mariodj Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σαν θηκη τι λεει; ειναι ποιοτική η της πλάκας Σιλικόνη...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σιλικόνη...!;) κριμα και μου άρεσε, δε θελω σιλικόνη γιατι κολλαει στη τσεπη οταν πας να βγαλεις το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Σιλικόνη...!;) Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να φτιάξω και να παραγγείλω μια από κει! Άλλα νόμιζα ότι ήταν πλαστική. Είχα παλιά μια σιλικόνης και ήταν πολύ μαλακιά Και όταν πήγενα να βγάλω το κινητό από την τσέπη έβγαινε το μισό κινητό από την θήκη. Πάντως στην φώτο με την άσπρη θήκη που παραθεσες φαίνεται σαν να είναι πλαστική κ όχι σιλικόνη. (Βασικά τώρα που το σκέφτομαι και η σιλικόνη πλαστικό είναι.... άλλα καταλαβαίνεις πως την εννοώ την διαφορα) Edited March 12, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδες μου ηρθε και εμενα μετα απο 43 μερες :/ το γνωστο τζαμακι απο ebay που παραγγελνουν ολοι...οπως ηπαν και αλλοι για τις τελευταιες παραλαβες μαλλον κατι εχει αλλαχτει,μου ηρθε σε μια χαρτινη συσκευασια και μεσα σκετο το τζαμακι με ενα πανακι (σαν τρυχια ειναι...) χυμα.Σαν εφαρμογη στο κεντρο του κινητου μια χαρα περιμετρικα ομως στις ακρες απλα αθλιο γεματο φουσκαλες και δεν κολλαει....μεγαλη απογοητευση!!Το μονο καλο τουλαχιστον οπως μου φανηκε εμενα εχει πολυ καλη αισθηση στο αγγιγμα στα υπολοιπα μαπα το καρπουζι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Ποιο γυαλί προτείνετε για το κινητό; Μέχρι 15€. Είμαι μεταξύ του Nillkin και αυτού: http://www.ebay.co.uk/itm/Ultimate-Shield-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G2-/111404973223?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19f040fca7 Το έχει δοκιμάσει κανείς το δεύτερο να μας πει αν αξίζει; Αλλοιώς πάω κατευθείαν σε Nillkin. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 κριμα και μου άρεσε, δε θελω σιλικόνη γιατι κολλαει στη τσεπη οταν πας να βγαλεις το κινητο Λόγο της ''στάμπας'' είναι εντελώς λείο...!!!;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα. Ποιο γυαλί προτείνετε για το κινητό; Μέχρι 15€. Είμαι μεταξύ του Nillkin και αυτού: http://www.ebay.co.uk/itm/Ultimate-Shield-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G2-/111404973223?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19f040fca7 Το έχει δοκιμάσει κανείς το δεύτερο να μας πει αν αξίζει; Αλλοιώς πάω κατευθείαν σε Nillkin. Tempered Glass for LG Optimus G2 / D802 χειλιοδοκιμασμένο.....!!!! Video ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες μου ηρθε και εμενα μετα απο 43 μερες :/ το γνωστο τζαμακι απο ebay που παραγγελνουν ολοι...οπως ηπαν και αλλοι για τις τελευταιες παραλαβες μαλλον κατι εχει αλλαχτει,μου ηρθε σε μια χαρτινη συσκευασια και μεσα σκετο το τζαμακι με ενα πανακι (σαν τρυχια ειναι...) χυμα.Σαν εφαρμογη στο κεντρο του κινητου μια χαρα περιμετρικα ομως στις ακρες απλα αθλιο γεματο φουσκαλες και δεν κολλαει....μεγαλη απογοητευση!!Το μονο καλο τουλαχιστον οπως μου φανηκε εμενα εχει πολυ καλη αισθηση στο αγγιγμα στα υπολοιπα μαπα το καρπουζι.... Να πατάς (προς τα έξω) εκεί που είναι η φουσκάλες, και σε 2-3 μέρες θα δεις διάφορα...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έφτιαξα την παρακάτω..... από ΕΔΩ http://s15.postimg.org/3ka64c5hn/CAM00021.jpg image hosting no register Και έχω παραγγείλει (φτιάξει) και την παρακάτω....σε 3 μέρες παράδοση http://s2.postimg.org/z5cblo0q1/Picture0001.png upload a gif Κάνει καλή εφαρμογή;;; ψήνομαι άσχημα... :) Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Κάνει καλή εφαρμογή;;; ψήνομαι άσχημα... :) Αν φτιάξεις ανέβασε (photo) καμιά ιδέα....;) Edited March 12, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Λόγο της ''στάμπας'' είναι εντελώς λείο...!!!;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tempered Glass for LG Optimus G2 / D802 χειλιοδοκιμασμένο.....!!!! Video ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πατάς (προς τα έξω) εκεί που είναι η φουσκάλες, και σε 2-3 μέρες θα δεις διάφορα...!;) ΜΑΚΡΙΑ απο αυτο το τζαμι.Ο τυπος πουλησε 100 καλα κομματια και απο εκει και περα πουλαει ΣΑΒΟΥΡΑ!Απο την στιγμη που το παλικαρι λεει να δωσει μεχρι 15 ευρω χιλιες φορες να παρει ενα επωνυμο .Μακρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έχω παραγγείλει και εγώ αυτό το τζάμι που λένε όλοι από το ebay και ακόμα περιμένω να έρθει οπότε μέχρι να έρθει αποφάσισα να βολευτώ όπως όπως με καμιά φτηνή ζελατίνη. Αποφάσισα να πάω από το Πλαίσιο και να πάρω την δικιά τους την Sentio χωρίς να έχω και μεγάλες προσδοκίες για το πόσο καλά θα ταιριάξει. Προς μεγάλη μου όμως έκπληξη ταίριαξε πάρα πολύ καλά χωρίς κενά και φουσκάλες και με αρκετά καλή αίσθηση στην αφή. Μπράβο στο Πλαίσιο και δεν τους το είχα. Και μάλιστα έχει και 2 μέσα οι συσκευασία. Στο τέλος δεν θα ξέρω αν θα θέλω να αλλάξω την ζελατίνη με το τζάμι όταν με το καλό έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskrp Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Νομιζω οτι τα tempered για αυτο το κινητο ειναι τζαμπα κοπος.Η οθονη ειναι κυρτη στις ακρες,το tempered δεν εχει ελαστικοτητα. Εχω ακουσει απο γνωστους αστοχιες σε επωνυμες μαρκες τυπου nillkin.Διαβαζω σχολια πωλητων μετα απο παραπονα καταναλωτων οτι δεν κολλανε στις ακρες να λενε δεν φταιμε εμεις η οθονη φταιει.Εγω εχω δοκιμασει 2 ακριβα και ενα φθηνο χωρις αποτελεσμα. Συνεπως για να βρεθει το σωστο tempered ειναι θεμα πιθανοτητων.Αλλα στα 100 αντε να ταιριαξει το 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Έφτιαξα την παρακάτω..... από ΕΔΩ [/url] Μπορείς να βάλεις και μια φώτο από μπροστά ? Θέλω να δω πόσο εξέχει από το κινητό. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Μπορείς να βάλεις και μια φώτο από μπροστά ? Θέλω να δω πόσο εξέχει από το κινητό. Νομιζω οτι τα tempered για αυτο το κινητο ειναι τζαμπα κοπος.Η οθονη ειναι κυρτη στις ακρες,το tempered δεν εχει ελαστικοτητα. Εχω ακουσει απο γνωστους αστοχιες σε επωνυμες μαρκες τυπου nillkin.Διαβαζω σχολια πωλητων μετα απο παραπονα καταναλωτων οτι δεν κολλανε στις ακρες να λενε δεν φταιμε εμεις η οθονη φταιει.Εγω εχω δοκιμασει 2 ακριβα και ενα φθηνο χωρις αποτελεσμα. Συνεπως για να βρεθει το σωστο tempered ειναι θεμα πιθανοτητων.Αλλα στα 100 αντε να ταιριαξει το 1. Και για αυτούς που λένε ότι δεν εφαρμόζει σωστά το , λόγο οτι η οθόνη είναι λίγο κυρτή.:wacko:..! http://s10.postimg.org/73e080rrt/CAM00027.jpg uploading images Edited March 13, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Απ' ότι καταλαβαίνω αφήνει ένα μικρό περιθώριο στις άκρες, εκεί που κάνει μια μικρή καμπυλότητα η οθόνη. Νομίζω είναι περισσότερο θέμα σωστής εφαρμογής, και όλα τα γυαλιά για αυτό το κινητό έτσι θα είναι. Όπως και να΄χει, ενημέρωσα τον φίλο και παραγγείλαμε εκείνο της Shield. Αυτό που προτείνετε "όλοι" ( :-P ) είδα πως είναι 0.4mm, είναι λίγο χοντρό. Το άλλο είναι 0.3mm. Θα πω εντυπώσεις όταν παραλάβω. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Και για αυτούς που λένε ότι δεν εφαρμόζει σωστά το , λόγο οτι η οθόνη είναι λίγο κυρτή.:wacko:..! http://s10.postimg.org/73e080rrt/CAM00027.jpg uploading images Ε αφου δεν εφαρμοζει σωστα το ρημαδι,πως να το κανουμε?...θυμαμαι τις φωτο που ειχες ξαναποσταρει πριν κανενα διμηνο,οταν ειχα παραπονεθει εδω παλι,αλλα για προηγουμενο γυαλι που ειχα,και μαλιστα μου αρεσαν τοσο οι φωτο σου που παρηγγειλα κι εγω το ιδιο,αλλα τελικα αποδειχτηκε μουφα...οχι οτι φταις εσυ που το παρηγγειλα ετσι?μην παρεξηγηθω κιολας. απλα αυτο που αναφερουμε τις τελευταιες μερες ειναι οτι ο συγκεκριμενος πωλητης,το πιο πιθανον ειναι να πουλαει σκαρτα γυαλια,κι οχι της ιδιας καλης ποιοτητας με εκεινα που αγορασες εσυ και αρκετοι αλλοι πριν απο πολυ καιρο. κι αν προσεξεις στις φωτο μου παρακατω,θα δεις οτι στο επανω μερος της οθονης μου,το σχημα του κοψιματος του γυαλιου γυρω απο το ακουστικο και την καμερα,διαφερει απο το δικο σου..αρα δεν ειναι τα ιδια γυαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ε αφου δεν εφαρμοζει σωστα το ρημαδι,πως να το κανουμε?...θυμαμαι τις φωτο που ειχες ξαναποσταρει πριν κανενα διμηνο,οταν ειχα παραπονεθει εδω παλι,αλλα για προηγουμενο γυαλι που ειχα,και μαλιστα μου αρεσαν τοσο οι φωτο σου που παρηγγειλα κι εγω το ιδιο,αλλα τελικα αποδειχτηκε μουφα...οχι οτι φταις εσυ που το παρηγγειλα ετσι?μην παρεξηγηθω κιολας. απλα αυτο που αναφερουμε τις τελευταιες μερες ειναι οτι ο συγκεκριμενος πωλητης,το πιο πιθανον ειναι να πουλαει σκαρτα γυαλια,κι οχι της ιδιας καλης ποιοτητας με εκεινα που αγορασες εσυ και αρκετοι αλλοι πριν απο πολυ καιρο. κι αν προσεξεις στις φωτο μου παρακατω,θα δεις οτι στο επανω μερος της οθονης μου,το σχημα του κοψιματος του γυαλιου γυρω απο το ακουστικο και την καμερα,διαφερει απο το δικο σου..αρα δεν ειναι τα ιδια γυαλια. Αυτο δεν έχει κολλήσει καθόλου... εντελώς μάπα γυαλί... Πάντως κατά την γνώμη μου άνετα μπορεί ο πωλητής να αλλάξει το γυαλί και να πιάνει κόστους πολλούς πουλώντας γυαλιά που είναι για πέταμα θέλει προσοχή και φυσικά καταγγελία στο ebay!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αυτο δεν έχει κολλήσει καθόλου... εντελώς μάπα γυαλί... Πάντως κατά την γνώμη μου άνετα μπορεί ο πωλητής να αλλάξει το γυαλί και να πιάνει κόστους πολλούς πουλώντας γυαλιά που είναι για πέταμα θέλει προσοχή και φυσικά καταγγελία στο ebay!!! Και ειναι κριμα γμτ,γιατι κατα τα αλλα σαν ποιοτητα στην αφη,και σαν εμφανιση γενικοτερα ειναι αρκετα καλο..κι ουτε πολλες δαχτυλιες μενουν,αλλα στο βασικοτερο τομεα ομως,αυτον της απολυτης προστασιας,χωρις ολοκληρωτικη επαφη με την οθονη,δυστυχως ειναι πισω. τωρα οσον αφορα το θεμα καταγγελια στο ebay,κι επειδη γενικα δε γουσταρω να με εξαπατουν απο τη στιγμη που πληρωνω,ηρθα σε επικοινωνια με τον πωλητη μεσω ebay φυσικα,και γραφοντας του ενα ολοκληρο κατεβατο με τα παραπονα μου,του ανεβασα κ μερικες φωτο να δει κι ο ιδιος τι σκαρτο προιον πουλαει,στο τελος συμφωνηθηκε επιστροφη χρηματων,η οποια κι εγινε αμεσα. και νομιζω οτι οσοι απο εδω μεσα εχουν το ιδιο προβλημα,καλο θα ηταν να κανουν το ιδιο...οχι να μας πιανουν και κοροιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Και για αυτούς που λένε ότι δεν εφαρμόζει σωστά το , λόγο οτι η οθόνη είναι λίγο κυρτή.:wacko:..! http://s10.postimg.org/73e080rrt/CAM00027.jpg uploading images ετσι ακριβως ειναι και μενα! μαλλον τωρα τελευταια στελνει τα οτι να ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Και εγω από αυτόν ψωνισα και την έφαγα την φολα.. Δύο φουσκαλες στην μέση και περιμετρικα δεν εφαρμόζει σε κανένα σημείο... Αυτο πως το βλέπετε;; http:// http://www.ebay.com/itm/271800846672?redirect=mobile θα είναι Nillkin η θα φάω και εδω φολα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 για αυθεντικη φαινεται και μαλλον θα ειναι , αλλα αυτες δεν ειναι που δεν εφαρμοζουν επειδη ειναι μεγαλες? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Γειας σας σε ολους εδω μεσα, νεος κατοχος εδω και λιγες μερες του LG G2 32gb και ειμαι σε αναζητηση θηκης και tempered glass για την προστασια του. Φυσικα και εχω διαβασει αρκετες σελιδες εδω μεσα (οχι ολες..ειμαι ειλικρινης) για αυτο θα κανω μια πολυ γρηγορα ερωτηση και θα ηθελα να με κατευθυνετε αναλογως με τις απαντησεις. 1. Ποια συγκεκριμενη θηκη μου προτεινετε? Εχω δει την official lg με το window αλλα εκτος οτι τη βρηκα πολυ ακριβη η μη υπαρξη ενος μαγνητακι για να κλεινει το πορτακι δεν το βρισκω πρακτικο! Θηκη με σιλικονη ή κλειστου τυπου? 2. Επειδη πολυς λογος γινεται τελευταια για το tempered glass το θεωρειται σημαντικο και ποιας εταιρειας μου προτεινετε? Τι εντυπωσεις εχετε απο τη χρηση του? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Γειας σας σε ολους εδω μεσα, νεος κατοχος εδω και λιγες μερες του LG G2 32gb και ειμαι σε αναζητηση θηκης και tempered glass για την προστασια του. Φυσικα και εχω διαβασει αρκετες σελιδες εδω μεσα (οχι ολες..ειμαι ειλικρινης) για αυτο θα κανω μια πολυ γρηγορα ερωτηση και θα ηθελα να με κατευθυνετε αναλογως με τις απαντησεις. 1. Ποια συγκεκριμενη θηκη μου προτεινετε? Εχω δει την official lg με το window αλλα εκτος οτι τη βρηκα πολυ ακριβη η μη υπαρξη ενος μαγνητακι για να κλεινει το πορτακι δεν το βρισκω πρακτικο! Θηκη με σιλικονη ή κλειστου τυπου? 2. Επειδη πολυς λογος γινεται τελευταια για το tempered glass το θεωρειται σημαντικο και ποιας εταιρειας μου προτεινετε? Τι εντυπωσεις εχετε απο τη χρηση του? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Καταρχήν να το χαίρεσαι φίλε. Καλή επιλογή τα 32g. Μόνο για θήκη θα σου πω μια που δεν έχω εμπειρία από γυαλιά. Αντί για γνήσια άνετα θα έλεγα μια nilkin που είναι φτηνότερη ποιοτική και έχει και το βολικό μαγνήτη. Αν η χρήση είναι πιο σκληρή εγώ έχω πάρει μια roar view που προστατεύει το κινητό γύρω γύρω και δεν αφήνει καθόλου εκτεθειμένη την συσκευή αλλά δίνει όγκο. Πχ http://m.ebay.com.au/itm/201161224571?_mwBanner=1 Από κει και πέρα η απόφαση δική σου.... Με τόσο μεγάλη οθόνη σε οποιοδήποτε κινητό θα προτιμούσα κάτι που να κλείνει για αυτό δεν γράφω και για κάτι άλλο. Περί ορέξεως. Edited March 18, 2015 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slouts Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Γειας σας σε ολους εδω μεσα, νεος κατοχος εδω και λιγες μερες του LG G2 32gb και ειμαι σε αναζητηση θηκης και tempered glass για την προστασια του. Φυσικα και εχω διαβασει αρκετες σελιδες εδω μεσα (οχι ολες..ειμαι ειλικρινης) για αυτο θα κανω μια πολυ γρηγορα ερωτηση και θα ηθελα να με κατευθυνετε αναλογως με τις απαντησεις. 1. Ποια συγκεκριμενη θηκη μου προτεινετε? Εχω δει την official lg με το window αλλα εκτος οτι τη βρηκα πολυ ακριβη η μη υπαρξη ενος μαγνητακι για να κλεινει το πορτακι δεν το βρισκω πρακτικο! Θηκη με σιλικονη ή κλειστου τυπου? 2. Επειδη πολυς λογος γινεται τελευταια για το tempered glass το θεωρειται σημαντικο και ποιας εταιρειας μου προτεινετε? Τι εντυπωσεις εχετε απο τη χρηση του? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. επειδη εχω δοκιμασει αρκετες θηκες σου προτεινω αυτην http://www.ebay.com/itm/VOIA-Quick-Window-View-Flip-Case-LG-Optimus-G2-LS980-D800-D801-D802-D803-D804-/171237326836?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item27de8a3ff4 δεν εχει μαγνητακι αλλα δεν χρειαζεται γιατι κλεινει απο μονο του.ειναι πολυ κομψη αλλα δεν σου παρεχει πληρη ασφαλεια...με εντυπωσιασε η αισθηση στην αφη η μαρκα του ειναι voia Edited March 18, 2015 by slouts Παράθεση Poco F2 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εστειλα μυνημα στον γνωστο πωλητη για protector glass απο ebay που εχουμε παρει πολυ απο εδω για την εφαρμογη του γυαλιου που στελνει το τελευταιο διμηνο περιπου οτι η εφαρμογη του ειναι αθλια και οτι δεν εναι το ιδιο με αυτα που εστελνε στην αρχη,χωρις δευτερο μυνημα και μονο μου ειπε να μην αφησω αρνητικο feedback συμφωνησε να μου στειλει τα λεφτα μου.θα προτεινα και σε αλλους που την εχουν παθει με τις τελευτεες παρτιδες που εχει στειλει να ψαχτουν λιγο για να μη μας περνανε και τελειως ζωα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εστειλα μυνημα στον γνωστο πωλητη για protector glass απο ebay που εχουμε παρει πολυ απο εδω για την εφαρμογη του γυαλιου που στελνει το τελευταιο διμηνο περιπου οτι η εφαρμογη του ειναι αθλια και οτι δεν εναι το ιδιο με αυτα που εστελνε στην αρχη,χωρις δευτερο μυνημα και μονο μου ειπε να μην αφησω αρνητικο feedback συμφωνησε να μου στειλει τα λεφτα μου.θα προτεινα και σε αλλους που την εχουν παθει με τις τελευτεες παρτιδες που εχει στειλει να ψαχτουν λιγο για να μη μας περνανε και τελειως ζωα! μολις ηρθε κι το δικο μου κι δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο στο youtube μονο το γυαλι ειναι τυλιγμενο σε μια ναυλον σακουλιτσα ουτε πανακια ουτε αυτκολλητα ουτε συσκευασια. ειδη φοραω ενα της mocolo που γυρω γυρω εχει κενα κι επειδη κι αυτο μαλλον θα μου αφησει κενα λεω να του στειλω μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts