daydream59 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Το Rootchecker δεν θα σου δείξει πότε το εικονίδιο της επιτυχίας άμα δεν διαγράψεις ένα συγκεκριμένο αρχείο. Διάβασε προηγούμενες σελίδες. δεν ειναι ευκολο να μου πεις ποιο?ειναι δεκαδες οι σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 δεν ειναι ευκολο να μου πεις ποιο?ειναι δεκαδες οι σελιδες Όχι άμα ήταν θα σου έλεγα. :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Παιδια διαβαζω σελιδες αλλα απαντηση δεν βλεπω,μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν εχει ρουταριστει,ποια εφαρμογη πρεπει να απενεργοποιησω για να γινει? 3 φορες το vroot εγραψε ok,3 φορες το root checker λεειοτι δεν εχει ρουταριστει,μια βοηθεια,τουλαχιστον σε ποια σελιδα ειναι η απαντηση.Εν τω μεταξυ το παραξενο ειναι οτι μου ζηταει εξουσιοδοτηση για καθε εφαρμογη που ανοιγω λες και ειναι ρουταρισμενο Edited September 2, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αν το κανεις root δεν θα κάνει αυτόματα τα update. Ποιο app σε καίει τόσο και θες root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αν το κανεις root δεν θα κάνει αυτόματα τα update. Ποιο app σε καίει τόσο και θες root? ειναι και αυτο,αλλα θα ηθελα να ξερω γιατι δεν ρουταρεται και γιατι ομυ ζηταει επιβεβαιωση σαν να ειναι ρουταρισμενο,τουλαχιστον καποιος να μου πει που αρχειο πρεπει να αφαιρεσω αν θελω να το ρουταρω?Δεν ζηταω κατι δυσκολο,που να διαβαζω 300 σελιδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_NeoN003 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Στο minideal.com το βρήκα με 4G LTE FDD αλλά οι συχνότητες για 4G δεν αναφέρονται και στο 3G δεν λέει για 1800. Τα δικά σας κινητά είναι 4G ή 3G μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 εδώ είσαι... Άμα έχετε κάνει το παρακάτω, που είπαμε πιο πριν κατά την προσπάθεια μας για ενεργοποίηση του OTG, το GravityBox δουλεύει κανονικά. Ο λόγος, που φαίνεται πως αρκετές εφαρμογές που χρειάζονται root δεν λειτουργούν, είναι το αρχείο /system/set_immutable.list το οποίο είναι προστατευμένο αρχείο του συστήματος. To 3C πρεπει να είναι Root Από το Play Store: Εγκαταστήστε BusyBox Εγκαταστήστε Terminal emulator Εγκαταστήστε Root Browser Εκτελέστε Terminal emulator Πληκτρολογήστε su [enter] Πληκτρολογήστε mount -o rw,remount /system [enter] Πληκτρολογήστε cd system [enter] Πληκτρολογήστε lsattr [enter] Πληκτρολογήστε chattr -R -i * [enter] Πληκτρολογήστε rm –f /system/set_immutable.list [enter] Πληκτρολογήστε lsattr [enter] Και προχωρήστε στην εγκατάσταση xposed & gravity box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Στο minideal.com το βρήκα με 4G LTE FDD αλλά οι συχνότητες για 4G δεν αναφέρονται και στο 3G δεν λέει για 1800. Τα δικά σας κινητά είναι 4G ή 3G μόνο; Το δικο ηταν μονο 3g αλλα το ειχα παρει απο τους πρωτους οποτε δεν ξερω αν τωρα βγηκε αλλο μοντελ... Παρολα αυτα το κινητο τα σπαει(παρολο που το εδωσα :p) και σιγουρα στο προτεινω με κλειστα τα ματια (α και Btw εφτασα επιτελους τα 600 μηνυματα :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos_ Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπέρα σας. Έχω το Huawei 3C, το οποίο μου είχε παρουσιάσει το γνωστό πρόβλημα με τη δόνηση κατα την κλήση. Το πρόβλημα λύθηκε αναβαθμίζοντας με τη ROM610. Σήμερα, ενώ έβλεπα ένα video με ήχο, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το πίσω ηχείο του τηλεφώνου. Έκανα reset to factory defaults μήπως και φτιάξει αλλά εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Έστειλα e-mail στο minideal και περιμένω απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπέρα σας. Έχω το Huawei 3C, το οποίο μου είχε παρουσιάσει το γνωστό πρόβλημα με τη δόνηση κατα την κλήση. Το πρόβλημα λύθηκε αναβαθμίζοντας με τη ROM610. Σήμερα, ενώ έβλεπα ένα video με ήχο, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το πίσω ηχείο του τηλεφώνου. Έκανα reset to factory defaults μήπως και φτιάξει αλλά εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Έστειλα e-mail στο minideal και περιμένω απάντηση... Η 610 δεν είναι Official κάνε update σε official. Διάβασε το τόπικ. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Στο minideal.com το βρήκα με 4G LTE FDD αλλά οι συχνότητες για 4G δεν αναφέρονται και στο 3G δεν λέει για 1800. Τα δικά σας κινητά είναι 4G ή 3G μόνο; Μιλάμε για τα μοντέλα H30-L01 (1/8) H30-L02 (2/16), τα οποία κυκλοφορούν εδώ και κανα τρίμηνο... Στο Vickmall πωλείται επίσης και οι συχνότητες αναφέρονται 4G: TD-LTE: B41(2555-2655MHz) Ειναι προφανές οτι το 4G, στην Ελλάδα, ΔΕΝ θα δουλευει.- Απο κει και πέρα, είναι πλήρως λειτουργικό (όσον αφορά το 3G) και έχει ΕΝΤΕΛΩΣ τα ίδια εξαρτήματα (κάμερα, ηχεία, κλπ) αλλα άλλο επεξεργαστή (Huawei HiSilicon KIRIN910 Hi6620 V9R1) Σήμερα, ενώ έβλεπα ένα video με ήχο, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το πίσω ηχείο του τηλεφώνου. Έκανα reset to factory defaults μήπως και φτιάξει αλλά εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Έστειλα e-mail στο minideal και περιμένω απάντηση... Για hardware μου κάνει (το "απότομο"...) Εαν δεν επανέρχεται, σκέψου μήπως το ανοίξεις να ελέγξεις την σωστή "επαφή" του ηχείου, αλλιώς ίσως πρέπει να φύγει πίσω... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Αν εξαιρέσεις το 3g στα 900 ποιο είναι καλύτερο τηλέφωνο (μπαταρία/επιδόσεις) το παλιό η το καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Αν εξαιρέσεις το 3g στα 900 ποιο είναι καλύτερο τηλέφωνο (μπαταρία/επιδόσεις) το παλιό η το καινούργιο? Αναφέρεσαι στο 4G με αυτό που αγοράζουμε εμεις? Δεν είναι εύκολη σύγκριση, αφου οι κάτοχοι του 4G δεν "απενεργοποιούν" το 4G για να δώσουν συγκρίσιμα στοιχεία... Δεν νομίζω οτι βγαίνει εύκολα συμπέρασμα... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 στα 164 δολλάρια (με την έπτωση των 5 δολλ) είναι η καλύτερη τιμή που βρίσκω; http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c_p/meri10254.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Αναφέρεσαι στο 4G με αυτό που αγοράζουμε εμεις? Δεν είναι εύκολη σύγκριση, αφου οι κάτοχοι του 4G δεν "απενεργοποιούν" το 4G για να δώσουν συγκρίσιμα στοιχεία... Δεν νομίζω οτι βγαίνει εύκολα συμπέρασμα... Δεν υπάρχει χωρίς 4g αλλά με καινούργιο επεξεργαστή και 3G στα 900? Η βγάλανε νέα φουρνιά με 6582 και 3G στα 900? http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-smartphone-white.html Και όταν λες δεν απενεργοποιείτε το 4G τι εννοείς δεν παίζει να το βάλεις 2g only η 3g only Η επιλογή λειπει γενικότερα σε οτι brand με 4G και να επιλέξουμε η μόνο στο honor όπως γίνετε τώρα που δεν υπάρχει επιλογή να κλειδώνει σε 3g only με 4.4 στα 164 δολλάρια (με την έπτωση των 5 δολλ) είναι η καλύτερη τιμή που βρίσκω; http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c_p/meri10254.htm νομίζω χρεώνει 8$ μεταφορικά και τα 5$ δεν ξέρω κατά το πόσο εύκολα στα δίνει Edited September 3, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δεν υπάρχει χωρίς 4g αλλά με καινούργιο επεξεργαστή και 3G στα 900? Η βγάλανε νέα φουρνιά με 6582 και 3G στα 900? http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-smartphone-white.html Και όταν λες δεν απενεργοποιείτε το 4G τι εννοείς δεν παίζει να το βάλεις 2g only η 3g only Η επιλογή λειπει γενικότερα σε οτι brand με 4G και να επιλέξουμε η μόνο στο honor όπως γίνετε τώρα που δεν υπάρχει επιλογή να κλειδώνει σε 3g only με 4.4 νομίζω χρεώνει 8$ μεταφορικά και τα 5$ δεν ξέρω κατά το πόσο εύκολα στα δίνει τα μεταφορικά είναι δωρεάν, τα 5 δολλάρια τα δίνει σίγουρα, όπως και τρέχει αυτή τη στιγμή κωδικό με 3% έκπτωση (το ίδιο είναι σε αυτό το ποσό). Το μαγαζί είναι από τα πιο αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ρε παιδιά το ''support DLNA'' τι σημαίνει και πως το δουλεύουμε; Κάτι σχετικό στα μενού δεν βλέπω. Είμαι με 4.4.2 και 4.9.1. Και κάτι άλλο, οι ''επιλογές για προγραμματιστές'' γιατί δεν εμφανίζονται στο μενού ενώ πριν μου εμφανίζονταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Τα εχω μπλεξει με τις ROM.. Η 143 δεν ειναι η τελευταια official? Γιατι στο needROM βλεπω μια official 148 με release date 30/8? Απο το κινητο ΟΤΑ δεν βρισκει την 148 για να την περασει,δεν ειναι πλεον διαθεσιμη? Θα παει κατευθειαν σε Kit Kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδια το τηλέφωνο είναι καλό ή βγάζει προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Update από Multilanguage custom σε οποιαδήποτε official Περνάμε το φάκελο dload με το αρχείο update.app Απενεργοποιούμε το τηλέφωνο Πατάμε μαζί Power On, Vol+ & Vol- Ξεκινάει αυτόματα η εγκατάσταση Πιο απλό δεν γίνεται. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Update από Multilanguage custom σε οποιαδήποτε official Περνάμε το φάκελο dload με το αρχείο update.app Απενεργοποιούμε το τηλέφωνο Πατάμε μαζί Power On, Vol+ & Vol- Ξεκινάει αυτόματα η εγκατάσταση Πιο απλό δεν γίνεται. Ετσι.- Ειναι η Β μέθοδος στο ποστ #365 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ρε παιδιά το ''support DLNA'' τι σημαίνει και πως το δουλεύουμε; Κάτι σχετικό στα μενού δεν βλέπω. Είμαι με 4.4.2 και 4.9.1. Και κάτι άλλο, οι ''επιλογές για προγραμματιστές'' γιατί δεν εμφανίζονται στο μενού ενώ πριν μου εμφανίζονταν; [ATTACH]49344[/ATTACH] πάτα εκεί πολλές φορές και θα επανέλθει το μενού για προγραμματιστές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 [ATTACH]49344[/ATTACH] πάτα εκεί πολλές φορές και θα επανέλθει το μενού για προγραμματιστές.... Σ ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Πάταγα πολλές φορές αλλά εκεί που λέει ''Έκδοση Android''. Σ ευχαριστώ και πάλι. Για το πρώτο ερώτημα μήπως γνωρίζεις τίποτα, ή κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) στα 164 δολλάρια (με την έπτωση των 5 δολλ) είναι η καλύτερη τιμή που βρίσκω; http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c_p/meri10254.htm τα μεταφορικά είναι δωρεάν, τα 5 δολλάρια τα δίνει σίγουρα, όπως και τρέχει αυτή τη στιγμή κωδικό με 3% έκπτωση (το ίδιο είναι σε αυτό το ποσό). Το μαγαζί είναι από τα πιο αξιόπιστα. Την επιλογή free την εχει οκ .. αλλα την επιλέγουμε? Αν και για αυτό το ποσό θεωρώ αδύνατο να μην εχει tracking ακόμα και με το free.. [ATTACH]49346[/ATTACH] Μήπως είναι ο ίδιος τρόπος αποστολής με singapοre post και προσπαθεί να βγάλει και από εκεί? off topic Πάντως περισσότερο αξιόπιστο θεωρείτε για εμένα το vickmall...αν και προσπαθώ να πάρω απο εκεί το honor 3x στα 250$ δηλαδή στην τιμή του merimobiles (με μεταφορικά singapοre και χωρίς κουπόνι) και δεν το δίνουν ακόμα και με 2 κομμάτια που ζητάω. Με τα free μεταφορικά και με το κουπόνι πάει κάπου στα 231 αλλά δεν μου κάθετε καλα το merimobiles Edited September 3, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ετσι.- Ειναι η Β μέθοδος στο ποστ #365 Εγώ κοιτούσα μόνο τον Α :lol::lol: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts