Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα με ενδιαφέρει και μένα το Honor 3c,το βρίσκω στο to2c 165 ευρω.

http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-wcdma-5-inch-android-4-2-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-2gb-ram-8gb-8-0mp-camera.html

Το ερώτημα μου είναι έχει 2 GB ram η 1?γιατί στην αρχή λεει 2 και στα χαρακτηριστικα πιο κάτω λέει 1.

Είναι ίδιο με αυτό που έχει το minideal?

http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html

Ρωτησε τους γιατι στα λαθοι ειναι ''μανουλες'' ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρωτησε τους γιατι στα λαθοι ειναι ''μανουλες'' ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679

Τους έστειλα mail και μου απάντησαν:We are very happy that you like this phone, the phone can install the google play, but we are not sure the greek language.The phone is 2G Ram/8G Rom.

Τελικά είναι με 2GB αλλά λένε οτι δεν είναι σίγουροι αν μπορούν να βάλουν ελληνικά.

Το έχει πάρει κανένας απο εσάς με ελληνικά?

Ωραία, ελληνικά μπορείς να βάλεις με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el (θέλει root)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ωραία, ελληνικά μπορείς να βάλεις με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el (θέλει root)

Το θέμα είναι να το πάρω έτοιμο οπως πηρα απο minideal ενα jiayu G3S με ελληνικά και δουλεύει μια χαρά.

γιατί με την εφαρμογή MoreLocale2 διαβάζω ότι δεν τα βγάζει όλα ελληνικα.και δεν θέλω να το πειράζω.

Ξέρετε κάποιο αλλο site που να το στέλνουν με ελληνικά?

Το θέμα είναι να το πάρω έτοιμο οπως πηρα απο minideal ενα jiayu G3S με ελληνικά και δουλεύει μια χαρά.

γιατί με την εφαρμογή MoreLocale2 διαβάζω ότι δεν τα βγάζει όλα ελληνικα.και δεν θέλω να το πειράζω.

Γνωρίζουμε αν το to2c το έχει in stock για άμεση αποστολή;

Γνωρίζουμε αν το to2c το έχει in stock για άμεση αποστολή;

Απο οτι λένε ναι.Απλα δεν έχουν βγάλει rom με ελληνικά.Πάντως η τιμή 163.13 ευρω είναι πολύ καλή.

Απο οτι λένε ναι.Απλα δεν έχουν βγάλει rom με ελληνικά.Πάντως η τιμή 163.13 ευρω είναι πολύ καλή.

Δεν υπάρχει Multilingual rom με ελληνικά για το 3c; ή εννοείς ότι δεν το στέλνει με ρομ που έχει ελληνικά το to2c;

Δεν υπάρχει Multilingual rom με ελληνικά για το 3c; ή εννοείς ότι δεν το στέλνει με ρομ που έχει ελληνικά το to2c;

Δεν κατάλαβα ακριβως τι παίζει έστειλα 2 e-mail στο ένα μου είπαν οτι δεν είναι σίγουροι αν μπορούν να βάλουν

και στο άλλο ότι μπορουν.Λογικά θα απάντησαν διαφορετικά άτομα.δεν ξέρω ποιον να πιστέψω.

Το MoreLocale2 δεν τα βγαζει ελληνικα στο c3 ή εννοεις γενικα σαν εφαρμογη σε αλλα τηλεφωνα ?

Καλησπέρα με ενδιαφέρει και μένα το Honor 3c,το βρίσκω στο to2c 165 ευρω.

http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-wcdma-5-inch-android-4-2-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-2gb-ram-8gb-8-0mp-camera.html

Το ερώτημα μου είναι έχει 2 GB ram η 1?γιατί στην αρχή λεει 2 και στα χαρακτηριστικα πιο κάτω λέει 1.

Είναι ίδιο με αυτό που έχει το minideal?

http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html

Μεχρι πριν λιγο κυκλοφορουσε μονο η έκδοση CDMA για την κινέζικη αγορά που είχε 1 GB RAM. Η έκδοση που μας ενδιαφέρει ειναι η WCDMA η οποία ειναι με 2 GB και κυκλοφόρησε επίσημα πριν λίγες ημέρες και υποστηρίζει 3G και δεδομενα.

Και εγώ αναρωτιέμαι για τα ελληνικά και το Google Play. Το μοντέλο με το 1GB έκανε ρεκόρ πωλήσεων στην Κίνα και πιστεύω ότι θα υπάρχει υποστήριξη τωρα που κυκλοφόρησε η "διεθνής" "εκδοση" λαμβάνοντας υπόψη ότι χρησιμοποιεί εναν ευρέως διαδεδομένο επεξεργαστη που έχουν ολο και περισσοτερα μοντέλα. Ρώτησα το TO2C και περιμένω απάντηση.

Edited by clicker007
Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Εχω ρωτησει σε 4 πωλητες του ali(OBD , BOB CHINA , ETSTAR , ETERNAL TEAM) κ στο minideal ολοι ηταν αρνητικοι ως προς την υπαρξη ελληνικων κ μονο απο eternal team απαντησαν πως εχει multilanguage but we cant promise for greek language αυτολεξει.Τωρα τι να πω?

Εχω ρωτησει σε 4 πωλητες του ali(OBD , BOB CHINA , ETSTAR , ETERNAL TEAM) κ στο minideal ολοι ηταν αρνητικοι ως προς την υπαρξη ελληνικων κ μονο απο eternal team απαντησαν πως εχει multilanguage but we cant promise for greek language αυτολεξει.Τωρα τι να πω?

Μαλλον δεν θα υπάρχει ακόμη λοιπον ROM με Ελληνικά μενού. Πάντως η αισθηση μου ειναι ότι θα κυκλοφορήσουν και multilanguage ROM. Εαν κάποιον δεν τον ενοχλουν και τόσο τα αγγλικα μενού, στα υπολοιπα και με την εγκατάσταση ενός πολύγλωσσου πληκρολογίου μηνύματα κλπ θα ειναι μια χαρα στα ελληνικα.

Στο βιντεο που ειδα
δεν εχει Ελληνικα.

ψάχνω να βρω rom με υποστήριξη multilanguage αλλά προς τι παρών δεν υπάρχει κάτι πέρα από αγγλικά-κινεζικα !

βεβαία η συσκευή είναι πολύ φρέσκια

από μια έρευνα που έκανα στο net για αναζήτηση κωδικής ονομασίας βρήκα

GLORY HONOR 3C H30-T00 είναι gsm 1gb ram

GLORY HONOR 3C H30-T10 gsm 2gb ram

GLORY HONOR 3C H30-U10 αυτό πρέπει να είναι wcdma 2gb ram !

Στα 165 ευρώ μου φαίνεται πολύ καλή τιμή (μιλάω για την έκδοση 2GB WCDMA). Μήπως να το παραγγείλουμε τώρα γιατί το βλέπω να ανεβαίνει η τιμή του σιγά σιγά. Στο to2c λένε ότι το έχουν σε stock για άμεση αποστολή

Στα 165 ευρώ μου φαίνεται πολύ καλή τιμή (μιλάω για την έκδοση 2GB WCDMA). Μήπως να το παραγγείλουμε τώρα γιατί το βλέπω να ανεβαίνει η τιμή του σιγά σιγά. Στο to2c λένε ότι το έχουν σε stock για άμεση αποστολή

Ειμαι σε σκεψη και εγω για το 2GB WCDMA.

Απο φωταγραφια και βιντεο τι γνωμη εχετε ?

Άρα το minideal που λέει 1GB στο WCDMA ή έχει κάνει λάθος ή πρόκειται για το κινέζικο TD;

Αυτό πιστεύω. Συμφωνα με όλα οσα εχω διαβάσει μέχρι τώρα σχετικά με τη συσκευή, 2GB και WCDMA πανε πακέτο

Ειμαι σε σκεψη και εγω για το 2GB WCDMA.

Απο φωταγραφια και βιντεο τι γνωμη εχετε ?

Βάση των specs του με καμερα Sony και f2.0 θα πρέπει να είναι πολύ καλά. Βέβαια μόνο οταν αρχίσουν να έρχονται τα πρωτα κομμάτια στους φίλους που το παρήγγειλαν θα μπεροουμε να έχουμε πλήρη άποψη και εικόνα!

Edited by clicker007

Άρα το minideal που λέει 1GB στο WCDMA ή έχει κάνει λάθος ή πρόκειται για το κινέζικο TD;

Εστειλα e-mail στο minideal και τους ρώτησα πια έκδοση έχουν και μου απάντησαν:

we just have HUAWEI Honor 3C with 1GB RAM this version.

Γράφουν ότι έχουν το μοντέλο 2GB Ram 8GB Rom - 3G:WCDMA 900/2100MHz

Ποστ 58 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5223086#post5223086

Στα ss γράφει 1ram

Edited by Karthan7

Εστειλα e-mail στο minideal και τους ρώτησα πια έκδοση έχουν και μου απάντησαν:

we just have HUAWEI Honor 3C with 1GB RAM this version.

Πιτεύω ότι ειναι η κινέζικη εκδοση. Στα περισσότερα site το έχουν σωστά όπως και εδώ. Ρώτησε και σε άλλα καταστήματα εαν θέλεις χωρίς απαραίτητα να παρεις κατι ;)

Αυτό πιστεύω. Συμφωνα με όλα οσα εχω διαβάσει μέχρι τώρα σχετικά με τη συσκευή, 2GB και WCDMA πανε πακέτο

Γράφουν ότι έχουν το μοντέλο 2GB Ram 8GB Rom - 3G:WCDMA 900/2100MHz

Ποστ 58 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5223086#post5223086

Στα ss γράφει 1ram

Πιτεύω ότι ειναι η κινέζικη εκδοση. Στα περισσότερα site το έχουν σωστά όπως και εδώ. Ρώτησε και σε άλλα καταστήματα εαν θέλεις χωρίς απαραίτητα να παρεις κατι ;)

...μίλησα με Grace από minideal και μου είπε ότι έχει κάνει λάθος ο υπάλληλος που το πέρασε (προφανώς αντιγράφοντας από την κινέζικη έκδοση). Μου είπε ότι είναι 2GB RAM/8GB ROM. Επίσης με παρέπεμψε στην εξής official σελίδα: http://consumer.huawei.com/cn/mobile-phones/tech-specs/honor_3_cn.htm

Εκεί όντως λέει WCDMA 2GB/8GB, αλλά αναφέρει ως ολοκληρωμένο το: HiSilicon K3V2E Quad Core 1.5Ghz (αλλά και GLONASS)!

Υπάρχει μια σχετική σύγχυση;

Μα καλά, δεν ξέρεις κινέζικα?:p το λινκ είναι για άλλο τηλέφωνο της huawei, γράφει 4.7 οθόνη

Μα καλά, δεν ξέρεις κινέζικα?:p το λινκ είναι για άλλο τηλέφωνο της huawei, γράφει 4.7 οθόνη

...εκεί με παρέπεμψαν από minideal (αφορά επίσης WCDMA έκδοση αλλά είναι η Honor 3 σκέτο, νομίζω καλύτερες επιδόσεις, αδιάβροχο αλλά και ακριβότερο; ). Έχεις κάποιος επίσημο link για τα χαρακτηριστικά του honor 3c;

Edited by emxa2k

...εκεί με παρέπεμψαν από minideal (αφορά επίσης WCDMA έκδοση αλλά είναι η Honor 3 σκέτο, νομίζω καλύτερες επιδόσεις, αδιάβροχο αλλά και ακριβότερο; ). Έχεις κάποιος επίσημο link για τα χαρακτηριστικά του honor 3c;

Πλάκα έκανα στο προηγούμενο ποστ :)

Νομίζω το λινκ πού σου έδωσα οι άσχετοι αφορά αυτό το τηλέφωνο

http://www.google.gr/search?q=huawei+honor+3+outdoor&newwindow=1&nomo=1&hl=el&source=lnms&sa=X&ei=QjMGU_S9GYSR0QXqhQE&ved=0CAYQ_AUoAA&biw=360&bih=527&dpr=1