Passenger1 Δημοσιεύτηκε August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2004 Καλησπέρα σας. Παραθέτω το εξής πρόβλημα: Σε σύστημα με: Asus A7n8x -e Deluxe, Athlon XP 2600+, 512MB DDR400 Kingston, Win XP Pro Sp1 (με όλα τα updates-εκτός από SP2 - προς το παρόν δε θα πάρω από αυτό & DIRECTX 9.0b (μαζί με το hotfix της microsoft που αφορά τα γνωστά προβλήματα για τις κάρτες TV), τρέχοντας το πρόγραμμα που παρέχεται μαζί με την κάρτα, μετά από λίγα δευτερόλεπτα αυτό crash-άρει (ζητά "report" στη Microsoft). Yποθέτω πως το πρόβλημα εντοπίζεται στα #$%#$% Direct 9.0b (έκανα install την παλιότερη 9,0a version, αλλά ΠΑΛΙ κρασσάρει η εφαρμογή....) Καμιά ιδέα;;; Σημειώνεται πως έχει γίνει unistall - install η εφαρμογή της κάρτας για view..Επίσης..Αν επιλέξω χώρα στο tuning Ουγγαρία Pal B/d (αυτή δε βάζουν σε τέτοια softwares??) ή Germany, δεν παίζει καθόλου μα καλά στα UHF και μόνο εκεί..Γραμμές στην απεικόνιση - χάλια μαύρα!!! Πρώτη φορά ήθελα να τη χρησιμοποιήσω να κάνω DVD με την τελετή λήξης αλλά... Επίσης παίζουν οι τελευταίοι drivers και το last software.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Στείλε το πρόβλημά σου με email στο service παπάκι leadtek.com.tw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Άδειασε το σύστημά σου από όλους τους άχρηστους drivers και προγράμματα και βάλε τους BTWincap drivers, το πρόγραμμα DScaler και το VirtualDub και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το directx 9.02. Ισως δουλέψει έτσι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Έχω την κάρτα αυτή εδώ και ένα χρόνο και δούλευε καλά και στα XP. Μετα από κάποια εγκατάσταση (δε θυμάμαι τι είχα βάλει) έκανε αυτά τα crash. Την απεγκατέστησα και τώρα τη δουλεύω μόνο στα win98 (βέβαια έμειναν κάποια προβλήματα στα XP αλλά συμβιβάστηκα). Αν μάθεις ότι φταίει καποιες driver των XP, ανάφερέ το εδώ, για να ξέρω να το κοιτάξω και στο δικό μου... Για τις γραμμές που λες τις κάνει μονιμα (ψηλά στην οθόνη). Σε σύστημα εικόνας να διαλέξεις το Γερμανικό, γιατί το Secam που έχουμε επίσημα στην Ελλάδα δεν το έχει κανένας ιδιωτικός σταθμός. Όσο για καλή ποιότητα για εγγραφή σε DVD πρέπει να του βάλεις τη επιλογή "χωρίς συμπίεση" όπου πρέπει να έχεις σκληρούς πολλών εκατοντάδων GB (σε 15 sec ήθελε 300 ΜΒ!!!!). Τα ίδια ήθελα να κάνω και εγώ με την τελετή έναρξης... Θα πάρω από ένα φίλο που το έγραψε σε επιτραπέζιο DVDr... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Selespeed (30 Αύγ. 2004 , 13:50) Όσο για καλή ποιότητα για εγγραφή σε DVD πρέπει να του βάλεις τη επιλογή "χωρίς συμπίεση" όπου πρέπει να έχεις σκληρούς πολλών εκατοντάδων GB (σε 15 sec ήθελε 300 ΜΒ!!!!). Για το capturing πρέπει να χρησιμοποιείτε όχι την επιλογή χωρίς συμπίεση (που εξάγει γιγάντια αρχεία) αλλά να συμπιέζετε σε κάποιο lossless codec (πχ το HuffYUV) και η συμπίεση σε DivX να γίνεται εκ των υστέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Ρε παιδια για το προβλημα που αντιμετωπιζω εγω με την καρτα τηλεορασης μπορει να βοηθησει κανεις/?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=35835&highlight=%D0%F1%FC%E2%EB%E7%EC%E1+%EA%DC%F1%F4%E1+%F4%E7%EB%E5%FC%F1%E1%F3%E7%F2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 paizei conflict ton karton me tin teleutaia ekdosi tou nero 6.3 i me to nero recode. valte kapio paliotero nero 6.1 i apegatatiste to recode Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. August 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα δοκιμάσω να κάνω unistall το directx 9.0c να βάλω παλιότερη Version. Πάντως άλλαξα slot γιατί τα shared IRQ's που παίζουν με Windows είναι περίεργη ιστορία. Αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εχω δει και σε φορουμ του εξωτερικού το πολύ περίεργο confict που παίζει με το NERO RECODE. Θα κάνω προσωρινά unistall το recode & το NERO γενικά και θα σας ενημερώσω για οποιαδήποτε εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evagelos (30 Αύγ. 2004 , 23:18) paizei conflict ton karton me tin teleutaia ekdosi tou nero 6.3 i me to nero recode. valte kapio paliotero nero 6.1 i apegatatiste to recode Εχω το Nero 6.0 και μου το κάνει το πρόβλημα. Το είχα πολύ πριν αρχίσει η κάρτα τα τρελά της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. September 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Tα πάντα έκανα τελικά.. Εδωσα την κάρτα για έλεγχο στο κατάστημα που την αγόρασα και περιμένω ειδοποίηση. Είτε για αντικατατάσταση με νέα, αν το πρόβλημα είναι hardware, είτε ακόμα και με άλλη μάρκα. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (30 Αύγ. 2004 , 14:33) Για το capturing πρέπει να χρησιμοποιείτε όχι την επιλογή χωρίς συμπίεση (που εξάγει γιγάντια αρχεία) αλλά να συμπιέζετε σε κάποιο lossless codec (πχ το HuffYUV) και η συμπίεση σε DivX να γίνεται εκ των υστέρων. Ολες οι συμπιέσεις που δοκίμασα "έριχναν" απίστευτα την ποιότητα της εικόνας. Βέβαια, ίσως στην τηλεόραση (μέσω DVD) να μην ήταν ορατή αυτή η μείωση (επειδή όπως και να το κάνουμε έχει το 1/3 των γραμμών του υπολογιστή). Όταν κάποια στιγμή το πάρω απόφαση και δοκιμάσω, να σας πω τι έγινε και ποια περίπτωση είναι η καλύτερη (εννοείται ότι δεν προτείνω την περίπτωση χωρίς συμπίεση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Selespeed ( 3 Σεπ. 2004 , 07:55) Ολες οι συμπιέσεις που δοκίμασα "έριχναν" απίστευτα την ποιότητα της εικόνας. Βέβαια, ίσως στην τηλεόραση (μέσω DVD) να μην ήταν ορατή αυτή η μείωση (επειδή όπως και να το κάνουμε έχει το 1/3 των γραμμών του υπολογιστή). Όταν κάποια στιγμή το πάρω απόφαση και δοκιμάσω, να σας πω τι έγινε και ποια περίπτωση είναι η καλύτερη (εννοείται ότι δεν προτείνω την περίπτωση χωρίς συμπίεση). Το HuffYUV είναι lossless codec που σημαίνει ότι συμπιέζει την πληροφορία χωρίς να την αλλοιώνει - χωρίς να ρίχνει την ποιότητά της. Το μέγεθος αρχείων που εξάγει είναι μεγάλο, αλλά αισθητά μικρότερο από αυτό του ασυμπέστου avi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Passenger1 έχω και εγώ την καρτούλα (σε διαφορετική σύνθεση Η/Υ βέβαια και με NERO 6) και δεν έχω πρόβλημα - περιέργως εγώ βλέπω καλύτερα αν δηλώσω Ιταλία παρά Γερμανία.... Ελπίζω να είναι θέμα κάρτας και να βγάλεις άκρη με το μαγαζί που την αγόρασες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. September 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PP6210 ( 3 Σεπ. 2004 , 23:11) Passenger1 έχω και εγώ την καρτούλα (σε διαφορετική σύνθεση Η/Υ βέβαια και με NERO 6) και δεν έχω πρόβλημα - περιέργως εγώ βλέπω καλύτερα αν δηλώσω Ιταλία παρά Γερμανία.... Ελπίζω να είναι θέμα κάρτας και να βγάλεις άκρη με το μαγαζί που την αγόρασες... Απλά περιμένω..Only time will tell :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. September 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Τελικά, με ενημέρωσαν πως θα προχωρήσουν σε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της κάρτας με νέα ..Χωρίς να ξέρω τι, πως και γιατί..Από εβδομάδα θα προχωρήσω στην εγκατάσταση και θα πω εντυπώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Thanks eLeKtriK EyE. Θα το κοιτάξω. Τώρα, αν τους πάω και έγω την κάρτα μου πίσω και τους πως ότι κάνει πρόβλημα, λέτε να μου την αλλάξουν??? :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ξέρει κανείς άν έχει βγεί νεότερη έκδοση του προγράμματος WinFast PVR για την κάρτα WinFast TV2000 XP Deluxe;; Στο site της leadtek δεν βρήκα κάτι.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ξέρει κανείς άν έχει βγεί νεότερη έκδοση του προγράμματος WinFast PVR για την κάρτα WinFast TV2000 XP Deluxe;; Στο site της leadtek δεν βρήκα κάτι.. file kai go authn peripou tin karta mono pou anti gia deluxe emena einai expert vasika ego tha ithela na se rotiso gia to allo ksereis pio... :whistle: (den to leo min tixon kai to kleidosoun) an ksereis kati mporeis mou steileis pm please? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ξέρει κανείς άν έχει βγεί νεότερη έκδοση του προγράμματος WinFast PVR για την κάρτα WinFast TV2000 XP Deluxe;; Στο site της leadtek δεν βρήκα κάτι.. http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=66&downline=WinFast%20PVR%20(Application%20software) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=66&downline=WinFast%20PVR%20(Application%20software) Οκ, ευχαριστώ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 file kai go authn peripou tin karta mono pou anti gia deluxe emena einai expert vasika ego tha ithela na se rotiso gia to allo ksereis pio... :whistle: (den to leo min tixon kai to kleidosoun) an ksereis kati mporeis mou steileis pm please? :O Έχεις ΡΜ.. http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/alien.gif Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts