Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση μαν.Τωρα βλεπω και μια αλλη ρομ που λεει οτι εχει ολες τις γλωσσες και play store ειναι και root.Αυτη η εκδοση δεν λεει κατι σωστα?

Δεν γνωριζω σιγουρα ποια rom ειναι αυτη. Πιθανον να ειναι η kitkat για developers στην οποια περασαν το play και τη ρουταρανε. Εγω θα επαιρνα οπως σου ειπα την english version. Αλλωστε δεν αξιζει να πληρωσεις παραπανω για κατι που μπορεις να το κανεις σε 1 λεπτο.

εμένα μου ήρθε με β141 αν κάνω οn line system update σε ποια θα με παει? οι εφαρμογές που έχω θα παραμείνουν?

Στην τελευταια official, την B148, η οποια εχει και ελληνικα. Οχι, αν κανεις online update δεν χανεις κατι. Αν θες μπορεις να παρεις ενα backup emails, apps κλπ με το app της huawei, ειναι προεγκατεστημενη στο κινητο.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν γνωριζω σιγουρα ποια rom ειναι αυτη. Πιθανον να ειναι η kitkat για developers στην οποια περασαν το play και τη ρουταρανε. Εγω θα επαιρνα οπως σου ειπα την english version. Αλλωστε δεν αξιζει να πληρωσεις παραπανω για κατι που μπορεις να το κανεις σε 1 λεπτο.

Στην τελευταια official, την B148, η οποια εχει και ελληνικα. Οχι, αν κανεις online update δεν χανεις κατι. Αν θες μπορεις να παρεις ενα backup emails, apps κλπ με το app της huawei, ειναι προεγκατεστημενη στο κινητο.

Ευχαριστω φιλε ,μολις εκανα την αγορα ;)

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Κάποιος που έχει το τηλέφωνο και είναι ROOT, ας μου πει άμα στο system/app έχει την εφαρμογή GoogleLoginService.apk :happy: Ευχαριστώ.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπέρα. Ψάχνω για ένα οικονομικό δίκαρτο και έχω βρει αυτό

http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c-lte-4g-5-inch-2gb-ram-16gb-rom-smartphone_p/meri10209.htm

Αξίζει πιστεύετε; Το θέλω κυρίως για ιντερνετ, δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια.

Ξεκίνησα να διαβάζω και τις προηγούμενες σελίδες, αλλά βρήκα λίγο ''δύσκολες'' τις αναλύσεις για το επίπεδο γνώσεων που έχω :)

Επίσης, λέω να τους πω να μου βάλουν και το Google play αυτοί.

Ευχαριστώ.

Ξαναεφτιαξε το Youtube με το 5.9.4.9 και κινητό 4.8.20

ΧΧΧμμμμ... εμένα δε μου έχει έρθει αυτή η έκδοση. Την 5.9.0.13 έχω, ενω είμαι με 4.8.20. Κάποιος άλλος να επιβεβαιώσει?

ΧΧΧμμμμ... εμένα δε μου έχει έρθει αυτή η έκδοση. Την 5.9.0.13 έχω, ενω είμαι με 4.8.20. Κάποιος άλλος να επιβεβαιώσει?

Μια απο τα ιδια κ για μενα με 4.8.20..

Απο το κινέζικο app center μου ηρθε. Το Google play βγάζει ακόμα την 5.9.0.13

Ενα honor 3c+ που υπαρχει στο aliexpress τι εστι;ειναι οντως octacore;το πηρε ο πατερας μου 80 € και βγαζει antutu 38000.Αυριο θα το δω απο κοντα.

υπάρχει ρύθμιση για να μην γίνονται αυτομάτως αναβάθμιση εφαρμογών μέσω κινεζικού μάρκετ; ρωτάω γιατί ο dolphin αναβαθμίστηκε στην 11..... beta παρότι μέσα από το μενού του έχω κλείσει τις αναβαθμίσεις.

Ενα honor 3c+ που υπαρχει στο aliexpress τι εστι;ειναι οντως octacore;το πηρε ο πατερας μου 80 € και βγαζει antutu 38000.Αυριο θα το δω απο κοντα.

Κλωνος ειναι.

Και πώς τα ξεχωρίζεις;

Ψάχνω και εγώ για Honor 3c...

Το 3C βγαίνει μόνο με HiSilicon Kirin 910 και 4G και MTK 6592 με 3G. Οτιδήποτε άλλο είναι κλώνος.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το 3C βγαίνει μόνο με HiSilicon Kirin 910 και 4G και MTK 6592 με 3G. Οτιδήποτε άλλο είναι κλώνος.

Το ξέρω αυτό, όμως λένε σίγουρα την αλήθεια;Αυτό με προβληματίζει.

Βλέπω βέβαια και τις κριτικές, απλώς με έχει βάλει σε σκέψεις μία κριτική στο σκρουτζ, ότι λένε ψέματα για το μέγεθος της μπαταρίας κλπ. Και επαιδή λεω να το πάρω από εξωτερικό, ψιλοφοβάμαι γιατί δεν έχω ξαναγοράσει κινέζικο! :)

Η αντιπροσωπεία της Huawei είναι εξυπηρετική; Δε θα έχω θέμα αν το πάρω από εξωτερικό, σωστά;

Το ξέρω αυτό, όμως λένε σίγουρα την αλήθεια;Αυτό με προβληματίζει.

Βλέπω βέβαια και τις κριτικές, απλώς με έχει βάλει σε σκέψεις μία κριτική στο σκρουτζ, ότι λένε ψέματα για το μέγεθος της μπαταρίας κλπ. Και επαιδή λεω να το πάρω από εξωτερικό, ψιλοφοβάμαι γιατί δεν έχω ξαναγοράσει κινέζικο! :)

Η αντιπροσωπεία της Huawei είναι εξυπηρετική; Δε θα έχω θέμα αν το πάρω από εξωτερικό, σωστά;

Πριν αγοράσεις απο τη Κίνα διάβασε και μάθε επιπλέον λεπτομέρεις. Η Huawei δεν σε καλύπτει εδώ πέρα με κανένα τρόπο.

Δεν πρέπει να είσαι root και να έχεις αφαιρέσει το αρχείο που δεν επιτρέπει κάποιες αλλαγές; το έχεις κάνει το 2ο; ψάξε το τοπικ.

Χμμμμ, το έκανα αυτό που λες, αλλά πάλι τα ίδια. Κολλάει.

Edit: Μετά από restart, από ότι φαίνεται λειτουργεί σωστά!

Edited by asourmelis

Με 148 δοκιμάζω να μπω στο service menu με αυτό τον κωδικο *#*#4636#*#* που εχει αναφερθει παλιότερα αλλά δεν μπαίνει.

Με το που πατήσω το τελευταίο ψηφίο απλά δεν κανει τιποτα.

Πως μπορώ να μπω στο μενού αυτό ?

Edited by drdedus

Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να αλλάξω το dpi της συσκευής; Εφαρμογές όπως dpi changer δεν δουλεύουν

Χμμμμ, το έκανα αυτό που λες, αλλά πάλι τα ίδια. Κολλάει.

Edit: Μετά από restart, από ότι φαίνεται λειτουργεί σωστά!

προφανως εισαι ο ιδιος ανθρωπος αλλα τι ακριβως κανει η αλλαγη του dpi?

Τελικά το αλλαξα το dpi . Για όσους θέλουν και γνωρίζουν η εφαρμογή λέγεται resolution changer .Με οποιαδήποτε αλλη εφαρμογή δεν γινόταν τίποτα.

προφανως εισαι ο ιδιος ανθρωπος αλλα τι ακριβως κανει η αλλαγη του dpi?

Γιατί κάποιος να μπαίνει με διαφορετικους λογαριασμούς? Εγώ αναφερόμουν στο θέμα του Youtube που ανέφερε κάποιος νωρίτερα. Το οποίο παρεπιπτωντος μετά από εκτενέστερη χρήση δεν διορθώθηκε με την τελευταία έκδοση του. Από ότι παρατηρώ, μετά από restart δουλεύει μια χαρά χωρίς κολλήματα, όμως μετά από χρήση, Internet, games, κλήσεις κλπ. βλέπω ότι μετά το 1' με 1:30" κολλάει και παίζει μόνο ήχος ενώ η εικόνα παγώνει.

παιδια εχω το εξης θεμα..παρηγγειλα πριν κανενα μηνα huawei honor 3c απο minideals

γενικα πολυ καλες εντυπωσεις αλλα : οταν εχω μια επαφη αποθηκευμενη με το κωδικο +30 μπροστα την αναγνωριζει οταν γινεται κληση αλλα δεν την αναγνωριζει στα μηνυματα

οταν την εχω αποθηκευμενη χωρις το κωδικο + 30 μπροστα...την αναγνωριζει στα μηνυματα αλλα οχι στις κλησεις

καμια ιδεα?

παιδια εχω το εξης θεμα..παρηγγειλα πριν κανενα μηνα huawei honor 3c απο minideals

γενικα πολυ καλες εντυπωσεις αλλα : οταν εχω μια επαφη αποθηκευμενη με το κωδικο +30 μπροστα την αναγνωριζει οταν γινεται κληση αλλα δεν την αναγνωριζει στα μηνυματα

οταν την εχω αποθηκευμενη χωρις το κωδικο + 30 μπροστα...την αναγνωριζει στα μηνυματα αλλα οχι στις κλησεις

καμια ιδεα?

Περιεργο αυτο. Τι συνδεση εχεις? Μηπως εχες αλλη συνδεση για μηνυματα και αλλη για ομιλια? Στην περιπτωση αυτη ισως χρειαστει να αποθηκευσεις τις επαφες και με το +30 και χωρις το +30.

Περιεργο αυτο. Τι συνδεση εχεις? Μηπως εχες αλλη συνδεση για μηνυματα και αλλη για ομιλια? Στην περιπτωση αυτη ισως χρειαστει να αποθηκευσεις τις επαφες και με το +30 και χωρις το +30.

καρτοκινητο cosmote...μια συνδεση και για μηνυματα και για ομιλια..

οντως αν αποθηκευσω τις επαφες μου και με το +30 και χωρις θα μου αναγνωριζει και στα μηνυματα και στις κλησεις...απλα μηπως υπαρχει κατι πιο απλο να κανω?

κανενας αλλος π χει παραγγειλει απο minideal ειχε τετοιο θεμα?

[ATTACH]49233[/ATTACH] ξέρει κανένας αυτή η Google εφαρμογή ποια είναι; το εικονίδιο παραπέμπει σε μηνύματα αλλά το χρώμα είναι μπλε;