fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 μήπως ξες και που είναι η αναφορά παράδοσης στα sms? επίσης το greek sms mode Το αφήνω στο default γαι 160 χαρακτηρες? τωρα χρησιμοποιω το μαμα sms προγραμμα μιας και δεν με νοιαζουν οι 160 χαρακτηρες πλεον λογω whatsapp,viber οποτε δεν θυμαμαι αλλα ψαξε λιγο στο send/receive πρεπει να ειναι η αναφορα παραδοσης δεν ειναι μονιμα εμφανης εμφανιζεται το εγινε delivered και μετα σβηνει.μετα πρεπει να πας στο μηνυμα δεξι κλικ και νομιζω εκει εχει εαν παραδοθηκε και ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 το go SMS έχει πρόβλημα στο κινητό μας τους το έχω στείλει! δείχνει ανάποδα τις κάρτες! Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο, δεν εχει προβλημα στο δικό μου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 thnx Το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Το gosms μου δουλευει κανονικα στην βονταφονε.δουλευουν σωστα τα νουμερα στην αποστολη.4.8.1 Στην κοσμοτε το ενα εικονιδιο ειναι γκρι και δεν σε αφηνει να κανει αποστολη Ουτε αυτό συμβαίνει σε μενα ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αμα εχεις 2 σιμ της ιδιας εταιρειας δεν υπαρχει προβλημα.εμενα με μια βοντα και μια κοσμοτε στελνει αναποδα απο τις θεσεις! Εμενα με Cosmote και wind με το Go sms στελενει κανονικά Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ουτε αυτό συμβαίνει σε μενα ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα με Cosmote και wind με το Go sms στελενει κανονικάποια εκδοση εχεις στο κινητο κιτακτ beta ,η την 143? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 ποια εκδοση εχεις στο κινητο κιτακτ beta ,η την 143? Εχω την 143 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εχω την 143ισως τοτε να εχει θεμα με την κιτκατ μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Μονο εμενα το κανει η και σε αλλους , Δεν μου βγαζει την συσκευη για να κανω εγκατασταση απο το playstore απο τον υπολογιστη ver 4.8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teleios13 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Καλημερα, πηρα και εγω το συγκεκριμενο κινητοτο Huawei Honor 3C απο το minideal.net και μου ηρθε με εκδοση 4.4.2...δεν εχω καποιο προβλημα με το κινητο αλλα εχω μια απορεια που αμα μπορει καποιος ας μου την λυσει...Βλεπω την μπαταρια οταν το εχω κλειδωμενο το κινητο και κοιμαμαι για κανα 6-7ωρο το ποσοστο της μπαταριας παραμενει ιδιο δηλαδη θα το αφησω 50% μεχρι να ξυπνησω θα ειναι παλι 50% αυτο που οφειλεται αυτο.Μολις ξυπνησω θα μπω λιγο φασεμποοκ λιγο απο εδω λιγο απο εκει τρωγωντας κανα 15λεπτο με το κινητο να το εχω απασχολημενο και παλι δεν πεφτει η σταθμη της μπαταριας εστω και 1% αν το κανω επανεκκινηση τοτε μετα απο κανα 5λεπτο θα συνεχισει στο 50% π.χ και θα αρχισει να πεφτει μετα κανονικα..γιατι το κανει αυτο...χρειαζεται η επανεκκινηση που κανω η να το αφησω ετσι να δω ποτε θα του την βιδωσει να κατεβει η μπταριαΕυχαριστω εκ των προτερων Edited August 18, 2014 by teleios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtz1977 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλημερα παιδια σημερα ειδα το νεο 3C 4G με τον Kirin 910 το εχει παρει κανεις απο εσας? Εχει διαφορες με το προηγουμενο μοντελο? Απο αποψη μπαταριας? Το σκεφτομαι σοβαρα να το παρω και η αποψη σας μετραει παντα... ευχαριστω! Παράθεση PC : AMD FX-6300, SSD EVO 850 250GB, VGA HD7790 OC 1GB Mobile :Xiaomi Note 4X 3GB/16GB 8Core 2,00Ghz Tablet: κενο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλημερα, πηρα και εγω το συγκεκριμενο κινητοτο Huawei Honor 3C απο το minideal.net και μου ηρθε με εκδοση 4.4.2...δεν εχω καποιο προβλημα με το κινητο αλλα εχω μια απορεια που αμα μπορει καποιος ας μου την λυσει...Βλεπω την μπαταρια οταν το εχω κλειδωμενο το κινητο και κοιμαμαι για κανα 6-7ωρο το ποσοστο της μπαταριας παραμενει ιδιο δηλαδη θα το αφησω 50% μεχρι να ξυπνησω θα ειναι παλι 50% αυτο που οφειλεται αυτο.Μολις ξυπνησω θα μπω λιγο φασεμποοκ λιγο απο εδω λιγο απο εκει τρωγωντας κανα 15λεπτο με το κινητο να το εχω απασχολημενο και παλι δεν πεφτει η σταθμη της μπαταριας εστω και 1% αν το κανω επανεκκινηση τοτε μετα απο κανα 5λεπτο θα συνεχισει στο 50% π.χ και θα αρχισει να πεφτει μετα κανονικα..γιατι το κανει αυτο...χρειαζεται η επανεκκινηση που κανω η να το αφησω ετσι να δω ποτε θα του την βιδωσει να κατεβει η μπταριαΕυχαριστω εκ των προτερων παρόμοια συμπεριφορα έχει και η δική μου μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εν τέλει υπάρχει διαθέσιμο πουθενά;εψαξα σε minideal(δεν υπάρχει διαθεσιμότητα παρόλο που λέει in stock) ,ουτε κ στο to2c Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 vickmall ρώτησα πριν 3 ώρες είχανε 3 σε stock. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα και καλή βδομάδα εκτός από τον δικό του launcher, έχετε να προτείνετε και κανέναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtz1977 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εν τέλει υπάρχει διαθέσιμο πουθενά;εψαξα σε minideal(δεν υπάρχει διαθεσιμότητα παρόλο που λέει in stock) ,ουτε κ στο to2c Εχω δει εδω http://www.1949deal.com/huawei-honor-3c-kirin-910-quad-core-1-6ghz-android-4-4-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-4g-lte-white.html και http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-4g-smartphone-android-4-4-quad-core-5-0-inch-hd-ogs-screen-8-0mp-camera.html Παράθεση PC : AMD FX-6300, SSD EVO 850 250GB, VGA HD7790 OC 1GB Mobile :Xiaomi Note 4X 3GB/16GB 8Core 2,00Ghz Tablet: κενο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Εχω δει εδω http://www.1949deal.com/huawei-honor-3c-kirin-910-quad-core-1-6ghz-android-4-4-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-4g-lte-white.html και http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-4g-smartphone-android-4-4-quad-core-5-0-inch-hd-ogs-screen-8-0mp-camera.html Το 4G στο συγκεκριμενο μοντελο ειναι συμβατο στην ελλαδα? Αν ναι, τοτε το honor 3c με 16GB ROM και το μπουρί honor 6, με δεδομενη την αξιοπιστια και την υποστηριξη της huawei, θα τα σαρωσουν ολα... Edited August 18, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teleios13 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλημερα, πηρα και εγω το συγκεκριμενο κινητοτο Huawei Honor 3C απο το minideal.net και μου ηρθε με εκδοση 4.4.2...δεν εχω καποιο προβλημα με το κινητο αλλα εχω μια απορεια που αμα μπορει καποιος ας μου την λυσει...Βλεπω την μπαταρια οταν το εχω κλειδωμενο το κινητο και κοιμαμαι για κανα 6-7ωρο το ποσοστο της μπαταριας παραμενει ιδιο δηλαδη θα το αφησω 50% μεχρι να ξυπνησω θα ειναι παλι 50% αυτο που οφειλεται αυτο.Μολις ξυπνησω θα μπω λιγο φασεμποοκ λιγο απο εδω λιγο απο εκει τρωγωντας κανα 15λεπτο με το κινητο να το εχω απασχολημενο και παλι δεν πεφτει η σταθμη της μπαταριας εστω και 1% αν το κανω επανεκκινηση τοτε μετα απο κανα 5λεπτο θα συνεχισει στο 50% π.χ και θα αρχισει να πεφτει μετα κανονικα..γιατι το κανει αυτο...χρειαζεται η επανεκκινηση που κανω η να το αφησω ετσι να δω ποτε θα του την βιδωσει να κατεβει η μπταριαΕυχαριστω εκ των προτερων Παιδια οποιος μπορει και ξερει ας μου απαντησει εδω...ευχαριστω για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα και καλή βδομάδα εκτός από τον δικό του launcher, έχετε να προτείνετε και κανέναν άλλο? Nova κ τα μυαλά στα κάγκελα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher Επίσης τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ τον Google now launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher που αν κ δεν είναι παραμετροποιησημος μαρεσει λόγω του nexus 5 που έχω κ παει σφαίρα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω δει εδω http://www.1949deal.com/huawei-honor-3c-kirin-910-quad-core-1-6ghz-android-4-4-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-4g-lte-white.html και http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-4g-smartphone-android-4-4-quad-core-5-0-inch-hd-ogs-screen-8-0mp-camera.html Αυτα είναι για το 4g μοντέλο. Εγώ θέλω το κανονικό wcdma αλλά φαίνεται οτι είτε βρίσκεται σε ελλειψη ειτε το σταματησαν για χάρη του καινούργιου Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 [ATTACH]48667[/ATTACH]ξέρει κανείς τι είναι αυτό με την τελευταία αναβάθμιση 4.8.16? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 [ATTACH]48667[/ATTACH]ξέρει κανείς τι είναι αυτό με την τελευταία αναβάθμιση 4.8.16? "Σπρώξε" την αρχική οθόνη στα δεξια και θα δεις... (Ειδήσεις στα κινέζικα...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 "Σπρώξε" την αρχική οθόνη στα δεξια και θα δεις... (Ειδήσεις στα κινέζικα...) μάλιστα. έχω βέβαια νοβα launcher οπότε δεν το βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PURO-PCSLIMBLUEM-SLIM-ESSENTIAL-MEDIUM-Blue,99452,397669,914581.html?langId=-18 χωράει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Δευτέρα παρέλαβα 4 τεμάχια από VickMall. Χρόνος αποστολής περίπου 2,5 εβδομάδες. Απ' ό,τι διαβάζω στο τσακ πρόλαβα πριν αρχίσουν οι ελλείψεις. Πρώτη κίνηση η αναβάθμιση σε Β143 μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής (πήρε ελάχιστο χρόνο). Οι εντυπώσεις θετικότατες. Όμορφο, πολύ μαζεμένο μέγεθος, δεν κολλάει πουθενά, στα απλά παιχνίδια που παίζω πετάει, wifi πολύ δυνατό, το gps βρήκε αμέσως τη θέση μου με ακρίβεια αλλά δεν το έχω δοκιμάσει σε πορεία. Η μπαταρία (που ήταν το μεγάλο μου άγχος) είναι η ευχάριστη έκπληξη. Πρώτη πλήρης φόρτιση εχτές το πρωί, όλη μέρα έντονη (για τις συνήθειές μου) χρήση (αρκετές κλήσεις κανονικές ή viber, λίγο 3g data, έλεγχος email, αρκετό σερφάρισμα, πολλές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο, έλεγχος gps, 1 τουλάχιστον ώρα αναπαραγωγή mp3, συνεχές σκάλισμα των ρυθμίσεων, επίδειξη σε φίλους και γνωστούς) και σήμερα ξημερώθηκα με 72% υπόλοιπο. Μόνα σημεία προβληματισμού: 1. Δεν μπορώ να κάνω root για να διώξω τις κινεζιές. Δοκίμασα τις οδηγίες για το vroot και το rootgenious αλλά δεν. Καμιά άλλη πρόταση; 2. Μου παρουσιάζεται το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων που διάβασα πριν λίγες σελίδες (ανάλογα με το αν υπάρχει το +30 στον αριθμό ή σε ποια κάρτα γίνεται η κλήση). Θα το ψάξω και αυτό σήμερα. Εύχομαι να έχει βρεθεί λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Σήμερα, ύστερα απο μερικούς μήνες ΑΡΙΣΤΗΣ συμβίωσης, αποχωρίστηκα το 3C (πουλήθηκε σε έναν ξάδελφο εξ Ιταλίας που ήθελε άμεσα δικαρτο & αξιόπιστο smartphone). Εχοντας δοκιμάσει πάνω από 20 διαφορετικά smartphones την τελευταία διετία, ομολογώ οτι ήταν (ειναι) από τις πιο ολοκληρωμένες και τίμιες λυσεις/προτάσεις.- Ειμαι σε αναμονή (άμεσα) ενός OnePlus One, αν μου "κατσει" στο μέγεθος/χέρι, θα το κρατήσω (οι προδιαγραφες είναι άριστες), αν όχι θα το δώσω και θα πάρω Huawei Honor 6...! Θα τα λέμε λοιπόν, ίσως λίγο σπανιότερα στο συγκεκριμένο νήμα... Edited August 20, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μία από τα ίδια και γω πήρα το τραίνο για το Huawei Honor 6 που το περιμένω τα επόμενα 24ωρα :happy: αλλά έχω ακόμη μια μικρή πρόσβαση σε Honor 3C άμα χρειαστείτε βοήθεια ίσως μπορέσω να κάνω κάτι. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts