Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εκανα παραγγελια για μια φιλη απο minideal....τωρα περιμενω

Της πηρες μονο το GSM version?

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω μιλησα σημερα με minideal kai μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο,ειναι pre-sale και θα το

εχουν διαθεσιμο μεσα στον ιανουαριο

Εγω εκανα παραγγελια για μια φιλη απο minideal....τωρα περιμενω

Πειτε και εμενα που "δεν τόχω", αυτο που εχει και παραγγειλε ο φιλος απο το minideal τι δεν εχει? 3G?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Εεε, τι στεναχωριεσαι, Γεναρη απο μεθαυριο εχουμε..:)

Παντως μεχρι στιγμης κανενας αλλος δεν το εχει εκτος απο το aliexpress που ειναι γεματο αλλα αυτους ποιος τους εμπιστευεται..

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrivals-android-phones-3G-camera-WIFI/1585774153.html

Edited by guideman

Αυτο που με "φοβιζει" στο κινητο ειναι η οθονη του, μην εχει τιποτα ξεβαμενα χρωματα. Αν και απ οτι ειδα, δεν νομιζω. Για 2ο κινητακι το θελω να υπαρχει γιατι χρειαζομαι που και που.

Γιατι αυτο σε φοβιζει στο συγκεκριμενο?

Ακουσες κατι σχετικο?

Η Huawei δεν ειναι και καμμια φιρμα της πλακας..

Edited by guideman

Basic Information

Model HUAWEI Honor 3C Smartphone

Band 2G: GSM 900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 2100MHz

Εδω λεει καθαρα οτι εχει 3g ακομα δεν εχουν κανει την αποστολη , αρα περιμενουν να παραλαβουν

Αυτο που με "φοβιζει" στο κινητο ειναι η οθονη του, μην εχει τιποτα ξεβαμενα χρωματα. Αν και απ οτι ειδα, δεν νομιζω. Για 2ο κινητακι το θελω να υπαρχει γιατι χρειαζομαι που και που.

Καλη χρονια σε όλους. Τα ελάχιστα βιντεακια στο YouTube η οθονη δειχνει καλη μαλιστα υπάρχει ενα που ανεβαζει την φωτεινότητα στο φουλ και δειχνει την οθονη να ειναι πολυ καλη .Το περιεργο με αυτο το κινητο ειναι οτι εχει τοσο ζητηση αλλα η πληροφορίες, ανφορες για ποιτητα ,παρουσιασεις σε βιντεακια ειναι ελαχιστες

Το πιο πιθανο γιατι δεν εχει παραδοθει σε κανεναν ακομα! Ελπίζω συντομα να δουμε κανα hands on απο καποιον εκτος απο κινεζους που δεν λενε τιποτα απολυτως.

Kαλημέρα,

Υπάρχει κανένας που το έχει παραλάβει?

Είμαι ανάμεσα στο Ιnew V3 και σε αυτό.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Δεν το βλεπω σωστο να προβληματιζεσαι αναμεσα σ αυτα τα δυο.

Αλλο Huawei και άλλο inew.

Γνωμη μου..

Kαλά ναι συμφωνώ σε αυτό που λες.Εννοείται πως άλλο Ηuawei.Αλλά γενικά το δίλημμα δεν είναι λόγω μάρκας.Είναι καθαρά ότι θέλω αποφύγω όποια προβλήματα λόγω του ότι δεν είναι καιρό στην αγορά.Και το Ηuawei θα παρουσιάσει τέτοια,ίσως λιγότερα.

Πιστεύω και το Inew καλό θα βγει.Δεν έχω κόλλημα με το brand μιας και αγόρασα ένα Tronsmart για πρώτη αγορά απο Κίνα.Ο λόγος που το έβαλα στο δίλημμα με το 3C είναι καθαρά λόγω εξωτερικής εμφάνισης.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Συμφωνω σε αυτο, καθε καινουριο μοντελο ανεξαρτητα ποιας εταιρειας ειναι, εχει λιγο η πολυ πιθανοτητες να εχει προβληματα. Βεβαια πιστευω αν ειναι καποιας γνωστης φιρμας οι πιθανοτητες θα ειναι λιγοτερες. Ημουν και εγω σε αυτο το διλημμα (3C η V3) αλλα τελικα πηγα γι αλλα επειδη επειγομουν να παραγγειλλω.

Στην περιπτωση σου, αν περιμενεις λιγες μερες θα ξερεις για το V3 μια που αρκετοι το παραγγειλαν. Το 3C αργει ομως ακομα σε WCDMA, οποτε γι αυτο θα αργησεις να μαθεις, μεχρι να ερθουν σε καποιους τα πρωτα κομματια. Βεβαια το V3 υπερεχει σε εμφανιση και αυτος ειναι ο λογος που επεσε επανω του ο κοσμος εν αντιθεσει με το 3C που ειναι λεπτο κι αυτο αλλα σε κλασσικη γραμμη. Εγω παντως θα αποφασιζα για το 3C λογω φιρμας αλλα και λογω μεγαλυτερης μπαταριας.

Edited by guideman

Οτι ειπε ο παραπανω αν και εχω βαλει στα υποψη και το G700.Επειδη αργει το 3C παντως,θα περιμενω τα review του Inew που θα ειναι και μαζεμενα δοξα το θεο μια που το παραγγειλανε αρκετα παιδια απο εδω και θα σχηματισω αποψη.Αν δεν αναφερθουν δυσλειτουργιες και τετοια θα το χτυπησω αλλιως παμε για G700...

Ψάχνω να πάρω Κινέζικο σε αυτή την κατηγορία χρημάτων και καταλήγω σε...

Huawei Honor 3C 2GB -vs- Xiaomi Red Rice

Θεωρώ πως το Xiaomi υπερταιρεί ξακάθαρα έναντι της έκδοσης του 1gb λόγω της υποστήριξης λογισμικού

Σε σχέση με την έκδοση όμως των 2gb προβληματίζομαι...2gb -vs- Xiaomi miui support

Στο παρακάτω κατάστημα δίνει την WCDMA ver 2GB RAM (Pre-sale) στα 199$ + 20$ μεταφορικά (Singapore Post) ενώ το Xiaomi βγαίνει 189$ στο minideal, βέβαια δεν μπόρω πουθενά να βρώ πότε θα κυκλοφορήσει πραγματικά το Huawei

http://hotmid.com/huawei-honor-3c-quad-core-mt6582-dual-sim-5-inch-720p-ips-android-mobile-phone.html

Tι λέτε;

Θεωρώ πως το Xiaomi υπερταιρεί ξακάθαρα έναντι της έκδοσης του 1gb λόγω της υποστήριξης λογισμικού

Αναφερεσε σε αναβαθμισεις ή κατι αλλό;

Δωσε κανενα συνδεσμο αν εχεις να διαβασουμε περισσοτερα.

kabbat zin @ google

Αναφερεσε σε αναβαθμισεις ή κατι αλλό;

Δωσε κανενα συνδεσμο αν εχεις να διαβασουμε περισσοτερα.

Η Xiaomi έχει τη δικιά της ROM, την MIUI που αν δεν κάνω λάθος αναβαθμίζει κάθε εβδομάδα...:O (ο ρυθμός αναβάθμισης παίζει να είναι και λάθος, αν το ξέρει κάποιος καλύτερα ας με διορθώσει να μάθουμε.)

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Θεωρητικα το 3C εχει και καλυτερη καρτα γραφικων. Θεωρητικα γιατι ισως να μην φοραει και την Mali400-MP4.

Τωρα που μιλησα με minideal μου ειπανε οτι οι αποστολες ξεκινανε την αλλη εβδομαδα. Τωρα αν οντως θα το κανουν, δεν ξερω. Αλλα το εχουν ~20$ πιο ακριβο σε σχεση με το hotmid.

Θεωρητικα το 3C εχει και καλυτερη καρτα γραφικων. Θεωρητικα γιατι ισως να μην φοραει και την Mali400-MP4.

Τωρα που μιλησα με minideal μου ειπανε οτι οι αποστολες ξεκινανε την αλλη εβδομαδα. Τωρα αν οντως θα το κανουν, δεν ξερω. Αλλα το εχουν ~20$ πιο ακριβο σε σχεση με το hotmid.

Προσοχη, το hotmid δεν γραφει για δωρεαν αποστολη αλλα:

HongKong/Singapore Register Mail $20.00

Hongkong DHL Express $28.00

EMS Express $35.00

Edited by highsky
kabbat zin @ google