Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια help !!!! θελω να προτεινετε κανενα καλο power bank αν εχετε υποψιν σας :D

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν χρειάζεσαι Power bank για το G2 στα άλλα κινητά τι θα θέλεις? Κανένα υποσταθμό της ΔΕΗ? :lol::lol::lol:

Χαχαχαχχαχαχαχχα απλα να υπάρχει ποτέ δεν ξέρεις , πάντως δεν έχει τύχει να με αφήσει στην μέσα της μέρας ποτέ ότι και αν του κάνω

Το 10000 η το 10400?? Καλημεραα

Το 10400 το φορτίζει 2 φορές άνετα. Τρίτη φορά δεν έχω δοκιμάσει..

No root->No problem

Το xiaomi 10400 το έχω κ εγώ... Πολύ καλό κ με έχει βολέψει αφάνταστα! Εγώ φορτίζω από 20% ως 80% 4 φορές! Δε νομίζω να χρειάζεται τίποτα άλλο!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Το xiaomi 10400 το έχω κ εγώ... Πολύ καλό κ με έχει βολέψει αφάνταστα! Εγώ φορτίζω από 20% ως 80% 4 φορές! Δε νομίζω να χρειάζεται τίποτα άλλο!

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την μπαταρία αλλά δεν μπόρεσα να την πάρω λόγο cc. Που μπορώ να την βρω αν ξέρει κανείς

Nokia 8800 Scirocco

Aναζήτηση στο ''φίλο'' έκανες? :D

http://www.skroutz.gr/s/5403133/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10400mAh.html

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την μπαταρία αλλά δεν μπόρεσα να την πάρω λόγο cc. Που μπορώ να την βρω αν ξέρει κανείς

Εγώ το χα πάρει πριν cc από Κίνα μεριά 14€...Ελλάδα ψάξε σκρουντζομαγαζα...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Από το banggood που έδωσα πιο πίσω ψωνισα κανονικά με PayPal πριν λίγες μέρες. Ωστόσο και χωρίς paypal μπορείς από το συγκεκριμένο. Είναι αξιόπιστο κατάστημα

No root->No problem

Από το banggood που έδωσα πιο πίσω ψωνισα κανονικά με PayPal πριν λίγες μέρες. Ωστόσο και χωρίς paypal μπορείς από το συγκεκριμένο. Είναι αξιόπιστο κατάστημα

Προσπάθησα δεν μου το δέχτηκε.

Από skroutz με τα μεταφορικά 30+ πάει. 2μπορω να πάρω με τα ίδια λεφτά

Nokia 8800 Scirocco

Αμ' δε μπορείς...

Μόνος σου το είπες...

Με PayPal προσπαθησες να πληρώσεις?

No root->No problem

Παιδιά που μπορώ να βρω τον original φορτιστή μας;

Αμα εισαι Αθηνα στην Procordia.

http://www.procordia.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=59

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενα ακόμα αμα έχει χαλάσει μονο ο ανταπτορας και το καλώδιο δουλεύει κανονικά υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι άλλο που θα είναι εξίσου καλός;

μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει η slim armor πουθενα στο skroutz γιατι εγω δε το βλεπω?
https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=most-popular&keyphrase=G2+armor
Φιλικά, Κατερίνα

Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής ποιο είναι καλύτερο και δεν ξέρω αν είναι γνησιες..... Που θα ξέρουμε ποια είναι γνήσια;
Φιλικά, Κατερίνα

Ενα ακόμα αμα έχει χαλάσει μονο ο ανταπτορας και το καλώδιο δουλεύει κανονικά υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι άλλο που θα είναι εξίσου καλός;

Μπορει και να υπαρχει καποιος αξιοπιστος. Δεν το εχω ψαξει. Παντως ο μετασχηματιστης ειναι το πιο σημαντικο και ακριβο πραμα του φορτιστη. Το καλωδιο δεν ειναι τιποτα. Οποτε εγω δε θα διακυνδινευα να παρω καποιον μουφα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]