mrliakoss Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 παιδια help !!!! θελω να προτεινετε κανενα καλο power bank αν εχετε υποψιν σας :D Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Xiaomi 10400mah. http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Φίλε ναι xiaomi μονοδρομος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Το 10000 η το 10400?? Καλημεραα Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Αν χρειάζεσαι Power bank για το G2 στα άλλα κινητά τι θα θέλεις? Κανένα υποσταθμό της ΔΕΗ? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Αν χρειάζεσαι Power bank για το G2 στα άλλα κινητά τι θα θέλεις? Κανένα υποσταθμό της ΔΕΗ? :lol::lol::lol: Χαχαχαχχαχαχαχχα απλα να υπάρχει ποτέ δεν ξέρεις , πάντως δεν έχει τύχει να με αφήσει στην μέσα της μέρας ποτέ ότι και αν του κάνω Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Το 10000 η το 10400?? Καλημεραα Το 10400 το φορτίζει 2 φορές άνετα. Τρίτη φορά δεν έχω δοκιμάσει.. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το xiaomi 10400 το έχω κ εγώ... Πολύ καλό κ με έχει βολέψει αφάνταστα! Εγώ φορτίζω από 20% ως 80% 4 φορές! Δε νομίζω να χρειάζεται τίποτα άλλο! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το xiaomi 10400 το έχω κ εγώ... Πολύ καλό κ με έχει βολέψει αφάνταστα! Εγώ φορτίζω από 20% ως 80% 4 φορές! Δε νομίζω να χρειάζεται τίποτα άλλο! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την μπαταρία αλλά δεν μπόρεσα να την πάρω λόγο cc. Που μπορώ να την βρω αν ξέρει κανείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Aναζήτηση στο ''φίλο'' έκανες? :D http://www.skroutz.gr/s/5403133/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10400mAh.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την μπαταρία αλλά δεν μπόρεσα να την πάρω λόγο cc. Που μπορώ να την βρω αν ξέρει κανείς Εγώ το χα πάρει πριν cc από Κίνα μεριά 14€...Ελλάδα ψάξε σκρουντζομαγαζα... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την μπαταρία αλλά δεν μπόρεσα να την πάρω λόγο cc. Που μπορώ να την βρω αν ξέρει κανείς Από το banggood που έδωσα πιο πίσω ψωνισα κανονικά με PayPal πριν λίγες μέρες. Ωστόσο και χωρίς paypal μπορείς από το συγκεκριμένο. Είναι αξιόπιστο κατάστημα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Από το banggood που έδωσα πιο πίσω ψωνισα κανονικά με PayPal πριν λίγες μέρες. Ωστόσο και χωρίς paypal μπορείς από το συγκεκριμένο. Είναι αξιόπιστο κατάστημα Προσπάθησα δεν μου το δέχτηκε. Από skroutz με τα μεταφορικά 30+ πάει. 2μπορω να πάρω με τα ίδια λεφτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Προσπάθησα δεν μου το δέχτηκε. Από skroutz με τα μεταφορικά 30+ πάει. 2μπορω να πάρω με τα ίδια λεφτά Αμ' δε μπορείς... Μόνος σου το είπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Προσπάθησα δεν μου το δέχτηκε. Από skroutz με τα μεταφορικά 30+ πάει. 2μπορω να πάρω με τα ίδια λεφτά Με PayPal προσπαθησες να πληρώσεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Με PayPal προσπαθησες να πληρώσεις? Με PayPal και με κάρτα νομίζω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδιά που μπορώ να βρω τον original φορτιστή μας; Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει η slim armor πουθενα στο skroutz γιατι εγω δε το βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδιά που μπορώ να βρω τον original φορτιστή μας; Αμα εισαι Αθηνα στην Procordia. http://www.procordia.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=59 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Αμα εισαι Αθηνα στην Procordia. http://www.procordia.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=59 Ενα ακόμα αμα έχει χαλάσει μονο ο ανταπτορας και το καλώδιο δουλεύει κανονικά υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι άλλο που θα είναι εξίσου καλός; Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει η slim armor πουθενα στο skroutz γιατι εγω δε το βλεπω?https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=most-popular&keyphrase=G2+armor Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Προσοχή, δεν είναι γνήσιες αυτές Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 ευχαριστω flandra απλα αυτα δεν εγραφαν slim armor και μπερδευτηκα...τεσπα απ αυτα που εστειλες ποιο ειναι το καλυτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής ποιο είναι καλύτερο και δεν ξέρω αν είναι γνησιες..... Που θα ξέρουμε ποια είναι γνήσια; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ενα ακόμα αμα έχει χαλάσει μονο ο ανταπτορας και το καλώδιο δουλεύει κανονικά υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι άλλο που θα είναι εξίσου καλός; Μπορει και να υπαρχει καποιος αξιοπιστος. Δεν το εχω ψαξει. Παντως ο μετασχηματιστης ειναι το πιο σημαντικο και ακριβο πραμα του φορτιστη. Το καλωδιο δεν ειναι τιποτα. Οποτε εγω δε θα διακυνδινευα να παρω καποιον μουφα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts