ferengi Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 σωστός, εναν με μεγαλύτερο καλώδιο που θα βρούμε; Το καλώδιο δεν είναι ειδικό, ένα απλό usb είναι και αφού είναι και αφαιρούμενο μπορείς να πάρεις κάποιο μεγαλύτερο από ebay. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ναι σωστα, εχεις δικιο, εχω μαλιστα μεγαλυτερο καλωδιο, κουτακι (που) θα βρουμε; ή το βαζουμε στο pc κ ησυχαζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δοκιμασα τελικα το glass που προτεινουν πολλοι εδω μεσα.http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT.Οπως ειπα και προηγουμενως δεν ειχε πανακια υγρα και συσκευασια .Το εβαλα στο κινητο δεν εφτανε να καλυψει ολη την οθονη + οι φουσκαλες στα πλαγια οπως αναφερουν τα παιδια πιο πανω.Μην Ξαναλεω ΜΗΝ το παρει ΠΟΤΕ κανεις.ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!2 glassακια πηρα τα πεταξα και τα δυο.Ακομα και να σας κατσει στην οθονη το glass γεμιζει δαχτυλιες με το παραμικρο και για να κανεις scroll το δαχτυλο πρεπει να ιδρώσεις.Εχει μια υφη απαραδεκτη. Επισης εβαλα και την θηκη της Nilkin με το πορτακιhttp://www.ebay.com/itm/201199067687?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=500395074152&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Ομορφη πιανει καλα το κινητο και εχει πολυ καλη εφαρμογη αλλα το καπακι απο μπροστα μενει μονιμα ανοιχτο.Οσο και να το τσακιζω δεν λεει να πεσει στην οθονη.Πολυ φοβαμαι οτι σε πρωση το κινητο θα σκασει με την μουρη γιατι ανοιγει για πλακα. Π.Σ. ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!Πραγματικα ΜΑΚΡΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δοκιμασα τελικα το glass που προτεινουν πολλοι εδω μεσα.http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT.Οπως ειπα και προηγουμενως δεν ειχε πανακια υγρα και συσκευασια .Το εβαλα στο κινητο δεν εφτανε να καλυψει ολη την οθονη + οι φουσκαλες στα πλαγια οπως αναφερουν τα παιδια πιο πανω.Μην Ξαναλεω ΜΗΝ το παρει ΠΟΤΕ κανεις.ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!2 glassακια πηρα τα πεταξα και τα δυο.Ακομα και να σας κατσει στην οθονη το glass γεμιζει δαχτυλιες με το παραμικρο και για να κανεις scroll το δαχτυλο πρεπει να ιδρώσεις.Εχει μια υφη απαραδεκτη. Επισης εβαλα και την θηκη της Nilkin με το πορτακιhttp://www.ebay.com/itm/201199067687?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=500395074152&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Ομορφη πιανει καλα το κινητο και εχει πολυ καλη εφαρμογη αλλα το καπακι απο μπροστα μενει μονιμα ανοιχτο.Οσο και να το τσακιζω δεν λεει να πεσει στην οθονη.Πολυ φοβαμαι οτι σε πρωση το κινητο θα σκασει με την μουρη γιατι ανοιγει για πλακα. Π.Σ. ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!Πραγματικα ΜΑΚΡΙΑ! η θήκη δεν έχει μαγνητάκι στην άκρη να πιάνει το καπάκι και να κλείνει κανονικά? έχω μια ίδια με μαγνήτη και σε πτώσεις έχει εξηγηθεί μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν προσεξα οταν την αγορασα νομιζα οτι ειναι η κλασικη nilkin με το μαγνητακι αλλα τελικα ειναι γυμνη.Επρεπε να παρω αυτη με το εξογκωμα.Σαν αυτη http://www.ebay.com/itm/1XTIDE-New-Nillkin-Fresh-Colorful-Leather-Skin-Flip-Case-Cover-For-LG-G2-D802-/360828916235?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item540314520b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν προσεξα οταν την αγορασα νομιζα οτι ειναι η κλασικη nilkin με το μαγνητακι αλλα τελικα ειναι γυμνη.Επρεπε να παρω αυτη με το εξογκωμα.Σαν αυτη http://www.ebay.com/itm/1XTIDE-New-Nillkin-Fresh-Colorful-Leather-Skin-Flip-Case-Cover-For-LG-G2-D802-/360828916235?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item540314520b Αστην θηκη αναποδα δηλαδη με το καπακι της οθονης προς τα κατω για ωρες και λογικα θα στρωσει...Αστο ετσι οποτε κοιμασαι λογικα σε καμια βδομαδα θα στρωσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ναι σωστα, εχεις δικιο, εχω μαλιστα μεγαλυτερο καλωδιο, κουτακι (που) θα βρουμε; ή το βαζουμε στο pc κ ησυχαζουμε; anyway, αλλη ερωτηση: ποση ωρα περιπου κανει να φορτισει στο usb του pc ξερει κανεις; με τον φορτιστη φορτιζει σε 1,5-2 ωρες ανοικτο/κλειστο, στο usb κανει λιγο παραπανω ετσι; ποσο περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 anyway, αλλη ερωτηση: ποση ωρα περιπου κανει να φορτισει στο usb του pc ξερει κανεις; με τον φορτιστη φορτιζει σε 1,5-2 ωρες ανοικτο/κλειστο, στο usb κανει λιγο παραπανω ετσι; ποσο περιπου; Αρκετά παραπάνω. Κάπου στις 4. Μπορεί και λίγο περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δοκιμασα τελικα το glass που προτεινουν πολλοι εδω μεσα.http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT.Οπως ειπα και προηγουμενως δεν ειχε πανακια υγρα και συσκευασια .Το εβαλα στο κινητο δεν εφτανε να καλυψει ολη την οθονη + οι φουσκαλες στα πλαγια οπως αναφερουν τα παιδια πιο πανω.Μην Ξαναλεω ΜΗΝ το παρει ΠΟΤΕ κανεις.ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!2 glassακια πηρα τα πεταξα και τα δυο.Ακομα και να σας κατσει στην οθονη το glass γεμιζει δαχτυλιες με το παραμικρο και για να κανεις scroll το δαχτυλο πρεπει να ιδρώσεις.Εχει μια υφη απαραδεκτη. Π.Σ. ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!Πραγματικα ΜΑΚΡΙΑ! έκανα κ εγώ το λάθος να την αγοράσω και όντως ήταν μακράν μικρότερη από την οθόνη. Δεν έκανα καν τον κόπο να την βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δοκιμασα τελικα το glass που προτεινουν πολλοι εδω μεσα.http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT.Οπως ειπα και προηγουμενως δεν ειχε πανακια υγρα και συσκευασια .Το εβαλα στο κινητο δεν εφτανε να καλυψει ολη την οθονη + οι φουσκαλες στα πλαγια οπως αναφερουν τα παιδια πιο πανω.Μην Ξαναλεω ΜΗΝ το παρει ΠΟΤΕ κανεις.ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!2 glassακια πηρα τα πεταξα και τα δυο.Ακομα και να σας κατσει στην οθονη το glass γεμιζει δαχτυλιες με το παραμικρο και για να κανεις scroll το δαχτυλο πρεπει να ιδρώσεις.Εχει μια υφη απαραδεκτη. Επισης εβαλα και την θηκη της Nilkin με το πορτακιhttp://www.ebay.com/itm/201199067687?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=500395074152&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Ομορφη πιανει καλα το κινητο και εχει πολυ καλη εφαρμογη αλλα το καπακι απο μπροστα μενει μονιμα ανοιχτο.Οσο και να το τσακιζω δεν λεει να πεσει στην οθονη.Πολυ φοβαμαι οτι σε πρωση το κινητο θα σκασει με την μουρη γιατι ανοιγει για πλακα. Π.Σ. ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!Πραγματικα ΜΑΚΡΙΑ! Το τζάμι το έχω βάλει στο δικό μου και είναι μια χαρά... Μπήκε εύκολα και χωρίς φουσκαλες... Μόνο δακτυλιες που ψιλό αφήνει. Την οθόνη την καλυβει αλλά όχι και τα bezels και δεν νομίζω να βρείτε κάτι τέτοιο σε τζάμι Γτ είναι ελάχιστα κυρτή και δεν θα εφαρμόζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Το τζάμι το έχω βάλει στο δικό μου και είναι μια χαρά... Μπήκε εύκολα και χωρίς φουσκαλες... Μόνο δακτυλιες που ψιλό αφήνει. Την οθόνη την καλυβει αλλά όχι και τα bezels και δεν νομίζω να βρείτε κάτι τέτοιο σε τζάμι Γτ είναι ελάχιστα κυρτή και δεν θα εφαρμόζει Επειδη ειμαι κι εγω παθων απο το συγκεκριμενο γυαλι,που αφηνει κενα γυρω γυρω μεταξυ γυαλιου και οθονης,υποψιαζομαι οτι πρεπει να εχει να κανει με τις τελευταιες παρτιδες του συγκεκριμενου πωλητη..εχει πολλα παιδια που το εβαλαν και ταιριαζε αψογα συμφωνα με τα λεγομενα τους,ενω τα πιο πολλα κρουσματα αποτυχιας εχουν παρατηρηθει τους τελευταιους 2 μηνες αν δεν κανω λαθος. και μαλιστα υπαρχει και βιντεο στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο,που εχει και κομπλε συσκευασια,αλλα ταιριαζει και πολυ καλα στην οθονη. ενω τελευταια ο πωλητης το στελνει χυμα μεσα σε ενα χαρτοκουτι χωρις υγρα πανακια,αλλα ουτε και μαλακο πανακι γυαλισματος. Και τελος ετσι απλα να αναφερω οτι στο δικο μου δε μενουν και πολλες δακτυλιες,σε σχεση με αλλα που ειχα βαλει,κι αν μεινει κατι φευγει πανευκολα,ενω οσον αφορα το θεμα αφη,μπορω να πω οτι ανταποκρινεται αψογα. Edited March 10, 2015 by granazias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Επειδη ειμαι κι εγω παθων απο το συγκεκριμενο γυαλι,που αφηνει κενα γυρω γυρω μεταξυ γυαλιου και οθονης,υποψιαζομαι οτι πρεπει να εχει να κανει με τις τελευταιες παρτιδες του συγκεκριμενου πωλητη..εχει πολλα παιδια που το εβαλαν και ταιριαζε αψογα συμφωνα με τα λεγομενα τους,ενω τα πιο πολλα κρουσματα αποτυχιας εχουν παρατηρηθει τους τελευταιους 2 μηνες αν δεν κανω λαθος. και μαλιστα υπαρχει και βιντεο στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο,που εχει και κομπλε συσκευασια,αλλα ταιριαζει και πολυ καλα στην οθονη. ενω τελευταια ο πωλητης το στελνει χυμα μεσα σε ενα χαρτοκουτι χωρις υγρα πανακια,αλλα ουτε και μαλακο πανακι γυαλισματος. Και τελος ετσι απλα να αναφερω οτι στο δικο μου δε μενουν και πολλες δακτυλιες,σε σχεση με αλλα που ειχα βαλει,κι αν μεινει κατι φευγει πανευκολα,ενω οσον αφορα το θεμα αφη,μπορω να πω οτι ανταποκρινεται αψογα. μπορει γιατι το ειχα αγορασει πολλους μηνες πριν!!σε εμενα ηρθε σε ενα κουτακι απο φελιζολ και ειχε και πανακι καθαρισμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά καλημέρα. Σε ότι αφορά τα γυαλιά tempered glass να πω ότι κι εγώ γενικά δηλώνω απογοητευμένος από την εφαρμογή και αντοχή τους. Έχω ήδη αλλάξει 3 κι εξηγούμαι. Αρχικά όταν πήρα το κινητό είχα χρησιμοποιήσει μια ζελατίνα της σειράς. Η εφαρμογή ήταν πολύ καλή και η εν γένει εμπειρία χρήσης, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι η αντοχή σε χτυπήματα επί της ζελατίνας δεν ήταν σοβαρή (ευτυχώς χωρίς καμία συνέπεια για την οθόνη του κινητού). Οπότε πήγα στη λογική λύση του γυαλιού. Πρώτη αγορά ένα γυαλί της Bepak το οποίο δεν ήταν και φτηνό, γύρω στα 7 ευρώ αν θυμάμαι έβγαινε από ebay. Εκτός του ότι ήταν αρκετά παχύ (0,4 χιλ) κάλυπτε και τους αισθητήρες στην άνω αριστερή πλευρά της οθόνης με συνέπεια να έχω συνέχεια πρόβλημα με το άναμμα-σβήσιμο της οθόνης αφής. Αλλάχτηκε με τα πολλά σε 2 μέρες με ένα γυαλί από αυτά που έχουν πάρει πολλοί φίλοι εδώ από ebay με κόστος γύρω στα 3 ευρώ. Ενώ αυτό ήταν σαφώς πιο λεπτό και επέτρεπε κανονική λειτουργία στο άναμμα-σβήσιμο της οθόνης, εν τούτοις μέσα σε λίγες εβδομάδες άρχισε να ξεκολλάει από τα άκρα και να δημιουργεί κενά αέρα μεταξύ γυαλιού και οθόνης. Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο το ξήλωσα κι έβαλα άλλο παρόμοιας ποιότητας. Κι εκεί δυστυχώς τα ίδια. Πάλι ξήλωμα μέσα σε 2-3 μήνες. Αγοράζω άλλο ακριβότερο, επώνυμο (δε θυμάμαι μάρκα), γύρω στα 6 ευρώ. Λίγο διαφορετική γεωμετρία στα άκρα αυτό αλλά πάλι μέσα σε λίγο καιρό εμφάνισε το πρόβλημα στις άκρες. Πάλι ξήλωμα και αγορά ενός γυαλιού της σειράς, πάλι ebay, στα 3 ευρώ περίπου. Αυτό τοποθετήθηκε πριν 1 βδομάδα και μέχρι στιγμής κρατάει άψογα την εφαρμογή του αλλά είναι και πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Αν πάντως κι αυτό κάνει τα κόλπα του, σύντομα με βλέπω να το γυρνάω σε ποιοτική ζελατίνα. Να τονίσω ότι συνήθως βάζω το κινητό στην μπροστινη τσέπη του παντελονιού, οπότε γενικά πιέζεται η οθόνη και ίσως αυτό να οδηγεί σε μερική αποκόλληση του γυαλιού, αν και δε θα έπρεπε. Επίσης έχω την αίσθηση ότι το ιδανικό είναι να μπει το γυαλί ή η μεμβράνη αμέσως μόλις βγάλουμε την προστατευτική ζελατίνα στο καινούριο κινητό οπότε δε θα προλάβει να κάτσει σκόνη-δακτυλιές κλπ. Και μπορεί με τα πανάκια και το αλκοόλ να γίνεται δουλείτσα, αλλά φοβάμαι ότι η επιφάνεια δεν είναι εντελώς φίνα μετά την αφαίρεση της εργοστασιακής ζελατίνας...Άποψή μου πάντα. Τέλος θα παρακαλούσα, κάποιος φίλος που έχει ανάλογες εμπειρίες με προστασία οθόνης, να προτείνει ποιοτικές λύσεις σε γυαλάκι και ζελατίνα, που να τις έχει δοκιμάσει βέβαια ο ίδιος και να απέδωσαν σε θέμα αντοχής σε χρήση κι εφαρμογής. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Nillkin tempered glass,άψογη εφαρμογή και προστασία,λίγο ακριβό. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ευχαριστώ. Για τη Nillkin έχω έτσι κι αλλιώς πολύ καλή άποψη για τις εξαιρετικές θήκες κινητών που κατασκευάζει (είχα αγοράσει 1 για lenovo κινητό και 1 για Sony). Από ζελατίνες έχουμε καμιά δοκιμασμένη καλή πρόταση με σχετικά λογικό κόστος; (όχι πάνω από 10 ευρώ, και φτηνότερη δε θα με χάλαγε).. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ζελατινα απο την πρωτη ημερα αγορας του G2. Κανενα προβλημα,ουτε φουσκαλες ουτε να ξεκολλαει στις ακρες. Αψογο touch σε βαθμο που να μην καταλαβαινεις οτι εχει ζελατινα η οθονη. Κοστος 1 γιουρο! Μη πετατε τζαμπα τα λεφτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ζελατινα απο την πρωτη ημερα αγορας του G2. Κανενα προβλημα,ουτε φουσκαλες ουτε να ξεκολλαει στις ακρες. Αψογο touch σε βαθμο που να μην καταλαβαινεις οτι εχει ζελατινα η οθονη. Κοστος 1 γιουρο! Μη πετατε τζαμπα τα λεφτα σας! Ενταξει . Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φίλε μου Spiros79 καλημέρα. Μπορεί με τη ζελατίνα να μην έχεις τα θέματα που λες, όμως πίστεψέ με, από πιθάνη πτώση του κινητού και χτύπημα στο έδαφος από την πλευρά της οθόνης σχεδόν καμία προστασία δεν παρέχει μια λεπτή, φτηνή ζελατίνα. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ζελατινα απο την πρωτη ημερα αγορας του G2. Κανενα προβλημα,ουτε φουσκαλες ουτε να ξεκολλαει στις ακρες. Αψογο touch σε βαθμο που να μην καταλαβαινεις οτι εχει ζελατινα η οθονη. Κοστος 1 γιουρο! Μη πετατε τζαμπα τα λεφτα σας! Σωστός. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μετά από ένα χρόνο με την Spigen Slim Armor σκέφτομαι να παρω μια quickwindow. Την μαμά την απορρίπτω γιατί χαράζει το τζάμι, η Νίλκιν δεν μου αρέσει καθώς δεν αφήνει ελεύθερο το led ειδοποιήσεων και έχει και το εξόγκωμα του μαγνήτη που δεν μου κολλάει αισθητικά. Βρήκα αυτές τις δύο, όπου το led ειδοποιήσεων μένει ελεύθερο, έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; http://www.ebay.com/itm/WiLLBee-Jelly-Quick-Window-View-Flip-Case-for-LG-Optimus-G2-Anti-shock-Cover-/181341895221?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2a38d1ba35 (μειονέκτημα σε αυτή ότι δεν έχει μαγνήτη για να κλείνει) http://www.ebay.com/itm/PU-leather-magnet-lock-flip-case-shockproof-Bumper-cover-Quick-window-for-LG-G2-/151256274493?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item233793963d (μειονέκτημα εδώ προφανώς η τιμή) Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Παιδιά έχει παραγγείλει κανείς οτιδήποτε αξεσουάρ για το κινητό από stoucky.gr? Μου φαίνεται ότι πέφτει δούλεμα... παρήγγειλα μέσω τηλεφώνου από την ιστοσελίδα 3 θήκες κινητού. Μια για το g2 Μου κ άλλες δύο για φίλους που έχουν άλλο κινητό. Έψαξα να τις παραγγείλω μέσω ιστοσελίδας αλλά δεν υπήρχαν σε απόθεμα κ έτσι τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα τις έχουν στο κατάστημα και θα μου τις στείλουν. Έχουν περάσει δύο βδομάδες περίπου και δεν μου έχουν στείλει τίποτα. Τους ξαναπαιρνω τηλ. Και μου λένε ότι δεν έχουν έρθει όλες ακόμα. Elεχει έρθει μια από τις τρεις κ περιμένουν και τις άλλες δύο για να μου τις φέρουν όλες μαζι Edited March 12, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φίλε μου Spiros79 καλημέρα. Μπορεί με τη ζελατίνα να μην έχεις τα θέματα που λες, όμως πίστεψέ με, από πιθάνη πτώση του κινητού και χτύπημα στο έδαφος από την πλευρά της οθόνης σχεδόν καμία προστασία δεν παρέχει μια λεπτή, φτηνή ζελατίνα. Ζελατινα για τις γρατσουνιες και slim armor για τις πτωσεις!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έφτιαξα την παρακάτω..... από ΕΔΩ http://s15.postimg.org/3ka64c5hn/CAM00021.jpg image hosting no register Και έχω παραγγείλει (φτιάξει) και την παρακάτω....σε 3 μέρες παράδοση http://s2.postimg.org/z5cblo0q1/Picture0001.png upload a gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έφτιαξα την παρακάτω..... από ΕΔΩ http://s15.postimg.org/3ka64c5hn/CAM00021.jpg image hosting no register Και έχω παραγγείλει (φτιάξει) και την παρακάτω....σε 3 μέρες παράδοση http://s2.postimg.org/z5cblo0q1/Picture0001.png upload a gif Σαν θηκη τι λεει; ειναι ποιοτική η της πλάκας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts