fuorigioco1981 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Εγώ με κοσμοτε what's up δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δίνω κανονικά σε άλλα κινητά. με ποια ρομ είσαι; σε ποια θεση εχεις την σιμ? Edited August 26, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Στο post 6 λεει πως να κανουμε root χωρις το vroot http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54603787&postcount=6 Running Live Recovery: Use TWRP without flashing the recovery to device Using Custom Recovery: Root & Install SuperSU with TWRP (You can use Live Recovery if you do not have custom recovery installed.) Το έχει δοκιμάσει κάποιος ? Πρέπει να προσέξουμε κάτι ? Αλλάζει κάτι τώρα με την B147 ? Για να πάρουμε Online updates αργότερα πρέπει να το κάνουμε unroot, έχει unroot η temp unroot το SU , γενικότερα τι διαδικασία για να πάρουμε online updates ? Edited August 26, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 επιβεβαιώνω το πρόβλημα με τις επαφές και το πως διορθώνεται (με τον πρώτο τρόπο τουλάχιστον) αλλα δυστυχώς χάνεις το call log σου έτσι :( με έβαλε σε υποψίες το νέο πρόβλημα. οποτε δοκίμασα και έβγαλα από μια επαφή μου το +30 και κάλεσα. Έφτιαξε το πρόβλημα με την αναγνώριση έχουν δεν έχουν +30 και σε wind που είναι με +30 και σε κοσμοτέ που είναι χωρίς :w00t::w00t::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 με έβαλε σε υποψίες το νέο πρόβλημα. οποτε δοκίμασα και έβγαλα από μια επαφή μου το +30 και κάλεσα. Έφτιαξε το πρόβλημα με την αναγνώριση έχουν δεν έχουν +30 και σε wind που είναι με +30 και σε κοσμοτέ που είναι χωρίς :w00t::w00t::up: δεν έχει φτιάξει νομίζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 έβαλες 147 και δεν στο δείχνει? γιατί θυμάμαι ότι έχεις kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) έβαλες 147 και δεν στο δείχνει? γιατί θυμάμαι ότι έχεις kitkat λες να έφτιαξε στην 147 μόνο; στην κιτκατ δεν έχει φτιάξει να πάρει! ΠΩΣ κάλεσες όμως; πατώντας ένα ένα τα ψηφία και μετά το πράσινο πλήκτρο κλήσης η ένα ένα τα ψηφία και μετά την ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΗ επαφή από την οποία όμως έχεις βγάλει το 30 όπως είπες; Edited August 26, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 όπως και να καλέσεις όπως και να σε καλέσουνε έφτιαξε. περίμενε το επόμενο της kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 επιβεβαιώνω το πρόβλημα με τις επαφές και το πως διορθώνεται (με τον πρώτο τρόπο τουλάχιστον) αλλα δυστυχώς χάνεις το call log σου έτσι :( Δεν ειχα καποιο προβλημα με το call log. Ισως γιατι πρωτα ειχα δοκιμασει το δευτερο τροπο πρωτα και μετα τον πρωτο. Στο post 6 λεει πως να κανουμε root χωρις το vroot http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54603787&postcount=6 Running Live Recovery: Use TWRP without flashing the recovery to device Using Custom Recovery: Root & Install SuperSU with TWRP (You can use Live Recovery if you do not have custom recovery installed.) Το έχει δοκιμάσει κάποιος ? Πρέπει να προσέξουμε κάτι ? Αλλάζει κάτι τώρα με την B147 ? Για να πάρουμε Online updates αργότερα πρέπει να το κάνουμε unroot, έχει unroot η temp unroot το SU , γενικότερα τι διαδικασία για να πάρουμε online updates ? Δοκιμασες το vroot το κινεζικο version? Συνηθως ειναι πιο ενημερωμενο απο το αγγλικο version και μπορεις μετα να το κανεις unroot. Αν το δοκιμασεις ενημερωσε. Αν δεν δουλεψει, οταν εχω λιγο χρονο σκεφτομαι να δοκιμασω το live recovery, δεν βλεπω το λογο μην δουλεψει. Το μονο που προβληματιζει ειναι οτι εχω την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα ερθει η επισημη kitkat. Για να παρεις μετα online updates δεν πρεπει να εισαι root, οποτε στη χειροτερη θα χρειαστει clean install, πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να στηθει το κινητο απο την αρχη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς μετά την 4.8.20 ότι η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα? Ή είναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) με έβαλε σε υποψίες το νέο πρόβλημα. οποτε δοκίμασα και έβγαλα από μια επαφή μου το +30 και κάλεσα. Έφτιαξε το πρόβλημα με την αναγνώριση έχουν δεν έχουν +30 και σε wind που είναι με +30 και σε κοσμοτέ που είναι χωρίς :w00t::w00t::up: Επιβεβαιωνω και εγω με το +30, δεν χρειαζεται πλεον με vodafone. Τα 2 κινεζικα γραμματα κατω απο το ονομα ομως συνεχιζουν να εμφανιζονται οταν σε καλουν. Ισχυει και σε εσενα? Οταν καλεις ομως χωρις +30 σε κινητο γραφει Greece και σε σταθερο την πολη. Με τον stock browser εχει βρει καποιος καποια λυση πως να αλλαξει το home page και να μπει πχ αρχικη σελιδα η google? Η με καποιο τροπο να φυγουν τα κινεζικα sites που ειναι αποθηκευμενα. Στα παιδια που εχουν kitkat ο stock browser εχει αλλαξει? Μηπως η Β147 και η kitkat εχουν πλεον τον ιδιο stock browser? Edited August 26, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Επιβεβαιωνω και εγω με το +30, δεν χρειαζεται πλεον με vodafone. Τα 2 κινεζικα γραμματα κατω απο το ονομα ομως συνεχιζουν να εμφανιζονται οταν σε καλουν. Ισχυει και σε εσενα? Οταν καλεις ομως χωρις +30 σε κινητο γραφει Greece και σε σταθερο την πολη. Με τον stock browser εχει βρει καποιος καποια λυση πως να αλλαξει το home page και να μπει πχ αρχικη σελιδα η google? Στα παιδια που εχουν kitkat ο stock browser εχει αλλαξει? Μηπως η Β147 και η kitkat εχουν πλεον τον ιδιο stock browser? εγώ με κιτκατ δεν έχω κινέζικα γράμματα κάτω από το όνομα στην κληση αλλά δεν αναγνωρίζει όνομα εάν δεν έχει το 30 . [ATTACH]48977[/ATTACH] στις ρυθμίσεις του browser κοίταξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δοκιμασες το vroot το κινεζικο version? Συνηθως ειναι πιο ενημερωμενο απο το αγγλικο version και μπορεις μετα να το κανεις unroot. Αν το δοκιμασεις ενημερωσε. Αν δεν δουλεψει, οταν εχω λιγο χρονο σκεφτομαι να δοκιμασω το live recovery, δεν βλεπω το λογο μην δουλεψει. Το μονο που προβληματιζει ειναι οτι εχω την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα ερθει η επισημη kitkat. Για να παρεις μετα online updates δεν πρεπει να εισαι root, οποτε στη χειροτερη θα χρειαστει clean install, πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να στηθει το κινητο απο την αρχη. Να σου πω την αλήθεια δοκίμασα μονο το αγγλικό αλλα θα προτιμούσα να βρω τρόπο χωρίς το vroot δεν μου εχει καθίσει καλά. Δεν θυμάμαι αλλά σε κάποιο αλλο κινητό νομίζω ειχα μια επιλογή unroot η ακόμα temporary unroot γι'αυτό σκέφτομαι μήπως και μπορούμε να γλυτώσουμε το clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) εγώ με κιτκατ δεν έχω κινέζικα γράμματα κάτω από το όνομα στην κληση αλλά δεν αναγνωρίζει όνομα εάν δεν έχει το 30 . [ATTACH]48977[/ATTACH] στις ρυθμίσεις του browser κοίταξε Ειναι διαφορετικος ο browser, δεν εχει επιλογη για αρχικη σελιδα στις ρυθμισεις και μολις ανοιγει η αρχικη σελιδα ειναι αυτη [ATTACH]48978[/ATTACH] Να μπορουσα να σβησω τουλαχιστον τα κινεζικα sites που εχει αποθηκευμενα. Edited August 26, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Στο post 6 λεει πως να κανουμε root χωρις το vroot http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54603787&postcount=6 Running Live Recovery: Use TWRP without flashing the recovery to device Using Custom Recovery: Root & Install SuperSU with TWRP (You can use Live Recovery if you do not have custom recovery installed.) Το έχει δοκιμάσει κάποιος ? Πρέπει να προσέξουμε κάτι ? Αλλάζει κάτι τώρα με την B147 ? Για να πάρουμε Online updates αργότερα πρέπει να το κάνουμε unroot, έχει unroot η temp unroot το SU , γενικότερα τι διαδικασία για να πάρουμε online updates ? Αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώ στις τελευταίες αναβαθμίσεις και είναι πολύ εύκολη και σίγουρη. Απλά, προσεχτικά τα βήματα που περιγράφει και σε 2 λεπτά είσαι root. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ειναι διαφορετικος ο browser, δεν εχει επιλογη για αρχικη σελιδα στις ρυθμισεις και μολις ανοιγει η αρχικη σελιδα ειναι αυτη [ATTACH]48978[/ATTACH] Να μπορουσα να σβησω τουλαχιστον τα κινεζικα sites που εχει αποθηκευμενα. εμένα τέτοιον browser δεν έχει! ούτε με τον μαμά launcher ούτε με τον Νόβα! πιο είναι το εικονίδιο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μονο εμενα το κανει η και σε αλλους , Δεν μου βγαζει την συσκευη για να κανω εγκατασταση εφαρμογες απο το playstore απο τον υπολογιστη και να εγκατασταθουν αυτοματα οταν συνδεθει με wifi το κινητο ver 4.8.1 Βεβαια η συσκευη ειναι στην λιστα με τις Υποστηριζόμενες συσκευές https://support.google.com/googleplay/answer/1727131?hl=el#1727131 Υπαρχει περιπτωση να φταιει η κιτκατ dev? Εγω με το που το πηρα του εβαλα κατευθιαν την κιτκατ 4.8.1 Δεν μπηκα με την ρομ στο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 εμένα τέτοιον browser δεν έχει! ούτε με τον μαμά launcher ούτε με τον Νόβα! πιο είναι το εικονίδιο του; Το εικονιο ειναι το ιδιο με πριν, δεν παιζει ρολο. Ειναι τελικα αλλος ο stock browser απο αυτον της kitkat. Απο οσο καταλαβαινω απο το screenshot που εβαλες, εχεις τον παλιο stock browser που ειχα με την B143. Μου φαινεται παντως περιεργο να εχει παρει αναβαθμιση ο browser στην B147 και η kitkat να εχει τον παλιο browser. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Το εικονιο ειναι το ιδιο με πριν, δεν παιζει ρολο. Ειναι τελικα αλλος ο stock browser απο αυτον της kitkat. Απο οσο καταλαβαινω απο το screenshot που εβαλες, εχεις τον παλιο stock browser που ειχα με την B143. Μου φαινεται παντως περιεργο να εχει παρει αναβαθμιση ο browser στην B147 και η kitkat να εχει τον παλιο browser. δεν ξέρω έχω μπερδευτεί με τι είναι κιτκατ και τι όχι! Μόλις βγει η επίσημη κιτκατ θα του κάνω ένα hard reset για να μάθει χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Στο post 6 λεει πως να κανουμε root χωρις το vroot http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54603787&postcount=6 Running Live Recovery: Use TWRP without flashing the recovery to device Using Custom Recovery: Root & Install SuperSU with TWRP (You can use Live Recovery if you do not have custom recovery installed.) Το έχει δοκιμάσει κάποιος ? Πρέπει να προσέξουμε κάτι ? Αλλάζει κάτι τώρα με την B147 ? Για να πάρουμε Online updates αργότερα πρέπει να το κάνουμε unroot, έχει unroot η temp unroot το SU , γενικότερα τι διαδικασία για να πάρουμε online updates ? Αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώ στις τελευταίες αναβαθμίσεις και είναι πολύ εύκολη και σίγουρη. Απλά, προσεχτικά τα βήματα που περιγράφει και σε 2 λεπτά είσαι root. Φαντάζομαι με την μέθοδο αυτή μπορούμε να κάνουμε root με ότι έκδοση λογισμικού έχουμε αλλά με τις αναβαθμίσεις τι έχεις κάνει? Παίζει το temporary unroot η τις περνάς με local ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) με έβαλε σε υποψίες το νέο πρόβλημα. οποτε δοκίμασα και έβγαλα από μια επαφή μου το +30 και κάλεσα. Έφτιαξε το πρόβλημα με την αναγνώριση έχουν δεν έχουν +30 και σε wind που είναι με +30 και σε κοσμοτέ που είναι χωρίς :w00t::w00t::up: Με την Β147 εμφανίστηκε και σε μενα προβλημα και στις δυο καρτες Sim. Εχω cosmote και wind. Εβαλα αμεσως το number fixer προσθεσα αυτοματα σε ολους τους δεκαψηφιους αριθμους το +30 και το προβλημα λυθηκε αμεσως, διατηρωντας το αρχειο κλησεων ενημερωμένο. Δηλαδη με τους αριθμους μονο με +30 εχουμε κανονικά αναγνωριση και με cosmote και με wind. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η με καποιο τροπο να φυγουν τα κινεζικα sites που ειναι αποθηκευμενα. ? Παρατεταμενο κλικ πανω τους, στη συντομευση, αναδυεται μικρο μενου και πατας διαγραφη Edited August 26, 2014 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Στη συνέχεια πάλι με το number fixer αφαίρεσα όλα τα +30 από ολους τους αριθμοπυς των επαφων μου Ετσι με τους αριθμούς καταχωρημένους χωρίς +30 έχουμε : Η αναγνωριση του ονοματος γινεται κανονικά Σε εισερχόμενη κληση στην Cosmote εμφανίζει το όνομα της επαφής και την πόλη για σταθερό, ή την Ελλάδα για κινητό Σε εισερχόμενη κληση στην Wind εμφανίζει το όνομα της επαφής και δύο κινέζικα γράμματα Σε εξερχόμενη κληση από την καρτα Cosmote εμφανίζει το όνομα της επαφής και δύο κινέζικα γράμματα Σε εξερχόμενη κληση από την κάρτα Wind εμφανίζει το όνομα της επαφής και την πόλη για σταθερό, ή την Ελλάδα για κινητό Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Με την Β147 εμφανίστηκε και σε μενα προβλημα και στις δυο καρτες Sim. Εχω cosmote και wind. Εβαλα αμεσως το number fixer προσθεσα αυτοματα σε ολους τους δεκαψηφιους αριθμους το +30 και το προβλημα λυθηκε αμεσως, διατηρωντας το αρχειο κλησεων ενημερωμένο. Δηλαδη με τους αριθμους μονο με +30 εχουμε κανονικά αναγνωριση και με cosmote και με wind. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατεταμενο κλικ πανω τους, στη συντομευση, αναδυεται μικρο μενου και πατας διαγραφη Εννοω αυτα που εμφανιζονται στην πρωτη σελιδα οταν ανοιγεις τον browser. Στη σελιδα αυτη με παρατεταμενο πατημα δεν βγαζει υπομενου για σβησιμο, αλλα για ανοιγμα σε νεο παραθυρο. [ATTACH]48991[/ATTACH]. Τα sites που εχει στη δευτερη σελιδα τα εχω σβησει ηδη οπως ειπες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εννοω αυτα που εμφανιζονται στην πρωτη σελιδα οταν ανοιγεις τον browser. Στη σελιδα αυτη με παρατεταμενο πατημα δεν βγαζει υπομενου για σβησιμο, αλλα για ανοιγμα σε νεο παραθυρο. [ATTACH]48991[/ATTACH]. Τα sites που εχει στη δευτερη σελιδα τα εχω σβησει ηδη οπως ειπες. περίεργο !!! Εμενα δεν βγαζει αυτη την οθονη πουθενα ....... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 περίεργο !!! Εμενα δεν βγαζει αυτη την οθονη πουθενα ....... Αυτο βγαινει οταν ανοιγεις τον browser. Εχει 2 σελιδες οταν ανοιγεις τον browser, μηπως δεν την εχεις δει? Η μια ειναι αυτη στο screenshot και η αλλη βγαινει αν τη συρεις αριστερα, η οποια ειχε κατι sites τα οποια τα εσβησα. Τι να πω, θα μας σαλταρει η huawei. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 148 σήμερα. κάποιο fix από ότι φαίνεται για το WIFI δεν μπορώ να βρω το changelog σε κανονική μορφή να το ρίξω μια στο google translate να δούμε τι λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts