Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μην αγοράζεις κάρτα μνήμης και το Meenova, γιατί δεν αγοράζεις το Adata UD320?

Θα σου βγει αρκετά φθηνότερα...

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το meenova βολευει καλυτερα γιατι η καρτα χρησιμευει και για αλλες συσκευες ή μελλοντικα για αλλο κινητο.

ONE PLUS 9 PRO

Εκπληκτική περίπτωση είναι και το SanDisk Ultra Dual Drive 32GB Usb Stick 2.0 usb & mini usb

http://s27.postimg.org/we4lmzg1f/Picture0001.png

image hosting over 10mb

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Τα κοίταξα όλα αυτά παίδες αλλά κ εγώ κατέληξα στο meenova γιατί είναι κ μικρότερο και πιο βολικό (για μένα) για να το πάρω σε ταξίδια ή να το έχω στα κλειδιά μου πχ.

+ το ότι έχω και διάφορες κάρτες μικρές βέβαια σε χωρητικότητα αλλά είναι πασπαρτού ενώ το στικ είναι αυτό που είναι φιξ. Όχι ότι δεν είναι καλό αλλά προτιμώ να δώσω 5 ευρώ παραπάνω για το meenova.

Για να μην αγοράζεις κάρτα μνήμης και το Meenova, γιατί δεν αγοράζεις το Adata UD320?

Θα σου βγει αρκετά φθηνότερα...

Εγώ αυτό έχω το adata ud 320 και με έχει βολέψει αφάνταστα..!! Πολύ καλό είναι θέμα γούστου τι βολεύει τον καθένα!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Εκπληκτική περίπτωση είναι και το SanDisk Ultra Dual Drive 32GB Usb Stick 2.0 usb & mini usb

http://s27.postimg.org/we4lmzg1f/Picture0001.png

image hosting over 10mb

το πήρα από ebay και είναι μια χαρά, και πολύ μικρό...

εγω παιδια εχω παρει αυτο και ειμαι μια χαρα.. http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb30-flash-drive-p-PER.345846

Εκπληκτικό και εγώ αυτό έχω μικρό γρήγορο και φθηνό;)

Παίδες με tempered glass κλείνει η γνήσια θήκη με το παραθυράκι ή έχει θέμα?? Το έχει κανείς έτσι να μου πει?

Κλείνει κανονικά,απλά κάθεται λίγο πιο πάνω. Είμαι με 0.3mm πάχος,υπάρχουν και 0.25 που κάθονται πιο χαμηλά.

Κάποια θήκη της προκοπής έχετε να προτείνετε? Επίσης tempered glass?

Αν διαβάσεις από σελίδα 112 #1666 ....θα της δεις όλες με λεπτομέρεια και video, εσύ θα αποφασίσεις ποια θέλεις και με πόσα χρήματα..!!!;) απλά αποφεύγεις την αυθεντική της LG λόγο του οτι κάνει γρατσουνιές στην οθόνη στο παράθυρο, γιατί έχει μεταλλικό περίβλημα....και λόγο τιμής 30€.

εγώ έχω πάρει αυτή..! από ΕΔΩ

VIDEO

Edited by mariodj

Αν διαβάσεις από σελίδα 112 #1666 ....θα της δεις όλες με λεπτομέρεια και video, εσύ θα αποφασίσεις ποια θέλεις και με πόσα χρήματα..!!!;) απλά αποφεύγεις την αυθεντική της LG λόγο του οτι κάνει γρατσουνιές στην οθόνη στο παράθυρο, γιατί έχει μεταλλικό περίβλημα....και λόγο τιμής 30€.

εγώ έχω πάρει αυτή..! από ΕΔΩ

VIDEO

Ευχαριστώ πολύ

εχει βρει κανεις quick circle θηκες για το κινητο μας?

Το G2 δεν παίρνει quick circle..

Το G2 δεν παίρνει quick circle..

μια χαρα mods εχω δει.σαν εμφανιση ομως μου αρεσει,κριμα να μη βγαινει τετοια θηκη

Vamos Aris

μια χαρα mods εχω δει.σαν εμφανιση ομως μου αρεσει,κριμα να μη βγαινει τετοια θηκη

Είσαι σίγουρος ότι είναι Quick Circle? Εγώ έχω δει μόνο ports των quick circle apps σε quick window.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

http://www.ebay.com/itm/LG-Electronics-QuickWindow-Folio-Case-Flip-Cover-For-LG-G2-White-NEW-/380954203025?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item58b2a3d391

ρε παιδια τι διαφορα υπαρχει αναμεσα σε αυτες τις δυο θηκες?η μια 48 ευρω και αλλη 10 ευρω

Edited by ernesto1983
I Want To Believe

Η ακριβή είναι σίγουρα η γνήσια της LG που στην Ελλάδα κάνει 30Ε οπότε πρέπει να είσαι τρελό αστέρι να την πάρεις από το ebay!!!

Η άλλη με τα 10 πια είναι???

http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=lg+g2+quick+window+white&isNewKw=1&_sop=12&_pgn=1&epp=24&itemId=&fads=1&mfs=GOCLK&acimp=0&sqp=lg+g2+quick+window+white&trksid=p2053742.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xlg+g2+quick+window+white

ριξε μια ματια εδω..κ εδω στην ελλαδα απο 23 ξεκιναει skroutz

Edited by ernesto1983
I Want To Believe

Δεν λειτουργεί το link... για ξαναστείλτο..

Η ακριβή είναι σίγουρα η γνήσια της LG που στην Ελλάδα κάνει 30Ε οπότε πρέπει να είσαι τρελό αστέρι να την πάρεις από το ebay!!!

Η άλλη με τα 10 πια είναι???

Βρε παιδιά....ακόμα κοιτάτε για την γνήσια της LG..? δεν ξέρετε ότι χαράζει την οθόνη ?

Βρε παιδιά....ακόμα κοιτάτε για την γνήσια της LG..? δεν ξέρετε ότι χαράζει την οθόνη ?

η Αλήθεια είναι πως το ξέρουμε αλλά όπως κ να το κάνουμε τα γνήσια είναι γνήσια :D Originale καταστάσεις με το σηματάκι του την λογοτυπάρα του κλτ κλτ :p Ντάξει είπαμε αν φοράς ζελατίνα είσαι κομπλέ...

http://www.tech-in.gr/nillkin-sparkle-case-black-lg-d821-g2.html

Την εχει καποιος αυτη να μας πει αν χαραζει οθονη;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro