pokopiko83 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 to gloves mode --- πού είναι ? δεν το βρίσκω με τπτ. β143 εχω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 to gloves mode --- πού είναι ? δεν το βρίσκω με τπτ. β143 εχω . Να μια πολύ καλή ερώτηση. Η καλύτερη εδώ και καιρό. Και φυσικά πολύ χρήσιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Να μια πολύ καλή ερώτηση. Η καλύτερη εδώ και καιρό. Και φυσικά πολύ χρήσιμη! to gloves mode --- πού είναι ? δεν το βρίσκω με τπτ. β143 εχω . νομίζω παλιά υπήρχε όντως; τώρα και εγώ με κιτκατ δεν την βλέπω την ρύθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 βγήκε η 4.9.1 κιτκατ.δεν την εδώ κατεβάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα. Είμαι νέος στο γκρουπ μια και παράγγειλα το συγκεκριμένο τηλ από κίνα , στην συνέχεια έμαθα για το γκρουπ και προβληματίστηκα λίγο. Πήρα το παρακάτω τηλ http://www.aliexpress.com/item/Original-HUAWEI-Honor-3C-WCDMA-2GB-RAM-5-0-IPS-MTK6592-Octa-Core-Mobile-Phone-16GB/2024637736.html με βάση αυτά που διάβασα στο φόρουμ φοβάμαι ότι θα μου έρθει κλώνος και θα θέλει πρόσθετες ρυθμίσεις κλπ. Έχουν βάση οι ανησυχίες μου; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Σίγουρα είναι κλώνος το 3C έρχεται με τον 6582 και όχι με 6592 όπως επίσης έχει και 720p οθόνη και όχι 1080p... Άσε που και στις φωτογραφίες που δείχνει αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το 3C Edited September 1, 2014 by dkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 βγήκε η 4.9.1 κιτκατ.δεν την εδώ κατεβάσει ακόμα. Πόσο θα ήθελα να ξέρω τι γράφουν αυτά τα κινέζικα ρε γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ευτυχης κατοχος του εν λογω κινητου εδω και μερικες ημερες με την original ROM απο vickmall Εξαιρετικο σε σχεδον ολους τους τομεις. Αναβαθμιση σε 143 μεσω ΟΤΑ και πραγματικα δεν εχω δει πιο αlagαριστο μηχανακι! Παρολο που διαβασα σχεδον ολο το θρεντ προσπαθησα και με vRoot,Rootgenius σε 7αρια και 8αρια αλλα τζιφος και παλι τζιφος. Ξεχναω κατι (εννοειται debug mode)? Επισης,οι φωτογραφιες του μου φαινονται λιγο μουντες - εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 4.9.1 (Developers, Full version, 774Mb) Change log Main changes Added delete your browser address bar menu settings search engine in the "360 search" option Added changed from the default search engine "Baidu" to "Horse of God" Optimization SMS add attachment icon is too small Repair radio playback after the alarm, Radio suspended After repairing the phone connected to the computer USB shared network open and then close the emergence restart Repair open FM, wait station search after the success of pull-down status bar icon to the right of the radio icon is not displayed heard Band information Sliding screen repair cycle time, if it is fixed wallpaper, desktop wallpaper will automatically slide updated list of each module [browser] Added advanced browser settings menu item to set the address bar search engine in the "360 search" option added to change the default search engine to delete from "Baidu" to "Horse of God" [system] Optimization SMS add attachment icon is too small After repairing the phone connected to the computer USB shared network open and then close the emergence restart [Radio] Repair radio playback after the alarm, Radio suspended Repair open FM, wait station search after the success of pull-down status bar icon to the right of the radio icon is not displayed heard Band information [Desktop] When the repair cycle sliding screen, if it is fixed wallpaper, desktop wallpaper automatically slide Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 μια βοηθεια απο οποιον ξερει,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,απο τοτε καθε φορα που με καλουν εχω μια συνεχομενη δονηση που δεν σταματα,αυτο δεν το ειχα πριν,τι μπορω να κανω>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 μια βοηθεια απο οποιον ξερει,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,απο τοτε καθε φορα που με καλουν εχω μια συνεχομενη δονηση που δεν σταματα,αυτο δεν το ειχα πριν,τι μπορω να κανω>?μου κανει εντυπωση.αυτο το bug υπηρχε στις ρομ καποιων καταστηματων απο κινα .με τις επισημες ρομ εδειξε να εξαφανιζεται!για ξανα κανε επαναφορα αλλα ΜΗΝ επαναφερεις back up ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!κανε καθαρη εγκατασταση ολων των εφαρμογων απο την αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) μου κανει εντυπωση.αυτο το bug υπηρχε στις ρομ καποιων καταστηματων απο κινα .με τις επισημες ρομ εδειξε να εξαφανιζεται!για ξανα κανε επαναφορα αλλα ΜΗΝ επαναφερεις back up ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!κανε καθαρη εγκατασταση ολων των εφαρμογων απο την αρχη! πως γινεται αυτο>?εκανα παλι επαναφορα,δεν εχει αλλη επιλογη,συνεχιζει να το κανει,πως γινεται καθαρη εγκατασταση>?Επισης ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος σε σχεση ,με πριν yπαρχει λυση?διοτι ρομδενξερω να αλλαζω και αυτη η συνεχομενη δονηση ειναι ανυποφορη Edited September 2, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 πως γινεται αυτο>?εκανα παλι επαναφορα,δεν εχει αλλη επιλογη,συνεχιζει να το κανει,πως γινεται καθαρη εγκατασταση>?Επισης ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος σε σχεση ,με πριν yπαρχει λυση?διοτι ρομδενξερω να αλλαζω και αυτη η συνεχομενη δονηση ειναι ανυποφορη υποψιάζομαι ότι είσαι με την πειραγμένη από τα μαγαζιά. οποτε θα πρέπει να γυρίσεις σε official υποχρεωτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ειναι ευκολο αυτο για καποιον που δεν ξερει ?πως αλλαζει η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 αυτό για το πως θα κάνεις εγκατάσταση Ειναι δική σας ευθύνη να πάρετε backup ότι χρειάζεστε, με όποιον τρόπο κρίνετε! Επίσης, η Huawei συστήνει η μπαταρια (πριν την έναρξη της διαδικασίας) να είναι ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ τουλάχιστον στο 20% (εγώ θα έλεγα 50%...) Κατεβάζουμε την κατάλληλη ROM (απο HUAWEI or NeedRom ή άλλο σημείο που εμπιστέυεστε!) Αποσυμπιέζουμε το αρχείο που κατεβάσαμε και ρίχνουμε το φάκελο dload (με το περιεχόμενο του UPLOAD.APP) στην κάρτα SD (χύμα, formatted σε FAT32) - συνήθως μέγεθος κοντά στα 800Mb Εδώ, έχουμε ΔΥΟ επιλογές/"δρόμους": Α. Στο (αποσυνδεδεμένο από PC) τηλέφωνο επιλέγουμε Settings > Storage > Software Update > SD card Upgrade (μπορεί να είναι και Settings > About phone > System update > Update via SD Card) (θα επιβεβαιώσω την ακριβη διαδρομή μετά την παραλαβή, πάντως είναι κάτι σε System Software Update / Local Update) Το τηλέφωνο επαν-εκκινεί και ξεκινά την διαδικασία αναβάθμισης ή Β. Με το τηλέφωνο ΣΒΗΣΤΟ (αφαιρέστε και επανα-τοποθετήστε την μπαταρια), το VOL UP και DOWN πατημένο, παταμε POWER και μόλις εμφανιστεί το logo Huawei αφήνουμε το power (VOL + και - εξακολουθουν πατημένα) μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη του CWM. Εκεί, η διαδικασία ξεκινά αυτόματα και διαρκεί περίπου 3 λεπτά. Root και άλλα χρήσιμα Links, στο ποστ #277 και εδώ είναι η official rom Β143 http://www.emui.com/nsp/geturl.php?path=H30-U10_EMUI_2.0_V100R001CHNC00B143.zip&rid=528 μετά θα σου κάνει αυτόματα update σε B148 έτσι θα χάσεις to store του google οπότε θα πρέπει να το εγκαταστήσεις μέσο του κινεζικού store μετά από ερώτηση συμφορουμιτη για το πώς βάζουμε play store κλπ ανεβάζω τα βήματα! στην τελευταία φωτο δεξιά στα κυκλακια επειδή τις έχω κατεβάσει τις εφαρμογές εμένα λέει κάτι κινέζικα.σε όσους δεν τις έχουν δείχνει ένα βελάκι για να τις κατεβάσουν [ATTACH]48714[/ATTACH][ATTACH]48715[/ATTACH][ATTACH]48716[/ATTACH][ATTACH]48717[/ATTACH][ATTACH]48718[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) χιλια ευχαριστω,γολγοθας μου φαινεται αυτο ολο. και εδώ είναι η official rom Β143 http://www.emui.com/nsp/ge...43.zip&rid=528 μετά θα σου κάνει αυτόματα update σε B148 Αυτο το αρχειο το κατεβασα αλλα ειναι αδειο λεει,δεν ανοιγει Edited September 2, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 κανονικά θέλει καμιά ωρίτσα για να κατέβει. μήπως σταμάτησε στη μέση πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δοκιμάστε με τον Free Download Manager. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) κανονικά θέλει καμιά ωρίτσα για να κατέβει. μήπως σταμάτησε στη μέση πουθενά? Οχι,και η σελιδα ειναι κενη τωρα Tελικα το κατεβασα το αρχειο,,θα κανω μια δοκιμη,αν τα καταφερω μια χαρα θα ειναι. Edited September 2, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 παιδιά παρότι έχω εδώ και καιρό κιτκατ με τον solid explorer μπορούσα και πείραζα, έσβηνα π.χ. αρχεία στην κάρτα μνήμης.τώρα με την τελευταία έκδοση του και λέει έκανε και λόγω της Google δεν επιτρέπεται να πειράξω αρχεία στην κάρτα μνήμης αν δεν βάλω κάποιο fix από το play store! τώρα τί κάνω; του έστειλα βέβαια email να μου στείλει την προηγούμενη έκδοση αλλά η ερώτηση μου είναι εφόσον με κιτκατ η Google δεν επιτρέπει σε εφαρμογές να γράφουν στην κάρτα μνήμης εμείς στο κινητό μας πως μπορούσαμε μέχρι τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Αφου ευχαριστησω οσους μεχρι τωρα βοηθησαν ανακοινωνω οτι¨: Περασα την ρομ,ευκολο ηταν τελικα,αυριο θα εχω ξεχασει πως το εκανα,εχει ελληνικα,δεν ξερω ποιες εφαρμογες κινεζικες να σβησω,το ρουταρα αλλα το root checker λεει οτι δεν ρουταριστηκε παρα οτι το vroot εγραψε οκ,κατι λαθος εκανα εδω,τι να κανω?Α κατεβασα και google play klp. Με το ρουταρισμα τωρα τι να κανω? EDIT Προσπαθησα 2η φορα λεει οκ αλλα τιποτα,εν τω μεταξυ κατι κινεζικα πεταγονται ζητωντας μου να συμφωνησω η οχι σε κατι που δεν κερω τι....ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ Edited September 2, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solidx Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κάποιος που έχει το τηλέφωνο και είναι ROOT, ας μου πει άμα στο system/app έχει την εφαρμογή GoogleLoginService.apk :happy: Ευχαριστώ. Καλησπέρα είμαι root, kit kat 4.4.2 4.9.1, στο system/app δεν υπάρχει αυτή η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπέρα είμαι root, kit kat 4.4.2 4.9.1, στο system/app δεν υπάρχει αυτή η εφαρμογή. Ίσως αυτό φταίει που δεν υπάρχει επιλογή στους λογαριασμούς για προσθήκη Google Account. Άμα θέλεις πρόσθεσε το με δική σου ευθύνη και πες μας τα αποτελέσματα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 3η φορα προσπαθεια ρουταρισματος,πληρης αποτυχια,υπαρχει καποιο αντιβαιρους κινεζικο που ισως εμποδιζει το ρουταρισμα? Επισης απο ολες αυτες τις εφαρμογες ποιες πρεπει να κρατησω. Ελακαι ειμαιπλεον στο τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 3η φορα προσπαθεια ρουταρισματος,πληρης αποτυχια,υπαρχει καποιο αντιβαιρους κινεζικο που ισως εμποδιζει το ρουταρισμα? Επισης απο ολες αυτες τις εφαρμογες ποιες πρεπει να κρατησω. Ελακαι ειμαιπλεον στο τελος. Το Rootchecker δεν θα σου δείξει πότε το εικονίδιο της επιτυχίας άμα δεν διαγράψεις ένα συγκεκριμένο αρχείο. Διάβασε προηγούμενες σελίδες. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts