kotsos4u Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Βλέπω πολλοί εδώ να αναζητούν θήκες για το G2, όμως κανείς δεν προτείνει την καλύτερη κατά τη γνώμη μου, όλων. Πιστεύω πως είναι η ballistic shell gel. Εγώ την πήρα από ebay πριν περίπου 8 μήνες και παρά τις πτώσεις το κινητό είναι σαν καινούργιο. Αξίζει πάρα πολύ. http://www.ebay.com/itm/Ballistic-TJ1227-A06C-Ballistic-LG-G2-Tough-Jacket-Case-Black-Black-/231510068029?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e7134b3d Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ποσα ampere; γιατι ειχα πετυχει κ εγω ενα τετοιο στο γερμανο στα 0.8a, δεν αξιζει.. Μάλλον είναι 1.2Α (=1200mA) και όχι MAH που γράφει :). Πάντως για τα λεφτά που κάνει το Belkin παραπάνω, παίρνεις ένα πολύπριζο APC με προστασία υπέρτασης και φίλτρα μείωσης θορύβου, που έχει πάνω και 2 USB με συνολικό ρεύμα 2.4Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 http://www.e-shop.gr/lg-travel-charger-mcs-o1br-white-1200mah-bulk-p-TEL.019387 το είχε την προηγούμενη βδομάδα στο crazy sundays στα 6.60€ Αυτός είναι πιο κοντά στις προδιαγραφές του G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μάλλον είναι 1.2Α (=1200mA) και όχι MAH που γράφει :). Πάντως για τα λεφτά που κάνει το Belkin παραπάνω, παίρνεις ένα πολύπριζο APC με προστασία υπέρτασης και φίλτρα μείωσης θορύβου, που έχει πάνω και 2 USB με συνολικό ρεύμα 2.4Α. χαχα, μωρε ναι, σιγουρα, αλλα κ το belkin ειναι ποιοτικο, εγω πιστευω οτι τα αξιζει τα λεφτα του, απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 καλησπέρα παιδιά . κάτοχος σήμερα της συσκευής και εγώ . δεν είχα διαβάζει ποστ προηγουμένως πριν την αγορά μου και με το που πείρα την συσκευή αγόρασα και ένα Tempered Glass το έβαλα . δεν έπιανε όλοι την οθόνη της συσκευής και είχε και κενά με αέρα και μου έκανε λίγο δύσκολη τη ζωή και επιτόπου το έβγαλα . πείρα από τα καταστήματα seven μια ζελατίνα αλλά και αυτή πιάνει τσίμα τσίμα μόνο το μέρος της οθόνης . υπάρχει κάποιος να με προτείνει μια ζελατίνα που να πιάνει όλο το μέρος της οθόνης ?? λέω να κάνω μια τελευταία προσπάθεια μπας και ξέρει κανείς . από όσες ζελατίνες αγόρασα καμία δεν εποιασε όλοι την οθόνη . υπόψιν ψάχνω απλή ζελατίνα όχι Tempered Glass. μήπως κανείς έχει αγοράσει καμία από αυτές της 2 να μου πει αν επιανε όλο την οθόνη η είναι όπως η άλλες που είναι τσίμα τσίμα http://www.e-shop.gr/3mk-screen-protector-shine-for-lg-g2-d800-p-TEL.021592 http://www.e-shop.gr/forever-screen-duo-for-lg-g2-p-TEL.015688 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 λέω να κάνω μια τελευταία προσπάθεια μπας και ξέρει κανείς . από όσες ζελατίνες αγόρασα καμία δεν εποιασε όλοι την οθόνη . υπόψιν ψάχνω απλή ζελατίνα όχι Tempered Glass. μήπως κανείς έχει αγοράσει καμία από αυτές της 2 να μου πει αν επιανε όλο την οθόνη η είναι όπως η άλλες που είναι τσίμα τσίμα http://www.e-shop.gr/3mk-screen-protector-shine-for-lg-g2-d800-p-TEL.021592 http://www.e-shop.gr/forever-screen-duo-for-lg-g2-p-TEL.015688 Το 99% έχει εγκαταλείψει την ζελατίνη και πορεύεται (για μεγαλύτερη ασφάλεια) με Tempered Glass !!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 ψάχνω γενικά λίγο στα τυφλά μιας και δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που αναζητώ! αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια θήκη με ενσωματομένο slide qwerty πληκτρολόγιο,σύνδεση μέσω bluetooth,usb η κάτι ανάλογο. έχει πάρει το μάτι κανενός κάτι τέτοιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Το 99% έχει εγκαταλείψει την ζελατίνη και πορεύεται (για μεγαλύτερη ασφάλεια) με Tempered Glass !!!;) μπα; ποιος το λεει αυτο; ζελατινα και θηκη μια χαρα δεν εισαι; εξαλλου απ οτι διαβαζω εδω οι tempered glass δεν εχουν καλη εφαρμογη στο κινητο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) μπα; ποιος το λεει αυτο; ζελατινα και θηκη μια χαρα δεν εισαι; εξαλλου απ οτι διαβαζω εδω οι tempered glass δεν εχουν καλη εφαρμογη στο κινητο μας Αυτό το λένε οι πουλήσεις...!!!! ενώ η ζελατίνη στρώνει τέλεια ? και το σπουδαιότερο......προστατεύει...??? και είδες πόσες απαντήσεις πήρες για ζελατίνη...???;) Λόγο που σίγουρα δεν διάβασες το θέμα.....το παρακάτω στο υπενθυμίζω...! τέλεια εφαρμόζει...!!!! Καλημέρα....! πάντως εγώ σήμερα την γλίτωσα..!Μετά το joking (τρέξιμο) κάνοντας μια άσκηση (ξέχασα να εξασφαλίσω το τηλ.) ''τρώει'' την τούμπα....με διπλή πιρουέτα, και σκάει στο έδαφος με την οθόνη. Είχε σπάσει η ''προστατευτικη οθόνη'' και μόνο (2 μέσα σε 6 μήνες) για άλλη μια φορά φάνηκε η χρήση της να είναι απαραίτητη. Έβαλα για πρώτη φορά την μπλε που είχα παραγγείλει, και πράγματι έχω άλλο τηλ....!!!! παραθέτω και Photo με τα γεγονότα...! http://s30.postimg.org/jc5ihli1t/image.jpg image hosting 30 mb Και για αυτούς που λένε ότι δεν εφαρμόζει σωστά το , λόγο οτι η οθόνη είναι λίγο κυρτή.:wacko:..! http://s10.postimg.org/73e080rrt/CAM00027.jpg uploading images Edited May 11, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 μωρε τελεια το λες εσυ, διαβαζω πολυ καιρο το θεμα και μονο γκρινιες θυμαμαι, για πηγαινε προς τα πισω τις σελιδες και θα δεις τελος, δεν ξερω κανεναν γνωστο/φιλο να εχει tempered, το απολυτο εχουν οι ζελατινες και οι θηκες στον κυκλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 μωρε τελεια το λες εσυ, διαβαζω πολυ καιρο το θεμα και μονο γκρινιες θυμαμαι, για πηγαινε προς τα πισω τις σελιδες και θα δεις τελος, δεν ξερω κανεναν γνωστο/φιλο να εχει tempered, το απολυτο εχουν οι ζελατινες και οι θηκες στον κυκλο μου Ο κύκλος μας εδώ μέσα δεν έχει ζελατίνα....:wacko: Ζελατίνη last year:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ούτε εγώ είμαι υπέρ της ζελατινας αλλα η tempered δεν έχει τέλεια εφαρμογή (όχι πως έχει η ζελατίνα) και μετά από λίγο αρχίζει να ξεκολλάει από τις άκρες.Εσύ ποια έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ούτε εγώ είμαι υπέρ της ζελατινας αλλα η tempered δεν έχει τέλεια εφαρμογή (όχι πως έχει η ζελατίνα) και μετά από λίγο αρχίζει να ξεκολλάει από τις άκρες.Εσύ ποια έχεις? εγώ όσα tempered έχω βάλει μέχρι τώρα (έχω παραδείγματα παραπάνω) μια χαρά μου εφαρμόζουν.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 εγώ όσα tempered έχω βάλει μέχρι τώρα (έχω παραδείγματα παραπάνω) μια χαρά μου εφαρμόζουν.....! επειδη και εγω εχω δοκιμασει αρκετα tempered δεν ισχυει κατι τετοιο.Ισως να εχεις συσκευη που πατανε τελεια τα glass.Εμενα τα περισσοτερα αφηναν μονο κατω δεξια κενο.Μετα απο 3-4 μερες ομως μερικα μπορει σιγα σιγα να στρωσουν αν τα πατας λιγο στο σημειο που εχουν το κενο.Το τελευταιο (ενα τσαμπατζιδικο ) που εβαλα εστρωσε μετα απο 2 βδομαδες με 2 3 πατηματα την μερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) εγώ όσα tempered έχω βάλει μέχρι τώρα (έχω παραδείγματα παραπάνω) μια χαρά μου εφαρμόζουν.....! Δώσε link αν το έχεις ακόμα, http://www.aliexpress.com/item/Gold-Link-Dream-for-LG-G2-Explosion-proof-Tempered-Glass-Film-with-Holder-Earphone-Winders/2036444565.html?spm=2114.32010308.4.2.SBV9Jh Αυτο ειναι? Edited May 12, 2015 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Καλησπέρα και από εμένα και εγώ tempered glass Έχω και είμαι καταευχαριστημενος έχει ταιριάξει τέλεια στα περιθώρια της οθόνης και παρόλο που έχει κάτι χαρακιές. Μεγάλες και βαθιές μάλιστα. δεν το βγάζω μέχρι να γίνει μπουκούνια(θρύψαλα) Edited May 13, 2015 by volcan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannouli Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 γεια σας αυτη εδω http://www.mikromagazo.gr/tempered-glass--%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF--9h---%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-lg-g2--oem_p2033.html λεει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpp Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ναι ρε παιδια .... εχει δοκιμάσει καποιος από Ελλαδα tempered glass? Παρήγγειλα από ebay αλλα μέχρι να έρθει .... φοβάμαι πως θα γίνει η ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ναι ρε παιδια .... εχει δοκιμάσει καποιος από Ελλαδα tempered glass? Παρήγγειλα από ebay αλλα μέχρι να έρθει .... φοβάμαι πως θα γίνει η ζημια. Φίλε μου εγώ από eBay που τις χω πάρει μια εβδομάδα κάνανε να έρθουν.από Ελλάδα δεν δοκίμασα Να πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ναι ρε παιδια .... εχει δοκιμάσει καποιος από Ελλαδα tempered glass? Παρήγγειλα από ebay αλλα μέχρι να έρθει .... φοβάμαι πως θα γίνει η ζημια. https://themrgadget.gr/eshop/showproduct.php?lang=173&prod_id=3588&cid= εγώ πείρα αυτή και έκατσε παρά πολύ καλά . έχει μέσα και τα αυτοκόλλητα που σου κάνει τη ζωή ακόμα ποιο εύκολη για να την βάλεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpp Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ευχαριστώ .... φαντάζομαι πως ειναι σημαντικά τα αυτοκολλητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ευχαριστώ .... φαντάζομαι πως ειναι σημαντικά τα αυτοκολλητα.... είναι σημαντικά για να μπει ακριβώς εκεί που θες . κοίτα ένα βίντεο να δεις περίπου πως είναι τσεκαρε στο 2:30" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpp Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Πολύ το παιδεψε ο τύπος.... σε άλλα βιντεο μάλλον το έκαναν πιο ευκολα.... (όχι απαραίτητα σωστότερα!) Παρήγγειλα τελικά από το mikromagazo. Mου ειπε πως έχει τα αυτοκόλλητα μέσα. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Ναι ρε παιδια .... εχει δοκιμάσει καποιος από Ελλαδα tempered glass? Παρήγγειλα από ebay αλλα μέχρι να έρθει .... φοβάμαι πως θα γίνει η ζημια. καλησπέρα ,τέλεια εφαρμογή το έχω 8 μήνες περίπου και δεν ξεκόλησε http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=66841 πήγα στο μαγαζί τους και το πήρα ,κάνουν και αποστολή όπως όλοι Edited May 14, 2015 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsihiro Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καμιά αξιόπιστη βάση μοτοσικλέτας για το g2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts