fuorigioco1981 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μπα τπτ πάλι τι διάολο! τεσπα κανε μια γενική επαναφορά! ποια ρομ έχεις όμως δεν θυμάμαι ; Εάν δεν έχεις την τελευταία beta/ σταθερή κιτκατ βάλε την πρώτα μήπως φτιάξει χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 τι διάολο! τεσπα κανε μια γενική επαναφορά! ποια ρομ έχεις όμως δεν θυμάμαι ; Εάν δεν έχεις την τελευταία beta/ σταθερή κιτκατ βάλε την πρώτα μήπως φτιάξει χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου! Την 4.8.1 έχω.... Όντως πολύ περίεργο. Αν κάνω επαναφορά σε ποια έκδοση θα με επιστρέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Την 4.8.1 έχω.... Όντως πολύ περίεργο. Αν κάνω επαναφορά σε ποια έκδοση θα με επιστρέψει? οποιαδήποτε επαναφορά επαναφέρει το κινητό στην υπάρχουσα ρομ! άρα στην 4.8.1 απλά νομίζω θα πρέπει από το κινέζικο μάρκετ να ξανά περάσεις τις εφαρμογές μάρκετ, επαφές και ημερολόγιο όπως ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλησπέρα παίδες. Έχω το εξής πρόβλημα. Δε μπορώ να δεχθώ μηνύματα. Ενώ στέλνω κανονικά, δε μπορώ να δεχθώ. Έχω ελέγξει τους αριθμούς του κέντρο Μπα τπτ. Έκανα μια δοκιμή να βάλω την sim σε άλλο κινητό, δέχεται κανονικά μνμ αλλά όταν την ξαναβάζω πίσω στο δικό μου τπτ. Και το άλλο περίεργο είναι ότι δείχνει ότι το έχω παραλάβει το μνμ Σ' αυτό το σημείο (και εφόσον η κάρτα SIM είναι τελευταίας 5ετίας - κάποιες παλιότερες δεν παίζουν σωστά σε smartphones) δοκιμάζεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Settings > Backup & Reset > Factory Data Reset) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σ' αυτό το σημείο (και εφόσον η κάρτα SIM είναι τελευταίας 5ετίας - κάποιες παλιότερες δεν παίζουν σωστά σε smartphones) δοκιμάζεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Settings > Backup & Reset > Factory Data Reset) Τελικά εκεί κατέληξα και από οτι φαίνεται μεχρι στιγμής όλα δουλεύουν οκ. Μόνο μια ερώτηση γιατί δε θυμάμε στις κλήσεις εκεί που γράφει "Ηχος" για να βάλουμε την συνομιλία σε ανοιχτή ακρόαση, τα υπόλοιπα ήταν στα κινέζικα ή τώρα μου δημιουργήθηκε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 ...και αφού το ψιλοεστησα βάζω και μια sim wind. Βάζω pin, ολα οκ, καλό σήμα κλπ. Ε, να μην πάρω κι ένα τηλέφωνο να δω πως ακούγεται? Παίρνω τηλέφωνο, ακούω κανονικά, αλλά ένα "ναι? ναι? ναι?" Και κλείνουν. Κάποιος σα να μην μ ακούει. Ψυχρολουσία. Αλλάζω θέση στη sim, τα ίδια, ακούω, αλλά δεν με ακούνε. Και όντως, στο συνομιλητή δεν ακούγεται τίποτα, ούτε παράσιτα, ούτε τίποτα. Σα να μη γίνεται κλήση. Βλέπω το ιστορικό κινεζικο αριθμό που δείχνει ότι και καλά το τσέκαραν πριν το στείλουν. Και τώρα αγαπητοί????? Το ίδιο αποτέλεσμα και με άλλη σιμ (βοντα).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 ...και αφού το ψιλοεστησα βάζω και μια sim wind. Βάζω pin, ολα οκ, καλό σήμα κλπ. Ε, να μην πάρω κι ένα τηλέφωνο να δω πως ακούγεται? Παίρνω τηλέφωνο, ακούω κανονικά, αλλά ένα "ναι? ναι? ναι?" Και κλείνουν. Κάποιος σα να μην μ ακούει. Ψυχρολουσία. Αλλάζω θέση στη sim, τα ίδια, ακούω, αλλά δεν με ακούνε. Και όντως, στο συνομιλητή δεν ακούγεται τίποτα, ούτε παράσιτα, ούτε τίποτα. Σα να μη γίνεται κλήση. Βλέπω το ιστορικό κινεζικο αριθμό που δείχνει ότι και καλά το τσέκαραν πριν το στείλουν. Και τώρα αγαπητοί????? Το ίδιο αποτέλεσμα και με άλλη σιμ (βοντα).... Ποια ROM φοράει? Δοκίμασε και με Handsfree και πες μας... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Την 143. Με hands free όντως ακούγεται, το βαλα το βγαλα μερικές φορές, χωρίς αυτό τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Την 143. Με hands free όντως ακούγεται, το βαλα το βγαλα μερικές φορές, χωρίς αυτό τίποτα. 1η επιλογή κάνεις όπως είσαι ένα hard reset.εάν φτιάξει καλώς. 2η επιλογή περνάς την κιτκατ και ΚΆΝΕΙΣ ένα hard reset μετά.ελπίζω θα φτιάξει αλλιώς είναι θέμα hardware. και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να περάσεις εύκολα το μάρκετ, και τις εφαρμογές για επαφές και ημερολόγιο. Edited August 5, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Hard reset του έκανα πριν αναφέρω το πρόβλημα. Ας περάσω κι άλλη ρομ αν και μου μυρίζει hardware. Το θέμα είναι αν φτιάχνεται εύκολα εδω μπας και γλυτώσω το δίμηνο πήγαινε ελα της κινας...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Hard reset του έκανα πριν αναφέρω το πρόβλημα. Ας περάσω κι άλλη ρομ αν και μου μυρίζει hardware. Το θέμα είναι αν φτιάχνεται εύκολα εδω μπας και γλυτώσω το δίμηνο πήγαινε ελα της κινας...... Και μενα hardware μου μυρίζει (αν και σπάνιο, αλλα όχι απίθανο...) Κανε τις άλλες δοκιμές και αν πιανουν τα χέρια σου, ανοιξε να δεις μήπως "ξεκουμπώθηκε" κάτι στο ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra_nikos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδια καλησπερα.εχω το κινητο περιπου 2 βδομαδες και ολα αψογα. Εχω ομως ενα προβλημα. Εχω 2 καρτες μια cosmote που εχω για κλησεις και μια vodafone φοιτητικο πακετο μονο για ιντερνετ. Στην πρωτη θυρα η comote πιανει h+ ενω η vodafone g-h οταν ανοιγω τα δεδομενα. Δεν ειναι θεμα σηματος γιατι αλλοι φιλοι με vodafone πιανουν h+ σημα στις συσκευες τους. Υπαρχουν πουθενα ρυθμισεις η καποιο μυνημα που πρεπει να στειλω στην vodafone για να περαστουν οι ρυθμισεις? Και να μπλοκαρω την μια σιμ να μην μου την δειχνει για να στειλω μνα η να κανω κληση απο αυτην? Ζητω συγνωμη αν υπαρχει απαντηση και δεν την εχω δει. Απλα ειμαι φανταρος και δενν εχω προσβαση σε pc να δω καλα το φορουμ και να ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Φαντάρε, καλή θητεία 3G από οποιαδήποτε κάρτα, η διαδικασία (αναλυτικά) στο ποστ #2519 Προς το παρόν βέβαια, εξαρτάται απο την rom! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 με 143 τι τρόποι υπάρχουν για root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εγώ δεν τα κατάφερα με κανέναν από τους γνωστούς τρόπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra_nikos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Φτου ρε ****το. Το ειχα παρει ρουταρισμενο με την 111 και περασα μονος μου προχθες την official 143. Αρα θα με παιδεψει να βαλω την developers.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Φτου ρε ****το. Το ειχα παρει ρουταρισμενο με την 111 και περασα μονος μου προχθες την official 143. Αρα θα με παιδεψει να βαλω την developers.. εγώ με local update πέρασα πανεύκολα την κιτκατ πάνω από την 143. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εγώ δεν τα κατάφερα με κανέναν από τους γνωστούς τρόπους Ποιους χρησιμοποιησες? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρε παιδια μια επιπροσθετη γρηγορη ερωτησουλα. Παρηγγειλα το κινητο απο vickmall χτες και ενω μου εχει ερθει το order confirmation email,ακομη δεν βλεπω να εχει δρομολογηθει η παραγγελια (δεν εχει ερθει το 2ο email με tracking no κτλ). Μια ερωτηση που εκανα στο chat τους η απαντηση τους ηταν "Please be patient" Παρατηρουνται τετοιες καθυστερησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρε παιδια μια επιπροσθετη γρηγορη ερωτησουλα. Παρηγγειλα το κινητο απο vickmall χτες και ενω μου εχει ερθει το order confirmation email,ακομη δεν βλεπω να εχει δρομολογηθει η παραγγελια (δεν εχει ερθει το 2ο email με tracking no κτλ). Μια ερωτηση που εκανα στο chat τους η απαντηση τους ηταν "Please be patient" Παρατηρουνται τετοιες καθυστερησεις? Συνήθως αποστέλλουν σε 1-3 εργάσιμες εκτός άμα έχουν κάποια γιορτή Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρε παιδια μια επιπροσθετη γρηγορη ερωτησουλα. Παρηγγειλα το κινητο απο vickmall χτες και ενω μου εχει ερθει το order confirmation email,ακομη δεν βλεπω να εχει δρομολογηθει η παραγγελια (δεν εχει ερθει το 2ο email με tracking no κτλ). Μια ερωτηση που εκανα στο chat τους η απαντηση τους ηταν "Please be patient" Παρατηρουνται τετοιες καθυστερησεις? Τις καθυστερησεις που τις ειδες? Χτες το παρηγγειλες, ουτε στο κουτι δεν εχουν προλαβει να το βαλουν το κινητο. Καλα σου ειπαν, κανε υπομονη 2-3 μερες. Και να σου ερθει tracking number δεν σημαινει και τιποτα. Υπαρχουν αντιστοιχα threads για αυτο που ρωτας. Διαβασε και ρωτα εδω για θεματα αποστολων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ποιους χρησιμοποιησες? Vroot και root genius... Λοιπον, η φωνη μου ακουγεται στην εγγραφη, ακουγεται κι απο το handsfree, περασα και την kitkat, παλι δεν υπαρχει εξοδος φωνης ατο τηλεφωνο. Επιστροφη στην κινα και αντε αλλοι 2+ μηνες χωρις τηλεφωνο. Εξοχα. Στις 5 παραγγελιες κινεζικων, οι 3 ηρθαν με προβλημα. Νομιζω ανακηρυσομαι ανετα πρωταθλητης γκαντεμιας στο συγκεκριμενο αθλημα. Η μονη μου απορια ειναι αν ειναι κατι που διορθωνεται σχετικα ευκολα. Αυριο θα περασω απο κανεναν τεχνικο να μου δωσει τα φωτα του....... Περαστικα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρε παιδια μια επιπροσθετη γρηγορη ερωτησουλα. Παρηγγειλα το κινητο απο vickmall χτες και ενω μου εχει ερθει το order confirmation email,ακομη δεν βλεπω να εχει δρομολογηθει η παραγγελια (δεν εχει ερθει το 2ο email με tracking no κτλ). Μια ερωτηση που εκανα στο chat τους η απαντηση τους ηταν "Please be patient" Παρατηρουνται τετοιες καθυστερησεις? καλά σου είπαν, δεν υπάρχει πουθενά το να παραγγείλεις σήμερα και να στο ταχυδρομήσουν αύριο (για ΕΛΛΑΔΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Vroot και root genius... Λοιπον, η φωνη μου ακουγεται στην εγγραφη, ακουγεται κι απο το handsfree, περασα και την kitkat, παλι δεν υπαρχει εξοδος φωνης ατο τηλεφωνο. Επιστροφη στην κινα και αντε αλλοι 2+ μηνες χωρις τηλεφωνο. Εξοχα. Στις 5 παραγγελιες κινεζικων, οι 3 ηρθαν με προβλημα. Νομιζω ανακηρυσομαι ανετα πρωταθλητης γκαντεμιας στο συγκεκριμενο αθλημα. Η μονη μου απορια ειναι αν ειναι κατι που διορθωνεται σχετικα ευκολα. Αυριο θα περασω απο κανεναν τεχνικο να μου δωσει τα φωτα του....... Περαστικα μου. Μετά από 30+ παραγγελίες και μηδαμινά προβλήματα πρέπει να είμαι το άκρως αντίθετο σου... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μετά από 30+ παραγγελίες και μηδαμινά προβλήματα πρέπει να είμαι το άκρως αντίθετο σου... Στο πρωτάθλημα μου πέφτεις κατηγορία από τον πρώτο γύρο!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts