Shadowjump Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εγω εκανα παραγγελια για μια φιλη απο minideal....τωρα περιμενω Της πηρες μονο το GSM version? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 εγω μιλησα σημερα με minideal kai μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο,ειναι pre-sale και θα το εχουν διαθεσιμο μεσα στον ιανουαριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εγω εκανα παραγγελια για μια φιλη απο minideal....τωρα περιμενω Πειτε και εμενα που "δεν τόχω", αυτο που εχει και παραγγειλε ο φιλος απο το minideal τι δεν εχει? 3G? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναι.Το 3G καλό γεναρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Εεε, τι στεναχωριεσαι, Γεναρη απο μεθαυριο εχουμε..:) Παντως μεχρι στιγμης κανενας αλλος δεν το εχει εκτος απο το aliexpress που ειναι γεματο αλλα αυτους ποιος τους εμπιστευεται.. http://www.aliexpress.com/item/New-Arrivals-android-phones-3G-camera-WIFI/1585774153.html Edited December 30, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Αυτο που με "φοβιζει" στο κινητο ειναι η οθονη του, μην εχει τιποτα ξεβαμενα χρωματα. Αν και απ οτι ειδα, δεν νομιζω. Για 2ο κινητακι το θελω να υπαρχει γιατι χρειαζομαι που και που. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Γιατι αυτο σε φοβιζει στο συγκεκριμενο? Ακουσες κατι σχετικο? Η Huawei δεν ειναι και καμμια φιρμα της πλακας.. Edited December 31, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Basic Information Model HUAWEI Honor 3C Smartphone Band 2G: GSM 900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 2100MHz Εδω λεει καθαρα οτι εχει 3g ακομα δεν εχουν κανει την αποστολη , αρα περιμενουν να παραλαβουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Αρα, τα γνωστα "κολπα" χρησιμοποιουν ολοι τους και παντοτε.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Αυτο που με "φοβιζει" στο κινητο ειναι η οθονη του, μην εχει τιποτα ξεβαμενα χρωματα. Αν και απ οτι ειδα, δεν νομιζω. Για 2ο κινητακι το θελω να υπαρχει γιατι χρειαζομαι που και που. Καλη χρονια σε όλους. Τα ελάχιστα βιντεακια στο YouTube η οθονη δειχνει καλη μαλιστα υπάρχει ενα που ανεβαζει την φωτεινότητα στο φουλ και δειχνει την οθονη να ειναι πολυ καλη .Το περιεργο με αυτο το κινητο ειναι οτι εχει τοσο ζητηση αλλα η πληροφορίες, ανφορες για ποιτητα ,παρουσιασεις σε βιντεακια ειναι ελαχιστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Το πιο πιθανο γιατι δεν εχει παραδοθει σε κανεναν ακομα! Ελπίζω συντομα να δουμε κανα hands on απο καποιον εκτος απο κινεζους που δεν λενε τιποτα απολυτως. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agvas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Γνωρίζουμε πότε κι αν θα βγει με 2GB ram;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Kαλημέρα, Υπάρχει κανένας που το έχει παραλάβει? Είμαι ανάμεσα στο Ιnew V3 και σε αυτό. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δεν το βλεπω σωστο να προβληματιζεσαι αναμεσα σ αυτα τα δυο. Αλλο Huawei και άλλο inew. Γνωμη μου.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 εγώ πάντως είμαι ανάμεσα σ'αυτό και στο hongmi και περιμένω..κανα review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Kαλά ναι συμφωνώ σε αυτό που λες.Εννοείται πως άλλο Ηuawei.Αλλά γενικά το δίλημμα δεν είναι λόγω μάρκας.Είναι καθαρά ότι θέλω αποφύγω όποια προβλήματα λόγω του ότι δεν είναι καιρό στην αγορά.Και το Ηuawei θα παρουσιάσει τέτοια,ίσως λιγότερα. Πιστεύω και το Inew καλό θα βγει.Δεν έχω κόλλημα με το brand μιας και αγόρασα ένα Tronsmart για πρώτη αγορά απο Κίνα.Ο λόγος που το έβαλα στο δίλημμα με το 3C είναι καθαρά λόγω εξωτερικής εμφάνισης. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Συμφωνω σε αυτο, καθε καινουριο μοντελο ανεξαρτητα ποιας εταιρειας ειναι, εχει λιγο η πολυ πιθανοτητες να εχει προβληματα. Βεβαια πιστευω αν ειναι καποιας γνωστης φιρμας οι πιθανοτητες θα ειναι λιγοτερες. Ημουν και εγω σε αυτο το διλημμα (3C η V3) αλλα τελικα πηγα γι αλλα επειδη επειγομουν να παραγγειλλω. Στην περιπτωση σου, αν περιμενεις λιγες μερες θα ξερεις για το V3 μια που αρκετοι το παραγγειλαν. Το 3C αργει ομως ακομα σε WCDMA, οποτε γι αυτο θα αργησεις να μαθεις, μεχρι να ερθουν σε καποιους τα πρωτα κομματια. Βεβαια το V3 υπερεχει σε εμφανιση και αυτος ειναι ο λογος που επεσε επανω του ο κοσμος εν αντιθεσει με το 3C που ειναι λεπτο κι αυτο αλλα σε κλασσικη γραμμη. Εγω παντως θα αποφασιζα για το 3C λογω φιρμας αλλα και λογω μεγαλυτερης μπαταριας. Edited January 2, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Οτι ειπε ο παραπανω αν και εχω βαλει στα υποψη και το G700.Επειδη αργει το 3C παντως,θα περιμενω τα review του Inew που θα ειναι και μαζεμενα δοξα το θεο μια που το παραγγειλανε αρκετα παιδια απο εδω και θα σχηματισω αποψη.Αν δεν αναφερθουν δυσλειτουργιες και τετοια θα το χτυπησω αλλιως παμε για G700... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. January 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 νέο βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ψάχνω να πάρω Κινέζικο σε αυτή την κατηγορία χρημάτων και καταλήγω σε... Huawei Honor 3C 2GB -vs- Xiaomi Red Rice Θεωρώ πως το Xiaomi υπερταιρεί ξακάθαρα έναντι της έκδοσης του 1gb λόγω της υποστήριξης λογισμικού Σε σχέση με την έκδοση όμως των 2gb προβληματίζομαι...2gb -vs- Xiaomi miui support Στο παρακάτω κατάστημα δίνει την WCDMA ver 2GB RAM (Pre-sale) στα 199$ + 20$ μεταφορικά (Singapore Post) ενώ το Xiaomi βγαίνει 189$ στο minideal, βέβαια δεν μπόρω πουθενά να βρώ πότε θα κυκλοφορήσει πραγματικά το Huawei http://hotmid.com/huawei-honor-3c-quad-core-mt6582-dual-sim-5-inch-720p-ips-android-mobile-phone.html Tι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Θεωρώ πως το Xiaomi υπερταιρεί ξακάθαρα έναντι της έκδοσης του 1gb λόγω της υποστήριξης λογισμικού Αναφερεσε σε αναβαθμισεις ή κατι αλλό; Δωσε κανενα συνδεσμο αν εχεις να διαβασουμε περισσοτερα. Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αναφερεσε σε αναβαθμισεις ή κατι αλλό; Δωσε κανενα συνδεσμο αν εχεις να διαβασουμε περισσοτερα. Η Xiaomi έχει τη δικιά της ROM, την MIUI που αν δεν κάνω λάθος αναβαθμίζει κάθε εβδομάδα...:O (ο ρυθμός αναβάθμισης παίζει να είναι και λάθος, αν το ξέρει κάποιος καλύτερα ας με διορθώσει να μάθουμε.) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Θεωρητικα το 3C εχει και καλυτερη καρτα γραφικων. Θεωρητικα γιατι ισως να μην φοραει και την Mali400-MP4. Τωρα που μιλησα με minideal μου ειπανε οτι οι αποστολες ξεκινανε την αλλη εβδομαδα. Τωρα αν οντως θα το κανουν, δεν ξερω. Αλλα το εχουν ~20$ πιο ακριβο σε σχεση με το hotmid. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Θεωρητικα το 3C εχει και καλυτερη καρτα γραφικων. Θεωρητικα γιατι ισως να μην φοραει και την Mali400-MP4. Τωρα που μιλησα με minideal μου ειπανε οτι οι αποστολες ξεκινανε την αλλη εβδομαδα. Τωρα αν οντως θα το κανουν, δεν ξερω. Αλλα το εχουν ~20$ πιο ακριβο σε σχεση με το hotmid. Προσοχη, το hotmid δεν γραφει για δωρεαν αποστολη αλλα: HongKong/Singapore Register Mail $20.00 Hongkong DHL Express $28.00 EMS Express $35.00 Edited January 5, 2014 by highsky Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 το minideal εχει την εκδοση 1gb με 200$ ενω το hotmid δινει τοσο την 2gb +20$ μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts