modechristo Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Χαιρετω την παρεα!! Λοιπον,να πω κι εγω το παραπονο μου για μια ακομα φορα,σε σχεση με τα tempered glasses.. Ειναι ηδη το τριτο γυαλι που αλλαζω,και μαλιστα αυτη τη φορα ειναι το πολυσυζητημενο και πολυδιαφημισμενο που χρησιμοποιουν πολλοι συμφορουμιτες απο εδω μεσα και ειναι το εξης: http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πρεπει να ειναι γυρω στον ενα μηνα που ξαναεγραψα για το συγκεκριμενο προβλημα μου με αλλο γυαλι,το οποιο γυρω γυρω δεν εκανε απολυτη επαφη με την οθονη και φαινοταν σαν να μην εχει κολλησει τελεια πανω της. Για το συγκεκριμενο λογο παρηγγειλα το παραπανω γυαλι που το συστηνουν οσοι το πηραν σαν τελειας εφαρμογης γυαλι. Αρχιζω και αναρωτιεμαι μηπως τελικα κατι δεν παει καλα με την οθονη μου,γιατι δεν ειναι δυνατον να εχω αλλαξει 3..ναι 3 γυαλια και να εχω συνεχως το ιδιο θεμα.. Σας παραθετω παρακατω και εικονες για να καταλαβετε καλυτερα το προβλημα. Και για να μην εχει καποιος αμφιβολιες αν εκανα τα παντα σωστα,σας διαβεβαιωνω οτι η προεργασια εγινε ακριβως οπως επρεπε να γινει. Δηλαδη,μετα την αφαιρεση του παλιου γυαλιου,εγινε καθαρισμος με το ειδικο μαντηλακι αλκοολης και γυαλισμα με το μαλακο πανακι. Μηπως τελικα το εχουν κι αλλοι το ιδιο θεμα κι απλα δε δινουν και τοση σημασια? Απολογουμαι αν σας κουρασα με το μακροσκελες κειμενο,απλα ηθελα να ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται. granazias τι να σου πω ρε συ .... εμενα δεν ξερω αν ετυχε αλλα δεν ειχα θεμα με το συγκεκριμενο και ειναι το μονο που εχω δοκιμασει!!! θα ποσταρω αυριο φωτο απο το δικο μου εδω να δεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ζελατινα για τις γρατσουνιες και αντε γεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 granazias τι να σου πω ρε συ .... εμενα δεν ξερω αν ετυχε αλλα δεν ειχα θεμα με το συγκεκριμενο και ειναι το μονο που εχω δοκιμασει!!! θα ποσταρω αυριο φωτο απο το δικο μου εδω να δεις :) Δηλαδη εσενα δεν ειχε καθολου τετοια κενα γυρω γυρω?και σου ηρθε με κανονικη συσκευασια με ολα τα παρελκομενα μεσα? αν μπορεσεις παντως βαλε καμια φωτο ετσι να δω πως φαινεται,και σε ευχαριστω για την παρεμβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δηλαδη εσενα δεν ειχε καθολου τετοια κενα γυρω γυρω?και σου ηρθε με κανονικη συσκευασια με ολα τα παρελκομενα μεσα? αν μπορεσεις παντως βαλε καμια φωτο ετσι να δω πως φαινεται,και σε ευχαριστω για την παρεμβαση. οχι οχι τπτ αριστερα δεξια....!!! μου ειρθε σε χαρτινο κουτακι και οχι σαν στη συσκευασια που δειχνει το γνωστο βιντεο.... :) ναι αυριο με την πρωτη ευκαιρια...! λες να εισαι τοσο ατυχος τι να πω! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskrp Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Επειδή και γω μετά από τρεις αλλαγές σε tempered glass που κανένα δεν καθόταν καλά στις γωνίες απήυδησα και έβαλα αυτό http://www.x-one.cn/EN/aspcms/product/2013-6-14/231.html Screen protector με κάποιες ιδιότητες του tempered (τουλάχιστον έτσι λένε και δείχνουν οι ίδιοι στα βίντεο) Πολύ καλή εφαρμογή και μέχρι στιγμής κρατάει καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 πολυ αγχος για την οθονη , δε χρειαζεται τοσο , εγω δε το εχω βαλει κατι και δεν εχει την παραμικρη γρατσουνια, ασε που απο θεμα αισθησης αφης δεν εχει καμια σχεση με το οτι αλλο βαζει ο καθενας , μεγαλη ευχαριστηση λεμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Νομίζω πως η συσκευή μας φέρει gorilla 2 glass, και εγώ με μια απλή οπίσθια θήκη το έχω μόνο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Επειδή και γω μετά από τρεις αλλαγές σε tempered glass που κανένα δεν καθόταν καλά στις γωνίες απήυδησα και έβαλα αυτό http://www.x-one.cn/EN/aspcms/product/2013-6-14/231.html Screen protector με κάποιες ιδιότητες του tempered (τουλάχιστον έτσι λένε και δείχνουν οι ίδιοι στα βίντεο) Πολύ καλή εφαρμογή και μέχρι στιγμής κρατάει καλά Α μαλιστα,κι αλλος ομοιοπαθης:lol::lol:...ωραια,καλα παμε βλεπω. θα αρχισουμε να κανουμε συλλογη πλεον:lol:. Το θεμα με τα ρημαδια τα γυαλια ειναι ρε γμτ οτι με κανενα τελικα δεν εισαι σιγουρος οτι θα σου βγει καλο,κι οτι δε θα σου κανει νουμερα. λεμε οτι ενταξει αυτα που πηραμε ειναι φτηνα,αλλα εχω διαβασει ομως και για κατι ακριβα,που λες σιγα μη δωσω τοσα λεφτα,κι αν μου βγει σκαρτο? λαχειο τελικα κι αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Αγαπητοί συγκάτοχοι της συσκευής, Μόλις έστειλα μέηλ παραπόνων στο ebay απ' όπου παρήγγειλα το 3ο(!) κατά σειρά γυαλί... Ας τα πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή... Όταν αγόρασα τη συσκευή, διαβάζοντας εδώ, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η χρήση του είναι μονόδρομος για την προφύλαξη της οθόνης. Παρήγγειλα το πρώτο τον Αύγουστο (3,66€) -κάνοντας έτσι ένα μικρό συμπληρωματικό δώρο στον εαυτό μου(το κύριο ήταν το κινητό!)- , ήταν πολύ καλή περίπτωση καθώς "κούμπωσε" αμέσως. Δυστυχώς μετά από μία πολύ άδοξη (και η αλήθεια αναίμακτη) πτώση, ράγισε στις άκρες και έπρεπε αναγκαία να αντικατασταθεί. Διαβάζοντας πάλι εδώ μέσα, κατέληξα σε ένα που πρότεινε συνφορουμίτης με το επιχείρημα ότι είναι δοκιμασμένο από πολλούς και αρκετά οικονομικό (γύρω στα 2μιση €). Το δεύτερο, λοιπόν, ήταν λιγάκι πιο στενό, ίσα ίσα καλυπτε το πλάτος της οθόνης. Είχε και ένα υποτυπώδες κενό όπως του παραπάνω φίλου. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να ξεκολλά από τα άνω τμήματα της συσκευής.. Έτσι μοιραία ψάχτηκα για το 3ο γυαλί... Το τρίτο που λέτε ήταν και το πιο φθηνό (μόλις 2.11€!)... Ήταν όμως μακράν το πιο μούφα. Πρώτον, ήρθε σε φελιζόλ -και όχι κάποια συσκευασία όπως τα προηγούμενα- με μόλις ένα πανάκι καθαρισμού(ούτε καν υγρό μαντηλάκι). Δεύτερον στην εξωτερική επιφάνεια είχε κάποιες μικρογρατζουνιές. Τρίτον και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ, δεν "κούμπωνε" καν στην οθόνη... Είχε τρελά κενά εσωτερικά.. Δοκίμασα να το καθαρίσω με κάποιο τρόπο, αλλά έγινε χειρότερα... Δεν μπήκε ποτέ στο κινητό... Προς αποφυγήν στέλνω το λινκ: http://www.ebay.com/itm/161526974587?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=460548818956&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πλέον είμαι με γυμνό το κινητό και ψάχνομαι... Θεωρώ από την προσωπική μου (οδύσσεια) εμπειρία ότι το μικρό πάχος δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Ίσα-ίσα ένα πιο στιβαρό γυαλί ίσως λύνει περισσότερα προβλήματα. Αν έχετε προτάσεις... Μολις εφτασαν και τα δικα μου 2 γυαλια για το κινητο απο το συγκεκριμενο site .Οταν γυρισει με το καλο το κινητο απο το service θα τα δοκιμασω και θα ποσταρω φοτο.Μολις 13 μερες απο την ημερα παραγγελιας χρονος ρεκορ!Στην χαρτινη συσκευασια τους υπαρχει μονο 1 στεγνο πανακι καθαρισμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μολις εφτασαν και τα δικα μου 2 γυαλια για το κινητο απο το συγκεκριμενο site .Οταν γυρισει με το καλο το κινητο απο το service θα τα δοκιμασω και θα ποσταρω φοτο.Μολις 13 μερες απο την ημερα παραγγελιας χρονος ρεκορ!Στην χαρτινη συσκευασια τους υπαρχει μονο 1 στεγνο πανακι καθαρισμου. Νομιζω οτι η κριση χτυπησε και τους Κινεζους τελικα..πολλη τσιγκουνια επεσε στα παρελκομενα των γυαλιων:lol::lol: μα ειναι δυνατον να τα στελνουν ετσι? σου ειναι ευκολο να ποσταρεις το λινκ απο οπου το αγορασες? ετσι για να ξερουμε κι εμεις οι υπολοιποι τι να αποφευγουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Νομιζω οτι η κριση χτυπησε και τους Κινεζους τελικα..πολλη τσιγκουνια επεσε στα παρελκομενα των γυαλιων:lol::lol: μα ειναι δυνατον να τα στελνουν ετσι? σου ειναι ευκολο να ποσταρεις το λινκ απο οπου το αγορασες? ετσι για να ξερουμε κι εμεις οι υπολοιποι τι να αποφευγουμε. http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Χαιρετω την παρεα!! Λοιπον,να πω κι εγω το παραπονο μου για μια ακομα φορα,σε σχεση με τα tempered glasses.. Ειναι ηδη το τριτο γυαλι που αλλαζω,και μαλιστα αυτη τη φορα ειναι το πολυσυζητημενο και πολυδιαφημισμενο που χρησιμοποιουν πολλοι συμφορουμιτες απο εδω μεσα και ειναι το εξης: http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πρεπει να ειναι γυρω στον ενα μηνα που ξαναεγραψα για το συγκεκριμενο προβλημα μου με αλλο γυαλι,το οποιο γυρω γυρω δεν εκανε απολυτη επαφη με την οθονη και φαινοταν σαν να μην εχει κολλησει τελεια πανω της. Για το συγκεκριμενο λογο παρηγγειλα το παραπανω γυαλι που το συστηνουν οσοι το πηραν σαν τελειας εφαρμογης γυαλι. Αρχιζω και αναρωτιεμαι μηπως τελικα κατι δεν παει καλα με την οθονη μου,γιατι δεν ειναι δυνατον να εχω αλλαξει 3..ναι 3 γυαλια και να εχω συνεχως το ιδιο θεμα.. Σας παραθετω παρακατω και εικονες για να καταλαβετε καλυτερα το προβλημα. Και για να μην εχει καποιος αμφιβολιες αν εκανα τα παντα σωστα,σας διαβεβαιωνω οτι η προεργασια εγινε ακριβως οπως επρεπε να γινει. Δηλαδη,μετα την αφαιρεση του παλιου γυαλιου,εγινε καθαρισμος με το ειδικο μαντηλακι αλκοολης και γυαλισμα με το μαλακο πανακι. Μηπως τελικα το εχουν κι αλλοι το ιδιο θεμα κι απλα δε δινουν και τοση σημασια? Απολογουμαι αν σας κουρασα με το μακροσκελες κειμενο,απλα ηθελα να ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται. Φίλε granazias δεν είσαι ο μόνος... Εγώ είχα παραγγείλει 1 φορά 2 γυαλιά από το ebay από τον γνωστό tonsee http://www.ebay.com/itm/0-25mm-Real-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-LG-Optimus-G2-/370986145706?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item56607f57aa. και όλα καλά και το δικό μου και του φίλου μου..Μετά από 3-4 μήνες 2 ερη παραγγελία από τον ίδιο άλλα 3 γυαλιά ένα για μένα και άλλα 2 για φίλους.. Κουτιά κανονικά με όλα τα παρελκόμενα μαντήλια υγρα πανακια κλπ.. Ο πρώτος φίλος μου το έβαλε κομπλέ μετά το έβαλα και εγώ στο δικό μου σούπερ και εχτές πήγα να βάλω το 3ο στον άλλο μου φίλο άλλα τζίφος...Κολλάει άλλα αφήνει τα ίδια σημάδια σαν τα δικά σου και χειρότερα γύρω γύρω... Αρα τι φταει τα γυαλιά η στα κινητά οι οθόνες..?? Edited March 4, 2015 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αμαν!!!φιλε χωρις να θελω να σε τρομαξω,αλλα αυτο ειναι το τριτο μου γυαλι,και παρολο που οι περισσοτεροι εδω μεσα το προτιμησαν και δικαιωθηκαν,εγω την πατησα..περιμενα σχεδον 40 μερες να ερθει,και στο τελος αποδειχθηκε μουφα. δεν κολλησε εντελως με την οθονη στο γυρω γυρω του,και φαινεται λιγο αηδια.ειχα ποσταρει χθες 2 φωτο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε granazias δεν είσαι ο μόνος... Εγώ είχα παραγγείλει 1 φορά 2 γυαλιά από το ebay από τον γνωστό tonsee http://www.ebay.com/itm/0-25mm-Real-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-LG-Optimus-G2-/370986145706?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item56607f57aa. και όλα καλά και το δικό μου και του φίλου μου..Μετά από 3-4 μήνες 2 ερη παραγγελία από τον ίδιο άλλα 3 γυαλιά ένα για μένα και άλλα 2 για φίλους.. Κουτιά κανονικά με όλα τα παρελκόμενα μαντήλια υγρα πανακια κλπ.. Ο πρώτος φίλος μου το έβαλε κομπλέ μετά το έβαλα και εγώ στο δικό μου σούπερ και εχτές πήγα να βάλω το 3ο στον άλλο μου φίλο άλλα τζίφος...Κολλάει άλλα αφήνει τα ίδια σημάδια σαν τα δικά σου και χειρότερα γύρω γύρω... Αρα τι φταει τα γυαλιά η στα κινητά οι οθόνες..?? Ωστε εσυ ησουν πολυ καλος πελατης του ε?:lol::lol: κοιτα,νομιζω αποκλειεται να ειναι θεμα οθονης φιλε. δεν ειναι δυνατον να φταινε οι οθονες..δεν ακουγεται λογικο. πιστευω οτι ειναι καθαρα αστοχια κατασκευαστικη στα γυαλια,αφου οπως ξερουμε οι περισσοτεροι,ο,τι παραγεται τοσο μαζικα και με τετοιο κοστος,ας μην περιμενουμε να εχει και τελειο αποτελεσμα..εκει το αποδιδω εγω κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 ...έβαλα αυτό http://www.x-one.cn/EN/aspcms/product/2013-6-14/231.html Screen protector με κάποιες ιδιότητες του tempered (τουλάχιστον έτσι λένε και δείχνουν οι ίδιοι στα βίντεο) Πολύ καλή εφαρμογή και μέχρι στιγμής κρατάει καλά φίλε μου, από που αγοράστηκε το screen protector? έχεις κανα λινκ? τιμούλα εάν σου είναι εύκολο, γιατί μόλις απέκτησα τη συσκευή κι εγώ (δηλ. η γυναίκα μου!!) thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδες εγω αγορασα αυτο το γυαλι http://www.ebay.co.uk/itm/141370946657?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Απο εφαρμογη δεν εχει θεμα, εκατσε μια χαρα. Μονο ελαχιστα πανω δεξια φαινεται να εχει κενο, αλλα πρεπει να το δεις υπο σωστη γωνια και φωτισμο για να το καταλαβεις. Το θεμα μου εμενα ειναι το γεγονος οτι μου αφηνει δαχτυλιες. Στην πρωτη φωτο οι δαχτυλιες, στη δευτερη το κενο, το οποιο βεβαια δεν φαινεται σε καμια φωτο που τραβηξα. :p Παντως σκεφτομαι να παραγγειλω ενα Nillkin και να ξεμπερδευω. Α, και μια ερωτηση. Η quick windοw της Nillkin κλεινει καλα με φορεμενο γυαλι; http://s24.postimg.org/cjn3wohxd/DSC_0139.jpg http://s29.postimg.org/c8ldc32kz/DSC_0141.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskrp Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 φίλε μου, από που αγοράστηκε το screen protector? έχεις κανα λινκ? τιμούλα εάν σου είναι εύκολο, γιατί μόλις απέκτησα τη συσκευή κι εγώ (δηλ. η γυναίκα μου!!) thanks Ελπίζω να μην θεωρείται διαφήμιση,το δικό μου το πήρα από κατάστημα της Wind κοντά στα 15€. Φαντάζομαι όμως θα υπάρχει φθηνότερα σε διαδυκτιακά μαγαζιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ελπίζω να μην θεωρείται διαφήμιση,το δικό μου το πήρα από κατάστημα της Wind κοντά στα 15€. Φαντάζομαι όμως θα υπάρχει φθηνότερα σε διαδυκτιακά μαγαζιά φθηνότερα, μπορεί να υπάρχει, χρόνος όμως αναμονής, άστα να πάνε!!! και σε κείνες τις τσάντες τους (οι γυναίκες) και τί δεν βάζουν ρε παιδάκι μου! βουρ για θηκούλα και μεμβράνη, έστω ότι νά'ναι για αρχή και βλέπουμε με την ησυχία μας αργότερα για κάτι καλύτερο! thanks πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ειναι τα tempered glass που εχουν προβλημα.τα καλυτερα ειναι τις spiegen και nilkin.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ειναι τα tempered glass που εχουν προβλημα.τα καλυτερα ειναι τις spiegen και nilkin.. Spiegen φτηνο δεν βρηκα ,αλλα σε Nilkin βρηκα ενα τσαμπα, http://www.ebay.com/itm/D802-For-LG-G2-Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-03-/201300355366?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ede6fa926 Το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Νιλκιν έχω πάρει, το έβαλα/5 φορές και τίποτα δεν έπαθε,8 ευρώ το είχα πάρει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Spiegen φτηνο δεν βρηκα ,αλλα σε Nilkin βρηκα ενα τσαμπα, http://www.ebay.com/itm/D802-For-LG-G2-Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-03-/201300355366?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ede6fa926 Το εχει δοκιμασει κανεις? αυτό είναι πληστηριασμός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 μόλις έσπασα τον φορτιστή! Επειδή φορτίζω ποοολλυ συχνά ψάχνω επώνυμο φορτιστή από 1.5μεχρι 2αμπερ. Ή και τον γνήσιο.. Πήρα στην procordia και κάνει 18ευρω ο γνήσιος... Εγώ δίνω μέχρι 10 Αν έχει πάρει κανείς ας μου προτείνει παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 φίλε μου, από που αγοράστηκε το screen protector? έχεις κανα λινκ? τιμούλα εάν σου είναι εύκολο, γιατί μόλις απέκτησα τη συσκευή κι εγώ (δηλ. η γυναίκα μου!!) thanks http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=59868 10 ευρω. Την εχει ετοιμοπαραδοτη, τουλαχιστον προχθες που πηγα στο καταστημα. Ειχα παει για ζελατινα στο g3s της γυναικας μου αλλα απο την ωρα που την ειδα το σκεφτομαι. Τωρα εχω μια των 2 ευρω απλη, η οποια κανει μια χαρα την δουλεια της αλλα δεν ειναι βαλμενη αψογα, εχει κανει φουσκαλα. Αν πας απ'το καταστημα κανουν και εγκατασταση. ;) Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=59868 10 ευρω. Την εχει ετοιμοπαραδοτη, τουλαχιστον προχθες που πηγα στο καταστημα. Ειχα παει για ζελατινα στο g3s της γυναικας μου αλλα απο την ωρα που την ειδα το σκεφτομαι. Τωρα εχω μια των 2 ευρω απλη, η οποια κανει μια χαρα την δουλεια της αλλα δεν ειναι βαλμενη αψογα, εχει κανει φουσκαλα. Αν πας απ'το καταστημα κανουν και εγκατασταση. ;) είσαι άψογος.. thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 μόλις έσπασα τον φορτιστή! Επειδή φορτίζω ποοολλυ συχνά ψάχνω επώνυμο φορτιστή από 1.5μεχρι 2αμπερ. Ή και τον γνήσιο.. Πήρα στην procordia και κάνει 18ευρω ο γνήσιος... Εγώ δίνω μέχρι 10 Αν έχει πάρει κανείς ας μου προτείνει παρακαλώ! σωστός, εναν με μεγαλύτερο καλώδιο που θα βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts