και δεν υπάρχει το IMEI. Έστειλα mail στο κατάστημα και περιμένω απάντηση.Υπάρχει τρόπος να περάσεις το imei χειροκίνητα; Αν γνωρίζεις τον τρόπο να το κάνω στείλε μου σε παρακαλώ τα βήματα με mail. Αν και κάποιος άλλος γνωρίζει τον τρόπο και θέλει να βοηθήσει τον ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391458

Modpic.gif

Υπαρχει τροπος ναι.Εμενα μου ηρθε με 4.4.2 κ εβαλα την B149.Υπαρχει στο xda ενας τροπος που κανεις εξαγωγη τα αρχεια απο το update.app της ROM κ μετα τα ετοιμαζει για flash tool.Κ φλασαρεις με flash tool.Εγω με αυτον τον τροπο γυρισα πισω.Αν το κανεις κ θελεις να γυρισεις πες μου να βαλω εδω μεσα το link του XDA .

Δώσε το Λίνκ αν δε σου κάνει κόπο

Δώσε το Λίνκ αν δε σου κάνει κόπο

Οπως λεει κ ο φιλος η 149 περναει απλα με local update.Δεν το ηξερα αυτο.Οποτε ξεχνα οτι εγραψα κ περνας την 149 με local update

Καλημέρα,

εδώ και μερικές μέρες όταν πάω να βγάλω φωτογραφία κολλάει η εφαρμογή και δεν βγαίνει και φυσικά δεν κρατάει και φώτο...

Βίντεο τραβάει κανονικά.

Καμία ιδέα γιατί το κάνει αυτό;

Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά, μια βοήθεια, ξαφνικά σήμερα δεν μπαίνει το κινητό σε 3g με καμιά από τις δυο κάρτες που έχω (cosmote & vodafone), η γυναίκα μου με vodafone έχει κανονικά 3g οπότε δεν είναι θέμα δικτύου... το θέμα είναι ότι δεν πείραξα τίποτα και δεν μπορώ να βρω γιατί μου το κάνει, άλλαξα κάρτες, έκαναν επανεκκίνηση αλλά τίποτα. καμιά ιδέα?

Δεν το πιστεύω, τελικά πήγα στις ρυθμίσεις εκεί που λέει Use only 2g networks και ενεργοποιώντας το μου βγάζει 3g.... μάλλον πλάκα μας κάνουν? το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό?

Edited by alfa

^ όχι δουλεύει κανονικά με cosmote

Στις ρυθμίσεις που το έχεις; εμένα για να δουλέψει πρέπει να το έχω στο only 2g...

κανονικά όπως πάντα δουλεύει. αν τσεκάρω το only 2g δουλεύει σε 2g αν το ξετσεκάρω πάει σε 3G. να σημειώσω πως χρησιμοποιώ μια σιμ μόνο

κανονικά όπως πάντα δουλεύει. αν τσεκάρω το only 2g δουλεύει σε 2g αν το ξετσεκάρω πάει σε 3G. να σημειώσω πως χρησιμοποιώ μια σιμ μόνο

Σε μενα ειναι αναποδα.... τσεκαρισμενο το 2g εχω 3g αν δεν το τσεκαρω εχω μονο 2g....

ποα ρομ ειπες εχεις?

την stable !!!! 256

Παιδιά κατάφερε κανείς να ρουτάρει την 256?

αυτο με ενδιαφερει και μενα.

Παιδιά κατάφερε κανείς να ρουτάρει την 256?

Οι κωδικοί δεν δουλεύουν. *#*#3646633#*#*. *#15963#* και *#*#889988#*#* Κατέβασα το Mobileunckle MTK Tools αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει.

Καμιά βοήθεια;

την stable !!!! 256
κι εγω αυτην εχω αλλα δουλευει σωστα!οταν ενεργοποιω το "only 2g" κανει ακριβως αυτο.ΔΕΝ γυριζει ποτε σε 3g.