jobous Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εγώ πήρα μια NILLKIN slim πολυκαρμπονική μαύρο χρώμα απο extreme mobile. ( http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G2-D802-Kalymma-THiki-Polykarmponiki-black-Screen-Protector-by-Nillkin.924098.html) Πολύ καλή έρχεται και με ένα screen protector Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Παιδία αυτή την θήκη την έχει κανείς, λέει τίποτα? Lg G2 D802 Θήκη Smart Cover book by nillkin Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Παιδία αυτή την θήκη την έχει κανείς, λέει τίποτα? Lg G2 D802 Θήκη Smart Cover book by nillkin Φαντάζομαι ότι λες αυτή που είναι σαν την γνήσια... Την έχω εγώ μια χαρά είναι πολύ λειτουργική αλλά σε ένα χαμηλό πέσιμο του δικού μου ξεκουμπώσε και το μάζευα από κάτω. Δηλαδή δεν είναι για πτώσεις..... Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο car stand το οποίο έχει χρησιμοποιήσει καιρό και είναι ευχαριστημένος; Αν έχει βεντούζα θα προτιμούσα κάτι χωρίς μακρύ βραχίονα. Θα ήταν καλό βέβαια αν υπάρχει κάτι που κολλάει στο ταμπλο γιατί στο αυτοκίνητό μου έχω αρκετό χώρο για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ όλους θερμά εκ των προτέρων. Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο car stand το οποίο έχει χρησιμοποιήσει καιρό και είναι ευχαριστημένος; Αν έχει βεντούζα θα προτιμούσα κάτι χωρίς μακρύ βραχίονα. Θα ήταν καλό βέβαια αν υπάρχει κάτι που κολλάει στο ταμπλο γιατί στο αυτοκίνητό μου έχω αρκετό χώρο για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ όλους θερμά εκ των προτέρων. Φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο αυτό http://www.ebay.com/itm/Universal-portable-Air-Vent-Car-Mount-Holder-Fr-Cell-Phone-Iphone-Samsung-Galaxy-/251525904122?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a901cb6fa το οποίο θεωρώ εξαιρετικό και σε καλή τιμή. Δεν έχω κανένα παράπονο, είναι πολύ στιβαρό και έχεις άμεση εικόνα του κινητού ανά πάσα στιγμή. Ελπίζω να βοήθησα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο αυτό http://www.ebay.com/itm/Universal-portable-Air-Vent-Car-Mount-Holder-Fr-Cell-Phone-Iphone-Samsung-Galaxy-/251525904122?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a901cb6fa το οποίο θεωρώ εξαιρετικό και σε καλή τιμή. Δεν έχω κανένα παράπονο, είναι πολύ στιβαρό και έχεις άμεση εικόνα του κινητού ανά πάσα στιγμή. Ελπίζω να βοήθησα! :) Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά εμένα το αμάξι έχει στρογγυλά vents και δε θα προσαρμόζει μάλλον. Άσε που θέλω να αποφύγω το vent stand. Να είσαι καλά. Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Έχοντας αγοράσει 1-2 universal από ebay για άλλα μου κινητά, οι οποίες έσπαγαν μετά από 6 μήνες το πολύ, πήρα αυτή για το G2, την οποία την έχω περίπου ένα χρόνο τώρα χωρίς προβλήματα. Έχει βέβαια μακρύ βραχίονα γιατί το παρμπρίζ μου έχει μεγάλη κλίση και τον χρειαζόμουνα, αλλά μπορείς να βρεις και με πιο κοντούς. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Έχοντας αγοράσει 1-2 universal από ebay για άλλα μου κινητά, οι οποίες έσπαγαν μετά από 6 μήνες το πολύ, πήρα αυτή για το G2, την οποία την έχω περίπου ένα χρόνο τώρα χωρίς προβλήματα. Έχει βέβαια μακρύ βραχίονα γιατί το παρμπρίζ μου έχει μεγάλη κλίση και τον χρειαζόμουνα, αλλά μπορείς να βρεις και με πιο κοντούς. Ευχαριστώ φίλε μου, θα την τσεκάρω! Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τελικά, για όποιον ενδιαφέρεται, πήρα αυτό https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=80472 το stand για 10 Ευρώ. Στο ebay πιθανόν να κάνει 4 φορές κάτω αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Στιβαρό, σταθερό και το τηλέφωνο δεν πάει πουθενά. Προσοχή, είναι ΜΟΝΟ για να το έχετε σε landscape, δεν περιστρέφεται για κατακόρυφο display. Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Στο link που έδωσες γράφει ότι περιστρέφεται 360 μοίρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παιδιά έχει να προτείνει κάποιος ακουστικά κατάλληλα για τρέξιμο; Με αυτά του ίδιου του κινητού συνέχεια γλιστράν από τα αυτιά και είναι τρομερά εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παιδιά έχει να προτείνει κάποιος ακουστικά κατάλληλα για τρέξιμο; Με αυτά του ίδιου του κινητού συνέχεια γλιστράν από τα αυτιά και είναι τρομερά εκνευριστικό. σωστος, η ericsson μου χε δωσει τα καλυτερα ακουστικα ever, απ την μανα της ακουστικα που κρεμιοντουσαν απ τ' αυτι κ δεν εφευγαν με τπτ, μ αρεσαν τοσο πολυ που πηγα κ πηρα κ για pc, αλλα στα τελευταια που μπορει να εκαναν κ για το G2 μου σπασε το ενα, που θα βρουμε τετοια, για πειτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παιδιά έχει να προτείνει κάποιος ακουστικά κατάλληλα για τρέξιμο; Με αυτά του ίδιου του κινητού συνέχεια γλιστράν από τα αυτιά και είναι τρομερά εκνευριστικό. Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος με ένα ζευγάρι adidas/sennheiser που είχα πάρει. Δεν θυμάμαι το μοντέλο, αλλά σίγουρα έχουν αντικατασταθεί από νεότερο. Έχουν μια μικρή σφήνα για το αυτί που τα κρατάει σχετικά σταθερά, ενώ και το καλώδιο έχει μικρό βάρος και δεν τραβάει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παιδιά έχει να προτείνει κάποιος ακουστικά κατάλληλα για τρέξιμο; Με αυτά του ίδιου του κινητού συνέχεια γλιστράν από τα αυτιά και είναι τρομερά εκνευριστικό. φθηνά και δοκιμασμένα...!!!;) http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Sports-Stereo-Wireless-Bluetooth-3-0-Headset-Earphone-Headphone-for-IPhone-SAMSUNG-HTC-LG/32317788203.html?s=p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskrp Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπέρα. Για αλλαγή μπαταρίας τι προτείνετε?Procordia ή ανεξάρτητο τεχνίτη? Η επίσημη αντιπροσωπεία είναι Αθήνα,είμαι Θεσ/νίκη και δεν αξίζει να το στείλω για μια απλή αλλαγή και χρειαστεί να το αποχωριστώ για 2-3 μέρες. Αν γνωρίζει κανείς και πόσο περίπου είναι το κόστος θα ήμουν ευγνώμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπέρα. Για αλλαγή μπαταρίας τι προτείνετε?Procordia ή ανεξάρτητο τεχνίτη? Η επίσημη αντιπροσωπεία είναι Αθήνα,είμαι Θεσ/νίκη και δεν αξίζει να το στείλω για μια απλή αλλαγή και χρειαστεί να το αποχωριστώ για 2-3 μέρες. Αν γνωρίζει κανείς και πόσο περίπου είναι το κόστος θα ήμουν ευγνώμων Εγώ θα το έστελνα πάντως Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Τελικα ποια Tempered Glass εχουν την καλυτερη εφαρμογη στην οθονη μας? Εγω δοκιμασα αυτη http://www.ebay.com/itm/370986145706?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT , αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος. Οριστε και μια φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Τελικα ποια Tempered Glass εχουν την καλυτερη εφαρμογη στην οθονη μας? Εγω δοκιμασα αυτη http://www.ebay.com/itm/370986145706?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT , αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος. Οριστε και μια φωτο. Εγώ φίλε μου έχω. αυτή και έχει κάτσει Τζαμί Edited April 18, 2015 by volcan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπέρα. Για αλλαγή μπαταρίας τι προτείνετε?Procordia ή ανεξάρτητο τεχνίτη? Η επίσημη αντιπροσωπεία είναι Αθήνα,είμαι Θεσ/νίκη και δεν αξίζει να το στείλω για μια απλή αλλαγή και χρειαστεί να το αποχωριστώ για 2-3 μέρες. Αν γνωρίζει κανείς και πόσο περίπου είναι το κόστος θα ήμουν ευγνώμων Κάποιος εδώ μέσα είχε πει παλιότερα 27€, αλλά μπορεί και να θυμάμαι λάθος. Πάντως εάν το κινητό είναι ακόμα στη 2ετία της εγγύησης, εννοείται ότι προτιμάς την αντιπροσωπεία για να μη χάσεις την εγγύηση. Κατά τα άλλα, είναι σχετικά εύκολο να το κάνεις και μόνος σου, ακόμη κι αν δεν είσαι πολύ του μαστορέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ορίστε και οι δικές μου θήκες αφου κατάφερα τελικά να τις ανεβασω Χρησιμοποιώ την θήκη με το σταντ. Προς ώρας περιμένω οσονούπω άλλη με αλουμίνιο frame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εγώ φίλε μου έχω. αυτή και έχει κάτσει Τζαμί Από πού την πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλημέρα.από το eBay Την πήρα πριν 9 μήνες Αλλά δεν θυμάμαι τωρα Από Ποιόν.θα κοιτάξω Και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα αυτά τα ακουστικά για το γυμναστήριο και τρέξιμο http://www.skroutz.gr/s/4851330/Puro-Sport-1-IPHFSPORT1.html. Αξίζουν; Έχουν καλή ποιότητα ήχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 αφου εσυ τα αγορασες εμας ρωτας; :p εσυ θα μας πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Κοίτα τα παράγγειλα, δεν μου ήρθαν στα χέρια. Απλά αν κάποιο παιδί έχει γνώση θέλω να με ενημερώσει, αν δεν λένε να ακυρώσω την παραγγελία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts