Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να γυρίσω στην τελευταία σταθερή 4.2.2 η να προχωρώ στις beta KitKat που όμως δεν βλέπω να λύνουν προβλήματα , αναγνώριση κλήσεων με συν 30, συν τα θέματα που φέρνει από μόνη της η κιτκατ (θέματα με κάρτα μνήμης, μη λειτουργία εφαρμογών μπλοκαρισματος μηνυμάτων γιατί μόνο μια μπορεί να δηλωθεί σαν default κλπ)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδω και λιγο καιρο μετα απο μια αναβαθμιση του facebook παρατηρησα οτι το εικονιδιο του το εχει 2 φορες το τηλεφωνο. Το ενα εικονιδιο εχει λευκο πλαισιο και το αλλο ειναι κανονικο. Επισης το ιδιο με εκανε και με παιχνιδι που κατεβασα απο το Play store, εχει και αυτο 2 εικονιδια που κανουν την ιδια δουλεια και το ιδιο λευκο πλαισιο που εναλλασεται .

Εχει συμβει σε αλλους???

Το ενα ειναι το εικονιδιο της εφαρμογης και το αλλο συντομευση, αν θελεις το δευτερο το σβηνεις και δουλευεις απο το εικονιδιο της εφαρμογης

τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να γυρίσω στην τελευταία σταθερή 4.2.2 η να προχωρώ στις beta KitKat που όμως δεν βλέπω να λύνουν προβλήματα , αναγνώριση κλήσεων με συν 30, συν τα θέματα που φέρνει από μόνη της η κιτκατ (θέματα με κάρτα μνήμης, μη λειτουργία εφαρμογών μπλοκαρισματος μηνυμάτων γιατί μόνο μια μπορεί να δηλωθεί σαν default κλπ)

θα το πω αλλιώς..

μέχρι να βγει η stable kit kat θα έχεις αλλάξει κινητό η θα έχεις φάει τον μισό χρόνο ζωής μαζί του.

θα το πω αλλιώς..

μέχρι να βγει η stable kit kat θα έχεις αλλάξει κινητό η θα έχεις φάει τον μισό χρόνο ζωής μαζί του.

αν ζητησεις απο την Σελινα του Βικμολ να σου δωσει τα λινκ και κατεβασεις την κιτ κατ που βαζουν στο κινητο δεν θα εχεις κανενα θεμα,εγω αυτη εχω και κανενα προβλημα με αναγνωριση κλησεων

1) πως μπορώ στο app store να μη μου βγαζει νούμερο ότι εχει 20 πχ updates?(17 απο τα οποία για εφαρμογες που δε ξερω καν τι είναι)?

2)στη παρουσα φάση χρησιμοποιώ μονο μια κάρτα κοσμοτε στέλνω σε φίλο μηνυμα και όταν απαντα (sms) μου ξεκινά καινούριο νήμα σα να μου απάντησε από άλλο νουμερο. γιατι?

θα το πω αλλιώς..

Χαχαχα..συμφωνω απολυτα! 6 μηνες τωρα kitkat ακουω και kitkat δεν βλεπω. Η emui 3 που θα μας ερθει το Νοεμβρη οπως ανακοινωθηκε επισημα απο huawei δεν θα ειναι kitkat?

The day is my enemy, the night my friend

Χαχαχα..συμφωνω απολυτα! 6 μηνες τωρα kitkat ακουω και kitkat δεν βλεπω. Η emui 3 που θα μας ερθει το Νοεμβρη οπως ανακοινωθηκε επισημα απο huawei δεν θα ειναι kitkat?

Ναι η EMUI 3.0 είναι βασισμένη στη 4.4.2

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

μωρέ δεν με νοιάζει να περιμένω αλλά να διορθώνουν πράγματα όπως η αναγνώριση κλήσεων που έχει ήδη φτιαχτεί! εγώ μόνο αυτό θεωρώ bug.

1) πως μπορώ στο app store να μη μου βγαζει νούμερο ότι εχει 20 πχ updates?(17 απο τα οποία για εφαρμογες που δε ξερω καν τι είναι)?

2)στη παρουσα φάση χρησιμοποιώ μονο μια κάρτα κοσμοτε στέλνω σε φίλο μηνυμα και όταν απαντα (sms) μου ξεκινά καινούριο νήμα σα να μου απάντησε από άλλο νουμερο. γιατι?

Όποιο update δεν θέλεις να στο δείχνει, μπορείς να το κάνεις ignore (παράβλεψη).

Όποιο update δεν θέλεις να στο δείχνει, μπορείς να το κάνεις ignore (παράβλεψη).

η απλά από την εφαρμογή που διαχειρίζεται το κινητό απενεργοποιείται η ειδοποίηση από το κινεζικό μάρκετ γενικώς.

παιδια με το viber μπορειτε να κανετε βιντεοκληση;

Κάνεις κανονικά βιντεοκλήση, απλά πρέπει πρώτα να πατήσεις ''κλήση'' και μετά σου βγάζει το ''βίντεο''.

Πως το κάνω ignore?

Μπαίνεις στον update manager και στην εφαρμογή που είναι για update δεξιά έχει το κουμπί που λέει ''Update''. Λίγο πιο αριστερά από το κουμπί αυτό έχει ένα βελάκι που δείχνει προς τα κάτω. Άγγιξέ το και σου ανοίγουν τα details της εφαρμογής. Κάτω στο τέλος έχει τρία κουμπιά. Details, Uninstall και Ignore.

Τα πιο πάνω αναφέρονται στο App Center που έχει το τηλ/νο από τη μαμά.

Το ενα ειναι το εικονιδιο της εφαρμογης και το αλλο συντομευση, αν θελεις το δευτερο το σβηνεις και δουλευεις απο το εικονιδιο της εφαρμογης

Και ομως δεν ειναι ετσι. Εαν πας να κανεις απεγκατασταση ενος εικονιδιου σβηνει ολη η εφαρμογη και φυσικα εξαφανιζνται και τα δυο εικονιδια.

Ακομη και αυτο να ειναι που λες πως βρισκω ποια ειναι η συντομευση??

""Nos Power""

Και ομως δεν ειναι ετσι. Εαν πας να κανεις απεγκατασταση ενος εικονιδιου σβηνει ολη η εφαρμογη και φυσικα εξαφανιζνται και τα δυο εικονιδια.

Ακομη και αυτο να ειναι που λες πως βρισκω ποια ειναι η συντομευση??

Το ενα απο τα δυο εικονιδια ειναι συντομευση, αρα απλα λεει καταργηση αν το μετακινησεις προς τα πανω, το αλλο ειναι εφαρμογη και σου βγαζει καταργηση εγκαταστασης και κοινοποιηση, δυο επιλογες.

σε ευχαριστώ φίλε μου, αν και τα εικονίδια είναι διαφορετικά

δεν έχεις το τελευταίο κινεζικό μάρκετ. ίσως οφείλεται στην Ρομ που έχεις.

τελικά όσοι έχετε δύο σιμ εκ των οποίων η μια είναι wind σας δουλεύει το go SMS?

Ναι, δουλεύει αψογα. Απο την πρωτη στιγμη το εβαλα για να λυσει το πρόβλημα των 160 χαρακτηρων και δουλεύει μια χαρα, με μονη εξαιρεση τα αναδυομενα παραθυρα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ναι, δουλεύει αψογα. Απο την πρωτη στιγμη το εβαλα για να λυσει το πρόβλημα των 160 χαρακτηρων και δουλεύει μια χαρα, με μονη εξαιρεση τα αναδυομενα παραθυρα

τι σιμ έχεις; η μια είναι η wind ,η άλλη; και ποια Ρομ έχεις τώρα επάνω;

και σε ποιες θέσεις έχεις την καθεμία;

τι σιμ έχεις; η μια είναι η wind ,η άλλη; και ποια Ρομ έχεις τώρα επάνω;

και σε ποιες θέσεις έχεις την καθεμία;

Cosmote στην 1

Wind στην 2

B148

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Cosmote στην 1

Wind στην 2

B148

να πάρει. στις ίδιες θέσεις τις έχω αλλά η wind είναι γκρι...

άλλη μια πατάτα της beta KitKat μάλλον; που έχω εγώ.