Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές για να λειτουργήσουν τέτοια apps χρειάζεται να διαγραφεί το αρχείο immutable.list κάνε search στο τοπικ υπάρχουν λεπτομερεστατες οδηγίες

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Έχει βάλει κανείς adaway?

Δούλεψε κανονικά;

Βγάζει: copying of hosts file failed

Το έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές για να λειτουργήσουν τέτοια apps χρειάζεται να διαγραφεί το αρχείο immutable.list κάνε search στο τοπικ υπάρχουν λεπτομερεστατες οδηγίες

αλλαζει κατι και θελει το κατι παραπανω?

νομιζα οτι απλα κανεις εγκαταταση το adaway?

τι αλλες εφαρμογες δεν δουλευουν δηλαδη?

Όσες χρειάζονται access στα αρχεία που αναφέρονται στο αρχείο πού έγραψα πιο πάνω

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Παιδια καποιοε να μου πει μια εντυπωση απο το κινητο που το εχει παρει απο ελλαδα?

Πωλειται επισημα στην Ελλαδα;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

καλημπερα παιδια . προσπαθω να κανω αναβαθμιση το κινητο να βαλω την 143 αλλα με μπερδεψε η διαδικασια διαβασα το ποστ 365 να κανς αυτα που λεει αυτο η να δω καπιο αλλο? θελω να κανω αναβαθμιση κ οχι εγγατασταση. ποιον οδηγο θα ακουθησω συγγγεκριμενα. μπορει να με βοηθησει καπιος?????

καλησπέρα και από εμένα σήμερα έβαλα την 143 με την διαδικασία της sd. πριν από αυτή είχα μία multilingual την Β905 και είχα εγκατεστημένο και το play store.

πάω να βάλω στην νέα rom πάλι το play store και μου λέει στην σελίδα της google ότι το έχω εγκαταστήσει, από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου το βρίσκω στης εφαρμογές αλλά δεν υπάρχει κάποια συντόμευση στην οθόνη του τηλεφώνου. εάν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Πωλειται επισημα στην Ελλαδα;

Εγώ το έχω πάρει από Ελλάδα δεν είναι επίσημος πωλητής τα φέρνει απέξω, έχει κανονικά κατάστημα και ότι πρόβλημα έχει το αναλαμβάνει εκείνος. Η τιμή του είναι παραπάνω από να το αγοράσεις απευθείας από Κίνα αλλά είναι πολύ συνεργασιμοι. Ότι χρειαστείς μου λες

Εγώ το έχω πάρει από Ελλάδα δεν είναι επίσημος πωλητής τα φέρνει απέξω, έχει κανονικά κατάστημα και ότι πρόβλημα έχει το αναλαμβάνει εκείνος. Η τιμή του είναι παραπάνω από να το αγοράσεις απευθείας από Κίνα αλλά είναι πολύ συνεργασιμοι. Ότι χρειαστείς μου λες

αν λεμε για το ιδιο αναλαμβανει και κινητα που δεν εχει φερει αυτος για επισκευη κλπ

καλησπέρα και από εμένα σήμερα έβαλα την 143 με την διαδικασία της sd. πριν από αυτή είχα μία multilingual την Β905 και είχα εγκατεστημένο και το play store.

πάω να βάλω στην νέα rom πάλι το play store και μου λέει στην σελίδα της google ότι το έχω εγκαταστήσει, από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου το βρίσκω στης εφαρμογές αλλά δεν υπάρχει κάποια συντόμευση στην οθόνη του τηλεφώνου. εάν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Μηπως ειχες κανει backup το play store και το εκανες επαναφορα? Κανε πρωτα ενα reboot να δεις αν εμφανιστει. Αν οχι, δοκιμασε να το απεγκταστησεις και κατεβασε το απο το μαρκετ της huawei

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

θυμάμαι λάθος ότι πριν βάλω κιτκατ, διάβαζα ότι κατεβάζοντας από αριστερά την κουρτίνα με την notification bar ανοίγει τις ειδοποιήσεις και από δεξιά την εναλλαγή με τους διακόπτες;Η κάνω λάθος; σε κάποια beta δεν υπήρχε αυτό;

Guest pany07
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5531745#post5531745

Εδώ ρωτάω για tempered glass για το honor αλλά και γενικότερα ..

Πήρα αυτή:

For Huawei Honor 3C Nillkin Explosion-proof Tempered Glass Screen Protector

Ότι λέει το όνομα της... λες κι είναι γιαλί. Φοβερή εφαρμογή, δεν χαλάει τα χρώματα, δεν χαλάει την αφή.

Από τη μια κρατάει λιγότερες δαχτυλιές από τη σκέτη οθόνη κι από την άλλη καθαρίζει πολύ ευκολότερα.

Υπάρχει βίντεο στο νήμα για την εύκολη εφαρμογή της.

μια χαρά έχω καταλάβει! θέλω μόνο 3g! εκεί που πάω έχω! στο αυτόματο μπορεί να παλεύει πέντε λεπτά να κλειδώσει κάπου!

asot γιατί δεν περνάει μέσω κάρτας μνήμης η 143 πάνω στην κιτκατ;

πείτε ένα τρόπο να γυρίσω από την τελευταία beta kitkat στην τελευταία κανονική 143!!! Μέσω local update δεν την κάνει!

Φαντάζομαι πως το έχεις δοκιμάσει αλλά έβαλες ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ και να επιλέξεις το αντίστοιχο (3G) δίκτυο ως προεπιλογή;

Το δοκίμασα χτες σε cosmote και δεν έχω δει κάτι περίεργο ενώ στην μπάρα γράφει μονίμως 3G. Βέβαια για να το τσεκάρεις θα πρέπει να βρεθείς σε σημείο που έχει οριακό σήμα 3G για να δεις αν πραγματικά δουλέυει.

Φαντάζομαι πως το έχεις δοκιμάσει αλλά έβαλες ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ και να επιλέξεις το αντίστοιχο (3G) δίκτυο ως προεπιλογή;

Το δοκίμασα χτες σε cosmote και δεν έχω δει κάτι περίεργο ενώ στην μπάρα γράφει μονίμως 3G. Βέβαια για να το τσεκάρεις θα πρέπει να βρεθείς σε σημείο που έχει οριακό σήμα 3G για να δεις αν πραγματικά δουλέυει.

[ATTACH]47884[/ATTACH][ATTACH]47885[/ATTACH][ATTACH]47886[/ATTACH] αυτό λες; Γιατί όταν πατάω το μη αυτόματο όλο ψάχνει ψάχνει και ποτέ δεν τελειώνει! μόνο στο αυτόματο λέει "έγινε εγγραφή στο δίκτυο"

[ATTACH]47884[/ATTACH][ATTACH]47885[/ATTACH][ATTACH]47886[/ATTACH] αυτό λες; Γιατί όταν πατάω το μη αυτόματο όλο ψάχνει ψάχνει και ποτέ δεν τελειώνει! μόνο στο αυτόματο λέει "έγινε εγγραφή στο δίκτυο"

[ATTACH]47891[/ATTACH] εντάξει μου έβγαλε τα δίκτυα και επέλεξα το vodafone 3g! για να δούμε! Ευχαριστώ!

EDIT μπα τα ίδια και που πάτησα το vodafone 3g πάλι σε οριακό σήμα γυρίζει σε 2g αλλά έχω την εντύπωση ότι σε οριακό που δοκιμάζω τώρα "προτιμάει" το 3g εάν βέβαια έχει σήμα.μένει να το τσεκάρω κι άλλο σήμερα.

ΞΑΝΆ EDIT μπα τελικά σε οριακό πάλι σου σπάει τα νεύρα που γυρίζει σε 2g!

Edited by fuorigioco1981

Σκέφτομαι να αγοράσω το απόγευμα tempered glass και βρήκα http://www.aliexpress.com/item/For-Huawei-Honor-3C-NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-Freeshipping/1871472531.html

Είναι στα 5,85 ευρω 2 ευρω φτηνότερα απο ebay

Ο πωλητής υποστηρίζει ότι είναι γνήσια έχει 100% rating αλλά σχετικά "λίγες" πωλήσεις

Γεια σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος αλλά κοιτάω το forum αρκετά συχνά.

Είναι πολύ μεγάλο το συγκεκριμένο thread κι έχω χαθεί λίγο.

Περιμένω το Honor 3C από Minideal, ΟΧΙ multilanguage, rooted.

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ξέρω? Κάποιο πρόβλημα ή bug που εμφανίζει?

Θα με ικανοποιήσει για μία συμβατική χρήση με social media, viber και κανα παιχνιδάκι πού και πού?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα,

μόλις παρέλαβα το κινητό και το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να κάνω το ota update. Αφότου το κατέβασα μου ζήτησε να κάνω restart όμως μετά από αυτό μου βγάζει το εξης:

Installing update...

assert failedQ file_getprop("..........

...

...

...

Installation aborted.

Formatting /cache

και δε κάνει τπτ. Στο επάνω μέρος της οθόνης και πριν από αυτο το μνμ βγάζει:

Android system recovery <3e>

reboot system now

apply update from sdcard

apply update from cache

wipe data/factory reset

wipe cache partition

calibrate touch screen

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω?

EDIT: Δε γνωρίζω αν έχει ξαναειπωθεί το συγκεκριμένο...έψαξα στο thread αλλά δε βρήκα τπτ. Να με συμπαθάτε αν έχει ξανα αναφερθεί.

Edited by asourmelis

Αν έχεις τη multilanguage έκδοση νομίζω ότι έχει όντως πρόβλημα κι έχει ξαναναφερθεί. Δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται, αλλιώς θα προσπαθούσα να σε βοηθήσω.

Αν έχεις την κανονική, αρχίζω να ανησυχώ γιατί το περιμένω σε μερικές μέρες...

Αν έχεις τη multilanguage έκδοση νομίζω ότι έχει όντως πρόβλημα κι έχει ξαναναφερθεί. Δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται, αλλιώς θα προσπαθούσα να σε βοηθήσω.

Αν έχεις την κανονική, αρχίζω να ανησυχώ γιατί το περιμένω σε μερικές μέρες...

Θεωρητικά στη ΜΗ multilanguage θα έπρεπε να έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα? Γιατί εμένα έχει τα πάντα όλα, το θέμα είναι ότι ζήτησα την original.

EDIT μάλλον μου στείλανε την MULTILANGUAGE γιατί και η κάμερα έχει 5 Mpx

Edited by asourmelis

[ATTACH]47934[/ATTACH] Αφού είπαμε ότι ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΎΟ ΣΙΜ έχουμε 3g γιατί η δεύτερη κοσμοτε που πήρα λέει μόνο g? εννοείται ότι έχει φουλ 3g η κοσμοτε εδώ που είμαι.

EDIT

Α κατάλαβα πρέπει να δηλώσω την δεύτερη σιμ για δεδομένα.τότε λέει 3g στην δεύτερη σιμ

Edited by fuorigioco1981