Jump to content

App review: Wondershare Dr.Fone for iOS


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογή Wondershare Dr.Fone for iOS αποτελεί αυτή την περίοδο την πληρέστερη πρόταση της αγοράς στην κατηγορία των data recovery applications για το iOS και κάθε συμβατή με αυτό συσκευή της Apple. Με εξαίρεση την σχετικά υψηλή τιμή της (η οποία όμως δικαιολογείται από την άριστη συμπεριφορά και αποδοτικότητα της), η εφαρμογή αναλαμβάνει την ανάκτηση πολύτιμων δεδομένων από τα όλα τα iPhone, όλα τα iPad και τα iPod Touch 4 και 5 σε περιπτώσεις που σβήσατε κατά λάθος αρχεία από τη συσκευή, κλειδώσατε τη συσκευή σας και δεν γνωρίζετε πως να αποκτήσετε πρόσβαση πάλι, ή ακόμα και αν την χάσατε ή καταστράφηκε (για ανάκτηση δεδομένων από iTunes backup). Όλα τα παραπάνω είναι εφικτά με δύο τρόπους:

 

• Ανάκτηση δεδομένων απευθείας από την συσκευή ή

• Ανάκτηση δεδομένων από iTunes backup

 

Wondershare Dr.Fone for iOS (Win)-Recover Data from an iPhone, iPad and iPod touch - YouTube

 

Ας δούμε την διαδικασία ανάκτησης και στις δύο περιπτώσεις, βήμα προς βήμα:

 

Ανάκτηση δεδομένων απευθείας από τα iPhone 5S/5C/5/4S, iPad Air, iPad mini with Retina display, iPad mini, iPad with Retina display, The new iPad, iPad 2 & iPod touch 5

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή που θα βρείτε εδώ, (demo) και εδώ (για αγορά 69.95$) θα μπορέσετε να ανακτήσετε διαγραμμένες επαφές σας, το ιστορικό κλήσεων, σημειώσεις, καταχωρήσεις Ημερολογίου, υπενθυμίσεις και όλα τα bookmarks του Safari, ενώ μπορείτε παράλληλα να αποκτήσετε πρόσβαση στο Camera Roll, Photo Stream, Photo Library, επισυναπτόμενα αρχεία στα email σας, φωνητικές σημειώσεις κ.α.

 

Σημείωση: Mην χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας αν διαγράψατε ή χάσατε δεδομένα που θέλετε να ξαναβρείτε, γιατί μπορεί νέα δεδομένα να γίνουν overwrite πάνω στα παλιά.

 

Βήμα 1: Σύνδεση με τον Η/Υ (Windows PC ή Mac)

http://content.myphone.gr/photo/full/19699/drfoneforios-sc01.jpg

Βήμα 2: Αφού συνδέσετε μέσω καλωδίου τη συσκευή σας επιλέξτε το Start Scan για να ξεκινήσει η διαδικασία.

http://content.myphone.gr/photo/full/19692/drfoneforios-sc02.jpg

Βήμα 3: Μετά τη διαδικασία αναζήτησης (Scan) μπορείτε να δείτε όλα τα δεδομένα που βρέθηκαν στα ενδότερα της συσκευής σας. Κάνετε κλικ στις κατηγορίες στα αριστερά για να δείτε φωτογραφίες από το camera roll, επαφές, iMessages κ.α. Μπορείτε επίσης να κάνετε preview σε όλα (εκτός από τα videos που μπορεί να έχετε μέσα). Αφού επιλέξετε με tick τα δεδομένα που θέλετε να επαναφέρετε, πατήστε το Recover για να αποθηκευτούν με ασφάλεια στον Η/Υ σας!

http://content.myphone.gr/photo/full/19700/drfoneforios-sc03.jpg

Σημείωση: Ανάμεσα στα δεδομένα που βλέπετε, υπάρχουν ήδη υπάρχοντα στοιχεία και κάποια που είχατε διαγράψει (!) με διαφορετικό χρώμα το καθένα. Εναλλακτικά μπορείτε να ενεργοποιήσετε το «διακόπτη» On/Off στην κορυφή, για να σας δείχνει ΜΟΝΟ διαγραμμένα στοιχεία της συσκευής.

 

 

Ανάκτηση δεδομένων απευθείας από τα iPhone 4/3GS, iPad 1 & iPod touch 4

Η εφαρμογή Wondershare Dr.Fone for iOS επιτρέπει την ανάκτηση δεδομένων όπως διεγραμμένες επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων, σημειώσεις, καταχωρήσεις ημερολογίου, υπενθυμίσεις, φωτογραφίες από το camera roll και photo stream, message attachments και φωνητικές υπενθυμίσεις από iPhone 4/3GS, iPad 1 and iPod touch 4, απλά με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο.

 

Βήμα 1: Σύνδεση της συσκευής μέσω καλωδίου με την εφαρμογή. Αφού συνδέσετε τη συσκευή θα εμφανιστεί η ακόλουθη εικόνα στην εφαρμογή. (Σημείωση: αν χρησιμοποιείτε το iPhone 4 (GSM) δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα!). Σε αντίθετη περίπτωση συνεχίστε στο βήμα 2)

http://content.myphone.gr/photo/full/19698/drfoneforios-sc04.jpg

Βήμα 2: Κατεβάστε μέσω Internet το αντίστοιχο plugin για τη συσκευή σας, πριν την ανάκτηση δεδομένων. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Η εφαρμογή θα εντοπίσει τη συσκευή σας και θα σας ζητήσει να «κατεβάσετε» το αντίστοιχο plugin για να λειτουργήσει. Πατήστε το Download και σε λίγα λεπτά είστε έτοιμοι!

http://content.myphone.gr/photo/full/19694/drfoneforios-sc05.jpg

Βήμα 3: Εισάγετε τη συσκευή σας σε DFU Mode. Πατήστε το Start στην εφαρμογή και κρατήστε με τα δυο σας χέρια τα πλήκτρα Power και Home ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα. Μετά τα 10 δευτερόλεπτα αφήστε το πλήκτρο Power αλλά συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το Home, για 15 ακόμα δευτερόλεπτα.

http://content.myphone.gr/photo/full/19693/drfoneforios-sc06.jpg

Η εφαρμογή θα σας ενημερώσει ότι μπορείτε επιτυχώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην συσκευή σας και να ξεκινήσετε τη διαδικασία Scan.

http://content.myphone.gr/photo/full/19692/drfoneforios-sc02.jpg

Βήμα 4: Μετά τη διαδικασία αναζήτησης (Scan) μπορείτε να δείτε όλα τα δεδομένα που βρέθηκαν στα ενδότερα της συσκευής σας. Κάνετε κλικ στις κατηγορίες στα αριστερά για να δείτε φωτογραφίες από το camera roll, επαφές, iMessages κ.α. Μπορείτε επίσης να κάνετε preview σε όλα (εκτός από τα videos που μπορεί να έχετε μέσα). Αφού επιλέξετε με tick τα δεδομένα που θέλετε να επαναφέρετε, πατήστε το Recover για να αποθηκευτούν με ασφάλεια στον Η/Υ σας!

http://content.myphone.gr/photo/full/19697/drfoneforios-sc11.jpg

Σημείωση: Ανάμεσα στα δεδομένα που βλέπετε, υπάρχουν ήδη υπάρχοντα στοιχεία και κάποια που είχατε διαγράψει (!) με διαφορετικό χρώμα το καθένα. Εναλλακτικά μπορείτε να ενεργοποιήσετε το «διακόπτη» On/Off στην κορυφή, για να σας δείχνει ΜΟΝΟ διαγραμμένα στοιχεία της συσκευής.

 

Ανάκτηση δεδομένων απευθείας από iTunes backup στον Η/Υ

Η εφαρμογή όμως επιτρέπει και την απευθείας ανάκτηση δεδομένων από αντίγραφα ασφαλείας του iTunes που έχετε στον Η/Υ σας για κάθε συσκευή που μπορεί να είχατε ποτέ.

 

Βήμα 1: Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας του iTunes για την συσκευή που επιθυμείτε από τον Η/Υ ή τον Mac.

http://content.myphone.gr/photo/full/19695/drfoneforios-sc07.jpg

Βήμα 2: Αφού κάνετε Scan θα εμφανιστούν όλα τα περιεχόμενα του iTunes backup σας στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Μπορείτε να επιλέξετε όσα από αυτά θέλετε (με tick) και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε στον Η/Υ σας με ασφάλεια!

http://content.myphone.gr/photo/full/19696/drfoneforios-sc08.jpg

 

Συμπέρασμα - Εντυπώσεις

Η εφαρμογή αποδείχθηκε απόλυτα αξιόπιστη στα όσα υπόσχεται, παρά το υψηλό της κόστος που αγγίζει τα 69.95$. Απευθύνεται προφανώς σε επαγγελματίες που χρειάζονται τις iOS συσκευές τους για σημαντικά αρχεία και δεδομένα, έτσι σε περίπτωση ατυχήματος επιβάλλεται η ανάκτησή τους, είτε από την συσκευή είτε από iTunes backup. Η διαδικασία σύνδεσης με τον Η/Y είναι απλή και απροβλημάτιστη ενώ η δυνατότητα ανάκτησης ακόμα και διεγραμμένων αρχείων από το κινητό ή το iPad είναι απλά μοναδική. Η εγκατάσταση στον Η/Υ έγινε σε 1 λεπτό, χωρίς προβλήματα ενώ γενικά δεν μπορούμε να πούμε οτι είναι «βαριά» εφαρμογή για το PC.

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Wondershare Dr.Fone for iOS (για Windows PC) κατεβάζοντας την demo έκδοση (δεν κάνει recover τα αρχεία στον Η/Υ, απλά τα εντοπίζει) ή να την αγοράσετε από εδώ. Παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε τις αντίστοιχες εκδόσεις:

 

Wondershare Dr.Fone for iOS (Mac): $99.95

Wondershare Dr.Fone for Android: $49.95

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει είπαμε είμαστε πλούσιοι εμείς με τα apple προϊόντα αλλά τέτοιο γδύσιμο δεν έχω ξαναδεί.
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).
Link to comment
Share on other sites

Οσο καλη και να ειναι η εφαρμογη,αλλα για ανακτηση δεδομενων γενικα δεν δινω σεντς.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή, αλλά πιστεύω ακριβή!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά μπορεί κάποιος με την εφαρμογή αυτή να ανακτήσει όλα τα αρχεία της συσκευής που έδωσα ως ανταλλαγή για την αγορά μιας άλλης. Κατάλαβα σωστα;
Link to comment
Share on other sites

Ουπς....

Γνωρίζει κανείς την απάντηση;

Οικογένεια, φίλους, δουλειά και γέλιο :lol:. Τι άλλο να θέλει κανείς; (η υγεία είναι προαπαιτούμενο...)
Link to comment
Share on other sites

Όλα όχι. Στα σημεία που δεν έχει έχει γίνει επανεγγραφή και είναι ολόκληρα, ίσως. Ότι ισχύει από πάντα για όλους τους αποθηκευτικούς χώρους.
Link to comment
Share on other sites

Όλα όχι. Στα σημεία που δεν έχει έχει γίνει επανεγγραφή και είναι ολόκληρα, ίσως. Ότι ισχύει από πάντα για όλους τους αποθηκευτικούς χώρους.

 

Ακριβώς ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Η διαφορά στην τιμή μεταξύ iOS και Android οφείλεται σε διαφορά στις δυνατότητες ή τη λειτουργικότητα;
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Δοκίμασα αυτό για Android και είναι περισσότερο σαν αναλυτικός File Manager ένα πράγμα. Δεν είναι απαραίτητο να μπεις σε backup σου, απλά πλοηγείσαι καλύτερα στα μενού και τα αρχεία της συσκευής. Όχι και άσχημο, αλλά και πάλι ακριβό για τα όσα προσφέρει.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...